|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
3.9.2009 14:18:49   
Katrin

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Katrin, škoda, ker sem tako pozno izvedela, da ste tudi vi na Pagu (sem dobila dobila tvojo telefonsko predzadnji dan vašega dopusta, če bi jo dobila prej, bi te poklicala, da bi se dobili na kakšnem čveku v živo).

Ja, škoda; sem čakala tvoj klic, ne glede na to, da smo naslednji dan odhajali user posted image

V službi je zaenkrat super user posted image

fipi: hvala za čestitke!

dolina: držim pestke za R službo user posted image user posted image user posted image

rainbow: slabih 100 kvadratov na etažo user posted image

Imejte se user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
3.9.2009 22:43:51   
rainbow
ojla!

da se malo sprostim, preden grem spatuser posted image

KAtrin, hvala za info, tudi midva sva v najinih začetnih načrtih prišla na nekaj takega, brez kleti, in potem seveda znese toliko.

Ampak trenutno imamo pauzo glede hiše, ker je v lužbi taaka gužva, da ne em, kje se me glava drži. Toliko vsega, upam, da preživim brez resnejših posledic ta septemberuser posted image

Lia se v šoli odlično počutiuser posted image , danes smo imeli roditeljski sestanek in sta mi obe učiteljici zelo všeč, dokaj strogi ampak zelo srčni. Posebej vzgojiteljicauser posted image

Ah, jutri je pa petekuser posted image user posted image user posted image sicer bo vikend deloven, klakor tudi vsak odslej. Jap, kar se mnora, se mora.

Bodite lepo, good nightuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
4.9.2009 8:00:27   
mojčca
Dobro jutro

user posted image

Ker imam že stranke, se javljam samo s kavo, kaj več pa napišem kasneje oz. v večernih urah.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
4.9.2009 10:40:56   
Dolina
Dan,

malo se javljam...sem spet sama v službi, je koelgica zbolela, gnojno angino ima, upam, da je ne bom še jaz dobila.

Katrin, kako ste se imeli v Arboretumu v nedeljo? Joj, Zoja ni bila za nobeno stvar. user posted image  Prav sitna, nč ni hotla pogledat, vzet, sprobat.... Smo šli potem kar kmalu domov. Sem pa probala tista "pijana očala", madona, so huda. kao 0,8 promila alkohola, res so ljudje neumni, če sedejo za volan. Jaz sem po ravni črti komaj prišla do konca, moja mami je pa kar počepnila ene trikrat. Joj sva se narežali. user posted image user posted image user posted image

Mojčca, hello. Fajn je spet piti tvoje kavice. user posted image user posted image user posted image  In bravo za Matica in pleničke, prav fajn, da je brez. ponoči bo pa tud, kmalu.

Fipi, user posted image user posted image user posted image  uspešno učenje in da se ti čas raztegne na pravo dolžino. user posted image

Rainbow, user posted image user posted image za poškodbo. In da mine september s čim manj hektike. user posted image user posted image user posted image  Drugače pa ja, seveda bosta uredila papirje prej kot v letu. Je pa hecno, v kaj vse se vtaknejo na občini, preden dobiš dovoljenje (al kdo ti že to dovoljenje izda). Moj svak je moral popravljat barvo fasade, ker v tej občini sme biti samo pastelne barve, potem je moral dopolnit, čemu je namen stopnic ob hiši...user posted image  Manjkal je samo stavek: Stopnice so namenjene ... Halo? so hecni. Skratka, lepo splanirajta hišico. user posted image

Zdej pa nazaj na delo.

lep vikend.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
4.9.2009 12:25:51   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Dolina
Katrin, kako ste se imeli v Arboretumu v nedeljo?

Mi smo se imeli SUPER!
Anže je bil glavni na igralih z atijem, midve s Kajo sva pa po delavnicah hodili, ustvarjali; full se je stiskala k plišastim maskotam - najbolj ji je bil všel LINO user posted image  Skratka, bilo je luštno. Je pa potem Kaja imela zvečer vročino in je bila še v ponedeljek z menoj doma user posted image

Grem delat,

lep vikend user posted image

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
5.9.2009 15:55:48   
ugi
Hey, hey

se še jaz malo javim. Mi smo super, se pa počasi že pripravljamo na zimo. Danes smo imeli dimnikarja, je kr z otroki prišel, k ma žena službo ves dan, tko da je imel Luka družbo. Ma pa drgač 4 otroke, sam tavelika dva sta že po svoje (sta 21 in 23 let stara), tamaledva sta pa Kaja (6) in Andraž (10) in tadva sta pršla. Tko da so bli pol kar tri ure pr nas, jim je bilo tolk všeč. user posted image  

Rainbow: user posted image  za parcelo.

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
6.9.2009 13:08:12   
rainbow
Hoj!

Ugi, hvalauser posted image , prav tako tebi Dolina; upam, da bo vse potekalo kolikor toliko brez nekih zapletov. Vedno pa je kaj, itak.

Je že nedeljauser posted image user posted image sem bila pridna, pospravljala, posteljnina, perilo, sesanje, edino lase si moram še oprat, popoldan gremo na obisk zvečer pa še za službo delat, sem pa že včeraj, tako da nisem danes tak obremenjena.

Dolina, ti želim, da ostaneš zdrava. Pa vse ostalim tudi seveda, čim dljeuser posted image upam, da smo zdaj poleti pridobili malo imunosti in rezerve v kg (moji dve že), v slučaju gripe ali česa. Trkajmo, da ne bo ničuser posted image

Lepo nedeljo vsem želimuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
7.9.2009 8:04:40   
mojčca
Dobro jutro punceeeeee

user posted image

No, pa je spet ponedeljke in nov delovni teden.

Ja, včeraj smo se prav po hitrem postopku malo po 12 odpravili na piknik in je bilo super. Ful je bilo otročkov, tako da so se med sabo veselo igrali, strejši pa smo se tudi lahko usedeli in malo počvekali. Smo pa prišli domov okoli 7, moja boljša polovica pa ne vem kdaj (sem šla spat ob pol polnoči, pa o njem ne duha ne sluha user posted image user posted image user posted image user posted image ). Danes bo pa pel: jej, jej, mam težko glavo.

V soboto zvečer pa sva bila na noč radia Belvi in je bilo prav tako noro dobro. Je bil kar pester vikend.

Danes oz. ta teden  nam pa pridejo polagati ploščice na balkonu, jutri pridejo monirati tuš kabino (bi jo sama, pa je kupil tako, da zraven diplomiraš), tako da nam ne bo dolgčas. V sredo bi pa morali iti na morje, pa ne vem, če ne bomo vse skupaj prestavili.

Dolina, si me malo narobe razumela. Naš Matic je bil sedaj celo poletje brez plenic podnevi, imel jih je samo za ponoči.  Od morja naprej, pa je bil  brez pleničke podnevi in tudi ponoči, do sedaj, ko se je ponoči spet parkrat zbudil ves moker.

Ugi, vi imate pa dobrega dimnikarja. Bogi, je imel ful dela, če je bil pri vas kar tri ure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Važno, da so se otročki imeli fino, vi pa ste počvekali. Kako pa drugače poteka tvoja nosečnost???? Močno upam, da v redu in da je počutje dobro in da so slabosti minile.

Rainbow, ja, kar traja, da pridobiš vsa dovoljenja za gradnjo, posebno pa za gradbeno dovoljenje. Jaz sem takrat, ko smo zbirali papirje delala na oddelku, kjer dovoljenja izdajajo (potem so me premestili, ker se je ena vrnila iz porodniške), pa je še trajalo, da smo na koncu dovoljenje dobili. Sem imela smolo in je mojo vlogo dobila ena, ki je delala tam šele pol leta, tako da je komplicirala na veliko, potem pa je HB šefica oddelka videla, da moja vloga še kar ni rešena in je pospešila zadevo.

Skaana, kako se imate pa vi???? Upam, da uživate in da ste zdravi.

Grem počasi delati, vsem skupaj želim lep začetek tedna.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
7.9.2009 10:44:03   
ugi
Živio

Mojčca: user posted image user posted image Sej dimnikar ni imel tolk dela, je hitro spucal peč in dimnik, sam pol smo še kar sedeli in klepetali, pa še malico sem pripravila.user posted image user posted image

Zdej moram pa delat.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
7.9.2009 11:07:49   
mojčca
No, da poskusim prilepiti eno slikco

http://www.shrani.si/?1L/13V/10XttrcD/20090811327.jpg

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
7.9.2009 22:02:02   
mojčca
NO, da poskusim še enkrat.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
7.9.2009 23:05:20   
Skaana
user posted image

saj sem vedela, da bom avtomatsko boljše volje, če vas po daljšem času malce preberem. Punce, jaz sem tolk zmozgana...

Rainbow, lahko bi citirala tvoj citat o septembru. Obup na kvadrat...  Pa ne bi zdaj o tem.

Važno je, da sta otročka dokaj zdrava. Aleksej je itak zbolel že prvi teden moje službe, Ateni se je alergija poslabšala, a ni večje panike.
Novo ni le to, da user posted image spet skoz dela. Ne, zdaj je bil doma, pa je že prvi dan skoraj obležal v postelji, ker je imel hudo vneto mišico na lopatici. Ga še nisem videla tako bogega. No, važno je, da se je do službe že ravno pocajtal za silo, da je lahko spet šel user posted image .

Naša Atena je pa že tako velika. Taka političarka je, zna spreobrnit, da ni za povedat. Danes me je milo prosila zjutraj, če lahko moja mami pride pred spanjem v vrtec po njo (ju je pazila popoldne, sem jaz imela seminar). In jaz sem ji rekla, da bom vprašala babi, če ima čas. No, in seveda je prišla po njo. To bi morale videt, kar žarela je, mi hitila govorit, kako je bila potem pridna, kako je pazila na Alekseja in da je babi imela čas priti po njo, kam so šli...

Nič, skoraj spim že zraven, bom poskusila še kakšno fotko najdit, da jo prilepim. Joj, bi bilo lepo, če bi se kaj dobili to jesen...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
8.9.2009 7:19:01   
mojčca
Jutro punce. Samo za vas, sladka, dišeča kavica

user posted image

Skaana, saj bo boljše, mora biti. A vaš lepotec je pa zbolel že takoj prvi teden tvoje službe. Nič ti nisem "fovš". Sem te pa že hotela vprašati, kako je za Ateno in njeno alergijo, pa si napisala, da se ji je poslabšalo. Bogica mala. A mora jesti tablete??? Kako pa kaj tvoj oče?? Jaz moram potrkati, zaenkrat je v redu, hodi na kontrolo, izgleda dobro in tudi počuti se super. No, res, da se malo hitreje utrudi, kar pa ni nič čudnega glede na vse, kar je dal skozi. Sta bila pa z mami v avgusta dva tedna na morju, v Strunjanu (on preko zdravstva, je imel na dan po devet terapij), mami pa je šla zraven in ji tudi ni bilo nič hudega.

Ugi, nič skrbeti, sem jaz prav dobro razumela, da dimnikar ni imel toliko dela z dimnikom, ampak ste po opravljenem delu prav veselo čvekali. Jah, važno, da ste se imeli luštno.

No, mi bi morali pa jutri na morje, pa ne gremo, ker imamo keramičarja. Bomo šli pa od 13. do 18. oktobra v terme Olimje. Tudi to bo v redu. Gremo v eno hišico in upam, da bosta otročka zadovoljna. Ah, seveda bosta, saj jima ne bo nič hudega.

Jaz imam pa danes spet ful energije, me kar razganja od dobre volje. Upam, da ne bo minilo in da me bo energija spremljala skozi cel dan.

Lep sončen pozdravček

< Sporočilo je popravil mojčca -- 8.9.2009 7:32:47 >

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
8.9.2009 7:36:06   
mojčca
Skaana, sem prejle pozabila napisati. Aleksej in Antena sta pa prav luštna na slikcah. Je Aleksej prav lušten z daljšimi laski. Mi smo pa Matic postrigli, saj je imel čisto mokro glavo, če je imel daljše laske.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
8.9.2009 10:53:28   
aleži
Hojla mamice,

no pa se vam po dolgemmm času spet javljam.
Pred 14 dnevi smo uživali na Rabu-Supetarski Dragi in je bilo res enkratno. Mivka, mivka, mivka ko hodiš...pa še otroke lahko pustiš same, ker se nemorejo potopit. user posted image  Drugače smo imeli hišico direktno pri morje, prtljago je moral možek vozi s karjolo do hišeuser posted image  , ker z avtom se ne da prit in lastniki ter ostali ljudje  so bili zelo prijazni. Ko smo prišli so nam dali v hladilnik sok, postregli s kavo, piškoti, figami, dali otorokoma lizike... enkratno. Če bo hotela katera tel. št. jo bom posredovala.
Sara je bila kot "copy paste" kar je delal Žiga tudi ona, rokavček gor in dol, čofat za njim,...Uživali smo!!! samo premalo dni je bilo user posted image
Potem pa  je prišel famozni torek diretno iz dopusta v vrtec in mogoče je bila tudi to napaka, saj Sara  cel teden in še do danes non stop joče. Navezala se je zelo na nas, da je prav katastrofa. V vrtcu je samo v naročju in če jo dajo dol, se začne jokat. Danes sem jo jaz pospremla in je bilo vse ok, sem se malo igrala z njo  in ko sem šla jokkk. Zanimivo je pa to, da ko gremo ven iz vrtca skozi vrata je spet Sara kot vedno, nasmejana, vesela....no ja, saj bo...ta mesec bo bolj dež padal, potem bo pa bolje user posted image  Drugače so 2 pomočnici in vzgojiteljica zelo prijazne!!
Danes je pa tudi Žiga ostal doma, ker ga boli grlo in je imel 38,5 vročine. Popoldne ga pa peljem k P.
Roditeljski imam v petek za Saro in v četrtek za njega, tako,da je spet ves teden splaniran!

lep dan

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
8.9.2009 20:55:13   
rainbow
Ojla, ženske!

Se malo oglasim, čeprav brez pametnih idej.

Skaana, user posted image user posted image user posted image user posted image evo, še moji smajliji zateuser posted image saj je včasih res shuser posted image to naše življenje. Ampak je potem vedno boljšeuser posted image

Mojčca, vi pa še na dopust, finouser posted image user posted image vidiš, kako je fajn brat o tej energijiuser posted image sicer pa se mi zdi, da imaš ti vedno energijeuser posted image

Aleži, finoo, nisem vedela, da je v Supetarski Dragi mivka. Mi smo vsa leta mojega otroštva hodili v Barbat, ima moja teta tam hišo, tako da Rab kar poznam. Ampak mivka mi nekam ne sede. Smo šli pred dvema letoma spet tja in enkrat na Lopar, pa po pol ure nazaj, ker Enja sploh ni hotela po mivki hodituser posted image

Ok, s odločam, ali bi šla likat, pa drugi del Bridget Jones zraven gledat, pa brat bi še morala, pa še kaj. Verjetno kar po vrstiuser posted image

Punci sta zaenkrat v redu, Lia v šoli uživa, upam, da bo tudi tako dalje. Sem pa zadnje čase tako hin, ko pridem iz službe, da je joj. Saj nisem edina, vem, ampak onidve imata še toliko energije.

Nič, fajn se imejte, pa veliko dobre volje in energije vsem nam želimuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
9.9.2009 8:20:13   
mojčca
Jutrooooooooooo

user posted image

Aležiuser posted image user posted image user posted image  za dopust in za pridnega moža, ki je nosil prtljago sem ter tja. Ja, dopust kar prehitro mine in prav po hitrem postopku pademo v "normalno življenje", to pomeni dopust, vrtec in ostale zadeve. Kako pa je z Žigom, a ima še vročino?????

Rainbow, ne bo držalo, da imam vedno polno energije. Se mi pa zdi, da ta teden jo imam več kot preveč. Očitno mi je pomagalo, da sem šla v soboto zvečer ven, na noč radia Belvi in sem tam dobila ful energije. Bo treba večkrat ponoviti in iti na kakšnen dober žur.  Te je prav lepo prebrati, da Lia tako uživa v šoli. Naj to navdušenje traja do kakšnega 25 leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce, a kakšna od vas zbira Kraljestvo živali??? MI ga zbiramo in če imate kakšno slikico za menjati, menjavo z veseljem.

Grem delati, ker imam stranke.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
9.9.2009 9:46:37   
aleži
Hojla,

en lep sončen pozdravček vam pošiljam iz pisarne. Kako ste??

Mojčca: joj, hvala za kavo. Prav pasalo bi spit eno, samo so nam odnesli kavomatuser posted image  tako,da zehamuser posted image
Včeraj sem ga peljala k zdravnici in je rekla, da ima vneto žrelo in mu fullll smrdi iz ust ter me je vprašla, če je kaj bruhal ali ima probleme z želodcem in sem rekla, da ne. Potem pa seveda ko so prišli moji, je pojedel en piškot in spil sok (ni jedel cel dan nič) in je vse zburhal. Ponoči sem ga mogla zbudit te r mu dat antibiotik in je tudi to vse zbruhal, pa seveda vse zamenjat posteljnino,.... pestro je bilo. Vstajal je in malo spal, jokal...ter sem se bala, da ne bo Saro zbudil in seeda se je zbudila ob 6.15. Peljal sem jo v vrtec in spet v jok...bo že!!! Je pa rekla, da je bil včeraj pridna, vse pošlihtala otroke z dudami, igračke....pridna. Danes jo bo šel iskat po kosilu in jutri bo morda že spala. Odvisno kako bo danes z njo, saj je vstala kar zgodaj in bo tudi prej zaspana.

Rainbow: slikice si lahko pogledaš na FB, ker vem da si gor. Poišči me pri katrin, mojčci, skaani...
Ja, v Supletarski Dragi je v tistem zalivčku kjer smo bili samo mivka in enkratno za otroke. V Lopra smo šli enkrat, amoak nam ni bilo všeč, ker je mivka povsoddd..Moj je komaj čakal kdaj bom mu rekla, da gremo nazaj. Me je pa ful spominjlao na Budvo.

Skaana: kako je z Ateno? Žiga že od novembra 08 jemlje vsako zvečer flixotide ter zdaj mu bom dajala tudi zjutraj. Še vedno kiha in mu teče z nosa skoraj vsako jutro...mahhhh

Katrin user posted image user posted image user posted image Anžetu za frizuricooo

grem še malo delat

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
9.9.2009 22:41:29   
Katrin
En hiter pozdravček še od mene user posted image

aleži, mojčca: hvala user posted image
Ja, Anže je bil prvič pri frizerki in sedaj je podoben fantu user posted image

aleži: dobro si napisala: copy-paste (tudi Anže je kar naprej na copy user posted image

skaana: user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nič posebno novega: dnevi so sicer prekratki za vse, a punce povem vam nekaj: letos hodim v službo popolnoma neobremenjena, nisem pod stresom, praviloma pridem domov ne preveč utrujena user posted image in prav dobro se počutim user posted image

Mejte se!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
10.9.2009 9:06:41   
mojčca
user posted image

Kavicaaaaaaaaaa

Katrin, je prav lepo prebrati, da hodiš v službo z veseljem in čisto neobremenjena. Anže je pa sedaj čisto drugače, ko ste ga ostrigli. Je tak lušten fantek, z tisto frizurico prej, pa je bil bolj kako naj rečem dojenčkast. Se mi tudi pri Maticu zdi, ko ga ostrižemo da izgleda bolj odrasel.

Pri nas je pa zjutraj deževalo in tudi sedajle je vse črno. Mi ga v soboto in nedeljo spet piknik, pa napovedano je slabo vreme.

Grem delati.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
11.9.2009 7:57:23   
mojčca
Jutro punceeeeee

user posted image

Danes je pa petek, jupiiiiiiiiii. Saj ne vem, kaj naj napišem, ker imam samogovore. Ah, saj bo boljše.

Nič, grem počasi delati.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
11.9.2009 19:46:52   
mojčca
Preverjam, če se je katera kaj oglasila, pa ni nič novega. Še vedno imam samogovore user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
11.9.2009 21:44:35   
rainbow
Ojla!

Ali se je meni zdelo, ali pa mi ni enega posta objavilouser posted image , jap, včeraj, hmm.

Torej, Mojčca, da ne boš imela monologovuser posted image , vikend je pred vrati, Enja je nekaj čudno prehlajena, in sem danes izsilila možeka, da je ostal doma z njo, nima pa nič vročine, samo hripava je, pa kot da bi se ji v grlu nekaj nabiralo. Nisva še šli k zdravniku, sem poskušala z domačimi arcnijami. Bomo videli, upam, da se zliže. Je pa čudno vreme, enkrat hladno, drugič toplouser posted image user posted image

Mojčca, tvoj je pa že boljši???

Katrin, to pa je res nekaj, da si s službo tako zadovoljnauser posted image Moram rečt, da sem jaz letos tudi nekam v redu začela, po tistem začetnem šoku glede nemščine (btw sem prebila led in bo že nekako), zelo mi je všeč, ker smo na šoli poostrili ukrepe glede izostajanja in discipline (bi morali že zdavnaj), ampak bolje pozno kot nikoli; sicer bom imela dela fuul več, ampak ob večerih imam mir (večinoma), tako da ni problema. Ampak zagotovo si bom premislila o tej moji pozitivnosti ko bo zares gužvauser posted image user posted image

Punce, ki imate hišo, ali vas lahko vprašam, če imate vse zidano ali ima katera montažno??? Midva sva sicer za zidano, ampak glede hitrosti pa jo montažna verjetno res prekaša. Joj, ne vem, kaj bo še iz tegauser posted image user posted image

Uživajte vseuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
11.9.2009 21:58:00   
mojčca
Rainbow, mi imamo montažno hišo in sicer od Jelovice.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
12.9.2009 18:15:26   
Katrin
Skaana: full lepe slike! Tvoja srčka sta res sončka user posted image

rainbow: naša je zidana (saj veš) - a je nisva midva zidala user posted image

Pri tej odločitvi ti žal ne znam svetovat user posted image

Lepo nedeljo vsem:)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?