ronja
|
Mene pa zanima kak ste se odločle za drugega otroka? Koliko imate tiste, ki imate že otroke razlike v letih? Zanima me pa tudi če že kaj razmišljate o drugem otroku? Hehe, mi2 sva vedno vedla, da bi rada mela več otrok. Ko sva otvorila sezono, se je pač začelo . No, sva rekla, kaj če bi mela takoj še enega, pa je res takoj tudi prišla - in to je bilo to. Razlike je manj kot 18 mesecev - torej si že skoraj pozna, če misliš imet enako razliko... O drugem otroku razmišljam vsak dan (ne morem razmišljat sam o Ronji, hehe). Mal heca, da ne boš jezna . O tretjem pa razmišljam, da bi ga mela malo kasneje, ker si mora moj telešček mal odpočit od nosečnosti, dojenja, nosečnosti z dojenjem in spet dojenja... Skratka, mal te scuzva vse skup, vsaj če so nosečnosti take, kot so bile moje... Pa trenutno bi 3 skoraj ne mela kam dat (mamo 28 kvadratov) - saj dokler je bejbi, ni problema, samo čez par let je pa po moje problem če so 3je v eni mali sobici... Se več kregajo. Ampak vseeno ne vem, če bova čakala, da bova zbrala za selitev na večje . Kar se tvoje situacije tiče: če se dobro razumete, ne vidim nobenih ovir - saj si tam z enim ali pa z dvema - ni glih neke razlike... Pa vsaj z otroki si lahko, dokler ti paše... Jaz bi bila tudi, če bi imela možnost ostati doma še kako leto ali dve... Samo jaz niti odpovedi ne morem dat. KO dobiš zaposlitev, si navadno ne upaš glih prvi mesec zanosit, ker te potem nekam pošljejo, potem pa leta grejo... Tak da: če si želita, go for it. Samo jaz sem tak optimistek (če še nisi opazila ). sonček, zvezdica, nikoli si nisem mislila, da bom kdaj spoznala kakega "dojenčka iz epruvete". Fajn, da je znanost napredovala, a ne? Vajini babici bi bile zapikane brez otrok... NO, moje bi mele pa 10 otrok brez kontracepcije - nobena skrajnost ni dobra... mi bi drgač tud že, sam morm prej do 3letnika prlezt petra, daj razloži - tega ne štekam... plohca, še dobr, da si mlada začela Jaz sem včasih tudi govorila 5 (3 svoje, 2 posvojena), ampak sem si premislila - ker sicer posvojenčke samo ukradem nekomu, ki jih ne more met, kar ni fer, jaz bi samo kakemu otroku dala dom,takemu, ki ga sicer ne bi dobil... In zdaj sem število zmanjšala na 4, ker 5x pa ne vem, če bi bila noseča... Meni je to res taka muka, eden najhujših časov mojega življenja... samo moj ni nekak za tolk veliko familijo...samo tok sigurn pa tud spet ni Hehe, po 2. bo siguren, da jih noče 5, verjemi . Pa direndaj boš mela že z dvema, sploh če bosta blizu skupaj... Ne praši, kakšno je zdaj pri nas, ko Lejla ornk plazi in pride ko strela povsod, Ronja pa itak brezveze, da sploh kaj govorim... grem gledat kva hoče,... Še enega ... Al pa vsaj vadit . Aja, ko ste lih pri čevljih: meni je pa mami zadnjič kupla ene ful tolpe Klondike, če kira pozna. Majo mucko not, pa neko membrano, da ne premočijo čist, pa niso bili negravžno dragi (stali so slabih 50E) kot škornji, ko sem jih gledala (ti se začnejo nekje pri 120E, kar je meni ogromno)... Sm nardila bratu marcipanove bonbone, pa sem jih že pol pojedla medtem ko čakam, da se mi čokoladna "plastika" dovolj strdi, da jo bom lepo razvaljala, ap oblekla še zadnje nadstropje torte, pa naredila čokoladne vrtnice in pahljače za okoli... No, vsaj s previjalko pa jaz nimam problemov, razen za oblačit... ampak je fajn velika, pa se lahko motovili gor, pa ni panike. barba,ti se kar izkašljaj, nobene ne moti (mogoče cicolino, ampak njo je itak ula že najurila stran ). Ojla... mene je pa danes zjutraj ujela ena žalost in nemoč... Sem se zjokala, kot že dolgo ne. Kar vsega je bilo preveč. Čudni dnevi. Katera je to napisala? NO, vsekakor en , pa , pa še za vsak slučaj - da bo jutri boljše! Sicer se pa skašljaj na forumu, tudi to je boljše kot nič... pa vmes sem mu sms napisala, no potem pa sem dam prišla, me je pa prelupčkal, zdaj sva pa itaq ok. Ja, kaj si mu pa napisala? Se splača vedet . Aja, midva se še kar nič ne kregava - mogoče zato, ker š enimam menstruacije, hehe . Čeprav jaz nimam takega PMSja, samo boli me ko hudič - ampak na psiho mi pa ne udari - mene je težko iz tira vrečt, mora bit neki res hudo narobe... takrat me pa potem nazaj ne spraviš, dokler se stvar ne popravi... V kopalnci je za mojim hrbtom zlezu med perilo, ki je bilo na tleh pripravljeno za v stroj. To sem jaz svoji mami naredila - ko je sortirala perilo, da ga bo dala prat, sem se not skrila - je bila čisto paf, mene nikjer, pa sploh nisem prišla ven - je šla do sosede, če sem slučajno tja šla . Reva boga! meni ni bilo nič jasno, zakaj zdaj gre drugam, samo mi jebilo pa ful zabavno, da sem se tok dobro skrila, da sploh nisem prišla ven, hehe. No, ko je prišla nazaj, sem se ji pokazala vsa ponosna, kak dobr mi je ratalo . sem bila eno hudičevo dete, hehe. jst pa mislim da je tud v tem problem, k ženske dostkrt popravljajo(mo/te) dedce...pa to ne nardijo prov, pa ono, pa ne previjejo prav, pa ne držijo prav itd....men bi tud vse dol, ma sam pol rihti, če sam ti znaš dobro narestuser posted image men je pa čist vseen kak jih previje, pa skopa, pa kak posesa itd. sam da kej nardi Podpis. No, lažem, včasih mu namignem, da sta z Ronjo zamenjala čeveljčke (levo-desno), pa odkar ji jih je enkrat pozimi pozabu obut, navadno mal preverim, če je obuta . Ampak sam pogledam, nič ne zinem, hehe. mojca,držim pesti! yelci, vsaj pozdravil te je! Ronja je pa užaljena, če lubija 2 dni ni, ga tut pogledat noče... Upam, da ne bo tudi meni tega delala, ko jo bom vozila v vrtec... spletko, nimamo stajce doma - sva jo kupila pri Ronji, ni marala bit not in sva jo dala stran. Zdaj je itak že celo stanovanje "child proof" . hehe, moj lubi ju pa še na kahlo daje,pazi to! Ok, zdaj pa mislim, da bi moja masa že morala bit shlajena. No, držte pesti,da lepo rata... Sicer mam pa še eno torto v rezervi - no, v bistvu je mišljena za nas - ne morem sam bratu naredit torte, lubiju pa Ronji pa nič...
|