|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
10.10.2009 21:53:23   
yelci
Čeruser posted image
Ploha,ja res je prava miss,a že zbiraš ponudbe za žentuser posted image
bravo za zobkeuser posted image ,mislm,da bojo pri nas tud kmal.
Barbauser posted image .Sej nočem se preveč hvalit,ampak jst mam res zlatga moža,včer in dans je skuhu kosilo pa še pospravil je posodo,prej pa je hotu začet likat,pa sm rekla,da tega pa že nam gledalauser posted image user posted image
Kristjan se je dons z vročino zbudu,je mel 38,4,sm mu obkladke dajala,na noge krompir zavila,pa ni nič pomagal,pol sm mu svečko dala in je padla na 37,5.Bomo vidl,kako bo ponoč.
Ulla,ja te šuhe so fulll hude,pojom jih bom kupla,morm še mal prečekiratuser posted image
Rubica,kaj je zdej s pijačkouser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
10.10.2009 21:55:17   
Ploha
ma jst pa loh mojga pohvalm, da se za trenutek ustav pa mal meto pocrklja, je pač tolk več, in fino se mu zdi k je meta čist preč k ga vid user posted image previja jo pa še kar ne...pa tud raj vidim, da ne, ker takrat k sm mu kazala kako se to dela....je še več packarije naredu user posted image user posted image bom sama...ostalo pa bi znal  in zna.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
10.10.2009 21:56:52   
Ploha
yelci: ammm..meta je oddana user posted image user posted image tak je dogovor user posted image user posted image in sicer patriku od zvezdice user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
10.10.2009 21:57:21   
farfala
ploha pri ta 5. bo pa že obvladal previjanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
10.10.2009 21:57:38   
Zvezdica
Ojla... mene je pa danes zjutraj ujela ena žalost in nemoč... Sem se zjokala, kot že dolgo ne. Kar vsega je bilo preveč. Čudni dnevi.

Morda imaš PMS, taka sem jast takrat. Zdaj se prav soočam s tem problemom, ker tiste dni sem neznosna.
Pa dons tud k mam še glavobol povrhu.

Čim ga položim na mizo, se obrne okoli..in danes sem ga zagotovo obrnila okoli vsaj 50x. In na koncu so mi že popuščali živci. V roke mu turim ni da ni...vse po vrsti, kar mi pride pod roke in na mislem..ne pali...morda za 10 sekund. Ideje?

sonček kupila sem pleničke easy up, je bl simpl, ker naš ni na hrbtu  2 sekundi, kaj šele 10user posted image Tko da ko ga previjam se iz sobe sliši ali moje ali patrikovo kričanje user posted image

pa naša miss je ugotovila kako se plazi naprej --> jes jes jes user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

viš barba jst pa to ne šljivim...še če sm zdrava ne nardim zmeri vsegauser posted image da se ve kak fajn je takrat, ko nardimuser posted image

no vidiš, nekaj je v zraku., Mi2 z mojim sva se dons pičla zarad tega, no bolj sem jast imela utrujeno histerični PMS glavobolni čistilni besni izpad. Potem ko sem se fajn zdrla, trajal je 5 min, sem šla sama kavo popit, pa ven, na luft. Pa v avto, muzko na glas, mene to vedno čist umiri, pa valjda v supernovo (v štacuno da se razume, ne v nek blazen šoping), pa vmes sem mu sms napisala, no potem pa sem dam prišla, me je pa prelupčkal, zdaj sva pa itaq ok. Ampak nekaj me meče, mam na vsake tolk krizo ampak pr takem hudičku niti ni čudno. Danes me je recimo skor kap, umivam liama, un ugotavlja da mu lulček raste (sem se tolk narežala)user posted image , pogledam, ni patrika. Bemti kje je, bolj gledam njega ni, nikjer, pa tko dve sekundi je bil na tleh nekje med kopalnico in hodnikom sam, laufam po stanovanju k zmešana, ko slišim smeh iz umazanega kupa perila (vmes je bila pokakana brisača). V kopalnci je za mojim hrbtom zlezu med perilo, ki je bilo na tleh pripravljeno za v stroj.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
10.10.2009 22:00:00   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

yelci: ammm..meta je oddana user posted image user posted image tak je dogovor user posted image user posted image in sicer patriku od zvezdice user posted image user posted image

yelci... to je že vsem obelodanjenouser posted image

mamo pa en kup lepih punc kle, sam pismo je več fantkov a ne?

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
10.10.2009 22:00:03   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mimi pa le pokaž škornjce

sonček, veš da mi ne gre samo teh prilimat....na strani od malenogice so dvojni in rozaste sem nabavla

Jancci, avtosedeži: lupinica, 9-18 in 15-36 (ali namesto obeh 9-36)....15-36 je namesto jahača (v bistu je jahač z ledvenim delom in oporami ob glavi)....sam jahač ni tolk varen, ker nima nobene zaščite za glavo

IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84
Naj vam povem, da smo dočakali prvi zobek.

user posted image user posted image user posted image

Pojma nimam kaj me je napadlo za en dan.

barba, zgleda da neki tazga kot našega nejca....samo, da je mimo in si spet o.k.

pa naša miss je ugotovila kako se plazi naprej --> jes jes jes

user posted image user posted image user posted image bravo za Meto....evo vidiš, vse gre tako kot mora

Dejte ve men povedat, kako krotite svoje malčke na previjalni mizi.

težkouser posted image ....dajem ji v roke vse mogoče stvariuser posted image ....posledično temu potem še velikokrat joče, ker si kaj neprimernega vrže na glavouser posted image user posted image .....naprimer zadnjič sem ji dala steklen pokrov od parfumauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
10.10.2009 22:00:52   
Anonimen
jst pa mislim da je tud v tem problem, k ženske dostkrt popravljajo(mo/te) dedce...pa to ne nardijo prov, pa ono, pa ne previjejo prav, pa ne držijo prav itd....men bi tud vse dol, ma sam pol rihti, če sam ti znaš dobro narestuser posted image
men je pa čist vseen kak jih previje, pa skopa, pa kak posesa itd. sam da kej nardiuser posted image jst bi mogoč res marsikej drugač, sam ne pa nujno boljšuser posted image
edin ko posodo pomiva ga pa ne morm gledatuser posted image tam bi ga pa najraj kr stran naterala pa res sama pomila in to sm zato k tolk komplicirauser posted image tist k jst u 10ih minutah pomijem, on eno uro čohauser posted image sem res kr živčna ko ga gledam....sam se pa odstranim, da mi ga ni trebauser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
10.10.2009 22:03:19   
sonček33
O pa res deluje pomirjujoče tole izpovedovanje...user posted image zuser posted image vezdica itak da mam menstro in sem fertik že dva dni...farfala ma en, nisem jokala samo zard Lovra in obračanja...zarad vsega. pa ne me vprašat kaj je to vseuser posted image

patrik facauser posted image user posted image

plenice mam pa jaz racmanke, tko da..rabim kr nekej cirkuških sposobnosti in drugi klovnovskih trikov, da ga animiram...pa čeprav to traja samo minuto

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 10.10.2009 22:04:39 >

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
10.10.2009 22:04:29   
mimi30
barba: vsi so isti, pa vse smo iste, vzorc se ponavlja user posted image sam k je tko zajeb*an z njimi nam je "težko" brez njih pa tud ne mormo...sam fora je pr teh descih da sploh ne vidjo določenih zadev in jih je treba vodit k kuža user posted image

jaz pa dans sploh ne morem nič zraven dodatuser posted image , ker sem tolk srečna sam da je domu pršu in bom lahk v miru vsaj spalauser posted image ....zdejle pa glih tak kot večina gleda nogomet....kar se pa kuhanja in teh opravil tiče kadar sem bolana pa jaz tud neki ne garam glih

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
10.10.2009 22:09:13   
yelci
O Ploha,ti šment.
Ja moj tud previja tko,tko,napol mokrega ga zavije,pa tisti zavihki vedno vn gledajo,če pa je v plenici kaka,če je le možn spregleda,če pa ga mora preobleč,mi pa cel tedn naprej meče,da je kako previluser posted image
Ja nš se tud tok zvija po previjalni,včasih mu dam ključe,al pa zobno ščetko,to sta dve stvari,ki ga trenutno najbolj zamotitauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
10.10.2009 22:12:07   
rubica
vaši fuzbal, moj pa nora na mary user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
10.10.2009 22:14:50   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

vaši fuzbal, moj pa nora na mary user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
10.10.2009 22:15:52   
sonček33
rubica, bi težko rekla, kaj je slabše... se bolj nagibam k mery

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
10.10.2009 22:18:22   
rubica
ja yelci pijačka lahko drug teden dopoldan user posted image , tivoli?

mojga moram pa tut pohvalt je zlat fant, sam mal ga nese vsake tok, no sej mene tut.

danes sem papriko nafilala pa v skrinjo, skuhala južno pa pospravla celo bajto, user posted image je pa ko je pršu iz službe, omaro (vonabi shrambo) na hodniku naredu, sam še vrata mora gor dat pa je fd, tok da user posted image user posted image , je bla uspešna sobota, čeprav zuni pa nismo nč bli, no pa jutri, ko mora bit lepše vreme!!

sem na bibaleze.si gledala, un par ki ga kaže čez nosečnost in je kazalo porod in popadki in vse to mi je šlo kar na jok sem se takoj spomnla kako je blo januarja z mano, pa kok je to luštn, ko ti dajo malo kepico 1ič v roke pa tko vse lepo, pol pa še kako user posted image user posted image to boli.

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
10.10.2009 22:19:04   
VRTNICA84

Hvala vsem za čestitke, ne bom vseh naštevala, ker bi bil prevelik seznamuser posted image user posted image .

Sedaj pa se bom še jaz malo skašljala. Moj user posted image si tudi velikokrat ne vzame časa za Ano. Pa še takrat, ko jo ima morem bit vedno v vsem na razpolago. Ker so velikokrat druge stvari bolj pomembne od nje. Ampak si enostavno več ttega ne jemljem k srcu, ker bi me verjetno pobralo.
Pa še zadnjič enkrat, ko bi jo mogel dat spat. Jo je spravljal tako dolgo spat. Da mi je moja draga tašča rekla da naj grem otroka spat spravit. Da se ne bo jokala. Sem bila jezna kot user posted image user posted image .
Sekiram pa se zato ne več. Ker mala pupa pol predvsemi pokaže koliko ji pomenim. Ker nikoli noče vstran od mene. Pa če je še tak moj zraven. Tudi če ji tašča oz. babica pokaže roke noče it k njej.
Pol pa vidiš kak vsi iščejo izgovore zakaj se je začela jokat. Češ, da je žejna itd. Nihče pa si noče priznat, da je navezana na mene. Samo vsi ostali pa to hitro opazijo.

Upam, da vam nisem preveč zatežila. Je pri vas tudi tako, da so zelo navezani user posted image na vas?

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
10.10.2009 22:19:53   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

rubica, bi težko rekla, kaj je slabše... se bolj nagibam k mery

no se bi kar strinjala, da mary, ne vem no kaj čmo user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
10.10.2009 22:20:23   
*m*o*j*c*a*
hej hej!

kok ste? ma za nazaj ne grem brat, ker me ni blo ene dva dni nč gor, pa vem da ste naklofale še in še..user posted image sem pa full vesela, namreč po sprijaznenju se z dejstvom, da se bom morala vpisati na absolventa, sem v četrtek dobila klic, da nej takoj prinesem vezane 3 diplome, pa da mam zagovor diplome v torek in če uspešno opravim, se lahk vpišem na magisterij!!!user posted image user posted image user posted image vaaaaa sem bla vesela, da kr kej..čist nora, letala kot zmešana sem in tja, ja no dobila sem pa najbolj zaj..... predsednika komisije..user posted image zato držte pesti v torek zjutri, da nardim pa se lahk vpišem na podiplomca..user posted image user posted image vauuu ne morem verjet da se je nardil ta preobrat meni v prid..user posted image itak sem pa cela živčna, ker so zadnji dnevi za oddajo vloge za štipendijo, oni še pa kr ne vejo, kaj bodo nardili z mano..user posted image no nardila sem predstavitev v power pointu, zdej pa tle sama seb bluzim..za dons mam dost, ker bom že pol preveč znala..user posted image no tk daleč morm prit, da ne bo tistih ammm pa emmmm pa tk naprej vmes..user posted image včasih mi že rata..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
10.10.2009 22:29:49   
farfala
mojca, super, samo navdušenje te jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

vrtnica pa veš da so najbolj navezani na nas, čeprav moj se kar ukvarja z njim (ko je doma), vse dela, večinoma ga tud on zvečer zrihta in da spat in običajno prej zaspi, kot pri meni.Ampak večino časa smo pa le mame z njimi

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
10.10.2009 22:31:48   
yelci
V sredo sm bla v službi 4 ure,moj dragi je čuvaluser posted image in,ko sm pršla domov,sm bla prepričana,da se bo mali najprej v joško zapodu,no jauser posted image ,me je pršu pozdravt,se nasmeju pol pa naprej k mojmu.Haloooouser posted image .
Čeprov po eni strani mi je to kul,ampak užaljena sm bla pa vseen.

Neposredna povezava do sporočila: 3345
10.10.2009 22:33:07   
Ploha
ej yelci: zgleda je res več fantov k punc tuki, tko da sprejememo še kristjana za zeta, pa bo mela meta dva fejst desca user posted image user posted image

ulla: lej sj jst ga tud ne pedenam, pa to, tko k ga to ne morš gledat pri pomivanju ga jst ne morm pri previjanju user posted image user posted image česar se loti mi je ravno do pakistana, sam previjanja pa ne morm, res ne user posted image user posted image user posted image kaj dela s posodo, pa kako meto drži, mi je pa res useen,..vsak po svoje...ker zanč se je pokakala, pa je tist drek z enmu in istmu robčkam brisu, z isto stranjo in drek še bolj razpacov okol in okol user posted image no to res ne morm gledat...umazana rit...user posted image

vrtnica; je navezana na mene in na mojga, in na mojo mami...pač otrok vidi in čuti okolico in ljudi okoli sebe,....čut mene kdaj sem sproščena,...samo moji mami bi jo pa lahko pustila tud za dva dni, ker vem, kako se meta pri njej počuti.

mojca; čestitke, bomo držal pesti (vsaj jst) user posted image

moj tud mary gleda..

rubica: pridn mož user posted image user posted image moj je tud tak praktičen user posted image

previjanje: jst nimam problemov pri previjanju, meta leži, tko ko jo daš,...je pač bolj mirna,...mrbit še vse to pride...ona se zamoti s prvo igračo ki je pri roki...

Neposredna povezava do sporočila: 3346
10.10.2009 22:33:27   
spetko
dober večer punce..

mi imamo že drugi zobek vzunaj...in mislim da se pripravlja že tretjiuser posted image user posted image
tudi se bolše počuti..sicer še vedno malo smrka in kašlja..ampak dosti manj...

a ve ste že bile v posvetovalnici..pri 9m? kaj delajo na tem pregledu?...ker mi bi morali it v ponedeljek..ampak dvomim da ga bojo sprejeli ker je tako stanje..

previjanje ...mi tudi imamo s tem probleme..ampak kot večina mu tudi jaz non stop neki dajem v roke, vedno neki novega da mu je zanimivo..če pa je moj doma pol je on zraven in ga animira...user posted image

kiara24...no da vam rata čimprej..
mi si tudi želimo čim manjše razlike med otroci...bomo videli...mogoče pa bomo tudi mi začeli že zdej..user posted image

jaz pa kot sem pravla že enkrat prej..
najprej sva se morala z mojim pošteno skregat...da je zdej kot je treba..
on je tudi zabušaval in ni delal nič...pol pa ko mi je počil film...zdej pa je že bolše..

en Q...a ve imate vse stajice?...
jaz je nimam pa bi jo kupila..ker ko moram na wc al kosilo naredit al...karkoli in on se je začel tako dvigat ob vse...in moram seveda bit non stop pozorna...pa bi ga za tisti trenutek not postavila..

aja še to...jaz pa sem žalostna ker Tian pa skoraj se noče več dojit..še posebej zdej ko je imel zamašen nosek se sploh nisva dojila..čez dan pa se sploh noče dojit večuser posted image

ulla...se popolnoma strinjam s tabo kar se tiče opravil ko ga opravljajo moški...ni važno kako jih naredijo samo da je ...ker če ga popravljaš non stop pol jim poči film in reče ja pol pa delaj sama...sem sama videla kako sta se ena kolega ta skregala ko sva bla z mojim na obisku...in ni lepo videt no..
tako da jaz ko moj kaj dela..če me kaj moti se samo umaknem..pa če je treba ko gre delat al kam drugam popravim in naredim po svoje..user posted image

zakaj meni ne odpre slikomata..ne morem nobene slikice vam pripopat gor...
keri pa je tisti drugi program za dajanje slikic gor??

mimi super da je tvoj prišel da boš lahko zdej v miru spala...n nas ne boš rabla samo brat ampak tudi zraven pisatuser posted image

ploha...user posted image user posted image user posted image za meto

nič...grem še malo obdelat farmo in pol pospravit do konca ki smo meli obiske..pa se mi ne da lotit pospravlat..user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
10.10.2009 22:37:31   
*x*y*z*
Moj mi je od vedno govoril, da on ne bo dreka previjal. In par dni nazaj, ko sem bila bolana, da vstat nisem mogla, sem kar rekla, da bo pa usran, je pa zbral moči in ga je šel previt, no v bsnjo ga je nesu, odvil, umil, packarijo pa kar tam pustu... Po moje je previval prvič, zadnjič in nikoli več... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
10.10.2009 22:40:24   
rubica
k smo pr previjanu, moj jo pa čist brez problema previje, sem ga naučila že v porodnišnci in zna user posted image , je blo pa na začetku potrebno malo več vaje ampak zdej je 100% kot jaz user posted image user posted image , no ga neham hvalt, da ne bo pol jutr vse drugač. ne morm na farmo pridtuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
10.10.2009 22:42:44   
Nea
Hojla,

tudi mene ni bilo nekaj časa. Vsak dan letim okoli in sploh nimam časa za pisanje. Preberem vas tu in tam, ne pa redno.

Zadnja dva tedna ful visim pri zobarju. Si delam krone in vsak obisk traja po dve uri. Domov pridem čist crknjena... Koristim gužvo dokler mi je mami tukaj tako, da ona pazi Erika, dokler sem jaz odsotna. Joj, da vidite kako je vesel ko me zagleda user posted image
Tri dni nazaj se je začel zares plazit... najprej počasi potem pa vsak dan boljše. Pozicijo vojaka nič več ne uporablja. user posted image
Tudi na noge se postavlja, kar je postalo strašno naporno. Nima še občutka, da se bi mogel držati dokler stoji in se frajer kar pusti in potem leti, al na nos, al na hrbet. Ena od nas (mami al pa jaz) vedno morava biti zraven, ker če nisva se takoj sliši TUP in je Erik že na tleh.
Naročeni copatki so takoj prispeli in so rec kul!
Zadnje dni je imel ful zabasan nosek in smo slabo spali. S tem da pri nas slabo pomeni, da se ni zbudil samo 3x, ampak najmanj 10x na noč. Potem mi je prijateljica povedala da se v lekarni da dobit mazilo za prsa in mazilo za nos, oba na zeliščni naravni bazi... in sta obe2 zadevi ful pomagali.

Vrtnica - ja, to da so navezani na mamo je popolnoma normalno. Erik je pri moji mami OK, se z njo igra in je tiho... ko pa mene zagleda je takoj jok, cviljenje al pa smeh ... potem pa prišiba in me objame user posted image

mojca  - čestitke in držimo pesti  !!!!

barba - kaj bi rekla če bi imela tri in bi bila cele dneve čisto sama za vse?  Moj mož veliko dela in ga vidimo samo zjutraj in zvečer. Takrat mi pomaga otroke spravit v vrtec in zvečer v posteljo, ostalo pa mene čaka.

Sfalilo mi bo baterije na laptop-u... bom drugič nadaljevala.
Lep vikend vam želim!

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?