|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
9.10.2009 19:19:17   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

mty - veš kaj.....hvala user posted image user posted image

.......za link o copatkih.....sem ful zadovoljna.......  so tud pikecu fajn in si jih ne vlači dol....user posted image user posted image user posted image

...pa še fajn tu v mb so, da jih lahko grem mimogrede dvignit, pa tud probat (no tega zdaj več ne rabim)

user posted image user posted image user posted image user posted image

me veseli, da sem lahko pomagala. in da so ti fajne. nam so tudi super.user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
9.10.2009 19:20:03   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Mty.....ja jaz druge razlage, kot cepivo ne najdem!!!

Jaz tud razmišljam da bi ronji te copatke nabavla, ampak se mi zdi da bi ji po parketu drselo.....al jaz napačno razmišljam!?!?!?

napačno. sicer imamo mi laminat, in res, da ln še ne laufa sem in tja, ampak kadar hodimo, ji ne drsi. rabiš link?user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
9.10.2009 19:20:43   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: zband

evo mene so pa z....l še kar v službi in jutri tudi tako da bom male videl šele jutri ob cca.14 huser posted image user posted image user posted image

ampak danes delam bolj počas ker sem res jezen

ojej.user posted image

naj ti hitro mine. pa ne bit jezen, ne bo nič pomagalo.user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
9.10.2009 19:21:19   
ključek

Me to you 19:20
Otrok - Čvekamo o naših otrocih

Me to you 19:20

Me to you 19:19

nia5 19:18
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))

Me to you 19:18

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
9.10.2009 19:22:43   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

tam okrog 3000€ lahko računaš....

Oooh Gold fish. Če bo deljeno s tri bo kar dobro. Ful so razpolovili to odškodnino od AOplus. To je eno. Drugo je to, da je avto zavarovan pri Adriatic Slovenica (user posted image ), čeprav imamo drugače vse pri Triglavu, kar vsoto od ZM in Triglava še dodatno razpolovi. Tretje pa to, da sem bila kriva sama in tu se terapije in šok kar odbijejo. Ti bom povedala koliko bo, ampak jaz mislim, da z mojim nezgodnim skupaj okrog 1000 € max. Pa saj važno, da me neha boleti in da ni kaj hujšega bilo, ampak pustila ne bom. Je imela kolegico prometno pred mesecem in pol. Ista situacija kot jaz, le da je njej odprlo še air bage in jo je opeklo po rokah in je dobila slabih 1100 €, pa je imela zavarovani pri Triglavu.

a ni okej ta zavarovalnica??? mi2 imava oba avtomobila preko njih zavarovana.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 9.10.2009 19:23:27 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
9.10.2009 19:55:13   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

a ni okej ta zavarovalnica??? mi2 imava oba avtomobila preko njih zavarovana.user posted image user posted image

Zadeva je taka. Veš da ima moj avtokleparsko in avtoličarsko delavnico in tudi ko cenilci od različnih zavarovalnic pridejo ceniti avte k nam, ali pa jim stranke same peljejo v njihove centre stalno jamrajo. Daleč najmanj priznajo. Recimo če ti pri AS-u priznajo barvanje in popravljanje blatnika, ti pri Triglavu ali Mariboru priznajo novi blatnik. A veš? In to je razlika. Ljudje vozijo bolj nove avte oz. stare par let in imajo radi nove dele oz. fajn porihtan avto. Saj naši zaposleni naredijo čuda, ampak nov del je le nov del. Isto je pri nezgodnih zavarovanjih oz. pri teh, ko sedaj imam jaz primer, ko gre iz AO plus. Gledajo na vsak cent, ko se ti kaj naredi, ker je pač zavarovalnica v k.... Tak nekako.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
9.10.2009 19:56:31   
pf
A ste v nizkem štartu za Kmetijo?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
9.10.2009 19:58:45   
ključek

Zadeva je taka. Veš da ima moj avtokleparsko in avtoličarsko delavnico in tudi ko cenilci od različnih zavarovalnic pridejo ceniti avte k nam, ali pa jim stranke same peljejo v njihove centre stalno jamrajo. Daleč najmanj priznajo. Recimo če ti pri AS-u priznajo barvanje in popravljanje blatnika, ti pri Triglavu ali Mariboru priznajo novi blatnik. A veš? In to je razlika. Ljudje vozijo bolj nove avte oz. stare par let in imajo radi nove dele oz. fajn porihtan avto. Saj naši zaposleni naredijo čuda, ampak nov del je le nov del. Isto je pri nezgodnih zavarovanjih oz. pri teh, ko sedaj imam jaz primer, ko gre iz AO plus. Gledajo na vsak cent, ko se ti kaj naredi, ker je pač zavarovalnica v k.... Tak nekako.

potem bo treba pa drugo leto prestaviti. sam Triglav mi pa tud ni glih. kaj pol ostane?zavarovalnica maribor?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
9.10.2009 20:00:07   
pf

potem bo treba pa drugo leto prestaviti. sam Triglav mi pa tud ni glih. kaj pol ostane?zavarovalnica maribor?

Mi imamo ravno s Triglavom najboljše izkušnje. Daleč najboljše. Čeprav mu sledi Zavarovalnica Maribor, ampak Triglav je pa le tata mata.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
9.10.2009 20:08:49   
Lara Croft

Mi imamo ravno s Triglavom najboljše izkušnje. Daleč najboljše. Čeprav mu sledi Zavarovalnica Maribor, ampak Triglav je pa le tata mata.

Jaz imam pri Generalih zavarovan avto.... in ko mi je nekdo čist malo opraskal avto, so mi nov kos priznali.... meni so rekli, da jih nov kos manj pride, kot klepanje...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
9.10.2009 20:10:06   
Lara Croft
Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret.... 

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
9.10.2009 20:11:27   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Drgač pa, če se mi danes ni zrolalo, se mi ne bo nikoli.... Lara cel popoldan ni delala drugega, kot jokala... Za znoret.... 

Ojej. Ja nekaj ji ni dobro. A še ima vročino? Ali bo kaki zobek, ali pa mogoče kak virus? A drugače dobro izgleda in je, ter pije ok?

Neposredna povezava do sporočila: 3862
9.10.2009 20:18:18   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image
upam, da bo vikend boljši user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3863
9.10.2009 20:20:46   
pf
Mandarine sem jedla za večerja. Mamma mia so fine. Sezona agrumov se je začela. Obožujem jih.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
9.10.2009 20:29:50   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

upam, da bo vikend boljši user posted image user posted image user posted image

se podpišem.

in te čist razumem lara, se nam je to občasno dogajalo.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
9.10.2009 20:30:30   
ključek

Mandarine sem jedla za večerja. Mamma mia so fine. Sezona agrumov se je začela. Obožujem jih.

so že dobre?mmmm,njami.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
9.10.2009 20:42:30   
arabela*

jaz ga imam na mariborski zavarovanegauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
9.10.2009 20:42:39   
pf

so že dobre?mmmm,njami.

Ja ful sočne in sladke, pa lupijo se lepo. Sem ji v Sparu prej kupila. Čista poezija. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
9.10.2009 20:43:12   
arabela*

jaz pa dva piskra sladoleda.Sedaj pa me tako zebe,da bom zmrznilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
9.10.2009 20:43:29   
pf
Saraya ki si ti? Cel dan se nisi nič javila. A si bila v šoli?

Bubi kam si zbegnila?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
9.10.2009 20:43:52   
arabela*

Neposredna povezava do sporočila: 3871
9.10.2009 20:44:52   
arabela*

Bubi kam si zbegnila?

ma ni mi za nič....ledvice me tak bolijo...pa finiširam projektno....jutri zjutraj grem v šolouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
9.10.2009 20:49:44   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bubi kam si zbegnila?

ma ni mi za nič....ledvice me tak bolijo...pa finiširam projektno....jutri zjutraj grem v šolouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
9.10.2009 20:50:42   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa dva piskra sladoleda.Sedaj pa me tako zebe,da bom zmrznilauser posted image

2 litra sladoleda si pojedla??????????user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
9.10.2009 20:52:24   
*bubi*

Bubi kam si zbegnila?

malo gledam te interaktivne zadeve, ko sem bila danes na izobraževanju. Lahko rečem samo wau, kaj zdaj že obstaja. Ampak ne vem, če bom imela kmalu možnost to uporabljat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?