Skaana
|
po dolgem času spet jaz... Veliko boljše nam gre... Še v gužvi, a sem se nekako navadila . No, vsaj otročka sta le rahlo prehlajena, oz. jima rahlo hrope notri. Tako da je to čist ok. Super za pohod, ja, mi bi tudi prišli na piknik z bundami prejšnji teden. Zdaj je veliko bolj jesensko hb. Katrin, kakšne slikice, da vidimo kako ste že zrasli? Mojčca, joj, da nisem vedela (nekaj sem skoz mela v ozadju, da pride ena od vas v Olimio). Mi smo doma 2km stran . Se bi dobili kje na kavici, če se že ne bi morali odtrgati od uživancije . Eeh, vedno zamudim kaj lušnega... Prav da si privoščite kaj takšnega, vsi bi si morali... Mi2 sva pa dobila končno še en račun za bajto, ki sva ga čakala... In naju je skor kap. Tako da bomo spet za dve leti morali zategovat pas . A bo že. A Manca se potem ni dobro pozdravila ali kaj? Midva bova ravno zaradi čiščenja dihalnih poti vpisala Ateno v plavalni tečaj. Ugi, kako je bilo na maratonu? Naš oči je tudi bil in je bilo fajn baje. Mi pa nismo mogli it navijat, ker je prvič daleč, da bi šla sama z micenima, drugič pa sva včeraj bila na poroki in sem se morala malo naspat . Kaj si pa kupila v Ikei? Joj, jaz bi tudi šla . Rainbow, kje boste pa prespali na Bledu? Nas tudi vleče malo tja, sam ne vem, kje bi potem spali. Zdaj je že kar hladno... Dolina, najprej vesele čestitke za novo službo. Saj sem rekla . Fino, da gresta mali dve v vrtec, da sta zdravi. Naša dva bosta tudi jutri šla. Potem bi pa radi šli kak dan se kopat, pa v Zg v živalski vrt (ga ful hvalijo), pa na Gorenjsko... Sploh ne vem, če nam bo zneslo . Drugače imam pa jaz dva dni seminar dop., pa še en dolg od poletja (ne po moji krivdi) moram pisat. Aja, pa še v škarpnike bi rada zasadila, imamo zdaj končno končano škarpo, tako da se ne pogreznem do kolen v blato, če hočem okrog hiše pridet . Tako, lepo mi bodite, našim marčevcem in sorojencem pa predvsem zdravja, ostalo pa že itak imajo .