|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
9.10.2009 9:48:51   
KAHLO
Zband, kje ste pa ga nabavli in kakšna je kaj cena'????

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
9.10.2009 9:48:57   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Račkap......jaz pa sem bla najprej vesela, k bom domov "če bom" dobila zeta.........pol pa k srečujem po lj kake meni nevšečne mladiče.......pa me kr malo zaskrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

saj se lahko na Štajersko preselite. Al pa vsaj v tapravi dobi čim več sem hodite user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
9.10.2009 9:49:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pri nas so pa že 3 zboleli za rota virusom...................user posted image user posted image user posted image user posted image

preventiva??roke razkužujem, še kaj????????

V vrtcu ali doma?

Ja, roke umivat in razkuževat, pa previjalno mizo z alkoholom vsake toliko obriši (če ti ej še ostal 70% etanol).

služba!!!!!!!!!!!

KUGA na ŠIHTI?
pa kaj so to prnesli od svojih otrok al kako.........?????????

očitno.user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
9.10.2009 9:49:56   
zband
mal počak,da najdem link opisa izdelka

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
9.10.2009 9:50:23   
ključek

Zband, kje ste pa ga nabavli in kakšna je kaj cena'????

mi imamo istega kot zband, LANAFORM, kupljen v BC.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
9.10.2009 9:50:27   
KAHLO
bubi....ne boš verjela mam že nekaj zetov nagledanih iz našega konca, tud gal od petre je med njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
9.10.2009 9:51:08   
KAHLO
mah ta sigruno stane celo premoženjeuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
9.10.2009 9:52:41   
zband
[link=http://www.jovidan.si/katalog/product.php?cat_id=237&product_id=1020072315][/link] Sencor digitalni infrardeči merilnik telesne temperature SFS-100
user posted image
Nepogrešljiva naprava v vsakem domu je merilnik telesne temperature. Sencor nudi eleganten infrardeči merilnik telesne temperature, kateri natančno odčita temperaturo samo z nekajsekundnim dotikom ...

evo cena cca 24 eu,jaz sem dal nimam pojma ker sem ga preko firme vzel cca 17 eu

ZAKAJ MI TA HP NOČE KOPIRAT SLIKEuser posted image user posted image user posted image sem jezen

< Sporočilo je popravil zband -- 9.10.2009 9:54:39 >

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
9.10.2009 9:52:46   
RAČKAPK

Zband....mu morš ti pokazat kako dedc to nardiuser posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da mu je mami kazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Račkap.
.....jaz pa sem bla najprej vesela, k bom domov "če bom" dobila zeta.........pol pa k srečujem po lj kake meni nevšečne mladiče.......pa me kr malo zaskrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

če ti po pravici povem so tud frače,...... ki jih srečujem kjerkoli ne samo tle po lj
ampak povsod ...mah ni da bi goworu..... tko da...ja ja skrbi skrbi,.......
drugač pa itak....čista loterija.....kaj / koga / bomo dobile za ta mlade.....
mogoče bomo pa še kdaj v žlahti?user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
9.10.2009 9:55:49   
RAČKAPK
KAHLO - katero besedilo bi ti lepila na wc
od ringaraja?

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
9.10.2009 9:56:17   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: zband

[link=http://www.jovidan.si/katalog/product.php?cat_id=237&product_id=1020072315][/link] Sencor digitalni infrardeči merilnik telesne temperature SFS-100
user posted image
Nepogrešljiva naprava v vsakem domu je merilnik telesne temperature. Sencor nudi eleganten infrardeči merilnik telesne temperature, kateri natančno odčita temperaturo samo z nekajsekundnim dotikom ...

evo cena cca 24 eu,jaz sem dal nimam pojma ker sem ga preko firme vzel cca 17 eu

ZAKAJ MI TA HP NOČE KOPIRAT SLIKEuser posted image user posted image user posted image sem jezen

aha, naš je ena druga firma, pa tudi cena je bila višja....user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
9.10.2009 9:56:48   
KAHLO
Račkap.....če bomo me v žlahti ...je vsaj preverjena robauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to že iz plenic venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zband
.....sem tud sama posikala....ja, no na strani k sem jaz gledala se cena giblje od 50 do 35 evrov....bi blo treba pogledat če v BC dobim kak popust......mi smo familja na popusteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
9.10.2009 9:57:43   
RAČKAPK

bubi....ne boš verjela mam že nekaj zetov nagledanih iz našega konca, tud gal od petre je med njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas mamo tud že enga s štajerskega konca nagledanega
od fišike user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
9.10.2009 9:58:19   
KAHLO
Zband......ja ja, to kar si pa ti prpopal....je pa že bl cena po mojem okusuuser posted image user posted image user posted image je že fwd mojemu dragemu......da prečekira in vplanira v familjarni stroškovni planeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
9.10.2009 9:58:26   
RAČKAPK

Račkap.....če bomo me v žlahti ...je vsaj preverjena robauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to že iz plenic venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

točno tako user posted image

< Sporočilo je popravil RAČKAPK -- 9.10.2009 10:01:29 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
9.10.2009 9:59:34   
KAHLO
JEEEEEEEEEEEEEE CRVENA JE NA RADIU!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
9.10.2009 9:59:45   
RAČKAPK

Zband......ja ja, to kar si pa ti prpopal....je pa že bl cena po mojem okusuuser posted image user posted image user posted image je že fwd mojemu dragemu......da prečekira in vplanira v familjarni stroškovni planeruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAHLO - opa ti pa nisi kar tako
kaj maš ti osebnega računovodjo?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
9.10.2009 10:00:35   
zband
SFS-100 to vtipkaj

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
9.10.2009 10:02:27   
KAHLO
Račkap.....pr nas so naloge strogo razdeljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zband
sem že prečekiralauser posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
9.10.2009 10:02:35   
zband
KAHLO - opa ti pa nisi kar tako
kaj maš ti osebnega računovodjo?

po mojem ma še kuharja,maserja, osebnega trenerja ,vrtnarja, šoferja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
9.10.2009 10:03:50   
KAHLO
nič, jaz bom mogla začet bilobil žret.............spet sem pozabla mobija domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
9.10.2009 10:05:58   
KAHLO
Zband.........nebi blo slabo.....samo so tud mene zadolžitve doletele, on ma pr nas čes računovodstvo, jaz pa večji del logistiko (se pravi nabava in odpravauser posted image user posted image ), kuhnja je definitivno moja (ker je to moj tempelj in oaza za sprostitev), ostalo pa je fifti fifti....nema tu trte mrteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
9.10.2009 10:06:51   
KAHLO
Mormo Ronjo naučit.....da se ne bo slučajno kdaj podrejala svojemu partnerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
9.10.2009 10:16:38   
zband
lepo se imejte moram v službo ker se je šefu mal sneluser posted image user posted image user posted image ,kje smo vsi.

tako nekak je šlo-gsm zvonijo že celi dan.

kje  si
še doma
časa imaš 17 minut da stopiš čez moja vrata
čaki sem v pidžami
ti jo nikoli nisi mel,a ja jutri delaš do 13h pol pa maš vikend al pa tudi ne
ja šef

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
9.10.2009 10:23:23   
KAHLO
zband........... a tvoj šef tud rabi kake tablete!?!?!? daj se v lekarni raje sproti stavi....al pa eno tajko zraven pelji za kako tajskomasažouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kako jutri službo....a ne greš v toplice delat čopi čopiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?