Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 19:19:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish mty - veš kaj.....hvala .......za link o copatkih.....sem ful zadovoljna....... so tud pikecu fajn in si jih ne vlači dol.... ...pa še fajn tu v mb so, da jih lahko grem mimogrede dvignit, pa tud probat (no tega zdaj več ne rabim) me veseli, da sem lahko pomagala. in da so ti fajne. nam so tudi super.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 19:20:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mty.....ja jaz druge razlage, kot cepivo ne najdem!!! Jaz tud razmišljam da bi ronji te copatke nabavla, ampak se mi zdi da bi ji po parketu drselo.....al jaz napačno razmišljam!?!?!? napačno. sicer imamo mi laminat, in res, da ln še ne laufa sem in tja, ampak kadar hodimo, ji ne drsi. rabiš link?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 19:20:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband evo mene so pa z....l še kar v službi in jutri tudi tako da bom male videl šele jutri ob cca.14 h ampak danes delam bolj počas ker sem res jezen ojej. naj ti hitro mine. pa ne bit jezen, ne bo nič pomagalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 19:21:19
|
|
|
|
ključek
|
Me to you 19:20 RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih Me to you 19:20 RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih Me to you 19:19 RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih nia5 19:18 RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) Otrok - Čvekamo o naših otrocih Me to you 19:18 RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 19:22:43
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish tam okrog 3000€ lahko računaš.... Oooh Gold fish. Če bo deljeno s tri bo kar dobro. Ful so razpolovili to odškodnino od AOplus. To je eno. Drugo je to, da je avto zavarovan pri Adriatic Slovenica ( ), čeprav imamo drugače vse pri Triglavu, kar vsoto od ZM in Triglava še dodatno razpolovi. Tretje pa to, da sem bila kriva sama in tu se terapije in šok kar odbijejo. Ti bom povedala koliko bo, ampak jaz mislim, da z mojim nezgodnim skupaj okrog 1000 € max. Pa saj važno, da me neha boleti in da ni kaj hujšega bilo, ampak pustila ne bom. Je imela kolegico prometno pred mesecem in pol. Ista situacija kot jaz, le da je njej odprlo še air bage in jo je opeklo po rokah in je dobila slabih 1100 €, pa je imela zavarovani pri Triglavu. a ni okej ta zavarovalnica??? mi2 imava oba avtomobila preko njih zavarovana.
< Sporočilo je popravil Me to you -- 9.10.2009 19:23:27 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 19:55:13
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a ni okej ta zavarovalnica??? mi2 imava oba avtomobila preko njih zavarovana. Zadeva je taka. Veš da ima moj avtokleparsko in avtoličarsko delavnico in tudi ko cenilci od različnih zavarovalnic pridejo ceniti avte k nam, ali pa jim stranke same peljejo v njihove centre stalno jamrajo. Daleč najmanj priznajo. Recimo če ti pri AS-u priznajo barvanje in popravljanje blatnika, ti pri Triglavu ali Mariboru priznajo novi blatnik. A veš? In to je razlika. Ljudje vozijo bolj nove avte oz. stare par let in imajo radi nove dele oz. fajn porihtan avto. Saj naši zaposleni naredijo čuda, ampak nov del je le nov del. Isto je pri nezgodnih zavarovanjih oz. pri teh, ko sedaj imam jaz primer, ko gre iz AO plus. Gledajo na vsak cent, ko se ti kaj naredi, ker je pač zavarovalnica v k.... Tak nekako.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 19:56:31
|
|
|
|
pf
|
A ste v nizkem štartu za Kmetijo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 19:58:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a ni okej ta zavarovalnica??? mi2 imava oba avtomobila preko njih zavarovana. Zadeva je taka. Veš da ima moj avtokleparsko in avtoličarsko delavnico in tudi ko cenilci od različnih zavarovalnic pridejo ceniti avte k nam, ali pa jim stranke same peljejo v njihove centre stalno jamrajo. Daleč najmanj priznajo. Recimo če ti pri AS-u priznajo barvanje in popravljanje blatnika, ti pri Triglavu ali Mariboru priznajo novi blatnik. A veš? In to je razlika. Ljudje vozijo bolj nove avte oz. stare par let in imajo radi nove dele oz. fajn porihtan avto. Saj naši zaposleni naredijo čuda, ampak nov del je le nov del. Isto je pri nezgodnih zavarovanjih oz. pri teh, ko sedaj imam jaz primer, ko gre iz AO plus. Gledajo na vsak cent, ko se ti kaj naredi, ker je pač zavarovalnica v k.... Tak nekako. potem bo treba pa drugo leto prestaviti. sam Triglav mi pa tud ni glih. kaj pol ostane?zavarovalnica maribor?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:00:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you potem bo treba pa drugo leto prestaviti. sam Triglav mi pa tud ni glih. kaj pol ostane?zavarovalnica maribor? Mi imamo ravno s Triglavom najboljše izkušnje. Daleč najboljše. Čeprav mu sledi Zavarovalnica Maribor, ampak Triglav je pa le tata mata.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:08:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you potem bo treba pa drugo leto prestaviti. sam Triglav mi pa tud ni glih. kaj pol ostane?zavarovalnica maribor? Mi imamo ravno s Triglavom najboljše izkušnje. Daleč najboljše. Čeprav mu sledi Zavarovalnica Maribor, ampak Triglav je pa le tata mata. Jaz imam pri Generalih zavarovan avto.... in ko mi je nekdo čist malo opraskal avto, so mi nov kos priznali.... meni so rekli, da jih nov kos manj pride, kot klepanje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:10:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:11:27
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret.... Ojej. Ja nekaj ji ni dobro. A še ima vročino? Ali bo kaki zobek, ali pa mogoče kak virus? A drugače dobro izgleda in je, ter pije ok?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:18:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret.... upam, da bo vikend boljši
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:20:46
|
|
|
|
pf
|
Mandarine sem jedla za večerja. Mamma mia so fine. Sezona agrumov se je začela. Obožujem jih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:29:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret.... upam, da bo vikend boljši se podpišem. in te čist razumem lara, se nam je to občasno dogajalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:30:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mandarine sem jedla za večerja. Mamma mia so fine. Sezona agrumov se je začela. Obožujem jih. so že dobre?mmmm,njami.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:42:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you potem bo treba pa drugo leto prestaviti. sam Triglav mi pa tud ni glih. kaj pol ostane?zavarovalnica maribor? Mi imamo ravno s Triglavom najboljše izkušnje. Daleč najboljše. Čeprav mu sledi Zavarovalnica Maribor, ampak Triglav je pa le tata mata. jaz ga imam na mariborski zavarovanega
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:42:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you so že dobre?mmmm,njami. Ja ful sočne in sladke, pa lupijo se lepo. Sem ji v Sparu prej kupila. Čista poezija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:43:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Mandarine sem jedla za večerja. Mamma mia so fine. Sezona agrumov se je začela. Obožujem jih. jaz pa dva piskra sladoleda.Sedaj pa me tako zebe,da bom zmrznila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:43:29
|
|
|
|
pf
|
Saraya ki si ti? Cel dan se nisi nič javila. A si bila v šoli? Bubi kam si zbegnila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:43:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:44:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya ki si ti? Cel dan se nisi nič javila. A si bila v šoli? Bubi kam si zbegnila? ma ni mi za nič....ledvice me tak bolijo...pa finiširam projektno....jutri zjutraj grem v šolo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:49:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya ki si ti? Cel dan se nisi nič javila. A si bila v šoli? Bubi kam si zbegnila? ma ni mi za nič....ledvice me tak bolijo...pa finiširam projektno....jutri zjutraj grem v šolo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:50:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Mandarine sem jedla za večerja. Mamma mia so fine. Sezona agrumov se je začela. Obožujem jih. jaz pa dva piskra sladoleda.Sedaj pa me tako zebe,da bom zmrznila 2 litra sladoleda si pojedla??????????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 20:52:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saraya ki si ti? Cel dan se nisi nič javila. A si bila v šoli? Bubi kam si zbegnila? malo gledam te interaktivne zadeve, ko sem bila danes na izobraževanju. Lahko rečem samo wau, kaj zdaj že obstaja. Ampak ne vem, če bom imela kmalu možnost to uporabljat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?