|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
10.10.2009 22:59:10   
kiara24
čer,

Kopali smo se dnaes.... prebava upam, da se je uredila. Čeprav je bila danes 2 krat katastrofa je usekal ven čez plenico pa po bodiju... groza.

No mi smo končno zaspali, sem se odločila da probamo tako dajo nesem v spalnico in dam v posteljico, prižgem uspavanko in ležem zraven nje v svojo p osteljo...matrali sva se eno uro in ne boste vrjele na koncu mi je uspelo. Je res da je bilo malo joka in trma samo se nisem dala.

Sonček- mislim, da nisi edina ki se ubada s tem problemom. Tudi pri nas je tako, da na previjalni ni čisto nič pri miru pa ji dam 100 variant. Najbolj pali škatlica od sudocrem, ko jo z usti oz. z zobki odpira in zapira.

Ploha- barvo za Metkouser posted image .

Yelci- joj a si ti pol tista ka ma Kristjana, k se je Klara z njim podila na srečanju.
user posted image

Mojmu pa ni blema nič narest,.... vse naredi z veseeljem (previjanje, pospravljanje...)razen za spat dajat je pa vedno mami.

Vrtnica-moja je ful navezana name, res ful bi bla skoz  z mano pa skoz sam da me sliši pride do mene...to je meni ful lepo. Nekateri bi pa temu rekli scrklanci....

Mojca-waw kakšno navdušenje... super zateuser posted image user posted image

Spetko- bravo za zobke... jaz sem ravno danes gledala bo imela zg. dva ful velika.

Evo sem vas prebrala in komentirala. Sedaj grem pa spat. Moj gleda fuzbal....

Lepo mirno nočko.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
10.10.2009 23:04:16   
Ploha
tista k je rekla, da je gledala posnetek od unih 2 na 24 ur, k je zdje punca rodila...HVALA NOOOO, a sm mogla zdej jokat user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
10.10.2009 23:06:06   
rubica
ja ploha ni problema še kdaj user posted image user posted image , hecam tut jaz sem jokala....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
10.10.2009 23:08:45   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

ja ploha ni problema še kdaj user posted image user posted image , hecam tut jaz sem jokala....

user posted image user posted image user posted image ma dej fuuul lepo..sicer mi je ta punca antipatična, samo tole je blo pa lepo...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
10.10.2009 23:09:30   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image user posted image user posted image ma dej fuuul lepo..sicer mi je ta punca antipatična, samo tole je blo pa lepo...

jaz tak isto mislm

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
10.10.2009 23:12:33   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jaz tak isto mislm

no sam da sva sklepčne pol je pa OK user posted image user posted image user posted image

še solze si obrišem, pa grem spat user posted image user posted image
lahko noč user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
10.10.2009 23:20:42   
VRTNICA84

No sej meni je tu ok, da je navezana na mene. Pa mi jo dragi pomaga stuširat, če je doma. Pa če ima čas se tudi veliko ukvarja z njo. Samo večino časa pa sva same. Ker včasih je v službi. Ali pa dela kaj doma.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.10.2009 1:17:11   
ronja
Mene pa zanima kak ste se odločle za drugega otroka? Koliko imate tiste, ki imate že otroke razlike v letih?
Zanima me pa tudi če že kaj razmišljate o drugem otroku?

Hehe, mi2 sva vedno vedla, da bi rada mela več otrok. Ko sva otvorila sezono, se je pač začelouser posted image . No, sva rekla, kaj če bi mela takoj še enega, pa je res takoj tudi prišla - in to je bilo to.

Razlike je manj kot 18 mesecev - torej si že skoraj pozna, če misliš imet enako razliko...

O drugem otroku razmišljam vsak danuser posted image (ne morem razmišljat sam o Ronji, hehe). Mal heca, da ne boš jeznauser posted image . O tretjem pa razmišljam, da bi ga mela malo kasneje, ker si mora moj telešček mal odpočit od nosečnosti, dojenja, nosečnosti z dojenjem in spet dojenja... Skratka, mal te scuzva vse skup, vsaj če so nosečnosti take, kot so bile moje... Pa trenutno bi 3 skoraj ne mela kam dat (mamo 28 kvadratov) - saj dokler je bejbi, ni problema, samo čez par let je pa po moje problem če so 3je v eni mali sobici... Se več kregajo. Ampak vseeno ne vem, če bova čakala, da bova zbrala za selitev na večjeuser posted image .

Kar se tvoje situacije tiče: če se dobro razumete, ne vidim nobenih ovir - saj si tam z enim ali pa z dvema - ni glih neke razlike... Pa vsaj z otroki si lahko, dokler ti paše... Jaz bi bila tudi, če bi imela možnost ostati doma še kako leto ali dve... Samo jaz niti odpovedi ne morem dat. KO dobiš zaposlitev, si navadno ne upaš glih prvi mesec zanosit, ker te potem nekam pošljejo, potem pa leta grejo... Tak da: če si želita, go for it. Samo jaz sem tak optimistek (če še nisi opazilauser posted image ).

sonček, zvezdica, nikoli si nisem mislila, da bom kdaj spoznala kakega "dojenčka iz epruvete". Fajn, da je znanost napredovala, a ne? Vajini babici bi bile zapikane brez otrok... NO, moje bi mele pa 10 otrok brez kontracepcijeuser posted image - nobena skrajnost ni dobra...

mi bi drgač tud že, sam morm prej do 3letnika prlezt

petra, daj razloži - tega ne štekam...

plohca, še dobr, da si mlada začelauser posted image Jaz sem včasih tudi govorila 5 (3 svoje, 2 posvojena), ampak sem si premislila - ker sicer posvojenčke samo ukradem nekomu, ki jih ne more met, kar ni fer, jaz bi samo kakemu otroku dala dom,takemu, ki ga sicer ne bi dobil... In zdaj sem število zmanjšala na 4, ker 5x pa ne vem, če bi bila noseča... Meni je to res taka muka, eden najhujših časov mojega življenja...
samo moj ni nekak za tolk veliko familijo...samo tok sigurn pa tud spet ni

Hehe, po 2. bo siguren, da jih noče 5, verjemiuser posted image . Pa direndaj boš mela že z dvema, sploh če bosta blizu skupaj... Ne praši, kakšno je zdaj pri nas, ko Lejla ornk plazi in pride ko strela povsod, Ronja pa itak brezveze, da sploh kaj govorim...
grem gledat kva hoče,...

Še enegauser posted image ...user posted image Al pa vsaj vadituser posted image .

Aja, ko ste lih pri čevljih: meni je pa mami zadnjič kupla ene ful tolpe Klondike, če kira pozna. Majo mucko not, pa neko membrano, da ne premočijo čist, pa niso bili negravžno dragi (stali so slabih 50E) kot škornji, ko sem jih gledala (ti se začnejo nekje pri 120E, kar je meni ogromno)...

Sm nardila bratu marcipanove bonbone, pa sem jih že pol pojedla medtem ko čakam, da se mi čokoladna "plastika" dovolj strdi, da jo bom lepo razvaljala, ap oblekla še zadnje nadstropje torte, pa naredila čokoladne vrtnice in pahljače za okoli...

No, vsaj s previjalko pa jaz nimam problemov, razen za oblačit... ampak je fajn velika, pa se lahko motovili gor, pa ni panike.

barba,ti se kar izkašljaj, nobene ne moti (mogoče cicolino, ampak njo je itak ula že najurila stranuser posted image ).

Ojla... mene je pa danes zjutraj ujela ena žalost in nemoč... Sem se zjokala, kot že dolgo ne. Kar vsega je bilo preveč. Čudni dnevi.

Katera je to napisala? NO, vsekakor  en user posted image , pa user posted image , pa šeuser posted image za vsak slučaj - da bo jutri boljše! Sicer se pa skašljaj na forumu, tudi to je boljše kot nič...

pa vmes sem mu sms napisala, no potem pa sem dam prišla, me je pa prelupčkal, zdaj sva pa itaq ok.

Ja, kaj si mu pa napisala? Se splača vedetuser posted image .

Aja, midva se še kar nič ne kregava - mogoče zato, ker š enimam menstruacije, heheuser posted image . Čeprav jaz nimam takega PMSja, samo boli me ko hudič - ampak na psiho mi pa ne udari - mene je težko iz tira vrečt, mora bit neki res hudo narobe... takrat me pa potem nazaj ne spraviš, dokler se stvar ne popravi...

V kopalnci je za mojim hrbtom zlezu med perilo, ki je bilo na tleh pripravljeno za v stroj.

To sem jaz svoji mami naredila - ko je sortirala perilo, da ga bo dala prat, sem se not skrila - je bila čisto paf, mene nikjer, pa sploh nisem prišla ven - je šla do sosede, če sem slučajno tja šlauser posted image . Reva boga! meni ni bilo nič jasno, zakaj zdaj gre drugam, samo mi jebilo pa ful zabavno, da sem se tok dobro skrila, da sploh nisem prišla ven, hehe. No, ko je prišla nazaj, sem se ji pokazala vsa ponosna, kak dobr mi je ratalouser posted image . sem bila eno hudičevo dete, hehe.

jst pa mislim da je tud v tem problem, k ženske dostkrt popravljajo(mo/te) dedce...pa to ne nardijo prov, pa ono, pa ne previjejo prav, pa ne držijo prav itd....men bi tud vse dol, ma sam pol rihti, če sam ti znaš dobro narestuser posted image
men je pa čist vseen kak jih previje, pa skopa, pa kak posesa itd. sam da kej nardi

Podpis.
No, lažem, včasih mu namignem, da sta z Ronjo zamenjala čeveljčke (levo-desno), pa odkar ji jih je enkrat pozimi pozabu obut, navadno mal preverim, če je obutauser posted image . Ampak sam pogledam, nič ne zinem, hehe.

mojca,držim pesti!

yelci, vsaj pozdravil te je! Ronja je pa užaljena, če lubija 2 dni ni, ga tut pogledat noče... Upam, da ne bo tudi meni tega delala, ko jo bom vozila v vrtec...

spletko, nimamo stajce doma - sva jo kupila pri Ronji, ni marala bit not in sva jo dala stran. Zdaj je itak že celo stanovanje "child proof"user posted image .

hehe, moj lubi ju pa še na kahlo daje,pazi to!user posted image user posted image

Ok, zdaj pa mislim, da bi moja masa že morala bit shlajena. No, držte pesti,da lepo rata... Sicer mam pa še eno torto v rezervi - no, v bistvu je mišljena za nasuser posted image - ne morem sam bratu naredit torte, lubiju pa Ronji pa nič...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.10.2009 6:40:32   
snikolina
pa to ne nardijo prov, pa ono, pa ne previjejo prav, pa ne držijo prav itd..

Tole je men moj zadnjič rekel, hehehe

Previja tudi ne-sam od sebe, če mu rečem pa brez problema, samo potem moram it itak preverit, ker ne zategne dovolj, sej se bo naučil. Se je pa zdaj začel bolj ukvarjat z njim, verjetno mu prej ni bil zanimiv, ker sem res skos težila, kako naj ga drži. Zdaj pa mali laufa okoli, na veliko debatira in se znata ful lepo zaposliti. Pa Anže, takoj ko ga zagleda, se začne režat in vriskat, tako da je moj presrečen in ga takoj vzame.

Vrtnica ti pošljem ZS, mal bo z zamudo, k moram it zdej, me že vleče za nogo. user posted image . Pa bravo za zobek.

Dobro jutro!

< Sporočilo je popravil snikolina -- 11.10.2009 6:48:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.10.2009 7:44:22   
krtekxx
Sonček, jaz že od 3.meseca ravno zaradi obračanja previjam na tleh. In neštetokrat pop* ker se mi obrača, plazi, zvija, joka, vpije....
Barba, ne vem kaj so ti druge odgovorile na tvoje kašljanje, vendar se mi je zdelo, da pišeš o mojem možu. Ne vem pa, če je to tolažba.
Zadnje 3 strani nisem prebrala, ker danes vrtec ne dela in je akcija že od 6-ih.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
11.10.2009 8:24:10   
kiara24
prav lep pozdrav na to lepo nedeljsko jutro,

Za vse vas, ki ste že pokonci in ki še bosteuser posted image .

Spali super.....

Zdej grem pa zajtrk narest pol pa nekam v naravo.

Lepo nedeljo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
11.10.2009 8:36:52   
yelci
Dobro jutro,spali super,Kristjan se je samo enkrat zbudu in to ob 4 30user posted image ,sm ga podojila in zaspal nazaj do pol osmih.Vročine nima več,HB.
Kiara,ja jst sm tauser posted image
ronja,kdaj pa ti hodiš spatuser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
11.10.2009 10:17:34   
Zvezdica
jutro

sam na hitr dva Q.

1. kdaj in katere ribe ste dale svojim otročkom?
2. Katero kontracepcijo imate?

grem, me moj čaka za koficouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
11.10.2009 11:49:00   
farfala
zvezdica
1. ni še jedel ribe
2. stediril M

spetko
stajice nimamo, ker ne more bit dolgo na enem mestuuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
11.10.2009 12:17:11   
farfala
ploha, sem si pogledala video rojstva Dunje pa sem tud dobila solzne oči, ne gre drugačeuser posted image .Se spet vsega spomniš, ko da je blo včeraj a minilo je že 9 mesecevuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
11.10.2009 12:38:54   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

jutro

sam na hitr dva Q.

še nism, je nimam in je ne bom imela.

sam da še to povem, da je meta uspela narest 1 korak, po vseh 4 user posted image user posted image se opravičujem k skos težim s temu, sam sm res vesela user posted image

spetko: stajice nimamo, če jo bomo rabili pa ne vem, če jo bom sploh kupovala? ni denar user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 11.10.2009 12:39:44 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
11.10.2009 18:27:54   
snikolina

jutro

sam na hitr dva Q.

1. Še nisem dala, bom še počakala
2. Dobim injekcijo-kaj- pa nevem, velja 3 mesece

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
11.10.2009 19:03:41   
Jancci
Vedno rečem, danes bom pa samo malo prebrala in nič komentirala.. po lse pa režim zraven in ne morem da nebi.... tko da evo če kero zanima moje mnenje o stvareh: user posted image user posted image

pa moj sicer mal zavija, k on pedena vse, sam kej dost sikat si pa ne upa

UUU to ti pa vrjamem. Sej teb jest tut nebi upala user posted image user posted image user posted image

Barba samo na gobec desca.. pa bo!! user posted image user posted image Kdaj greva na kofe, da mal pojamrava čez tele tipe? user posted image

sam fora je pr teh descih da sploh ne vidjo določenih zadev in jih je treba vodit k kuža

se strinjam

sam se pa odstranim, da mi ga ni treba

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca user posted image user posted image user posted image

Mo jpa previja in to odlično. Na začetku sem parkrat stala zraven in pametovala, zdej pa je to za oba rutina.. no zadnje čase imava iste probleme kot večina. Jo morva skoraj oba držat! Ko se pa začne napenjat jo pa tut takoj prime in leti z njo na kahlico. Odkar sta pol dnevne zasvinjala jo ima vedno v kopalnici. user posted image O ostalih gospodinjskih opravilih pa raje nebi! user posted image

še nism, je nimam in je ne bom imela.

= zaenkrat user posted image

Mimi hvala za tolmačenje avtosedežev.

Sonček včeri nismo šli nikamor. no, moj je šu na fitnes, pa zvečer sva šla k enmu frendu na otvoritveni žur.. je hišo naredu. Meto je pa njena noseča tetica merkala. Je imela uvajalni večer. user posted image Se je kar izkazala, je tamala celo noč spala. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
11.10.2009 20:33:52   
kiara24
Čer,

ok Jianyc samo da vem katera je bila k se sploh nisem mogla spomnit, pa upam, da se kje šedobimo ali pa srečamo ks ta se res dobr razumela tamledva.

Zvezdica- jaz nisem še dala ribic nobenih Klari, kontracepcije ne jemlem.

Spetko- mi imamo stajico od Brevija najnovejšo pa je ful dobr notri so ročaji in se sama gor vleče, pa pol je ful igrčk notri jih jih tipa in igrajo ... šumijo....

A ni nobene nikjeruser posted image user posted image user posted image   a ste spet vse zmatrane....user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
11.10.2009 20:56:08   
Zvezdica
kontracepcije ne jemlem.

zate pa vem, user posted image user posted image user posted image vem da delata družbo za Klarouser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
11.10.2009 21:04:52   
yelci
Kiara,ni problema, sej blizu živimo, pa jst sm full velikrat v Kranju. Ti sporočimuser posted image
Rubica, maš čas v sredo okol 12?
Zvezdica, ribice še nism dala, bom pa kmalu, začela bom s postrvijo. Kontracepcije ne uporabljam, tud prej je nism.
Spetko, mi nimamo stajice,smo jo mel na morju, pa nš user posted image ni bil glih navdušen

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
11.10.2009 21:06:26   
Anonimen
zvezdica jst ribe ne bom dala pred enim letom, modro še kasnej....sej ribe so fajn pa zdrave, sam velik težkih kovin vsebujejo....edin kaka postrv tule iz ribogojnice, tista jih pa menda neuser posted image
drgač sm pa na tabletihuser posted image ziher je ziheruser posted image

čist sm neki napsihirana, ma res so blesavi dnevi....pa prej k smo se domov peljali, mi je tko naprej pršlo..staramam, k je umrla, tolk sm jo mela rada, ma ful jo pogrešam...pa bratran...pa par prjatlov, ma prov vse to sm začela študirat in sm se prov zjokala, ma groza....tolk mi falijo ti ljudej v lajfu res mi....sam kaj čem, pač potlačim nekam, pa gremo daljeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3372
11.10.2009 21:08:50   
Anonimen
aja stajca - mi jo mamo, pretežno zato, da se igrače not zmeče in je hitro pospravljenouser posted image ula je bla ful rada notri, še zdej hoče da jo dam notri, pa se tolk zaigra notri...neo pa tud, sej ga ne dam dostkrt, sam je kr zadovoljen, pa vsataja pol in se meče, pa ful se igra...tko da nam je kul...je pa res da nisem nikol nobenga dajala notri in jih ame puščala itd. pa da bi se mi drla notri al kaj...mam jo pa v kuhniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3373
11.10.2009 21:33:41   
Zvezdica
zvezdica jst ribe ne bom dala pred enim letom, modro še kasnej....sej ribe so fajn pa zdrave, sam velik težkih kovin vsebujejo....edin kaka postrv tule iz ribogojnice, tista jih pa menda neuser posted image

sej jast tud še ne bi dala, sam danes sem se spomnila ko sem za nas pekla ribe. Pa pri nas je to tako pogosto na jedilniku, bom pa tudi sama začela z belo ribo, modro sem liamu začela dajat šele okoli drugega leta. Vem pa da sem Liamu začela prej dajati ribe, okoli 10. m, ker so takrat to tako svetovali. Vsaj naša P z Viča.

Za tabletke sprašujem, ker sem dobila tele Yaz, pa me zanima če imam katera te, pa stranski učinki...pa taki heciuser posted image

čist sm neki napsihirana, ma res so blesavi dnevi....

jast mam v pmsu tako krizo. Pa se vse spomnim, pa jokam, pa mam krizo.... ampak mine. Zamoti se, poglej svoja dva sončka pa je svet takoj lepši. Drgač pa user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
11.10.2009 22:01:37   
kiara24
Yelci- ok zmenjeno. Ti kar sporoč.

Ulla- upam, da se kamlu pomiriš....user posted image user posted image user posted image

Grem kr spat k tle nč ne dogaja.

Mirno nočko bajbeuser posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?