Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 9:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ula se v stajici igra, postrojava une igračke, zraven pa poje moooojaaaa vijooooličnaaaa mamiiiicaaaaa sm še vse pospravla, kar mi včeri ni ratalo...drug tedn se morm pa mal kuhne lotit...elemente, pa pečico, hladilnik k je res katastrofa že....pa en kup sem si tamle prštimala za šivat, sam se nekak ne morm zravn spravit, ne da se mi, no.la, zde.. moj dela, zdej bo še vse sobote, pa itak po cele dneve, ma najboljš da grem kr med samohranilke vrtnica men je fajn mala razlika neki hudo nisma planirala, ker naju je presenetlo, preden sma sploh začela planirat sva pač rekla, da enga še bi, pol je pa kr bil samo je pa res največ odvisno kako maste doma pošlihtano
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 10:13:27
|
|
|
|
mimi30
|
jutro vse sem napisala pol sem pa hotela ene kosmate copatke prilepit in sem vse skup zaprla ....vglavnem včeraj sem naročila kosmate škorenjce (takšne kot smo naročale copatke) in sem jih že danes dobila včeraj je prišla mama in smo spali kot carji brez skrbi, samo 1x postregla nejca z vodico in špelo parkrat z mlekom ....nejc je imel včeraj cel dan vročino vendar nismo nič zbijali, ker je bil živahen....danes se je zbudil ob 9h brez vročine hahahahaa, dej mimi ti ga res serješ, 2 kmetiji zato pa nisem upala niti štartat, ker pol čist preveč not padem Mimi drug teden bi mi2 lahko uletela v MB. Kdaj maš čas? snikolina, načeloma za drug teden še ne planiram nobenih izletov, tako da ti samo pokliči in se dogovoriva.....upam samo, da bo nejc zdrav in bo normalno obiskoval vrtec Se že kej organizira srečanje v MB? nič ne dogaja na tem področju.....bo treba v akcijo, da nam rata dokler shodijo A je kej nouga? Farme laufajo???user posted image nič kej niso več in..... zdaj se smeti tema s škornji za mamice niia, super za šoping kiara, upam da vama čim prej uspe moj dela, zdej bo še vse sobote, pa itak po cele dneve, ma najboljš da grem kr med samohranilkeuser posted image najboljš ....itak jih je tolk, ki niso upravičene, pa bodi še ti ki si razlika v starosti med otroci: pr nas je 2L8M....men je zaenkrat tak o.k......sem pa za majhne razlike pod 4 leta, če se da
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 10:15:49
|
|
|
|
sonček33
|
mimi pa le pokaž škornjce
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 10:41:42
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Jutro! Smo hotli na bazen, pa imajo neko tekmo Ka pa zdej? na Bled na kremšnito
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 10:43:34
|
|
|
|
farfala
|
Mene pa zebe, nimam rada mraza, kje je poletje????Hočem ga nazaj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 10:58:42
|
|
|
|
Jancci
|
Hmmm.. moj je šu zdej na fitnes in je reku, da more bit kosilo skuhano ko pride nazaj. Ker optimist!!! Tamalo sem mal v spodnji štuk nesla, da jo mal pocrklajo. Neki mi ni jasno.. tema je še vedno avtosedež. Najprej je LUPINICA, pol je un od 9-18 oz. od 9-36. Torej če kupiš od 9-18 potem rabiš še unga od 15-36? A lahko ko ima 18 kg že gre na jahača? A sem čudn napisala? Se pravi ali gre tkole: lupinica, 9-18, 15-36, jahač ali lupinica, 9-18, jahač??? Ker eni otroci imajo pri 3eh letih 22kg, eni pa pri 5ih 15kg. Poznam oba primera. Next baby.. jest bi ga že kar imela, pa nekaj motovilim zaradi službe, ker se menim, da bi šla na drug oddelek... moram še kakšen mesec počakat da vidim, kaj se bom zmenila. Mi je tut fino če so bolj skupaj. Mi2 s sestro sva eno leto narazen pa je to ql. Niia jest bi tut mogla kšno novo coto dobit. Nimam čist nič za oblečt. Samo jest bi ful mela nekoga, ki bi mu povedala kaj hočem pa bi pol ta oseba men to domov prinesla. Ker sovražim šopingiranje!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 12:46:16
|
|
|
|
krtekxx
|
Jancci, a cel bazen je bil zaprt? če je tako, potem sem našim pršparala zastonj pot v Kr. So hotli it v bazen, pa sem bla neki tako slabe volje, da sem šla sama na Zelenico. Z vsemi 3 pa moj ne more na bazen. Sedeži: mi smo pri 18kg (4 leta) že imeli jahača za te male vožnje do Kr-in podobno. Ko gremo mal dalj pa imamo unga do 36 (mamo 2 avta in itak je potem najbolje, da imaš v obeh vse).
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 13:21:41
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Naj vam povem, da smo dočakali prvi zobek.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 13:26:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Naj vam povem, da smo dočakali prvi zobek.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 16:14:58
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84 Naj vam povem, da smo dočakali prvi zobek. Zdej pa mami hitro šnicl u pečico!! Bravo za zobek!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 17:37:36
|
|
|
|
kiara24
|
Bravo za zobek Mi pa spimo že kar nekaj časa. Bili v LJ na Brdu smo šli gledat akvarije pa ribice ke je Klara čist nora na živalce.... pol smo šli pa še v Lesnino mal pogledat sobice in kuhinje.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 19:41:27
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Barba, a si ok? Hvala za skrb .. drgač sm pa že vredu. En dan vročine, glavobola in brez apetita je blo in zdej sm vredu. Včeraj dopoldne sem bla še bolj švoh, dons pa kot da ni blo nč. Pojma nimam kaj me je napadlo za en dan. Pa živjo ostale čveke ...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 20:02:56
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla... mene je pa danes zjutraj ujela ena žalost in nemoč... Sem se zjokala, kot že dolgo ne. Kar vsega je bilo preveč. Čudni dnevi. Dejte ve men povedat, kako krotite svoje malčke na previjalni mizi...če ni to samo naš problem. Jaz Lovra enostavno ne morem več normalno previt. Čim ga položim na mizo, se obrne okoli..in danes sem ga zagotovo obrnila okoli vsaj 50x. In na koncu so mi že popuščali živci. V roke mu turim ni da ni...vse po vrsti, kar mi pride pod roke in na mislem..ne pali...morda za 10 sekund. Ideje? Bili na praznovanju rd. Zdaj je zaspal. jaz pa mal klele pokukam, pol pa lektorirat. Vrtnica za zobek. Pri nas menda drugi kuka ven Barba samo da si ok. jancci kam ste jo potem mahnili?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 20:08:10
|
|
|
|
Ploha
|
pri nas pa 4 zob ven rine... pa naša miss je ugotovila kako se plazi naprej --> jes jes jes je taka k brita od krtekxx, samo v počasnem posnetku se pa tud na vse 4 postavla, on and on and on samo se nč ne gunca, kokr ste ve pravle...se pa vrže naprej v ribco?? a to je normalno?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 20:26:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pa naša miss je ugotovila kako se plazi naprej --> jes jes jes user posted image user posted image user posted image je taka k brita od krtekxx, samo v počasnem posnetku a vidiš barba sam da si kul sonček nimam idej....razn da mine pa pr nas je isto in hb imam ogromno mizo in gor podlogo, k drgač res ne vem...mi ni jasno kok takega otroka previjaš na uni ozki previjalni al pa če na tleh probaš jst mam nad previjalno en vrtiljak obešen na elastiki, da ga lohk dol nategnem, tist ga vsaj tolk zamoti, da lohk drek pobrišem če ne pa kr na bide in ga umijem, če nikakor ne da miru.... čudni dnevi so, ja....men je tud včer vse dol padlo, res vse...kr neki, ma brezveze, kak je en folk ampak - sam da smo me fajn čer babe
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 20:42:59
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Dejte ve men povedat, kako krotite svoje malčke na previjalni mizi...če ni to samo naš problem. Jaz Lovra enostavno ne morem več normalno previt. Čim ga položim na mizo, se obrne okoli..in danes sem ga zagotovo obrnila okoli vsaj 50x. In na koncu so mi že popuščali živci. V roke mu turim ni da ni...vse po vrsti, kar mi pride pod roke in na mislem..ne pali...morda za 10 sekund. Ideje? Ful mi je zanimivo, kako dejansko se nam vsem enako dogaja. Par dni nazaj je ena pisala, da spi kot da bi molil k Alahu in tako spi naš zadnje par dni. Na previjalni pa je prav tako kot pravi sonček33, enostavno ga vsakih par sekund obrnem okoli. Čeprav je težek, me nikoli niso bolele roke ko sem ga nosila, zdej me pa res pošteno bolijo. Ko sva bila z mojim par dni nazaj bolna, sva ga previjala na postelji oba skupaj in je bil res cel podvig. Drugih idej pa nimam. Pri nas se sicer to dogaja že kakih 14 dni in moram rečt, da imam občutek, da se umirja. Bomo videli...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 20:45:02
|
|
|
|
farfala
|
naj bo dober in še boljši večer sonček a zarad previjanja si bila žalostna? Ma to delajo vsi, ker so radovedni, meni včasih vse pomeče na tla ali v kad. Vedno mu moram dat kaj novega, primernega za njegova usta . Ampak najbolj pa pomaga duda, samo ni vedno pri roki, ker je običajno v spalnici. Mi smo pa danes imeli družinski izlet - v blližnji gozd po kostanje . Mali je kar hitro zaspal v vozičku Ampak pekli pa nismo, ker je ata v službi, meni se pa ful luštajo ploha bravo za miss meto
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 20:49:56
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ampak - sam da smo me fajn to pa res, pa res smo Sem pogledala slikice Čutne poti - super, res, bom morala to pokazat našim primadonam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 20:58:09
|
|
|
|
Anonimen
|
moj sine ma nov hobi - se priklopi na joško, pol zine na široko, kolkr more in pol v usta nekako posesa ma skor celo joško
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 21:38:44
|
|
|
|
barba
|
Bravo Meta! Naš Tine je prešel od puzanja v začetno fazo plazenja. Sm ful strokovno napisala V glavnem na kolenih že naredi 2 premika naprej, pol se pa na trebuh spusti in gasa Aja, zob ma pa še zmeraj samo 1. Tile čudni dnevi, ja. Jst sm bolj slabe volje zaradi moža. Zdej sm imela vročino, pa vse me je bolelo, ampak gospod je komaj posodo pomil. Da o tem, da sem oba otroka skopala zvečer, še prej kosilo skuhala, perilo obesila sploh nebi zgubljala besed. Pol pa pravi, da nč njegovih želja ne upoštevamo. Halo! Zadnje čase itak samo nase misli. Vse mu je težko. Če mu dam Tineta za ven peljat ima kar naenkrat ful drugih stvari .... v glavnem je bošček no. O tem, da bi pa jst imela kej frej od vseh pa tud od daleč noče slišat. Evo, mi je kar odleglo k sm se mal skašlala ... upam, da ves ne moti. Sej zdej grem pa mal šivat k desc itak un fuzbal gleda.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 21:40:12
|
|
|
|
Ploha
|
ja naša se pa na vse 4 postav pa se naprej vrže...a to je kul?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 21:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
viš barba jst pa to ne šljivim...še če sm zdrava ne nardim zmeri vsega da se ve kak fajn je takrat, ko nardim ne sam resno, jst če sem bolana si pa kr vzamem, še tko ne morem čist zabušavat pa počivat, k je še vseen treba otroke porihtat, tamalga morm jst dojit, ne gre dugač, ula pa tud ma une momente, ko pač hoče mene in konc....drgač mi pa na kraj pameti ne pade da bi kuhala, otroke kopala, pomivala itd. mi čist dol visi, umru od lakote v nobenem primeru ne bo noben. pa moj sicer mal zavija, k on pedena vse, sam kej dost sikat si pa ne upa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 21:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja naša se pa na vse 4 postav pa se naprej vrže...a to je kul? je je, mora zdej še koordinacijo rok in nog naštudirat, pol bo šla....boš vidla, kr naenkrat jo boš mela povsod polno
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 21:52:11
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ja naša se pa na vse 4 postav pa se naprej vrže...a to je kul? je je, mora zdej še koordinacijo rok in nog naštudirat, pol bo šla....boš vidla, kr naenkrat jo boš mela povsod polno ok kul mal čudno je vidt, pa nism bla zihr, če ni naša kej izumla barba: vsi so isti, pa vse smo iste, vzorc se ponavlja sam k je tko zajeb*an z njimi nam je "težko" brez njih pa tud ne mormo...sam fora je pr teh descih da sploh ne vidjo določenih zadev in jih je treba vodit k kuža
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 10.10.2009 21:52:34
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba Evo, mi je kar odleglo k sm se mal skašlala ... upam, da ves ne moti. A ne da paše? Mene nič ne moti, zakaj pa? Pa vidim, da imajo eni atiji neko ego razvojno fazo sedaj ,al kaj je to?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?