|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
8.10.2009 18:44:10   
Februarka08
Pikica, si nas pa vse prehitelauser posted image čestitke za vašega princauser posted image user posted image
user posted image

Tea, super da si doma, naj tako ostane še nekaj časauser posted image user posted image
Nina, opa, akcija bouser posted image držim pesti, da bo čim hitreje za tabouser posted image user posted image
Michelle, mene ne bo zgleda nič pognalouser posted image prejšnji teden je blo več akcije v trebuhu, se pravi, popadki, zdaj pa ničuser posted image saj, zdaj ko sem v 40. tednu, se je pa umirilouser posted image user posted image kdo bi razumel tele našeuser posted image user posted image user posted image bomo videli, če bo kaj iz tistega čepauser posted image trebuh mi otrdeva, saj kateri pa neuser posted image user posted image zdaj res skoz bolj mislim, da še nedeljo dočakam v enem kosuuser posted image user posted image

Sita sem pa vseh vprašanj in komentarjev v vasi kot češ, a si še doma, kako si, ti boš šla čez rok ipd...user posted image user posted image user posted image user posted image grrrrrrrrrrrrrrrr, kako to sovražim! No, saj kateri bom že še vrnilauser posted image kot da je fino čakatuser posted image user posted image

Sem se mogla mal izpovedatuser posted image zdaj grem pa princesi kuhat ml. riž, no pa nekaj ga morm še za user posted image narest da ne bo lačenuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
8.10.2009 19:07:09   
Crystall
Majcy_m ... krasno imaš user posted image

Tea85 ... Sicer se dobro počutiš ali te še kaj špika?

Michelle ... Še kar pridna? Jaz tudi non stop migam, še ornk v turbo pogonu user posted image  in očitno to malega nič ne moti! Sem se pa držala tvojega nasveta in malce pomigala za vajo, zares bomo pa migali v soboto, ko sestrična praznuje 30 let user posted image

Jaz sem danes že jedla malce čokolade (psssstttt ... nč mojemu dragemu povedat user posted image ), mandarine in še grozdje si bom privoščila ... NJAMIIIII user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
8.10.2009 19:09:40   
Meliitak
ja februarka tud men se je začel dogajat tole z vprašanji...tud jest jih nebi rada predolg poslušala, sj v glavnem jih sam poslušam in gledam, itak sm rekla a ko bo bodo že zvedl...ne smemo se dat...bolj mi gre pa na jetra to da me kakšni sploh ne poslušajo, ko jim rečem da v P nočem nobenih obiskov razen domačih in da bomo doma 14 dni samo mi 3 in da je to čas za nas da se spoznamo in ne da nekdo tečnari...sj mam rada družbo sam za nas vse skupaj ni dobr če je preveč folka okrog, sj bodo že mel čas otročka spoznat...sm se še odločla da ko bom sporočila rojstvo najinega user posted image bom zraven dopisala, da strogo ne sme biti obiskov prvih 14 dni...upam da se uresniči...mi je mami rekla da če bi bla ona moja priajteljica bi mi zamerila, ne jest pa ne, pustila bi mamici da se spozna v vlogi potem bi pa šele probala z obiskom...tud jest nisem svojih nečakov vidla več kot 14 dni tko da...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
8.10.2009 19:54:48   
rakica 2
ajjjaj sam pomislem na računalnik žeuser posted image tok nori da ni za zdržatuser posted image ninasiki-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj se zgodi čomprej s čimmanj bolečinamiuser posted image .tea-lepo da si domauser posted image user posted image ,saj ni še časuser posted image user posted image sm še jst prej ha ha,se hecamuser posted image .utrujenost-ja včeraj sm bla tud sama ob enem času tok zmatrana,sm legla in ko se jeuser posted image razmigala je blo spet ok,dans pa sm nardila generalko po hiši,pomagala mojmu žagat drva,pospravla mojo kolekcijo kaktusov,stuširana,pobrita,uglavnem user posted image ima zeleno luč da pride,zdaj mam čas čez vikenduser posted image .bolečine v kolkih-to pa je za enuser posted image ,sploh ponoči,saj ko sm se shodila je blo bolje,zdaj pa že dva dni ne boli več..aaavvvvv-grem malo ležt,to ni normalno kok noriuser posted image ,tok tišči nogo ven da bi ji kamot žokenc obulauser posted image .aha-ni za verjet,pa je res,user posted image je pomil posodo in to sam od sebeuser posted image user posted image user posted image a hoče kaj met???user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
8.10.2009 19:56:18   
rakica 2
pikica-ČESTITKE in lepo se cartkiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
8.10.2009 20:04:24   
pattaya
Mene pa zanima kolikšen je bil srčni utrip vašega user posted image na ctg?

Jaz sem imela danes ctg in zdravniku ni pasal, je imel user posted image prenizko frekvenco bitja srca, zato me je še enkrat dal na ctg. Tudi s tem ni bil čisto zadovoljen, zato mi je še naredil uz, vse premero, pregledal pretoke,... Nič pa ni rekel zakaj je vse to potrebno, dokler ga nisem sama vprašala.
Malo me skrbi, ker mi ji dal ctg spet v ponedeljek in je nonstop spraševal koliko tednov sem noseča. Meni se je zdelo kot da premišljuje v tej smeri da bi mi sprožili porod ali pa naredili cr. Kot da se mu zdi, da user posted image preko popkovine ne dobiva zadosti hrane, pa čeprav že zdaj tehta okoli 3,5kg, mam pa še dobrih 14 dni do pdp. Tak da bom celi vikend v skrbeh, da z mojim user posted image ni kaj ok.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
8.10.2009 20:28:11   
Februarka08
Pattaya, koliko pa je bil srčni utrip user posted image ? Jaz sem mela nazadnje tam okrog 140, ko se mu je kolcalo, je blo tud do 160, povpr. pomoje tam nekje 140, ker je blo dolgo 150, pa 130 ko se je malo umiril, pa spet več, itd... Pa so ti še kaj povedali? Pomoje če bi blo kaj narobe, bi te tam obdržali.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
8.10.2009 20:38:21   
Aniiita
punce,

a ste ve mogle bit za ctg tešče? Ker meni je zadnjič rekel,da naj bom tešča..pa ni nič omenjal drugega kot ctg..mi pa ni jasno zakaj bi morala biti za ctg tešča.. Pozabila sem pa vprašat zakaj, ker se muje spet mudilo..user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4833
8.10.2009 20:39:18   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

punce,

a ste ve mogle bit za ctg tešče? Ker meni je zadnjič rekel,da naj bom tešča..pa ni nič omenjal drugega kot ctg..mi pa ni jasno zakaj bi morala biti za ctg tešča.. Pozabila sem pa vprašat zakaj, ker se muje spet mudilo..user posted image

user posted image

meni tega še nihče ni rekeluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
8.10.2009 20:54:43   
Aniiita
Ma nevem potem zakaj to..mi zelo teži bit tešča in pač ne bom, če se za CTG to ne rabi.. Če kaj meri dojenčka je potrebno biti tešč? Kdaj je sploh potrebno bit? Samo za kakšne preiskave, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4835
8.10.2009 21:09:48   
pattaya
Tudi pri meni je bilo povprečje srčnega utripa 140, tak da ne vem v čem je bil problem. Saj tudi jaz to vem, da če bi bilo kaj hudo narobe bi me tam obdržali, pa vseeno me skrbi in me bo še skrbelo. Če še bo v ponedeljek kaj jamral, pa bom takrat vprašala v čem je bistvo tak problem.

Jaz sem bila danes pri ctg tešča pa so me nadrli in sem morala preden sem šla še enkrat na ctg nekaj pojest.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
8.10.2009 21:24:27   
rakica 2
pri meni je bilo povprečje utripa okrog 140,ko pa je user posted image fajn migal pa do 177 pa je bla g zadovoljna,da bi bla tešč za ctg se mi še ni zgodilo,kvečjemu sm prej pojedla rogliček da je user posted image bol migal ker sm enkrat mogla izvajat počepe,mogoče gre res za kašne druge preiskave.ne se prevč sekirat,če bi blo res kaj narobe bi te napotil v p.user posted image user posted image user posted image saj bo ok

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
8.10.2009 21:51:33   
muca*maca
Pattaya - CTG mojga otročka je bil 1. med 140 in 150, ker je bil lepo buden in je brcal v sondo, drugič pa skoz 130, ker je pridno pančkal. Pa je prišla mimo zdravnica in mi na orto stresla trebuh, da bi ga zbudila, pa še na drug bok sem se mogla obrnit, potem je malo pomigal in se mu je utrip takoj dvignil čez 150 in potem so bili zadovoljni.

Aniita - CTG in na tešče - mene so sestre tudi kregale, da bi morala prej nekaj pojesti, preden grem na CTG, ker potem otroček bolj miga. Tako da pred CTG se mirno najej, pa če ne pomaga, lahko tud kakšno kavo prej spiješ.

Jaz imam jutri spet pregled in CTG in si bom pred tem privoščila ornk zajtrk in kavo. Na poti pa mogoče najdem kje še kakšen mega rogljiček s čokoladoooo user posted image user posted image user posted image

Lahko nooooč
user posted image

< Sporočilo je popravil muca*maca -- 8.10.2009 21:53:21 >

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
8.10.2009 22:35:48   
sonček33
Frrr in Brina sta  danes ostali v P, je mala pod lučko.
Frrrka ma sej sobota bo zdej zdej tukaj. Lovrenc pošilja poljubčka Brini.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
8.10.2009 22:40:16   
skačica
čer!

Ej, sej ne boste verjele, ampak jaz sem spekla nutellino torto. Biskvit se hladi, nadev je pripravljen, zraven bojo šle še višnje. Ma, da se mi da.
Sem sicer utrujena, ampak sem si obljubila, da se je najem še pred porodom. Pa tudi mami in sestri sem cel dan obljubljala, da jo bomo jedli jutri po kosilu. Pa tamali bodo svečke pihali, si tko želijo, čeprav ne vem kaj bomo praznovaliuser posted image . Sem rekla, da jih bom dala 10 gor, da bodo imeli nekaj dela pa ker je ravno oktober. Sej sem res prfliknjena, ampak ok, naj nam bo.

Smo bli mal na Rudniku v Mullerju pa v CA sem kupila tist pajacek (tak topel kombinezonček) za Zaro pa za Izo en super luštkan puloverček, malo daljši za k pajkicam. Pa žametno baretko, bo frajerka mala.
Zdej sem seveda super utrujena, dogaja nič.

utrip- ja, pri meni oz. moji mali je tud bolj nizek vedno, ker ni nikol zlo živahna na ctgju. Ponavadi bolj spi in takrat je utrip nekje okrog 130, ko malo pobrca se dvigne do 150, potem pa spet 130. Pravijo, da je ok.
Tud jaz nekaj pojem pred ctgjem, da mala vsaj malo muva, sicer skoz spi.

Glede vprašanj kdaj bo in zakaj še ni pa raje ne bi, ker mi je vsako tako vprašanje tako odveč, da ni za govort. Sicer mi telefon ne zvoni pretirano, ker pišem blog in tiste, ki ga berejo vejo zakaj gre, drugi so pa tudi ugotovili, da je bolje, da ne uletavajo s takimi vprašanji, ker mi ni za razlagat. Mislim, z veseljem bi povedala zakaj še ni in kdaj bo, če bi vedela, tko pa...user posted image

O kilah pa lahko rečem eno, ja. Ker sem vesela. Mi stojijo že cel mesec in zaenkrat sem skoraj +17, kar se mi sploh ne zdi tako veliko. Jem pa kolikor mi paše in priznam, da mi full. No, dopoldne bi lahko bila tud brez hrane, zvečer je pa bolj problem. Obseg trebuha je bil včeraj 112cm, torej 4 dni po roku, se mi tud ne zdi tko grozno velik,al je?

Bom šla počasi torto nadevat, ne vem pa kdaj jo bom okrasila. Bo princeskasto okrašena, sem nakupila same kozlarije za gor dat. Da bo mularija zadovoljna.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
9.10.2009 6:16:54   
Meliitak
dobro jutro punce

no dons sem pa jest prva zaradi nespanja...no ja sj bi spala sam me vse boli in obračam se kot ražnjič, pa še prehad me je nekaj načel

mam pa vprašanje če bo ker vedla: kako je z jemanjem zdravil (predvsem me zanima za lekadol) proti koncu nosečnosti, ker ta prehlad se kr hitro širi in sem ponoč ponucala kar nekaj robcev za svoj nos in si skuhala dva čaja z medom in limono? lekadola pa ne upam vzet ker nevem kok to na konc vpliva...prej ga nisem jemala, ker ni blo potrebe, vprašanje če bi ga sloh, ker ko se jest odločim za kaj potem to tudi drži

v glavnem sem ga fasala od mojga user posted image , in me glava boli že nekaj časa, kihat sem predvčerajšnjim začela, ornk smrkat pa včerej, prej je pa sam cedil se iz nosa pa sm bla optimistčna da naprej ne bo šlo...vitaminčkov itak premal pojem, tko da bom te dni kr nabutala se z njimi...zanimivo pa da zadjič G ni nič komentirala ko sem ji omenla prehlad, še sama sem ji rekla, da se je dol tud začel delat en temnejši izcedek in da bi kr Canesten vzela, ker ga glih še mam...seveda ga lahko to je edin odziv, sestra pa je pač rekla da smo zdej nosečke najbolj dovzetne za kake prehlade, tko da se naj držim...a pa to mislte kr vpliva, če greš rojevat pa maš recimo poln nos sline (no tko ker nevem)?

oh sm naklanfala kot da je konc sveta he, he...v bistvu swe ne obremenjujem preveč, ker kakor bo pač bo, rodit bo treba tko al tko, sj me bodo vidl kakšna sm ko bom not pršla pa bodo presodl ane...sam boljš je če se mal pocajtam ane...

no bolečine v stegnih in kolkih so minile, tko da grem nazaj zlest v postlo, čajček sem si skuhala...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
9.10.2009 7:05:51   
Crystall
Dobro jutro!

Že druga pokonci. Zajtrk sem že pojedla, malce pregledam pošto, forum, fb in potem pospravljat. Spimo ok, imamo se fino, samo buši postaja težek. user posted image

Mene tudi občasno kolki bolijo. Spim predvsem na desnem boku - enostavno mi bolj paše.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
9.10.2009 7:19:40   
boob
dobro jutro

še ena pokonc. . no že več k eno uro. Jst pa popolnoma nič ne spim, šla sm spat ob 1.30 zbudila pa 5h, stem da sm šla najman 7x na WC. . .. Če bo to dete po meni, smo ga na j... user posted image      ahhhh bo že

Sm pa učeri spekla rogljičke, tako da mam zdej super zajtrk user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
9.10.2009 7:36:59   
TRIŠ
Joj kako lepo je prebrati koliko je že novih oktobrčkovuser posted image .Vsem čestitke in velikoooo lepih in zdravih trenutkov.

Jaz pa že celo jutro jokam.Naša posteljica ne bo uredu za našega sončka,ker nam je majster namesto vodnih barv za otroško posteljico dal eno navadno.Bela je bila vodna,rumena pa ne in posteljica ima še vedno vonj po barvi,kar pa naju je zelo motilo in sva šla preverit embalažo pa naju je skoraj kapuser posted image ,ti prodajalci,sedaj pa gremo v nakup za novo.Žalostno je to da smo kupili nov jogi 136x68 za katerega ni več posteljic tako da moramo sedaj kupit še jogi.Saj ne vem ali bi jokala ali bi se jezila.Pa saj bo boljše samo da pride ponedeljek in bo posteljica doma 

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
9.10.2009 7:38:03   
TRIŠ
Obseg trebuha pa imam jaz 110 cmuser posted image in 25 kg viškauser posted image

Melitaak lahko vzameš daleron ali pa lekadol brez slabe vestiuser posted image .V porodnišnici so meni dajali daleron ,doma pa imam lekadole.Pa hitro se pozdravi da boš lažje dihalauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 9.10.2009 7:39:36 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
9.10.2009 7:39:01   
gorenka
Jutro!

Evo tut mene že pokonc. Grem na fruštk - rogljičkov glih nimam, bo mogu bit domač bel kruh z nutelo u redu. Pol imam pa pregled in CTG. Upam da se ne bom spet načakala u P. In glede na to da imam pregled sred dneva in ne zjutrej kot ponavad me prav zanima ča bo user posted image na ctg-ju kej bolj živahn.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
9.10.2009 8:16:29   
Anonimen
Dobro jutro, tudi jaz že pokonciuser posted image Danes smo spali kot medvedki tako, da sem se zbudila prav z nasmehom. Pojedli smo, user posted image je v službi, jaz pa v akcijo nad cunje.

Danes je moj dan D--40t user posted image .Včeraj se je zvečer začelo špikanje, pa otrdevanje trebuha, vse je dol tišalo ampak ni bilo akcije. Ponoči mi je stalno otrdeval trebuh, tudi za dobro jutro, pojavil pa se je spet rjavkasto rdeč izcedek tako, da se čep kot kaže še vedno lušči. Jaz sem se že pripravila na akcijo v drugem tednu in ne upoštevam več svojega 6. čuta, ker me je pustil že prevečkrat na cediluuser posted image Tako, da bo že user posted image povedal kdaj bo čas.

Sploh pa ne vem kako je z otrdevanjem ali ve pač kaj gledate in ukrepate, ali čakate pač na prave popadke ??

Glede vprašanj tipa : a si še kr tle, ja kdaj pa greš,...mene totalno spravljajo ob živce in od danes naprej se oglašam samo še staršem in najboljši kolegici ostalo pa ne. BZ, da morijo s tem.

Triš joj kakšna smola user posted image Upam, da bosta z user posted image našla ustrezno rešitev, da bo user posted image lahko lepo ajal.user posted image

Gorenka user posted image za pregled...

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4847
9.10.2009 8:17:47   
Meliitak
hvala TRIŠ...grem takoj skuhat še en čajček in dat prašek od lekadola not

o joj boga TRIŠ...ne se sekirat ker bo še slabš, sj vem da je čist mim da morš kupovat novo postelco in vzmetnco, mogoče bosta pa s časoma lahko to postlco prodala, ko bosta prebarvala (če bosta) s ta pravimi barvami in se investicija vrne...žalostno je tud da se postlece in podobne stvari čakajo kar nekaj časa, kok se pa vam da čakat pa nevem, tko da bodta kr mal tečna in vstrajna da bo ja zdej vse kot je treba...držim pesti

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
9.10.2009 8:23:24   
LINDI
Jaz sem pa totalno jezna,ker me je mojster,ki mi kao dela previjalno nuser posted image user posted image in sem zdaj brez previjalne 14 dni pred PDP ,in to model ni imel časa narediti od sredine julija do sedaj me je skoraj kap pa še vmes je lagal,da samo še prednje konce zrihta in to je to....Zdaj pa včeraj še izvem,da je ne bo naredil,ker gre za 3 mesece v Avstralijo.Pa ni mogu meni povedati,ampak je mojemu bratu,saj ga je itak on prrosil...samo vseeeno,skoraj me je kap.S ploh ne vem kje naj zdaj začnem s to previjalno  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
9.10.2009 8:25:50   
pattaya
Hvala punce ste me malo pomirile, ker so imeli vaši user posted image isti utrip pa je zdravnik rekel da je vse ok. Zdaj pa študiram, da je bil mogoče ctg premalo razmigan, da se je skoz sukalo tam okoli 140. Pri drugem ctg pa so bili tudi poskoki do 150 ker se mu je kolcalo in zato je verjetno bil drugi ctg pol vredu.

Probala se bom čimmanj obremenjevat do ponedeljka in bom videla kaj bo pokazal tisti ctg. Tudi jaz imam v ponedeljek ctg komaj ob 11 in takrat je že naš user posted image ponavadi malo bolj živahen.

Meliitak lekadol lahko brezskrbi vzameš. Tudi jaz sem bila pred dobrim mesecem močno prehlajena in so mi v lekarni rekli, da lahko uporabljam tudi kapljice za nos operil, samo v mejah normale, to se pravi 3x na dan po 1 kapljico. Želim ti čimprejšnje okrevanje.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?