mojčca
|
Dobro jutro punceeeeee No, pa je spet ponedeljke in nov delovni teden. Ja, včeraj smo se prav po hitrem postopku malo po 12 odpravili na piknik in je bilo super. Ful je bilo otročkov, tako da so se med sabo veselo igrali, strejši pa smo se tudi lahko usedeli in malo počvekali. Smo pa prišli domov okoli 7, moja boljša polovica pa ne vem kdaj (sem šla spat ob pol polnoči, pa o njem ne duha ne sluha ). Danes bo pa pel: jej, jej, mam težko glavo. V soboto zvečer pa sva bila na noč radia Belvi in je bilo prav tako noro dobro. Je bil kar pester vikend. Danes oz. ta teden nam pa pridejo polagati ploščice na balkonu, jutri pridejo monirati tuš kabino (bi jo sama, pa je kupil tako, da zraven diplomiraš), tako da nam ne bo dolgčas. V sredo bi pa morali iti na morje, pa ne vem, če ne bomo vse skupaj prestavili. Dolina, si me malo narobe razumela. Naš Matic je bil sedaj celo poletje brez plenic podnevi, imel jih je samo za ponoči. Od morja naprej, pa je bil brez pleničke podnevi in tudi ponoči, do sedaj, ko se je ponoči spet parkrat zbudil ves moker. Ugi, vi imate pa dobrega dimnikarja. Bogi, je imel ful dela, če je bil pri vas kar tri ure . Važno, da so se otročki imeli fino, vi pa ste počvekali. Kako pa drugače poteka tvoja nosečnost???? Močno upam, da v redu in da je počutje dobro in da so slabosti minile. Rainbow, ja, kar traja, da pridobiš vsa dovoljenja za gradnjo, posebno pa za gradbeno dovoljenje. Jaz sem takrat, ko smo zbirali papirje delala na oddelku, kjer dovoljenja izdajajo (potem so me premestili, ker se je ena vrnila iz porodniške), pa je še trajalo, da smo na koncu dovoljenje dobili. Sem imela smolo in je mojo vlogo dobila ena, ki je delala tam šele pol leta, tako da je komplicirala na veliko, potem pa je HB šefica oddelka videla, da moja vloga še kar ni rešena in je pospešila zadevo. Skaana, kako se imate pa vi???? Upam, da uživate in da ste zdravi. Grem počasi delati, vsem skupaj želim lep začetek tedna.