Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:38:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband prekmalu v službo sobota,pred osmo me pa ne bodo videli,pa po dvanajsti tudi ne, kremšnite pa mej v ponedeljek sabo ko se pelješ čez moj kraj jih čakam na avtobusni okoli 6h zjutraj kaj misliš da jih bo še kaj ostalo do ponedeljka??? ima pa mama preveč rada sladko...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:38:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj joj joj............... ..........fredi miler......vedno si sanjala njega-pjevač. pa naj bi šla Salome drug tedn ven.... aja.meni lepo poje fredi...full fullll
< Sporočilo je popravil Saraya -- 9.10.2009 21:39:10 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:38:57
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz sem pa malo prej zvedela, da pikec jutri nastopa s folkloro.... ....otišli moji plani opet u maloru ..in to že dopoldan...za naše upokojence.... za one ...over 70....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:39:10
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem 2 leti imela samo pesek, pa se mi je trgalo, ko sem imela napad. jaz pa sem kamen polulala ene trikrat.... fejst boli, ne? oz. peče?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:40:01
|
|
|
|
zband
|
boš pa v nedeljo nove naredila zame in za ribico
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:40:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband ...,ker se nič ne sekira pa veš, da ima po svoje prav...... sigurno da ima. mi se sekiramo že za kakšno brezvezno novico, ki jo slišimo, kaj šele za lastne probleme. od jutri dalje se midve tud ne bova več...zmenjeno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:40:05
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you joj joj joj............... ..........fredi miler......vedno si sanjala njega-pjevač. pa naj bi šla Salome drug tedn ven.... aja.meni lepo poje fredi...full fullll jaz sem slišala samo komad-vedno si sanjala njega. jih je imel več?? res ne vem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:40:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, ti redno spremljaš kmetijo. za koga navijaš?? jutri pa gre Fredi domov...ma saj mu privoščim zdle gledam reklamo..............tekmujeta jutri marjan in miki, fredija ni??? ja valda da ga ni.če so ga zaj...................................
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:40:59
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband ...,ker se nič ne sekira pa veš, da ima po svoje prav...... sigurno da ima. mi se sekiramo že za kakšno brezvezno novico, ki jo slišimo, kaj šele za lastne probleme. od jutri dalje se midve tud ne bova več...zmenjeno ko bi se vsaj znala ne sekirat.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:41:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: zband prekmalu v službo sobota,pred osmo me pa ne bodo videli,pa po dvanajsti tudi ne, kremšnite pa mej v ponedeljek sabo ko se pelješ čez moj kraj jih čakam na avtobusni okoli 6h zjutraj kaj misliš da jih bo še kaj ostalo do ponedeljka??? ima pa mama preveč rada sladko............... meni je tud cuker prej padel .....samo na srečo je bila bananica v bližini....čokoladna seveda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:41:41
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pf, ti redno spremljaš kmetijo. za koga navijaš?? jutri pa gre Fredi domov...ma saj mu privoščim zdle gledam reklamo..............tekmujeta jutri marjan in miki, fredija ni??? ja valda da ga ni.če so ga zaj................................... aja. ne vem, ker ne gledam kmetije. kaj pa???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:42:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz sem 2 leti imela samo pesek, pa se mi je trgalo, ko sem imela napad. jaz pa sem kamen polulala ene trikrat.... fejst boli, ne? oz. peče? hm..naj omenjam.............bo dovolj če rečem,da bolj boli kot porod.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:42:34
|
|
|
|
zband
|
pol boma pa naslednjih pol leta na vseh radijskih postajah poslušali ribič,ribič me je ujel-izvajalec gold fish
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:42:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband boš pa v nedeljo nove naredila zame in za ribico ja, samo na kateri postaji pa naj jaz čakam ...pa ob 6 se jaz še po postelji obračam ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:43:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jz to ne štekam. vsi vemo, kdo gre domov, pa majo vprašanje-kdo bo zmagovalec dvoboja???pokliči in sodeluj za nagrado.................. kak vsi vemo? Ja, kako vemo? Sej ne vemo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:43:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja. ne vem, ker ne gledam kmetije. kaj pa??? pa kako ne gledaš .....ja zaj..so jih,se morata druga dva bojevat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:44:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja, kako vemo? Sej ne vemo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:44:36
|
|
|
|
zband
|
jih je imel več?? itak,Srnica...sedaj pa poje nekaj z Koroškimi slavčki- kva sem fen
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:44:42
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you aja. ne vem, ker ne gledam kmetije. kaj pa??? pa kako ne gledaš .....ja zaj..so jih,se morata druga dva bojevat je ravno CSI takrat in gledam to.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:45:49
|
|
|
|
gold fish
|
< Sporočilo je popravil gold fish -- 9.10.2009 21:48:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:45:49
|
|
|
|
arabela*
|
grem spat..pa pa
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:46:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jz to ne štekam. vsi vemo, kdo gre domov, pa majo vprašanje-kdo bo zmagovalec dvoboja???pokliči in sodeluj za nagrado.................. kak vsi vemo? Ja, kako vemo? Sej ne vemo... dej kupi kdaj Novo, maš podrobnosti noter. že pred časom je pisalo, da bo v dvoboju salome-suzana, izpadla slednja. za fredija je tud že pred časom pisalo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:46:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband pol boma pa naslednjih pol leta na vseh radijskih postajah poslušali ribič,ribič me je ujel-izvajalec gold fish le kdo bo ta ribič .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:46:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband jih je imel več?? itak,Srnica...sedaj pa poje nekaj z Koroškimi slavčki- kva sem fen sam res, no.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 21:46:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....še vedno ne vem kaka bolečina je to? mene je recimo prst na nogi bolj bolel kot me je porod......no s tem, da sem bila pod dozo cel čas, pa še nekaj dni potem...... težko je bolečino definirat vem ja..razumem...eh...grem spat...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?