Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:47:26
|
|
|
|
zband
|
kateri postaji pa naj jaz čakam tedne in mesce stojim na postaji in čakam kot toliko drugih na kremšnite od me to you
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:47:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja. ne vem, ker ne gledam kmetije. kaj pa??? pa kako ne gledaš .....ja zaj..so jih,se morata druga dva bojevat je ravno CSI takrat in gledam to.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:48:01
|
|
|
|
Olivija*
|
dober večer! mi smo že nazaj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:48:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem spat..pa pa nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:49:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kateri postaji pa naj jaz čakam tedne in mesce stojim na postaji in čakam kot toliko drugih na kremšnite od me to you
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:49:13
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kateri postaji pa naj jaz čakam tedne in mesce stojim na postaji in čakam kot toliko drugih na kremšnite od me to you če bo glavna postaja Lj, pridem tut js...okol sedmih bo ok?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:49:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dober večer! mi smo že nazaj.... oj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:50:29
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret.... Lara, ste bili kaj pri dr? Jaz bi vsaj po tel. poklicala in prosila za mnenje, ker meni se zdi, da tvojo punco res nekaj muči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:50:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kateri postaji pa naj jaz čakam tedne in mesce stojim na postaji in čakam kot toliko drugih na kremšnite od me to you sploh ne vem kdaj sem nazadnje na postaji avtobusni stala......niti tako za avtom ne ... ma najboljše mty, da jih ti enkrat nardiš pa v CE pripelješ...pa pridemo.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:51:08
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem 2 leti imela samo pesek, pa se mi je trgalo, ko sem imela napad. jaz pa sem kamen polulala ene trikrat.... kako pa to veš? a se sliši?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:51:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz sem pa malo prej zvedela, da pikec jutri nastopa s folkloro.... ....otišli moji plani opet u maloru ..in to že dopoldan...za naše upokojence.... za one ...over 70.... kako pa da tako pozno zveš za nastop??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:51:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband boš pa v nedeljo nove naredila zame in za ribico ja, samo na kateri postaji pa naj jaz čakam ...pa ob 6 se jaz še po postelji obračam ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:51:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dober večer! mi smo že nazaj.... pa ne že s koroške? .......jaz sem pa ravno mislila nate..... a veš mogoče zakaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:52:07
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband kateri postaji pa naj jaz čakam tedne in mesce stojim na postaji in čakam kot toliko drugih na kremšnite od me to you sploh ne vem kdaj sem nazadnje na postaji avtobusni stala......niti tako za avtom ne ... ma najboljše mty, da jih ti enkrat nardiš pa v CE pripelješ...pa pridemo..... komot.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:52:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dej kupi kdaj Novo, maš podrobnosti noter. že pred časom je pisalo, da bo v dvoboju salome-suzana, izpadla slednja. za fredija je tud že pred časom pisalo. sej je dost, da jo ti kupiš in redno obveščaš zainteresirano javnost
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:52:42
|
|
|
|
zband
|
aloha. kremšnite so pa iz reverskih krajev tako da ljb.štacjon odpade,za njihn se je pa treba mal bul potruditi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:53:16
|
|
|
|
ključek
|
sem rekla, da bom v miru gledala bonda, pa sem ga že kar nekaj zamudila. ampak mamo tak luštn čvek.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:54:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dej kupi kdaj Novo, maš podrobnosti noter. že pred časom je pisalo, da bo v dvoboju salome-suzana, izpadla slednja. za fredija je tud že pred časom pisalo. sej je dost, da jo ti kupiš in redno obveščaš zainteresirano javnost zdej sem malo v zaostanku, že približno 14 dni nisem kupila nobenega časopisa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:54:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...jaz sem pa malo prej zvedela, da pikec jutri nastopa s folkloro.... ....otišli moji plani opet u maloru ..in to že dopoldan...za naše upokojence.... za one ...over 70.... kako pa da tako pozno zveš za nastop?? ja zvedli so v četrtek, samo pubeci so nekaj zaštrajkali, pa niso doma pokazali obvestil , ker jim ni v soboto tja za hodit..... pa me je prej ena klicala, da nastopajo, jaz seveda ful začudena....no pol sem pa tud doma zvedela, da naš tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:54:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dober večer! mi smo že nazaj.... pa ne že s koroške? .......jaz sem pa ravno mislila nate..... a veš mogoče zakaj? ja, s koroške a maš kaj ogledanega v tistih koncih?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:54:43
|
|
|
|
zband
|
posnemi moj predlog
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:55:23
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma najboljše mty, da jih ti enkrat nardiš pa v CE pripelješ...pa pridemo..... komot. tale predlog je pa tut men zlo všeč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:55:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sem rekla, da bom v miru gledala bonda, pa sem ga že kar nekaj zamudila. ampak mamo tak luštn čvek. jaz pa da grem spat....... ma me tud zebe ne več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:56:22
|
|
|
|
zband
|
a maš kaj ogledanega v tistih koncih? itak fredija fredi ja vredi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:58:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* dober večer! mi smo že nazaj.... pa ne že s koroške? .......jaz sem pa ravno mislila nate..... a veš mogoče zakaj? ja, s koroške a maš kaj ogledanega v tistih koncih? enkrat mi je bil en všeč od tam.....ne lažem...dvakrat....... .......no in pri tem je tud ostalo....... ni to.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?