Zvezdica
|
Ojla... mene je pa danes zjutraj ujela ena žalost in nemoč... Sem se zjokala, kot že dolgo ne. Kar vsega je bilo preveč. Čudni dnevi. Morda imaš PMS, taka sem jast takrat. Zdaj se prav soočam s tem problemom, ker tiste dni sem neznosna. Pa dons tud k mam še glavobol povrhu. Čim ga položim na mizo, se obrne okoli..in danes sem ga zagotovo obrnila okoli vsaj 50x. In na koncu so mi že popuščali živci. V roke mu turim ni da ni...vse po vrsti, kar mi pride pod roke in na mislem..ne pali...morda za 10 sekund. Ideje? sonček kupila sem pleničke easy up, je bl simpl, ker naš ni na hrbtu 2 sekundi, kaj šele 10 Tko da ko ga previjam se iz sobe sliši ali moje ali patrikovo kričanje pa naša miss je ugotovila kako se plazi naprej --> jes jes jes user posted image user posted image user posted image viš barba jst pa to ne šljivim...še če sm zdrava ne nardim zmeri vsegauser posted image da se ve kak fajn je takrat, ko nardimuser posted image no vidiš, nekaj je v zraku., Mi2 z mojim sva se dons pičla zarad tega, no bolj sem jast imela utrujeno histerični PMS glavobolni čistilni besni izpad. Potem ko sem se fajn zdrla, trajal je 5 min, sem šla sama kavo popit, pa ven, na luft. Pa v avto, muzko na glas, mene to vedno čist umiri, pa valjda v supernovo (v štacuno da se razume, ne v nek blazen šoping), pa vmes sem mu sms napisala, no potem pa sem dam prišla, me je pa prelupčkal, zdaj sva pa itaq ok. Ampak nekaj me meče, mam na vsake tolk krizo ampak pr takem hudičku niti ni čudno. Danes me je recimo skor kap, umivam liama, un ugotavlja da mu lulček raste (sem se tolk narežala) , pogledam, ni patrika. Bemti kje je, bolj gledam njega ni, nikjer, pa tko dve sekundi je bil na tleh nekje med kopalnico in hodnikom sam, laufam po stanovanju k zmešana, ko slišim smeh iz umazanega kupa perila (vmes je bila pokakana brisača). V kopalnci je za mojim hrbtom zlezu med perilo, ki je bilo na tleh pripravljeno za v stroj.