Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 22:14:17
|
|
|
|
sahary
|
aja še neki, nisem še bila na vrhu z vozičkom, saj majo lift? in kje?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 22:16:50
|
|
|
|
katja_p
|
Torej srečanje BO Sahary, če zamudiš - sej bo še ziher ktera zamudila ... - pojdi na vrh in boš nekje vidla velik vozekov, ja ni kaj za zgrešit See U ju3! Grem ajat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 6.10.2009 22:17:41
|
|
|
|
katja_p
|
Lahk katera še katero zraven pripelje, tud če ni na forumu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 6:42:10
|
|
|
|
mamaKatrinN
|
sej ne morem vrjet, da sem tole spregledala...no, dase vam malo predstavim...poročena že 5 let, dva fantka, en je let pa pol, drug pa 6 mesecev, sicer nisem celjanka, žvim pa blizu in sem skoraj vsak dan v celju, drgač pa učiteljica razrednega pouka... Sploh ne morem verjet, da sem tole temo zgrešila...jaz upam, da se bomo kje srečale in mal pokomantirale, potolažile itd... Jaz sicer hodim na srečanja za malčke v Celju, pa danes grem na srečanje za Nosečnice od 10 do 12 (Eteos, na Gosposki 2), tam nas je tud nekaj mamic, ki prav pogresamo druzbo in se strinjamo, da je v Celju full premal ustanov, ki bi bile prilagojene za nas in vse premal ljudi, ki bi nam lahko dali strokovne nasvete...Tu na Eteosu pa dobimo kar dost, al pa se prevec informacij o vsem v zvezi z otroci, vzgojo, partnerjem itd. Če kteros zanima si naj podrobno pogleda na spletni www.eteos.si, al pa kr dans pride mim. No me hodmo v Atrija, pa ostale...je še v Celju kak pameten lokal primeren za male zgagice?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 8:22:52
|
|
|
|
katja_p
|
mamaKatrinN: dobrodošla! Lokali: ja ni kaj dost ... me smo čez poletje hodile na mestno plažo, zdaj zavijemo v občini na kavo ... se pa ukvarjamo s tem, kam it na kavo pozimi, da s bodo malčki lahko igrali ... In je ena enkrat že omenjala, da imajo v Atriju igrala. Je to res? Škoda, da imaš danes tisto srečanje, bi lahko prišla na naše v Tuša. Pa ob kaki drugi priložnosti.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 9:07:54
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Upam, da nama uspe pridet na srečanje, tamala je zaspala zdajle zdej pa upam, da se zbudi, do pol 10ih, če se pa ne bo, pa naju žal tokrat ne bo, ese je pa ne upam, kar prestavit v avtosedež. Če naju ne bo upam, da ne boste zamerile....Lepo se imejte
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 9:19:03
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Lolita sej moj tudi spi zdejle - pa sej če malo zamudiš tudi ni panike, sej ne bomo kr ušle. Male pa definitivno ni treba zbujat. Še prehitro se bo zbudila! Upam, da se vseeno vidmo.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 10:11:26
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Lolita sej moj tudi spi zdejle - pa sej če malo zamudiš tudi ni panike, sej ne bomo kr ušle. Male pa definitivno ni treba zbujat. Še prehitro se bo zbudila! Upam, da se vseeno vidmo. Ah še kar spi, se pozna ko vstaja ob 6ih.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 12:41:23
|
|
|
|
katja_p
|
Srečanje uspelo Škoda tiste, ki iz kakršnih koli razlogov niste mogle prit. Pa drugič Saj ni blo zadnje
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 12:52:34
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Srečanje uspelo Škoda tiste, ki iz kakršnih koli razlogov niste mogle prit. Pa drugič Saj ni blo zadnje odlično je bilo... Grem js fotke pregledat, pa kako gor prilimat, Elina je zaspala, imam kako uro cajta, heh!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 13:54:35
|
|
|
|
Bethany
|
Dojenčki na srečanju: kaj več pa, če želite na mejl (pošljite mi zs). Sicer nisem najbolj zadovoljna z njimi, ker je bila ful zoprna svetloba, ampak za spomin bojo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 14:52:10
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jup, fajn je blo, je blo lušno koga v CE spoznat Malčki so pa itak Jaz mam kr precej slik, tak da jih bom na net dala. Katera želi, naj mi ZS pošlje pa ji bom link poslala, da si lahko slike dol vzame, čez par dni bom pa link zbrisala. Ker na mail jih ne bo šlo poslat, so prevelike.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 15:32:05
|
|
|
|
urška13
|
super,da vam je uspelo srečanje Bethany nazadnje, ko smo se dobile, smo se pogovarjale, da ni v nobenem dm-u slinčkov za 1x uporabo. no, danes sem jih našla v dm-u v mestu, če katera rabi.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 21:45:43
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jup, fajn je blo, je blo lušno koga v CE spoznat Malčki so pa itak Jaz mam kr precej slik, tak da jih bom na net dala. Katera želi, naj mi ZS pošlje pa ji bom link poslala, da si lahko slike dol vzame, čez par dni bom pa link zbrisala. Ker na mail jih ne bo šlo poslat, so prevelike. ja ja, link je kul! Js nimam tulk fotk, vsaj ne takih, ki bi ble za uporabo... tak da jih lahko kr po mejlu pošljem... Pikica, ti sporočim svoj mejl, za link.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.10.2009 23:03:12
|
|
|
|
sahary
|
Super da smo se spoznale ne vem kako smo se našle same take z iber luštnimi pa pridnimi bejbiji prideva ko bo spet, se bojim da bomo imele čedalje manj časa za čvek ker bomo naslednjo leto bolj v nizkem štartu ko bojo malčki kam odkorakali po svoje seveda jutr pa javim kako nama je šlo z jernejčkom v Ljubljani...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.10.2009 7:06:52
|
|
|
|
Lolita23
|
Jutro!! mI smo pokonc kot vsako jutro od šestih, kaj moreš če je to njena ura. Res mi je žal, da včeraj nismo prišle, ker vidim , da je bilo super, sam kaj moreš, če je mala spala do pol 11ih, potem pa še pol ure da kje priletiva, no malo preveč
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.10.2009 7:09:26
|
|
|
|
mamaKatrinN
|
No, bom pa drugič prišla, sam da ni sreda, ker ob sredah hodim na ta srečanja na ETEOS v mestu, na gosposki, mogoč že ktera kaj slišala...če ne, pa sam v grobem...bolj je izobraževalne narave...prv atem je bila Biti dober starš in vzgoja dojenčka, zdaj je bila poporodna depresija in samozavest matere...bodo še pa, dojenje in hranjanje, telovadba matere, kaj in kdaj mora otrok znati, utrujenost in spanje otroka...v glavnem vse kar mamico z dojenčkom muči...ker majo srečanja razdeljeni na sklope, nosečnice posebej, dojenčki posebej, malčki tudi in potem od 3 do 6 let - pa teme, kjer vsem staršem zagusti. Je 10 srečanj, ugodna cena, za otroke ta čas poskrbljeno...najmanjši so ob mamicah, oni mal bol večji pa jih pazi animatorka...možnost da jih previješ, nahraniš, podojiš...vse. Pa še kaj dobrga zveš...pridem pa na vaše naslednjič, če le ne bo sreda... Atrij - res polno igrač in kotek, pa okrog mize tako, da mali ne morejo kam pobegnat...luštn v glavnem...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.10.2009 8:44:15
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Fino je bilo spoznat tolk novih mamic in bebijev. Ja, Sahary -potem je že skor brezveze imet srečanja, ker so tako zahtevni, pa ko jih imaš več pa vse skup pripelješ...je tako, kot da bi šel sam na igrala, ne pa na čvek! Se s celjankami iz druge teme kr raj zvečer, brez malih dobimo in načvekamo do onemoglosti - sej se morejo tudi atiji mal navadit sami z bebiji, pa evo, tole bi bilo zate. Sej prvvič je mal čudno, ko malega doma pustiš...ko pa vidiš, da vse lavfa, je pa ok. A niso v Atriju igrala zunaj? Smo bile zadnjič tam,pa je kr na tistem vrtu vse skup. Pozimi verjetno tam ni ogrevano, ali pač? Pa nerodno je v mestu, ko ni parkplacev. Ko bodo pa leteli, je pa tudi na igrišču v parku super, ko je ograjeno in lahko lavfajo okrog.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.10.2009 9:10:46
|
|
|
|
Pikica_82
|
Link poslan. Upam, da bo delalo...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.10.2009 13:13:36
|
|
|
|
brkn83
|
a mi lahko pošljete slike od srečanja: dezela.prodaja@gmail.com Drugače pa bilo včeraj super in upam, da še kdaj ponovimo.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.10.2009 22:29:54
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Link poslan. Upam, da bo delalo... Dela
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.10.2009 14:33:12
|
|
|
|
mamaKatrinN
|
Ne vem kdaj si bila tam, ampak od kar hodim tja in je to od samega odprtja so igrala not, toboganček in gugalnica pa sta res bila nekaj časa vzunaj...ampak kolikor je lastnica rekla, bodo notri stvari spremenili, dali pečke itd. Vse je v okusu in kaj ti je bolj cool, tvoje ugodje, ali to, da otrok uživa...No, jaz sem veliko tam, ker lahko grem pred srečanji na Eteosu tja, kot po, je blizu, luštn, pa še Vila Malina je blizu, tko da... V glavnem, če bo katera zainteresirana, se lahko v sredu vidimo na našem srečanju, kjer sicer ne govorimo skoz o vsakdanjih stavreh, ampak je vse bolj usmerjen k vzgoji otroka in boljši komunikaciji med partnerjema, okolico in predvsem z malo bebo. Bom naslednjič nesla poleg digitalc in pripnem kakšno fotko.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.10.2009 15:15:32
|
|
|
|
Bethany
|
Hej... a katera ve, kako je zdaj s plavanjem dojenčkov v CE??? Smo že skoraj na sredini oktobra, pa se še nič ne ve. Pa je bilo rečeno, da bi se naj oktobra znova začelo... Js bi ful šla. So nas že aprila tak na hitro odslovili, se je bazen kar naenkrat zaprl... sredi tečaja. Čudno!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.10.2009 15:17:06
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary ... jutr pa javim kako nama je šlo z jernejčkom v Ljubljani... Sahary, kako je šlo??? Sta šla samo na obisk, ane??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.10.2009 15:17:42
|
|
|
|
Pikica_82
|
Midva hodiva v MB... Da bi blo v CE nisem nikjer našla.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......