|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
9.10.2009 12:28:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

hmmmmmmmmmm.......a pol pa zgleda da ma to cepivo nek protiučinek....če same neumnosti iz mene letijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne zgovarjaj se na cepivo...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
9.10.2009 12:30:37   
gold fish
mty - veš kaj.....hvala user posted image user posted image

.......za link o copatkih.....sem ful zadovoljna.......  so tud pikecu fajn in si jih ne vlači dol....user posted image user posted image user posted image

...pa še fajn tu v mb so, da jih lahko grem mimogrede dvignit, pa tud probat (no tega zdaj več ne rabim)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
9.10.2009 12:38:27   
KAHLO
Mty.....ja jaz druge razlage, kot cepivo ne najdem!!!

Jaz tud razmišljam da bi ronji te copatke nabavla, ampak se mi zdi da bi ji po parketu drselo.....al jaz napačno razmišljam!?!?!?

Neposredna povezava do sporočila: 3828
9.10.2009 13:19:07   
RAČKAPK
evo mene z malce

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
9.10.2009 13:20:10   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

aja, bubi...si predstavljaš, da bi tu v našem vrtcu imeli te vagončke..... vrtec na hribu..otroke not naložijo in šus dol po breguuser posted image ...jim bom predlagala v ponedeljekuser posted image

predlog bo sigurno sprejet user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3830
9.10.2009 13:21:13   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

jutri ma pa moj ta prvi sine 13. let
juhuhuhu

Uh je že velik fant. Čestitke.

HVALA

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
9.10.2009 13:33:52   
pf

SKratka Račkap.......veš da masta malidvi OKUS......zato pa sta šarf na račke!!!! upam samo da ko bosta odrasli se ne bosta poistovetili z goskamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luba Marija. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
9.10.2009 13:36:24   
pf

Jaz tud razmišljam da bi ronji te copatke nabavla, ampak se mi zdi da bi ji po parketu drselo.....al jaz napačno razmišljam!?!?!?

Lana ima superfitke in cicibanke s kateri hoče včasih štrbunknit na nos, ko tak hitro puza, zato sem ji zadnjič prvič v Daichmanu kupile te copatke. So bili v akciji za 6.95 € in so dobri. Ne drsijo po parketu. Vsaj po našem ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
9.10.2009 13:50:04   
pf
Jaz pa papirje skupaj spravljam in fotokopiram za zavarovalnico in odvetnika. Ampak se ne nadejam neki bajni cifri.
A loto je bil v sredo? Ker jaz imam namreč listek za nedeljo, tak da user posted image .

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
9.10.2009 14:15:36   
gold fish

Mty.....ja jaz druge razlage, kot cepivo ne najdem!!!

ja, napačno razmišljašuser posted image ....ne drsijo...preverjeno.....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
9.10.2009 14:17:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

aja, bubi...si predstavljaš, da bi tu v našem vrtcu imeli te vagončke..... vrtec na hribu..otroke not naložijo in šus dol po breguuser posted image ...jim bom predlagala v ponedeljekuser posted image

predlog bo sigurno sprejet user posted image

si predstavljaš......user posted image ...mene kap, da vidim mojega malega kak s tem vagonom po bregu drvi...ker zadržale bi ga 2 bolj težko....user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
9.10.2009 14:19:51   
gold fish

Jaz pa papirje skupaj spravljam in fotokopiram za zavarovalnico in odvetnika. Ampak se ne nadejam neki bajni cifri.
A loto je bil v sredo? Ker jaz imam namreč listek za nedeljo, tak da user posted image .

tam okrog 3000€ lahko računaš....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
9.10.2009 14:21:10   
gold fish
...kaj zdaj...kdo je dobil stanovanje v Kopru? ....a smo bli kaj uspešni al sploh niste sodelovali?

.....jaz sem sodelovala....bi bla pol blizu Croftove domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3838
9.10.2009 14:23:18   
gold fish
...grem čekirat.....user posted image ......       ampak saj veste kako je...neče sreča poštenog čovjekauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3839
9.10.2009 14:24:34   
gold fish
pf - a mate lepo vreme? ...jaz danes še sploh nisem sončeka videlauser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3840
9.10.2009 14:27:00   
pf

tam okrog 3000€ lahko računaš....

Oooh Gold fish. Če bo deljeno s tri bo kar dobro. Ful so razpolovili to odškodnino od AOplus. To je eno. Drugo je to, da je avto zavarovan pri Adriatic Slovenica (user posted image ), čeprav imamo drugače vse pri Triglavu, kar vsoto od ZM in Triglava še dodatno razpolovi. Tretje pa to, da sem bila kriva sama in tu se terapije in šok kar odbijejo. Ti bom povedala koliko bo, ampak jaz mislim, da z mojim nezgodnim skupaj okrog 1000 € max. Pa saj važno, da me neha boleti in da ni kaj hujšega bilo, ampak pustila ne bom. Je imela kolegico prometno pred mesecem in pol. Ista situacija kot jaz, le da je njej odprlo še air bage in jo je opeklo po rokah in je dobila slabih 1100 €, pa je imela zavarovani pri Triglavu.

Neposredna povezava do sporočila: 3841
9.10.2009 14:28:40   
pf

pf - a mate lepo vreme? ...jaz danes še sploh nisem sončeka videlauser posted image ...

Ja prejle je bilo še sonce, sedaj pa ni ne sonca in ne oblakov, neko tako bedno je. Pretežno žalostno je. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3842
9.10.2009 14:31:09   
pf
Greva z Lano malo na potep, ko se zbudi, da ne bo slučajno kak dež prehiter.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
9.10.2009 14:46:17   
pf

...grem čekirat.....user posted image ......       ampak saj veste kako je...neče sreča poštenog čovjekauser posted image

Kaj si ugotovila?

Neposredna povezava do sporočila: 3844
9.10.2009 15:43:34   
gold fish

Kaj si ugotovila?

nič.....še nisem pogledal....tako, da upanje še ostaja user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
9.10.2009 16:21:03   
zband
evo mene so pa z....l še kar v službi in jutri tudi tako da bom male videl šele jutri ob cca.14 huser posted image user posted image user posted image

ampak danes delam bolj počas ker sem res jezen

Neposredna povezava do sporočila: 3846
9.10.2009 16:31:36   
lana luna
dober dan...

spet je trajal en teden da se men da mal pisatuser posted image user posted image user posted image jest sem res ratala lena k ****s. nardim samo tiso kar je nujnouser posted image

vsem najlepša hvala ta čestitke, za tazadnjo septemberkouser posted image enkrat k bom doma na računalniku vam napopam še kkšno slikco, k jo že dolg obljubljam.

našo miško smo v ponedeljek ustrigli, ker so ji laski že fejst na učke tiščali, špangice pa lastike pa niso vedno naloge opravljale tko kot je treba. zdj mamo tko fletnga fantka domauser posted image user posted image user posted image

u pondelk sva ble tut v posvetovalnici pa sva doble napotnico za alergologa, zaradi suma alergije na mleko. pa me zanima če je katera to že mela s septemerčkom in če se je alergija pokazala, ker jest res ne vem, al bi jo pelala al ne. poznam mamice, ki so otročke mele na teh testih, pa so bli testi negativni, po mleku je pa otročk še vseen mel drisko pa fleke... kakšne so vaše izkušnje??

aja drgač pa mi v nedeljo pol nismo praznovali rojstega dneva naše pobalinke, ker sva rekla da jo rajš peljeva v živalski vrt. je bla ful gužba, ampak je blo vsen fajn. Sari do ble najbolj všeč pritlikave kozice, pa prašički. je želod nabirala pa jim ga futralauser posted image user posted image

praznovali bomo pa jutri, je mami fajno torto spekla (jo je šla kr naročituser posted image ), bomo meli wow wow (kužka)user posted image
pa kostanj bomo pekli, pa vinčka skuhali, pa dež bomo meli bajeuser posted image

no tolk na hitrco. morm jit zdj dam ,ker je ura končno pol petih. pridne bodte, pa mal manj čvekajte, ker vam nosečnca brez energije težko slediuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
9.10.2009 18:40:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: zband

evo mene so pa z....l še kar v službi in jutri tudi tako da bom male videl šele jutri ob cca.14 huser posted image user posted image user posted image

ampak danes delam bolj počas ker sem res jezen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
9.10.2009 18:44:58   
gold fish
...mi smo si pa spet malo kostanjev pekli, pa vinčeka pili, pol pa je blo že tak mrzlo, da je čajek bolj pasal...

zdaj smo pa fajn na toplem....bi pasalo malo namakanje v bani, da se segrejem, pa ne smem zaradi noge not..... še 2 dni....

Neposredna povezava do sporočila: 3849
9.10.2009 19:18:53   
ključek
čer......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?