skačica
|
čer! Sem malo prej en sendvič zmazala, čez popila en juice in zdej sem sita. Dogaja nič, jutri imam spet ctg in posvet v P.. Ne pričakujem nič novega, razen kontrolo spet čez 2 dni. talika- fajn si tole speljala, jaz bi tud tko nekak, ja. Bolj hitro kot v prvo, ko sem bila v porodni 8 ur, no prave popodke sem imela ene 2 urce ali pa malo več, prej je blo za šalo. Sem se tudi do konca šetkala, čeprav mi je odtekla voda, na koncu sem popadke predihavala kleče, kar je super in potiskala sede. Skratka ni blo tko hudo, ampak me je vseeno majceno strah, priznam. Da se ne bi kaj zakompliciralo pri meni ali pri otroku. februarka- ja, pol pa bo počasi akcija. september- hvala, sej je treba, druge izbire ni kot da čakaš. Sicer mi dan hitro mine in dnevi kar letijo, če ne razmišljam o tem. Ko se pa spomnim, da bom kmalu 5 dni čez rok, me pa tud kar mine, no. Me pa zanima koliko še moje dete sedaj pridobiva. Iza ni od tistega tedna prenošenosti odnesla nič, le full suho kožo je imela in je pediatrinja rekla, da je to posledica prenošenosti.Je pa suha kožica kmalu izginila, smo mazali z Riboderminom in je bila potem prav lepa. Me zanima, če bo ta punčka tudi imela tam nekje kot Iza 3.5 kg ali manj. Morda celo več, čeprav dvomim. Joj, full bi jo že rada vidla kakšna je. Res. Da si jo ogledam, pocartam, da jo stehtajo in izmerijo, da jo podojim,....oooo kok že čakam. Bi kar zdele šla. Moj je tud že prav nestrpen in vsak dan, ko se vrne iz službe vpraša, če bova še tisti dan šla. Jah, ne vem kdaj. Iza mi pa tudi govori, da bo Zara kmalu prišla ven. Je pa ljubosumna, če želita nečaka božat trebušček, je takoj zraven, če jo pa odrivata, se pa zjoče. Pravi, da je njen trebušček. katrin- ja, probaj ne obupat. verjamem, da je želja velika in razumem te, da se zjočeš, če ne gre. Tud jaz sem se velikokrat. Če pa slučajno ne bo šlo, si boš pa tudi lahko priznala, da si naredila vse, da bi jo polno dojila. februarka- jaz se tud še peljem do moje mami, ene 3 km. Ni nobene panike, na daljše razdalje vozi mož. Me pa vsi čudno gledajo, ampak kaj? A naj doma visim ves čas? pa tudi tamala ima gor en kup igral, prostora za zlaufat se in znoret kokr hočeš in si ne predstavljam, da bi ble cel dan v bloku ali pa tle okol. Sej ne bom več dolg 2v1 za volanom. Grem še mal šnofat po netu, mojadva spita oz. moj uspava Izo, bi morala že spat, mož pride še mal men družbo delat.
|