|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
9.10.2009 11:38:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Račkap.....a ga že kaj puberteta daje?!?!user posted image

po moje ja, ker našega že tuduser posted image ...pa še ima kar fore v letihuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
9.10.2009 11:39:38   
gold fish

bubi pa sigurno ne pomisliš da bi še kdaj probala stojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
9.10.2009 11:40:47   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
.....  kake pa imajo v Toysu - od Haberkorna al katere drugeuser posted image

mi smo kupili marelo v toysu in je hauckova...je pa smešno, da je bila cenejša, kot pa tisti voziček, ki ga je A dobila za dojenčka vozit user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
9.10.2009 11:42:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: zband

vidim debato o vročini,kako jo pa mirite?z kaššnimi termometri

z ušesnim, pa s klasičnim digitalnim.......  

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
9.10.2009 11:43:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Račkapuser posted image user posted image user posted image ja še dobro da ti ni domov že kakšne snahe prpelau........a že veš katere vrste tašča boš ti user posted image user posted image un user posted image al boš una od boga poslanauser posted image user posted image

ja jst bom najsrečnejša TAŠČA, če bo pri prvem in drugem sinu SNAHA, da ne bo snahek (zet) user posted image user posted image user posted image user posted image

drugač bom pa absolutno una tašča, ki bo poslana v ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se kar pod to podpišem......user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
9.10.2009 11:44:31   
gold fish

Zband....mu morš ti pokazat kako dedc to nardiuser posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da mu je mami kazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od sodelavke sin je star 30 let...pa še zdaj tako lulauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
9.10.2009 11:45:18   
pf

PF...naša je tud nora nauser posted image user posted image user posted image sem ji kupila leseno ga ga za vleč in ropota pa glavo obrača....ma zdaj enga opravka z njouser posted image user posted image user posted image user posted image

Super. Hvala za idejo.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
9.10.2009 11:45:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: zband

mi smo pa kupli takšnega ki ga na čelo prisloniš in pritisneš,gotovo v sekundi,natančnos plus minus 0,1

mi tud mamo tega .....samo ga samo ta večji uporablja, ko nam vročino meriuser posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
9.10.2009 11:46:48   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Račkap......jaz pa sem bla najprej vesela, k bom domov "če bom" dobila zeta.........pol pa k srečujem po lj kake meni nevšečne mladiče.......pa me kr malo zaskrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

saj se lahko na Štajersko preselite. Al pa vsaj v tapravi dobi čim več sem hodite user posted image

mamo kandidate tu....user posted image .......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
9.10.2009 11:47:00   
pf

Jaz pa dobim danes popoldan taščo na obisk......ma nevem če ne bom mojmu rekla naj gre on z malo k njej, bom še doma lahko kaj postorila, pa še poslušat mi je ne bo trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pametna punca. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
9.10.2009 11:49:14   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Zband, kje ste pa ga nabavli in kakšna je kaj cena'????

mi imamo istega kot zband, LANAFORM, kupljen v BC.

naš je pa TERMOTEK Temple...  ta

http://www.thermotek.net/product_temple820.htm

< Sporočilo je popravil gold fish -- 9.10.2009 11:58:28 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
9.10.2009 11:49:15   
pf

jutri ma pa moj ta prvi sine 13. let
juhuhuhu

Uh je že velik fant. Čestitke.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
9.10.2009 11:52:30   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

lara
kako je z lariko?

Ponoči je imela vročlino, zjutraj pa ne... je nisem peljala v vrtec, ma zdej greva malo ven... Tečna je... user posted image

Samo da ni bolna več. Mogoče so zobki.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
9.10.2009 11:54:21   
gold fish

bubi....ne boš verjela mam že nekaj zetov nagledanih iz našega konca, tud gal od petre je med njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas mamo tud že enga s štajerskega konca nagledanega
od fišike user posted image

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
9.10.2009 11:56:17   
pf

nič, jaz bom mogla začet bilobil žret.............spet sem pozabla mobija domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Kahlo tebi je cepivo na hece vdarlo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
9.10.2009 11:57:46   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

še eno urco..pa k tašči po mojga sončka, počakava očija in nato...brm bm...na koroško! jeee

delaš po 4 ure??

lep vikend želim!!!!!!!!!!!user posted image

ne, delam 6 ur...ampak sem bila včeraj takooo dolgo na sestankih, da grem danes prej user posted image

kdaj pa začneš? ob 7 ali 8?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
9.10.2009 12:00:09   
Olivija*

kdaj pa začneš? ob 7 ali 8?

ko pridem pač pridem... navadno okrog pol osmih.

zdaj pa šibammmmmmmm user posted image

Lep vikend vsem!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
9.10.2009 12:04:13   
gold fish

user posted image , ojla!!!

kosilo že diši??

mhmuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
9.10.2009 12:05:01   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

klikni na link. Kaj pa vem katera firma je to user posted image

nisem linka videla...je pa hauckuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
9.10.2009 12:06:13   
gold fish
....šibam po pikeca v šolo .....

Neposredna povezava do sporočila: 3820
9.10.2009 12:17:48   
KAHLO
Zgleda da sem prekoračila danes svoj limit na tem RR......ker me je kr zablokiralo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKratka Račkap.......veš da masta malidvi OKUS......zato pa sta šarf na račke!!!! upam samo da ko bosta odrasli se ne bosta poistovetili z goskamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

fiši.........jaz pa sem kr vesela da ti tega našega zbanda, večer zaposliš.........tako nima cajta razmišljat o kakšnih neumnostih k je sam domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hmmmmmmmmmm.......a pol pa zgleda da ma to cepivo nek protiučinek....če same neumnosti iz mene letijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3821
9.10.2009 12:24:31   
gold fish
......sem doma, bo deda dvignil pikeca...... 

pa mogoče celo marelo dobim od kolegice....bo pogledala, če je še ok , ker je ne rabi več.... pa naj jo pol imajo v vrtcu......

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
9.10.2009 12:25:48   
gold fish
aja, bubi...si predstavljaš, da bi tu v našem vrtcu imeli te vagončke..... vrtec na hribu..otroke not naložijo in šus dol po breguuser posted image ...jim bom predlagala v ponedeljekuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
9.10.2009 12:26:17   
ključek

hmmmmmmmmmm.......a pol pa zgleda da ma to cepivo nek protiučinek....če same neumnosti iz mene letijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne zgovarjaj se na cepivo...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
9.10.2009 12:26:22   
gold fish

fiši.........jaz pa sem kr vesela da ti tega našega zbanda, večer zaposliš.........tako nima cajta razmišljat o kakšnih neumnostih k je sam domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?