|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
10.10.2009 9:56:45   
Anonimen
ula se v stajici igra, postrojava une igračke, zraven pa poje moooojaaaa vijooooličnaaaa mamiiiicaaaaauser posted image user posted image user posted image

sm še vse pospravla, kar mi včeri ni ratalo...drug tedn se morm pa mal kuhne lotit...elemente, pa pečico, hladilnikuser posted image k je res katastrofa že....pa en kup sem si tamle prštimala za šivat, sam se nekak ne morm zravn spravit, ne da se mi, no.la, zde..

moj dela, zdej bo še vse sobote, pa itak po cele dneve, ma najboljš da grem kr med samohranilkeuser posted image

vrtnica men je fajn mala razlikauser posted image neki hudo nisma planirala, ker naju je presenetlo, preden sma sploh začela planiratuser posted image sva pač rekla, da enga še bi, pol je pa kr biluser posted image
samo je pa res največ odvisno kako maste doma pošlihtanouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
10.10.2009 10:13:27   
mimi30
jutrouser posted image

vse sem napisala pol sem pa hotela ene kosmate copatke prilepit in sem vse skup zaprlauser posted image ....vglavnem včeraj sem naročila kosmate škorenjce (takšne kot smo naročale copatke) in sem jih že danes dobilauser posted image user posted image

včeraj je prišla mama in smo spali kot carjiuser posted image brez skrbi, samo 1x postregla nejca z vodico in špelo parkrat z mlekomuser posted image ....nejc je imel včeraj cel dan vročino vendar nismo nič zbijali, ker je bil živahen....danes se je zbudil ob 9h brez vročineuser posted image

hahahahaa, dej mimi ti ga res serješ, 2 kmetiji

zato pa nisem upala niti štartat, ker pol čist preveč not pademuser posted image user posted image user posted image

Mimi drug teden bi mi2 lahko uletela v MB. Kdaj maš čas?

snikolina, načeloma za drug teden še ne planiram nobenih izletov, tako da ti samo pokliči in se dogovoriva.....upam samo, da bo nejc zdrav in bo normalno obiskoval vrtec

Se že kej organizira srečanje v MB?

nič ne dogaja na tem področju.....bo treba v akcijo, da nam rata dokler shodijouser posted image

A je kej nouga? Farme laufajo???user posted image

nič kej niso več in..... zdaj se smeti tema s škornji za mamiceuser posted image

niia, super za šoping

kiara, upam da vama čim prej uspe user posted image user posted image user posted image

moj dela, zdej bo še vse sobote, pa itak po cele dneve, ma najboljš da grem kr med samohranilkeuser posted image

najboljšuser posted image ....itak jih je tolk, ki niso upravičene, pa bodi še ti ki siuser posted image user posted image user posted image

razlika v starosti med otroci: pr nas je 2L8M....men je zaenkrat tak o.k......sem pa za majhne razlike pod 4 leta, če se da

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
10.10.2009 10:15:49   
sonček33
mimi pa le pokaž škornjce

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
10.10.2009 10:41:42   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Jutro! user posted image

Smo hotli na bazen, pa imajo neko tekmo user posted image Ka pa zdej?

na Bled na kremšnitouser posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
10.10.2009 10:43:34   
farfala
Mene pa zebe, nimam rada mraza, kje je poletje????Hočem ga nazajuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
10.10.2009 10:58:42   
Jancci
Hmmm.. moj je šu zdej na fitnes in je reku, da more bit kosilo skuhano ko pride nazaj. Ker optimist!!! user posted image user posted image

Tamalo sem mal v spodnji štuk nesla, da jo mal pocrklajo.

Neki mi ni jasno.. tema je še vedno avtosedež. user posted image
Najprej je LUPINICA, pol je un od 9-18 oz. od 9-36. Torej če kupiš od 9-18 potem rabiš še unga od 15-36? A lahko ko ima 18 kg že gre na jahača? A sem čudn napisala?
Se pravi ali gre tkole: lupinica, 9-18, 15-36, jahač ali lupinica, 9-18, jahač???
Ker eni otroci imajo pri 3eh letih 22kg, eni pa pri 5ih 15kg. Poznam oba primera.

Next baby.. jest bi ga že kar imela, pa nekaj motovilim zaradi službe, ker se menim, da bi šla na drug oddelek... moram še kakšen mesec počakat da vidim, kaj se bom zmenila. user posted image Mi je tut fino če so bolj skupaj. Mi2 s sestro sva eno leto narazen pa je to ql.

Niia jest bi tut mogla kšno novo coto dobit. Nimam čist nič za oblečt. Samo jest bi ful mela nekoga, ki bi mu povedala kaj hočem pa bi pol ta oseba men to domov prinesla. Ker sovražim šopingiranje! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
10.10.2009 12:46:16   
krtekxx
Jancci, a cel bazen je bil zaprt? če je tako, potem sem našim pršparala zastonj pot v Kr. So hotli it v bazen, pa sem bla neki tako slabe volje, da sem šla sama na Zelenico. Z vsemi 3 pa moj ne more na bazen.
Sedeži: mi smo pri 18kg (4 leta) že imeli jahača za te male vožnje do Kr-in podobno. Ko gremo mal dalj pa imamo unga do 36 (mamo 2 avta in itak je potem najbolje, da imaš v obeh vse).

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
10.10.2009 13:21:41   
VRTNICA84

Naj vam povem, da smo dočakali prvi zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
10.10.2009 13:26:51   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Naj vam povem, da smo dočakali prvi zobek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
10.10.2009 16:14:58   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84

Naj vam povem, da smo dočakali prvi zobek.

Zdej pa mami hitro šnicl u pečico!! Bravo za zobek! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
10.10.2009 17:37:36   
kiara24
Bravo za zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa spimo že kar nekaj časa.

Bili v LJ na Brdu smo šli gledat akvarije pa ribice ke je Klara čist nora na živalce.... pol smo šli pa še v Lesnino mal pogledat sobice in kuhinje.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
10.10.2009 19:41:27   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Barba, a si ok?

Hvala za skrb .. drgač sm pa že vredu. En dan vročine, glavobola in brez apetita je blo in zdej sm vredu. Včeraj dopoldne sem bla še bolj švoh, dons pa kot da ni blo nč.user posted image Pojma nimam kaj me je napadlo za en dan.

Pa živjo ostale čveke ...user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
10.10.2009 20:02:56   
sonček33
Ojla... mene je pa danes zjutraj ujela ena žalost in nemoč... Sem se zjokala, kot že dolgo ne. Kar vsega je bilo preveč. Čudni dnevi.

Dejte ve men povedat, kako krotite svoje malčke na previjalni mizi...če ni to samo naš problem. Jaz Lovra enostavno ne morem več normalno previt. Čim ga položim na mizo, se obrne okoli..in danes sem ga zagotovo obrnila okoli vsaj 50x. In na koncu so mi že popuščali živci. V roke mu turim ni da ni...vse po vrsti, kar mi pride pod roke in na mislem..ne pali...morda za 10 sekund. Ideje?

Bili na praznovanju rd.

Zdaj je zaspal. jaz pa mal klele pokukam, pol pa lektorirat.

Vrtnica user posted image  za zobek. Pri nas menda drugi kuka venuser posted image

Barba samo da si ok.

jancci kam ste jo potem mahnili?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
10.10.2009 20:08:10   
Ploha
pri nas pa 4 zob ven rine...

pa naša miss je ugotovila kako se plazi naprej --> jes jes jes user posted image user posted image user posted image je taka k brita od krtekxx, samo v počasnem posnetku user posted image user posted image user posted image

se pa tud na vse 4 postavla, on and on and on user posted image user posted image user posted image user posted image samo se nč ne gunca, kokr ste ve pravle...se pa vrže naprej v ribco?? a to je normalno?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
10.10.2009 20:26:54   
Anonimen
pa naša miss je ugotovila kako se plazi naprej --> jes jes jes user posted image user posted image user posted image je taka k brita od krtekxx, samo v počasnem posnetku

a vidiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barba sam da si kuluser posted image

sonček nimam idej....razn da mineuser posted image pa  pr nas je isto in hb imam ogromno mizo in gor podlogo, k drgač res ne vem...mi ni jasno kok takega otroka  previjaš na uni ozki previjalniuser posted image al pa če na tleh probašuser posted image jst mam nad previjalno en vrtiljak obešen na elastiki, da ga lohk dol nategnem, tist ga vsaj tolk zamoti, da lohk drek pobrišemuser posted image če ne pa kr na bide in ga umijem, če nikakor ne da miru....

čudni dnevi so, ja....men je tud včer vse dol padlo, res vse...kr neki, ma brezveze, kak je en folkuser posted image

ampak - sam da smo me fajnuser posted image

čer babeuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
10.10.2009 20:42:59   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Dejte ve men povedat, kako krotite svoje malčke na previjalni mizi...če ni to samo naš problem. Jaz Lovra enostavno ne morem več normalno previt. Čim ga položim na mizo, se obrne okoli..in danes sem ga zagotovo obrnila okoli vsaj 50x. In na koncu so mi že popuščali živci. V roke mu turim ni da ni...vse po vrsti, kar mi pride pod roke in na mislem..ne pali...morda za 10 sekund. Ideje?

Ful mi je zanimivo, kako dejansko se nam vsem enako dogaja. Par dni nazaj je ena pisala, da spi kot da bi molil k Alahu in tako spi naš zadnje par dni. Na previjalni pa je prav tako kot pravi sonček33, enostavno ga vsakih par sekund obrnem okoli. Čeprav je težek, me nikoli niso bolele roke ko sem ga nosila, zdej me pa res pošteno bolijo. Ko sva bila z mojim par dni nazaj bolna, sva ga previjala na postelji oba skupaj in je bil res cel podvig. Drugih idej pa nimam. Pri nas se sicer to dogaja že kakih 14 dni in moram rečt, da imam občutek, da se umirja. Bomo videli...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
10.10.2009 20:45:02   
farfala
naj bo dober in še boljši večeruser posted image

sonček a zarad previjanja si bila žalostna? Ma to delajo vsi, ker so radovedni, meni včasih vse pomeče na tla ali v kad. Vedno mu moram dat kaj novega, primernega za njegova ustauser posted image . Ampak najbolj pa pomaga duda, samo ni vedno pri roki, ker je običajno v spalnici.

Mi smo pa danes imeli družinski izlet - v blližnji gozd po kostanjeuser posted image . Mali je kar hitro zaspal v vozičkuuser posted image Ampak pekli pa nismo, ker je ata v službi, meni se pa ful luštajo

ploha bravo za miss metouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
10.10.2009 20:49:56   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ampak - sam da smo me fajnuser posted image

to pa res, pa res smouser posted image

Sem pogledala slikice Čutne poti - super, res, bom morala to pokazat našim primadonam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
10.10.2009 20:58:09   
Anonimen
moj sine ma nov hobi - se priklopi na joško, pol zine na široko, kolkr more in pol v usta nekako posesa ma skor celo joškouser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3319
10.10.2009 21:38:44   
barba
Bravo Meta!

Naš Tine je prešel od puzanja v začetno fazo plazenja.user posted image Sm ful strokovno napisalauser posted image user posted image user posted image V glavnem na kolenih že naredi 2 premika naprej, pol se pa na trebuh spusti in gasauser posted image

Aja, zob ma pa še zmeraj samo 1.user posted image

Tile čudni dnevi, ja. Jst sm bolj slabe volje zaradi moža. Zdej sm imela vročino, pa vse me je bolelo, ampak gospod je komaj posodo pomil. Da o tem, da sem oba otroka skopala zvečer, še prej kosilo skuhala, perilo obesila sploh nebi zgubljala besed. Pol pa pravi, da nč njegovih želja ne upoštevamo. Halo! Zadnje čase itak samo nase misli. Vse mu je težko. Če mu dam Tineta za ven peljat ima kar naenkrat ful drugih stvari .... v glavnem je bošček no.user posted image O tem, da bi pa jst imela kej frej od vseh pa tud od daleč noče slišat.user posted image

Evo, mi je kar odleglo k sm se mal skašlala ... upam, da ves ne moti.user posted image

Sej zdej grem pa mal šivat k desc itak un fuzbal gleda.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
10.10.2009 21:40:12   
Ploha
ja naša se pa na vse 4 postav pa se naprej vrže...a to je kul?

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
10.10.2009 21:43:13   
Anonimen
viš barba jst pa to ne šljivim...še če sm zdrava ne nardim zmeri vsegauser posted image da se ve kak fajn je takrat, ko nardimuser posted image
ne sam resno, jst če sem bolana si pa kr vzamem, še tko ne morem čist zabušavat pa počivat, k je še vseen treba otroke porihtat, tamalga morm jst dojit, ne gre dugač, ula pa tud ma une momente, ko pač hoče mene in konc....drgač mi pa na kraj pameti ne pade da bi kuhala, otroke kopala, pomivala itd. mi čist dol visi, umru od lakote v nobenem primeru ne bo noben. pa moj sicer mal zavija, k on pedena vse, sam kej dost sikat si pa ne upauser posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
10.10.2009 21:44:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

je je, mora zdej še koordinacijo rok in nog naštudirat, pol bo šla....boš vidla, kr naenkrat jo boš mela povsod polnouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
10.10.2009 21:52:11   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

je je, mora zdej še koordinacijo rok in nog naštudirat, pol bo šla....boš vidla, kr naenkrat jo boš mela povsod polnouser posted image

ok kul user posted image user posted image mal čudno je vidt, pa nism bla zihr, če ni naša kej izumla user posted image user posted image

barba: vsi so isti, pa vse smo iste, vzorc se ponavlja user posted image sam k je tko zajeb*an z njimi nam je "težko" brez njih pa tud ne mormo...sam fora je pr teh descih da sploh ne vidjo določenih zadev in jih je treba vodit k kuža user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
10.10.2009 21:52:34   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: barba

Evo, mi je kar odleglo k sm se mal skašlala ... upam, da ves ne moti.user posted image

A ne da paše?user posted image Mene nič ne moti, zakaj pa? Pa vidim, da imajo eni atiji neko ego razvojno fazo sedaj ,al kaj je to?user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?