Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:14:30
|
|
|
|
zband
|
jutri pa gre Fredi domov. kateri Fredi? Mercury oni iz skupine Quinn
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:14:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, ti redno spremljaš kmetijo. za koga navijaš?? jutri pa gre Fredi domov...ma saj mu privoščim ja, pa baje pride pol nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:15:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mene tudi....samo ne od sladoleda..... od česa pa? mraza
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:15:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem tudi imela probleme. mi je voda zastajala al neki tacga.... je že toooooooooooooooooook let od tega............ ne,jaz pa sem mislim da pri 15 imela že ledvične kamne,pa ene dvakrat napad...pa svašta no....eh..saj bo boljše.. jaz sem 2 leti imela samo pesek, pa se mi je trgalo, ko sem imela napad.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:16:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband jutri pa gre Fredi domov. kateri Fredi? Mercury oni iz skupine Quinn joj joj joj............... ..........fredi miler......vedno si sanjala njega-pjevač.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:17:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jz to ne štekam. vsi vemo, kdo gre domov, pa majo vprašanje-kdo bo zmagovalec dvoboja???pokliči in sodeluj za nagrado.................. v čem je fora?' da ker vsi vemo, jih kao več pokliče, ker upajo na nagrado??????????????? valjda, oni morajo imet pozitivno računico. Zdaj bo več folka klicalo oz. sodelovalo, to vse zakasirajo. pa ne malo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:18:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: zband jutri pa gre Fredi domov. kateri Fredi? Mercury oni iz skupine Quinn joj joj joj............... ..........fredi miler......vedno si sanjala njega-pjevač. bom ga za prvi november videla na britofu......mogoče no, če botam.... ponavadi vidm vse kunca, pa millerja, pa vse črnjanske junake in junakinje za orvi november na britofu.... a češ met njegov avtogram
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:19:54
|
|
|
|
zband
|
hišnik iz koroške njega ne bo nikoli zadela kap,ker se nič ne sekira
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:21:54
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: zband jutri pa gre Fredi domov. kateri Fredi? Mercury oni iz skupine Quinn joj joj joj............... ..........fredi miler......vedno si sanjala njega-pjevač. bom ga za prvi november videla na britofu......mogoče no, če botam.... ponavadi vidm vse kunca, pa millerja, pa vse črnjanske junake in junakinje za orvi november na britofu.... a češ met njegov avtogram mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....................................ne hvala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:22:26
|
|
|
|
zband
|
a češ met njegov avtogramuser posted image ja daj prosim zrihtaj,mogoče pa kdaj prodam in zašlužim kaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:23:20
|
|
|
|
ključek
|
ojej, pri nas pa že drva žagajo..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:24:13
|
|
|
|
ključek
|
.....................moje sanje niso dobile novega stanovanja...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:25:05
|
|
|
|
ključek
|
jaz sem pa kosilo skuhala za jutri, kremšnite sem spekla............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:26:26
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, ti redno spremljaš kmetijo. za koga navijaš?? jutri pa gre Fredi domov...ma saj mu privoščim zdle gledam reklamo..............tekmujeta jutri marjan in miki, fredija ni???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:27:31
|
|
|
|
zband
|
kremšnite hvala lepa za cedenje slin sej bomo mi tudi kaj spekli pa ti povem,da bodo tudi tebi tekle sline
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:28:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kremšnite hvala lepa za cedenje slin sej bomo mi tudi kaj spekli pa ti povem,da bodo tudi tebi tekle sline sej lohka ovinek narediš jutri, če le ne greš prekmalu v službo..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:29:00
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband kremšnite hvala lepa za cedenje slin sej bomo mi tudi kaj spekli pa ti povem,da bodo tudi tebi tekle sline no, sej moj namen je bil samo, da me pohvalite..................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:33:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ...,ker se nič ne sekira pa veš, da ima po svoje prav......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:34:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband a češ met njegov avtogramuser posted image ja daj prosim zrihtaj,mogoče pa kdaj prodam in zašlužim kaj da bi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:35:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband ...,ker se nič ne sekira pa veš, da ima po svoje prav...... sigurno da ima. mi se sekiramo že za kakšno brezvezno novico, ki jo slišimo, kaj šele za lastne probleme.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:35:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you .....................moje sanje niso dobile novega stanovanja............... ....moje tud ne .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:36:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem pa kosilo skuhala za jutri, kremšnite sem spekla............ a pridemo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:36:02
|
|
|
|
zband
|
prekmalu v službo sobota,pred osmo me pa ne bodo videli,pa po dvanajsti tudi ne, kremšnite pa mej v ponedeljek sabo ko se pelješ čez moj kraj jih čakam na avtobusni okoli 6h zjutraj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:37:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: zband kremšnite hvala lepa za cedenje slin sej bomo mi tudi kaj spekli pa ti povem,da bodo tudi tebi tekle sline no, sej moj namen je bil samo, da me pohvalite.................. no, pol pa ...................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:37:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem 2 leti imela samo pesek, pa se mi je trgalo, ko sem imela napad. jaz pa sem kamen polulala ene trikrat....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?