|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
8.10.2009 23:24:57   
zband
utrujenost al pa jim kdo ne da mirauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image male bebe sem misliluser posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
8.10.2009 23:27:03   
gold fish
......user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
8.10.2009 23:27:54   
gold fish
...grem tud jaz....moram it zjutraj na prevez...pa bo kratka nočuser posted image

nočka zband....

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
8.10.2009 23:29:35   
zband
če ni vprašanje prezahtevno bi te samo vprašal iz katerega kraja si,al pa iz  regije mislim da si iz štajerske a vem da sem kiksnu

Neposredna povezava do sporočila: 3654
8.10.2009 23:30:27   
zband
noč tudi tebi in tvojim kjerkoli pač si

sep. vam tudi

< Sporočilo je popravil zband -- 8.10.2009 23:31:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 3655
9.10.2009 7:02:21   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 3656
9.10.2009 7:09:32   
ključek
jutro........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
9.10.2009 7:09:47   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mislim, da je optična prevara user posted image

Se popravljam.... sem probala in ugotovila kako... vsaj mislim.. user posted image

povej povej!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
9.10.2009 7:12:02   
ključek
današnja noč je bila...............user posted image user posted image user posted image ...........zbudila se je ob treh, bila pokonci do pol petih, zaspala do pol šestih, potem pa spet auf. malo pred šesto se je že igrala!user posted image
no, mi2 sva v službi, ln v vrtcu, ko pridemo domov, gremo pa spat.user posted image  vsaj jaz.......user posted image user posted image

aja, je pa rdečica izginila, tudi bubchen krema je user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
9.10.2009 7:14:13   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...grem tud jaz....moram it zjutraj na prevez...pa bo kratka nočuser posted image

nočka zband....

prvi prevez po rezanju?? mene je bolelo kuser posted image . ko sem šla ven iz čakalnice sem seuser posted image , priznam. ker je res bolelo. pol mi je pa še gledala prst, pa vlekla prst sem in tja........user posted image user posted image user posted image  jaz sem mislila, da jo bom kr mahnila, če ne bo nehala.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3660
9.10.2009 7:40:43   
KAHLO
Jutro Babike!!!

Jaz sem imela pa včeraj kr pester dan.....začelo pa se je k sem šla iz službe....hodim s kolesom v službo in na poti k se peljem domov je en kombi pred mano zbil kolesarja......me je skoraj kap.....sem bla trda k kip...se mi zdi kot da sem eno uro tam nepremično stala.....pa kr ene slike so se mi rolale...un tip je nepremično ležal na tleh, en gospod mu je na roki iskal utrip.....mislim...k sem prišla domov nisem vedla a čem jokat, al kaj......pol sem še bla jezna na sebe, ker sem tako odreagirala, namesto da bi vprašala če rabijo pomoč ali pa koga poklicala..........skratka celo popodlan in večer mi to ni šlo iz glave....
No pol smo šli spet na terapijo....zdraven sem vlekla skoraj vse igrače k jih imamo doma, od pojoče knjigice .......in res mi jo je ratalo s knjigico zamotit da se ni drla ko sto hudičev.......pol smo bli vsi tam kužeti pa nevem kaj.... pojma nimam kaj si je folk v čakalnici mislil, k je ven slišal pasji lajež.....ampak nima veze.....glavno da je ronja po vseh štirih diagonalno prišla čez blazinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla tako happy, pa še tetka je lahko vidla da je majčken napredovala....no, na koncu terapije pa je Ronja govorila samo še papa, in am am....tako da smo šli domov na večerjo, kopanje in spat.......

pf......nisem še dobila nobenega odgovora, ga pa pričakujem konec naslednjega tedna.....če ne pa bom spet klicala in težilauser posted image

Kaj se pa tiče rdeče ritke, naša ronja ma full bogo ritko ko ji zobje rastejo, prav ranice ma in takrat točno vem da bo manj jedla k ponavadi in da treba rito fino mazat!!! mi uporabljamo Sudocrem....ob teh razjedah, meni je vredu....drgače je pa takrat ne biršem z gazo ali pa robčki, jo nesem kr pod tuš in jo splaknem, da ji še dodatno ne ribam po teh ranicah.....pa pol ne joka tako oz. sploh ne joka dokler ji kreme ne začnem mazat.....kremo ji pa obvezno mažem sicer bl na tenko ji pa......

Punce jaz pa več ne najdem cajta za to farmo na FB.....zgleda bom mogla posestvo prodatuser posted image user posted image .....jaz sem ob 21. ko izžeta cota....pojma nimam kaj me prijima....jesenska utrujenostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
9.10.2009 7:47:48   
KAHLO
Drgače pa vsem mamimcam in malčkom k jih pestijo zdravstvene težave....želim da čimprej okrevate....evo nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

PF...naša je tud nora nauser posted image user posted image user posted image sem ji kupila leseno ga ga za vleč in ropota pa glavo obrača....ma zdaj enga opravka z njouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
9.10.2009 8:11:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: zband

če ni vprašanje prezahtevno bi te samo vprašal iz katerega kraja si,al pa iz  regije mislim da si iz štajerske a vem da sem kiksnu

štajerska ja........trije ribnikiuser posted image ....

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
9.10.2009 8:13:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

nočka zband....

prvi prevez po rezanju?? mene je bolelo kuser posted image . ko sem šla ven iz čakalnice sem seuser posted image , priznam. ker je res bolelo. pol mi je pa še gledala prst, pa vlekla prst sem in tja........user posted image user posted image user posted image  jaz sem mislila, da jo bom kr mahnila, če ne bo nehala.user posted image user posted image

ne, ni bil prvi....drugi prevez je bil danes....pa zgleda, da zadnji.....če želim lahko še grem...ampak baje, da lepo zgledauser posted image ...meni ne nouser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 9.10.2009 8:16:39 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
9.10.2009 8:15:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

glavno da je ronja po vseh štirih diagonalno prišla čez blazinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Ronja user posted image user posted image user posted image  ....počasi se daleč prideuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
9.10.2009 8:21:25   
gold fish
aja, pa dobro jutrouser posted image .......  mater je bla kratka noč...pa je bil pikec samo 1x auf okrog 4...., zdaj pa še spi, no lenari v kinderpetu....

..jaz pa grem user posted image  pit, pol pa počasi kuhat......danes bodo špageti in zelena solata.....user posted image   

Upam, da se pokaže sonček, da bova šla s pikecom ven....

Fajn bodite.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3666
9.10.2009 8:23:11   
KAHLO
goldi.....zdaj smo še za trebušne v vadbo uvedli desko za ravnotežje.....in sem tako vesela, da ji je to pozibavanje tako zabavno.....user posted image , fiši če dohtar pravi da lepo zgleda pol tu sploh ni debateuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3667
9.10.2009 8:31:35   
ključek

Kaj se pa tiče rdeče ritke, naša ronja ma full bogo ritko ko ji zobje rastejo, prav ranice ma in takrat točno vem da bo manj jedla k ponavadi in da treba rito fino mazat!!! mi uporabljamo Sudocrem....ob teh razjedah, meni je vredu....drgače je pa takrat ne biršem z gazo ali pa robčki, jo nesem kr pod tuš in jo splaknem, da ji še dodatno ne ribam po teh ranicah.....pa pol ne joka tako oz. sploh ne joka dokler ji kreme ne začnem mazat.....kremo ji pa obvezno mažem sicer bl na tenko ji pa......

jaz sem tudi to naredila, pa je še bolj kričala.user posted image user posted image user posted image zgleda, jo tekoča voda še bolj peče.user posted image tko da sem vzela gazo, jo zmočila in obrisala.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
9.10.2009 8:32:36   
ključek

glavno da je ronja po vseh štirih diagonalno prišla čez blazinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem bla tako happy, pa še tetka je lahko vidla da je majčken napredovala....

user posted image user posted image user posted image user posted image -ronja bravo!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
9.10.2009 8:35:43   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nič, jaz grem tudi. Je bil kar naporen dan.

Med drugim sem bila na sestanku za tečaj "Šport z angleščino". Bubija bom vpisala, meni je sama ideja fuuuul všeč. Bomo videli, kako bo njemu. Veseli se zelo, tako da upam, da ga vmes ne mine. Ker ni tak poceni zadeva.

V kake druge dejavnosti pa ga letos še ne mislim dajat, to kar pač imajo v okviru vrtca v dopoldanskem času.

je fajna stvar ja.....cifra je pa tud fajna.....user posted image

Bomo združili prijetno s koristnim in bo dobil za rojstni dan user posted image

Drugače pa - saj noben tečaj ne pride več manj kot to. user posted image  Tudi za aerobiko bom dala več, če na ure preračunam.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3670
9.10.2009 8:35:45   
*bubi*

...pa kaj je zdaj to, da vse štrajkajo....midva sva pa vsak večer dežurna tu goruser posted image

bo treba red nardit tu pri sept.user posted image

.....

Si lahko zasebno debato odpreta user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3671
9.10.2009 8:36:47   
Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: zband

upam,da bo res tako,če se kdo ne spomni drugače,a imam občutek,da bo spet kdo za....in se bo vleklo do sobote..selimo firmo na drugo lokacijo seveda šele jan.2010 ampak ta logistika me mori.zakaj ni že pomlad 2010

...ker bi pol jaz bila že 1 leto starejšauser posted image

kaj bi jaz dala, da bi bila pomlad 2009....
pa tudi z jesenjo 2009 bi bila zadovoljna...da bi še enkrat gledala našo malo štručko kako se razvija... user posted image

dobro, da smo jo snemali in slikali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3672
9.10.2009 8:37:32   
KAHLO
Jaz pa dobim danes popoldan taščo na obisk......ma nevem če ne bom mojmu rekla naj gre on z malo k njej, bom še doma lahko kaj postorila, pa še poslušat mi je ne bo trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
9.10.2009 8:37:56   
Olivija*

...pa kaj je zdaj to, da vse štrajkajo....midva sva pa vsak večer dežurna tu goruser posted image

bo treba red nardit tu pri sept.user posted image

.....

hm hm...sem že včeraj rekla, da sta opasna... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3674
9.10.2009 8:41:07   
zband
jutrouser posted image
kako lep dan

fish a prvi drugi al tretji ribnik?

a ti vidiš to včeraj so šle vse spat dons jih je pa sto sep.gor včeraj pa sva bla samauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?