skačica
|
čer! Ej, sej ne boste verjele, ampak jaz sem spekla nutellino torto. Biskvit se hladi, nadev je pripravljen, zraven bojo šle še višnje. Ma, da se mi da. Sem sicer utrujena, ampak sem si obljubila, da se je najem še pred porodom. Pa tudi mami in sestri sem cel dan obljubljala, da jo bomo jedli jutri po kosilu. Pa tamali bodo svečke pihali, si tko želijo, čeprav ne vem kaj bomo praznovali . Sem rekla, da jih bom dala 10 gor, da bodo imeli nekaj dela pa ker je ravno oktober. Sej sem res prfliknjena, ampak ok, naj nam bo. Smo bli mal na Rudniku v Mullerju pa v CA sem kupila tist pajacek (tak topel kombinezonček) za Zaro pa za Izo en super luštkan puloverček, malo daljši za k pajkicam. Pa žametno baretko, bo frajerka mala. Zdej sem seveda super utrujena, dogaja nič. utrip- ja, pri meni oz. moji mali je tud bolj nizek vedno, ker ni nikol zlo živahna na ctgju. Ponavadi bolj spi in takrat je utrip nekje okrog 130, ko malo pobrca se dvigne do 150, potem pa spet 130. Pravijo, da je ok. Tud jaz nekaj pojem pred ctgjem, da mala vsaj malo muva, sicer skoz spi. Glede vprašanj kdaj bo in zakaj še ni pa raje ne bi, ker mi je vsako tako vprašanje tako odveč, da ni za govort. Sicer mi telefon ne zvoni pretirano, ker pišem blog in tiste, ki ga berejo vejo zakaj gre, drugi so pa tudi ugotovili, da je bolje, da ne uletavajo s takimi vprašanji, ker mi ni za razlagat. Mislim, z veseljem bi povedala zakaj še ni in kdaj bo, če bi vedela, tko pa... O kilah pa lahko rečem eno, ja. Ker sem vesela. Mi stojijo že cel mesec in zaenkrat sem skoraj +17, kar se mi sploh ne zdi tako veliko. Jem pa kolikor mi paše in priznam, da mi full. No, dopoldne bi lahko bila tud brez hrane, zvečer je pa bolj problem. Obseg trebuha je bil včeraj 112cm, torej 4 dni po roku, se mi tud ne zdi tko grozno velik,al je? Bom šla počasi torto nadevat, ne vem pa kdaj jo bom okrasila. Bo princeskasto okrašena, sem nakupila same kozlarije za gor dat. Da bo mularija zadovoljna.
|