rainbow
|
Ojla! Zdaj se pa res moram počasi spat spravit mala maja, te je lepo brat, čeprav to s hišo vam želim, da stvari čim prej porihtate Pa glede razvoja Nika se ne sekiraj preveč, sploh glede risanja, fantki so redko risarsko napredni. mojčca, čuj s temi kavami me samo v skušnjavo spravljaš se odvajam pit kavo z mlekom, namreč. Mi kar dobro gre. Pol pa ti s temi slikcami, ccc. Hvala punce, Enja je mislim da kar v redu, sem jo dala danes v vrtec, je bila k sreči lažja oblika. Sicer pa so imeli v njeni skupini prejšnji teden uši, sploh vedela nisem, oziroma smo se jim zgleda izognili. Jo bom jutri za vsak slučaj malo pošprejala z lakom za lase.. Aleži, kako si ti prijazna, sonce je res danes bilo, zdaj pa te res dežuje. V Lj je baje že čez dan začelo. Katrin, to je prvič, da je Enja dobila to zadevo, prej se ji je vedno prehlad ustavil v nosu in ušesih (ker je imela v žrelu vse povečano), sicer pa jo je super odnesla, se ji vedno čudim. In trkam, da bo vedno tako. Ker Enja sicer večkrat šmrka oziroma je prehlajena, pa mine hitro, ko pa Lia kaj dobi, je pa konkretno, vsaj letos je tako bilo. Grem spat, lahko noč vsem, prav fajn, da ste malo več napisale