Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:24:57
|
|
|
|
zband
|
utrujenost al pa jim kdo ne da mira male bebe sem mislil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:27:03
|
|
|
|
gold fish
|
......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:27:54
|
|
|
|
gold fish
|
...grem tud jaz....moram it zjutraj na prevez...pa bo kratka noč nočka zband....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:29:35
|
|
|
|
zband
|
če ni vprašanje prezahtevno bi te samo vprašal iz katerega kraja si,al pa iz regije mislim da si iz štajerske a vem da sem kiksnu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 8.10.2009 23:30:27
|
|
|
|
zband
|
noč tudi tebi in tvojim kjerkoli pač si sep. vam tudi
< Sporočilo je popravil zband -- 8.10.2009 23:31:52 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 7:02:21
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 7:09:32
|
|
|
|
ključek
|
jutro........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 7:09:47
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mislim, da je optična prevara user posted image Se popravljam.... sem probala in ugotovila kako... vsaj mislim.. povej povej!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 7:12:02
|
|
|
|
ključek
|
današnja noč je bila............... ...........zbudila se je ob treh, bila pokonci do pol petih, zaspala do pol šestih, potem pa spet auf. malo pred šesto se je že igrala! no, mi2 sva v službi, ln v vrtcu, ko pridemo domov, gremo pa spat. vsaj jaz....... aja, je pa rdečica izginila, tudi bubchen krema je .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 7:14:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...grem tud jaz....moram it zjutraj na prevez...pa bo kratka noč nočka zband.... prvi prevez po rezanju?? mene je bolelo k . ko sem šla ven iz čakalnice sem se , priznam. ker je res bolelo. pol mi je pa še gledala prst, pa vlekla prst sem in tja........ jaz sem mislila, da jo bom kr mahnila, če ne bo nehala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 7:40:43
|
|
|
|
KAHLO
|
Jutro Babike!!! Jaz sem imela pa včeraj kr pester dan.....začelo pa se je k sem šla iz službe....hodim s kolesom v službo in na poti k se peljem domov je en kombi pred mano zbil kolesarja......me je skoraj kap.....sem bla trda k kip...se mi zdi kot da sem eno uro tam nepremično stala.....pa kr ene slike so se mi rolale...un tip je nepremično ležal na tleh, en gospod mu je na roki iskal utrip.....mislim...k sem prišla domov nisem vedla a čem jokat, al kaj......pol sem še bla jezna na sebe, ker sem tako odreagirala, namesto da bi vprašala če rabijo pomoč ali pa koga poklicala..........skratka celo popodlan in večer mi to ni šlo iz glave.... No pol smo šli spet na terapijo....zdraven sem vlekla skoraj vse igrače k jih imamo doma, od pojoče knjigice .......in res mi jo je ratalo s knjigico zamotit da se ni drla ko sto hudičev.......pol smo bli vsi tam kužeti pa nevem kaj.... pojma nimam kaj si je folk v čakalnici mislil, k je ven slišal pasji lajež.....ampak nima veze.....glavno da je ronja po vseh štirih diagonalno prišla čez blazino sem bla tako happy, pa še tetka je lahko vidla da je majčken napredovala....no, na koncu terapije pa je Ronja govorila samo še papa, in am am....tako da smo šli domov na večerjo, kopanje in spat....... pf......nisem še dobila nobenega odgovora, ga pa pričakujem konec naslednjega tedna.....če ne pa bom spet klicala in težila Kaj se pa tiče rdeče ritke, naša ronja ma full bogo ritko ko ji zobje rastejo, prav ranice ma in takrat točno vem da bo manj jedla k ponavadi in da treba rito fino mazat!!! mi uporabljamo Sudocrem....ob teh razjedah, meni je vredu....drgače je pa takrat ne biršem z gazo ali pa robčki, jo nesem kr pod tuš in jo splaknem, da ji še dodatno ne ribam po teh ranicah.....pa pol ne joka tako oz. sploh ne joka dokler ji kreme ne začnem mazat.....kremo ji pa obvezno mažem sicer bl na tenko ji pa...... Punce jaz pa več ne najdem cajta za to farmo na FB.....zgleda bom mogla posestvo prodat .....jaz sem ob 21. ko izžeta cota....pojma nimam kaj me prijima....jesenska utrujenost
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 7:47:48
|
|
|
|
KAHLO
|
Drgače pa vsem mamimcam in malčkom k jih pestijo zdravstvene težave....želim da čimprej okrevate....evo nekaj za vas PF...naša je tud nora na sem ji kupila leseno ga ga za vleč in ropota pa glavo obrača....ma zdaj enga opravka z njo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:11:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband če ni vprašanje prezahtevno bi te samo vprašal iz katerega kraja si,al pa iz regije mislim da si iz štajerske a vem da sem kiksnu štajerska ja........trije ribniki ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:13:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...grem tud jaz....moram it zjutraj na prevez...pa bo kratka noč nočka zband.... prvi prevez po rezanju?? mene je bolelo k . ko sem šla ven iz čakalnice sem se , priznam. ker je res bolelo. pol mi je pa še gledala prst, pa vlekla prst sem in tja........ jaz sem mislila, da jo bom kr mahnila, če ne bo nehala. ne, ni bil prvi....drugi prevez je bil danes....pa zgleda, da zadnji.....če želim lahko še grem...ampak baje, da lepo zgleda ...meni ne no
< Sporočilo je popravil gold fish -- 9.10.2009 8:16:39 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:15:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO glavno da je ronja po vseh štirih diagonalno prišla čez blazino bravo Ronja ....počasi se daleč pride
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:21:25
|
|
|
|
gold fish
|
aja, pa dobro jutro ....... mater je bla kratka noč...pa je bil pikec samo 1x auf okrog 4...., zdaj pa še spi, no lenari v kinderpetu.... ..jaz pa grem pit, pol pa počasi kuhat......danes bodo špageti in zelena solata..... Upam, da se pokaže sonček, da bova šla s pikecom ven.... Fajn bodite.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:23:11
|
|
|
|
KAHLO
|
goldi.....zdaj smo še za trebušne v vadbo uvedli desko za ravnotežje.....in sem tako vesela, da ji je to pozibavanje tako zabavno..... , fiši če dohtar pravi da lepo zgleda pol tu sploh ni debate
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:31:35
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Kaj se pa tiče rdeče ritke, naša ronja ma full bogo ritko ko ji zobje rastejo, prav ranice ma in takrat točno vem da bo manj jedla k ponavadi in da treba rito fino mazat!!! mi uporabljamo Sudocrem....ob teh razjedah, meni je vredu....drgače je pa takrat ne biršem z gazo ali pa robčki, jo nesem kr pod tuš in jo splaknem, da ji še dodatno ne ribam po teh ranicah.....pa pol ne joka tako oz. sploh ne joka dokler ji kreme ne začnem mazat.....kremo ji pa obvezno mažem sicer bl na tenko ji pa...... jaz sem tudi to naredila, pa je še bolj kričala. zgleda, jo tekoča voda še bolj peče. tko da sem vzela gazo, jo zmočila in obrisala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:32:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO glavno da je ronja po vseh štirih diagonalno prišla čez blazino sem bla tako happy, pa še tetka je lahko vidla da je majčken napredovala.... -ronja bravo!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:35:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nič, jaz grem tudi. Je bil kar naporen dan. Med drugim sem bila na sestanku za tečaj "Šport z angleščino". Bubija bom vpisala, meni je sama ideja fuuuul všeč. Bomo videli, kako bo njemu. Veseli se zelo, tako da upam, da ga vmes ne mine. Ker ni tak poceni zadeva. V kake druge dejavnosti pa ga letos še ne mislim dajat, to kar pač imajo v okviru vrtca v dopoldanskem času. je fajna stvar ja.....cifra je pa tud fajna..... Bomo združili prijetno s koristnim in bo dobil za rojstni dan Drugače pa - saj noben tečaj ne pride več manj kot to. Tudi za aerobiko bom dala več, če na ure preračunam.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:35:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa kaj je zdaj to, da vse štrajkajo....midva sva pa vsak večer dežurna tu gor bo treba red nardit tu pri sept. ..... Si lahko zasebno debato odpreta
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:36:47
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: zband upam,da bo res tako,če se kdo ne spomni drugače,a imam občutek,da bo spet kdo za....in se bo vleklo do sobote..selimo firmo na drugo lokacijo seveda šele jan.2010 ampak ta logistika me mori.zakaj ni že pomlad 2010 ...ker bi pol jaz bila že 1 leto starejša kaj bi jaz dala, da bi bila pomlad 2009.... pa tudi z jesenjo 2009 bi bila zadovoljna...da bi še enkrat gledala našo malo štručko kako se razvija... dobro, da smo jo snemali in slikali
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:37:32
|
|
|
|
KAHLO
|
Jaz pa dobim danes popoldan taščo na obisk......ma nevem če ne bom mojmu rekla naj gre on z malo k njej, bom še doma lahko kaj postorila, pa še poslušat mi je ne bo treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:37:56
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...pa kaj je zdaj to, da vse štrajkajo....midva sva pa vsak večer dežurna tu gor bo treba red nardit tu pri sept. ..... hm hm...sem že včeraj rekla, da sta opasna...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 9.10.2009 8:41:07
|
|
|
|
zband
|
jutro kako lep dan fish a prvi drugi al tretji ribnik? a ti vidiš to včeraj so šle vse spat dons jih je pa sto sep.gor včeraj pa sva bla sama
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?