|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
9.10.2009 9:30:00   
KAHLO
bubi po finančni plati se bo meni tud zdelo naravnost fantastično ko bomo dobili vrtecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo mami par evrčkov pršparalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
9.10.2009 9:30:28   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

to je najpomembnejše - da nimaš v svojem stanovanju user posted image user posted image user posted image

ja pa še res jeuser posted image
v svojmu stanovanju itak ne bi mogla met

če še slučajno kaj prinesem v stanovanje
samo eno igračo ali kaj podobno temu
lahko navežem na vrvico in izobesim čez okno ali balkon
ker not definitivno ni placa

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
9.10.2009 9:31:35   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Zband......kajjjjjjjjjjjj nas še čaka.........še dobro da ronja nima kakšnega starejšega bratca...ga ne bo mogla posnemat....edino ati je malo nevaren....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Ljubi JEZUS kako bo šele pri nas????????
že zdej posnema ta večja dva.......

Jaz sem tudi imela (manj kot eno leto) starejšega brata za vzor in sem stoje lulala. Pa se mi zdaj ne zdi, da bi mi kaj manjkalo user posted image  Pa lulam tudi sede user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
9.10.2009 9:32:14   
RAČKAPK

Račkap.....a ga že kaj puberteta daje?!?!user posted image

ja ja že
najbolj se pozna na jeziku....in pameti....

sej ne da je on postal pameten
mi vsi okrog njega smo se poneumiliuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
9.10.2009 9:32:45   
KAHLO
bubi pa sigurno ne pomisliš da bi še kdaj probala stojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
9.10.2009 9:33:32   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

lara
kako je z lariko?

Ponoči je imela vročlino, zjutraj pa ne... je nisem peljala v vrtec, ma zdej greva malo ven... Tečna je... user posted image

če nima vročine kr pejta mal na zrak... se bo prileglo

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
9.10.2009 9:33:49   
KAHLO
Račkapuser posted image user posted image user posted image ja še dobro da ti ni domov že kakšne snahe prpelau........a že veš katere vrste tašča boš ti user posted image user posted image un user posted image al boš una od boga poslanauser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
9.10.2009 9:34:29   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pri nas so pa že 3 zboleli za rota virusom...................user posted image user posted image user posted image user posted image

preventiva??roke razkužujem, še kaj????????

V vrtcu ali doma?

Ja, roke umivat in razkuževat, pa previjalno mizo z alkoholom vsake toliko obriši (če ti ej še ostal 70% etanol).

služba!!!!!!!!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
9.10.2009 9:34:53   
KAHLO
larika....tud jaz bi jo peljala ven, če ne bi imela vročine..............če ne druga bo dremuckala na svežem zraku, revček maliuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
9.10.2009 9:34:54   
RAČKAPK

Zband......kajjjjjjjjjjjj nas še čaka.........še dobro da ronja nima kakšnega starejšega bratca...ga ne bo mogla posnemat....edino ati je malo nevaren....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Ljubi JEZUS kako bo šele pri nas????????
že zdej posnema ta večja dva.......

Jaz sem tudi imela (manj kot eno leto) starejšega brata za vzor in sem stoje lulala. Pa se mi zdaj ne zdi, da bi mi kaj manjkalo user posted image  Pa lulam tudi sede user posted image

mah ....bog ne daj, da bi nam zdaj kaj manjkalo user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
9.10.2009 9:35:38   
zband
Pa lulam tudi sede user posted image

jaz učim svojega petletnika,da mora ponoči obvezno sedeti in lulati,ker drugače žena dobi ošpice.a mali me cele dneve mori,da rabimo pisuar ker on ne bi sedel kot babe v hiši.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
9.10.2009 9:36:05   
KAHLO
MTY une službene rokavice si nadeni (une za preiskovanje osumljencev, gumjaste), pa najblš da jih maš kr cel dan goruser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
9.10.2009 9:36:32   
ključek

MTY - kako je v vašem koncu LJ?

megleno.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
9.10.2009 9:37:12   
zband
vidim debato o vročini,kako jo pa mirite?z kaššnimi termometri

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
9.10.2009 9:37:14   
KAHLO
Zband.....valda mali je pravi dedc.............moj je tud rekel da sedel pa ne bo, pa če se na glavo postavim....stvar smo rešili tako, da on čisti wc.....in sva oba srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
9.10.2009 9:37:42   
*bubi*

pri nas so pa že 3 zboleli za rota virusom...................user posted image user posted image user posted image user posted image

V vrtcu ali doma?

Ja, roke umivat in razkuževat, pa previjalno mizo z alkoholom vsake toliko obriši (če ti ej še ostal 70% etanol).

služba!!!!!!!!!!!

aja, potem pa ni treba previjalne razkuževat user posted image  Ti si roke pogosto umivaj in razkužuj, drugega trenutno ne moreš naredit

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
9.10.2009 9:39:18   
KAHLO
Zband mi še je za enkrat nismo rabili merit (MORAM HITRO PO LESU POTRKAT), drgače pa mamo doma prpravlena dva enga za v uho (ampak mi vsi nekaj pravijo da ta ni za ziher, ker zmeraj drgače kaže), enga pa klasiko, samo ne steklenega.....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
9.10.2009 9:39:24   
zband
da on čisti wc.....

sem jez mislil,da ga bo on a ko že prime papirček v roko me mine,ga drži kot fina dama iz ljubljane

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
9.10.2009 9:40:20   
RAČKAPK

Račkapuser posted image user posted image user posted image ja še dobro da ti ni domov že kakšne snahe prpelau........a že veš katere vrste tašča boš ti user posted image user posted image un user posted image al boš una od boga poslanauser posted image user posted image

ja jst bom najsrečnejša TAŠČA, če bo pri prvem in drugem sinu SNAHA, da ne bo snahek (zet) user posted image user posted image user posted image user posted image

drugač bom pa absolutno una tašča, ki bo poslana v ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
9.10.2009 9:41:41   
RAČKAPK

V vrtcu ali doma?

služba!!!!!!!!!!!

KUGA na ŠIHTI?
pa kaj so to prnesli od svojih otrok al kako.........?????????

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
9.10.2009 9:43:07   
RAČKAPK

MTY une službene rokavice si nadeni (une za preiskovanje osumljencev, gumjaste), pa najblš da jih maš kr cel dan goruser posted image

preventiva ne škodi user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
9.10.2009 9:44:19   
RAČKAPK

MTY - kako je v vašem koncu LJ?

megleno.

pr nas se že mal svetli tko da tam do 12.ih bo tud pr vas svetlejšeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
9.10.2009 9:44:38   
KAHLO
Zband....mu morš ti pokazat kako dedc to nardiuser posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da mu je mami kazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Račkap.
.....jaz pa sem bla najprej vesela, k bom domov "če bom" dobila zeta.........pol pa k srečujem po lj kake meni nevšečne mladiče.......pa me kr malo zaskrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
9.10.2009 9:46:35   
KAHLO
joooooooooj, to obdobje gre meni full na živce,......zdaj se bo spet začelo s temi prenosljivimi bolezni....pa robčki gor pa robčki dol, pa tole sr...... s tem rotavirusom.....ma jaz bom kar hodila pa za ljudmi špricala......na wc pa bom nalepla besedilo od RIngaraje.....pa imajo da vsi pojejo k bodo šli s sekretauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
9.10.2009 9:46:49   
zband
mi smo pa kupli takšnega ki ga na čelo prisloniš in pritisneš,gotovo v sekundi,natančnos plus minus 0,1

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?