Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 12:28:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO hmmmmmmmmmm.......a pol pa zgleda da ma to cepivo nek protiučinek....če same neumnosti iz mene letijo ne zgovarjaj se na cepivo...............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 12:30:37
|
|
|
|
gold fish
|
mty - veš kaj.....hvala .......za link o copatkih.....sem ful zadovoljna....... so tud pikecu fajn in si jih ne vlači dol.... ...pa še fajn tu v mb so, da jih lahko grem mimogrede dvignit, pa tud probat (no tega zdaj več ne rabim)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 12:38:27
|
|
|
|
KAHLO
|
Mty.....ja jaz druge razlage, kot cepivo ne najdem!!! Jaz tud razmišljam da bi ronji te copatke nabavla, ampak se mi zdi da bi ji po parketu drselo.....al jaz napačno razmišljam!?!?!?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 13:19:07
|
|
|
|
RAČKAPK
|
evo mene z malce
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 13:20:10
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, bubi...si predstavljaš, da bi tu v našem vrtcu imeli te vagončke..... vrtec na hribu..otroke not naložijo in šus dol po bregu ...jim bom predlagala v ponedeljek predlog bo sigurno sprejet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 13:21:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK jutri ma pa moj ta prvi sine 13. let juhuhuhu Uh je že velik fant. Čestitke. HVALA
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 13:33:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO SKratka Račkap.......veš da masta malidvi OKUS......zato pa sta šarf na račke!!!! upam samo da ko bosta odrasli se ne bosta poistovetili z goskami Luba Marija.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 13:36:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Jaz tud razmišljam da bi ronji te copatke nabavla, ampak se mi zdi da bi ji po parketu drselo.....al jaz napačno razmišljam!?!?!? Lana ima superfitke in cicibanke s kateri hoče včasih štrbunknit na nos, ko tak hitro puza, zato sem ji zadnjič prvič v Daichmanu kupile te copatke. So bili v akciji za 6.95 € in so dobri. Ne drsijo po parketu. Vsaj po našem ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 13:50:04
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa papirje skupaj spravljam in fotokopiram za zavarovalnico in odvetnika. Ampak se ne nadejam neki bajni cifri. A loto je bil v sredo? Ker jaz imam namreč listek za nedeljo, tak da .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:15:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Mty.....ja jaz druge razlage, kot cepivo ne najdem!!! Jaz tud razmišljam da bi ronji te copatke nabavla, ampak se mi zdi da bi ji po parketu drselo.....al jaz napačno razmišljam!?!?!? ja, napačno razmišljaš ....ne drsijo...preverjeno.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:17:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, bubi...si predstavljaš, da bi tu v našem vrtcu imeli te vagončke..... vrtec na hribu..otroke not naložijo in šus dol po bregu ...jim bom predlagala v ponedeljek predlog bo sigurno sprejet si predstavljaš...... ...mene kap, da vidim mojega malega kak s tem vagonom po bregu drvi...ker zadržale bi ga 2 bolj težko....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:19:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa papirje skupaj spravljam in fotokopiram za zavarovalnico in odvetnika. Ampak se ne nadejam neki bajni cifri. A loto je bil v sredo? Ker jaz imam namreč listek za nedeljo, tak da . tam okrog 3000€ lahko računaš....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:21:10
|
|
|
|
gold fish
|
...kaj zdaj...kdo je dobil stanovanje v Kopru? ....a smo bli kaj uspešni al sploh niste sodelovali? .....jaz sem sodelovala....bi bla pol blizu Croftove doma
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:23:18
|
|
|
|
gold fish
|
...grem čekirat..... ...... ampak saj veste kako je...neče sreča poštenog čovjeka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:24:34
|
|
|
|
gold fish
|
pf - a mate lepo vreme? ...jaz danes še sploh nisem sončeka videla ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:27:00
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish tam okrog 3000€ lahko računaš.... Oooh Gold fish. Če bo deljeno s tri bo kar dobro. Ful so razpolovili to odškodnino od AOplus. To je eno. Drugo je to, da je avto zavarovan pri Adriatic Slovenica ( ), čeprav imamo drugače vse pri Triglavu, kar vsoto od ZM in Triglava še dodatno razpolovi. Tretje pa to, da sem bila kriva sama in tu se terapije in šok kar odbijejo. Ti bom povedala koliko bo, ampak jaz mislim, da z mojim nezgodnim skupaj okrog 1000 € max. Pa saj važno, da me neha boleti in da ni kaj hujšega bilo, ampak pustila ne bom. Je imela kolegico prometno pred mesecem in pol. Ista situacija kot jaz, le da je njej odprlo še air bage in jo je opeklo po rokah in je dobila slabih 1100 €, pa je imela zavarovani pri Triglavu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:28:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pf - a mate lepo vreme? ...jaz danes še sploh nisem sončeka videla ... Ja prejle je bilo še sonce, sedaj pa ni ne sonca in ne oblakov, neko tako bedno je. Pretežno žalostno je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:31:09
|
|
|
|
pf
|
Greva z Lano malo na potep, ko se zbudi, da ne bo slučajno kak dež prehiter.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 14:46:17
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...grem čekirat..... ...... ampak saj veste kako je...neče sreča poštenog čovjeka Kaj si ugotovila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 15:43:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...grem čekirat..... ...... ampak saj veste kako je...neče sreča poštenog čovjeka Kaj si ugotovila? nič.....še nisem pogledal....tako, da upanje še ostaja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 16:21:03
|
|
|
|
zband
|
evo mene so pa z....l še kar v službi in jutri tudi tako da bom male videl šele jutri ob cca.14 h ampak danes delam bolj počas ker sem res jezen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 16:31:36
|
|
|
|
lana luna
|
dober dan... spet je trajal en teden da se men da mal pisat jest sem res ratala lena k ****s. nardim samo tiso kar je nujno vsem najlepša hvala ta čestitke, za tazadnjo septemberko enkrat k bom doma na računalniku vam napopam še kkšno slikco, k jo že dolg obljubljam. našo miško smo v ponedeljek ustrigli, ker so ji laski že fejst na učke tiščali, špangice pa lastike pa niso vedno naloge opravljale tko kot je treba. zdj mamo tko fletnga fantka doma u pondelk sva ble tut v posvetovalnici pa sva doble napotnico za alergologa, zaradi suma alergije na mleko. pa me zanima če je katera to že mela s septemerčkom in če se je alergija pokazala, ker jest res ne vem, al bi jo pelala al ne. poznam mamice, ki so otročke mele na teh testih, pa so bli testi negativni, po mleku je pa otročk še vseen mel drisko pa fleke... kakšne so vaše izkušnje?? aja drgač pa mi v nedeljo pol nismo praznovali rojstega dneva naše pobalinke, ker sva rekla da jo rajš peljeva v živalski vrt. je bla ful gužba, ampak je blo vsen fajn. Sari do ble najbolj všeč pritlikave kozice, pa prašički. je želod nabirala pa jim ga futrala praznovali bomo pa jutri, je mami fajno torto spekla (jo je šla kr naročit ), bomo meli wow wow (kužka) pa kostanj bomo pekli, pa vinčka skuhali, pa dež bomo meli baje no tolk na hitrco. morm jit zdj dam ,ker je ura končno pol petih. pridne bodte, pa mal manj čvekajte, ker vam nosečnca brez energije težko sledi pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 18:40:46
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband evo mene so pa z....l še kar v službi in jutri tudi tako da bom male videl šele jutri ob cca.14 h ampak danes delam bolj počas ker sem res jezen
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 18:44:58
|
|
|
|
gold fish
|
...mi smo si pa spet malo kostanjev pekli, pa vinčeka pili, pol pa je blo že tak mrzlo, da je čajek bolj pasal... zdaj smo pa fajn na toplem....bi pasalo malo namakanje v bani, da se segrejem, pa ne smem zaradi noge not..... še 2 dni....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 19:18:53
|
|
|
|
ključek
|
čer......
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?