|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
7.10.2009 21:16:48   
skačica
čer!

Sem malo prej en sendvič zmazala, čez popila en juice in zdej sem sita.
Dogaja nič, jutri imam spet ctg in posvet v P.. Ne pričakujem nič novega, razen kontrolo spet čez 2 dni.

talika- fajn si tole speljala, jaz bi tud tko nekak, ja. Bolj hitro kot v prvo, ko sem bila v porodni 8 ur, no prave user posted image  popodke sem imela ene 2 urce ali pa malo več, prej je blo za šalo. Sem se tudi do konca šetkala, čeprav mi je odtekla voda, na koncu sem popadke predihavala kleče, kar je super in potiskala sede. Skratka ni blo tko hudo, ampak me je vseeno majceno strah, priznam. Da se ne bi kaj zakompliciralo pri meni ali pri otroku.

februarka- ja, pol pa bo počasi akcija.

september- hvala, sej je treba, druge izbire ni kot da čakaš. Sicer mi dan hitro mine in dnevi kar letijo, če ne razmišljam o tem. Ko se pa spomnim, da bom kmalu 5 dni čez rok, me pa tud kar mine, no.

Me pa zanima koliko še moje dete sedaj pridobiva. Iza ni od tistega tedna prenošenosti odnesla nič, le full suho kožo je imela in je pediatrinja rekla, da je to posledica prenošenosti.Je pa suha kožica kmalu izginila, smo mazali z Riboderminom in je bila potem prav lepa. Me zanima, če bo ta punčka tudi imela tam nekje kot Iza 3.5 kg ali manj. Morda celo več, čeprav dvomim. Joj, full bi jo že rada vidla kakšna je. Res.
Da si jo ogledam, pocartam, da jo stehtajo in izmerijo, da jo podojim,....oooo kok že čakam. Bi kar zdele šla.
Moj je tud že prav nestrpen in vsak dan, ko se vrne iz službe vpraša, če bova še tisti dan šla. Jah, ne vem kdaj.
Iza mi pa tudi govori, da bo Zara kmalu prišla ven. Je pa ljubosumna, če želita nečaka božat trebušček, je takoj zraven, če jo pa odrivata, se pa zjoče. Pravi, da je njen trebušček.

katrin- ja, probaj ne obupat. verjamem, da je želja velika in razumem te, da se zjočeš, če ne gre. Tud jaz sem se velikokrat. Če pa slučajno ne bo šlo, si boš pa tudi lahko priznala, da si naredila vse, da bi jo polno dojila.

februarka- jaz se tud še peljem do moje mami, ene 3 km. Ni nobene panike, na daljše razdalje vozi mož. Me pa vsi čudno gledajo, ampak kaj? A naj doma visim ves čas? pa tudi tamala ima gor en kup igral, prostora za zlaufat se in znoret kokr hočeš in si ne predstavljam, da bi ble cel dan v bloku ali pa tle okol.
Sej ne bom več dolg 2v1 za volanom.

Grem še mal šnofat po netu, mojadva spita oz. moj uspava Izo, bi morala že spat, mož pride še mal men družbo delat.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
7.10.2009 21:18:16   
skačica
ha, februarka, zdele si nas pa malo nategnilauser posted image . Sem mislila, da že letiš v P..............orodnišnico.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
7.10.2009 22:03:47   
Meliitak
hojla...pa da še jest kj napišem

ninasiki...drži se, ne daj se, nj kmalu ugotovijo kaj s tabo in da kmalu dočakaš svojga korenjaka, ker verjemem da je mučno v P bit ne da rodiš...podobno velja za teo85 dihaj, dihaj, dihaj, me smo s tabo

juhuuu naša MM je spet tu...velik uživancije in počitka draga naša, ne se matrat pa tle gor viset, boš že not prnesla

februarka...he, he ti se kr šali, ko bo pa res treba it v P....orodnišnco te bo pa verjetn kr zmanjkal tle gor, me bomo pa kr mogle predvidevat da si tam nekje he, he...anyway po moje bo tokrat hitrejši porod in če se nisi bala prvič pol se tud zdej ne, mej sam v mislih da bo kmal konc in da bo družinica večja za enega člana

jest sm pa rekla da dons ne grem tko hit spat, ker sem se včeri zbujala skor na uro in od spanca ni blo skor nč...sm se pa dons presedlala za comp, ker želim da se moj možek spočije, ne da skup bulva TV do poznih ur in je pol tečen zjutrej...no ja bom vidla kok bom zdržala he, he

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
8.10.2009 7:51:27   
muca*maca
Dobro jutro!

Spet sem prva!!!! user posted image user posted image user posted image

Danes bo 27 st. Celzija, idealno za sladoled in kakšno krilce spet. A nimamo najlepše jeseni EVER?
user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
8.10.2009 7:58:59   
gorenka
Jutro!

Se čist strinjam glede vremena! Suuuuper dons pokoristit dan za mljask sladoleduser posted image user posted image user posted image user posted image Sploh ne morm verjet da oktobra zunej na sončku še sladoled uhka mlatimouser posted image

Tko da punce dons sončka izkoritit in nafilat baterije za vikend k nej bi bil bl kisu!

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
8.10.2009 8:41:01   
muca*maca
Heloooouu!!!!

Punce, kje ste??
A še vse spite?
Al je končno luna nardila svoje?! Hecam se...
Sicer je pa šele pol devetih, nč, grem v štacuno po mlek, da si kavo skuham.
user posted image

user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
8.10.2009 8:54:13   
Februarka08
Jutro.

Sem vidla da se morm zjutraj hitro priklopit kle gor, če ne sem med pogrešanimiuser posted image v glavnem, še vedno 2v1, nič špikanja, nič!user posted image Eh...
Me veseli da ste se mal nasmejale včeraj zvečer na moj računuser posted image user posted image user posted image user posted image

Meliitak, kaj zdaj, kdaj greva??? Jest bi šla, pa ti?user posted image

Grem user posted image skuhat, da se zbudim, potem bom šla pa gotovo s princeso na sprehod, da vidim, če bo kej akcije poluser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
8.10.2009 10:15:26   
najčka
Dobro jutro dober dan. Ja kje pa ste danes vse?
Mam eno vprašanje. A katera jemlje tablete za železo HEMATOPAN? Če jih kera rabi, mam 3 škatljice samo ena tabletka manjka. Sem jih nesla nazaj v lekarno, ker mi ne odgovarjajo, pa mi jih nočejo nazaj vzet, Pa za 3 škatle sm dala 14evr pa še nekaj skor 15 in se mi zdi butasto da jih stran vržem.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
8.10.2009 10:21:00   
najčka
Ups šele zdele sm vidla sem napisala HEMATOPAN, pa niso so:HAEMATOPAN.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
8.10.2009 11:10:11   
skačica
dan!

Tud jaz še tleuser posted image . Sem bila na ctgju in potem pri dr., ki je povedala, da se vidiva čez 2 dni, če ne bo kaj prej. Ja, sej se mi je zdelo, sploh ne vem zakaj moram čakat eno uro na dr. za tale stavekuser posted image
No, v glavnem v soboto imam spet ctg, ki pa upam, da ga ne bom dočakala.
Danes sem 5 dni čez rok. Ajaj, si res ne bi mislila, da se mi bo to zgodilo še 1x.

No, se pa ok počutim. Izvedela sem tudi od ene supeeeeer babice, da tisto kar se mi izloča ni čep, ampak pač izcedek, ki ga je lahko na koncu ogromno.
Je bilo kar nekaj punc danes tam, imajo gužvo in smo prav fino čvekale, ker smo se že večkrat videle. Pa enega dojenčka so ravno iz porodne ven na oddelek peljale, za njim pa še mamico. Oh, kok lepo.

Tko, zdej grem dat noge v luft in probat kakšno kitico odspat, moj je šel spet z zamudo v službo, Iza je malo pri mami. Mi paše.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
8.10.2009 11:21:10   
skačica
oh ne, še prej si bom stisnila ene dva deci pomarančneg soka.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
8.10.2009 11:24:47   
stuhica
ojla,

evo tud jaz se oglašam, vidim da ni še nič novega....

Je že kak oktobrček na novo privekal  al še ne ? Nisem brala prav veliko  za nazaj ker ni časa, se mi mudi, mam še sto tisoč opravkov...

Majcy med buškoti ni nobene oktobrke to pa zato,ker smo zdaj glavne finalistke itak tuki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Tko da itak smo vse zmagovalke... mar ne??

Vse ste že z enih Ctg ejev in vsega jaz pa še nobenga do sedaj... user posted image Morm do drugega tedna v sredo počakat ko bom šele na vrsti...  no ja bo pa vsaj takrat vvse bolj temeljito pa upam da mi bo ej povedu če bo dobre volje tale naš DR House... user posted image

Februarka a misliš da bo kaj kmalu, saj če praviš da se ti je čep postopoma izluščil??  Pomoje ne bo več dolgo mar ne?
Kako je kaj z našo Tea85? Kaj novega, upam da se bo držala... Tea mislimo nate user posted image user posted image user posted image

Kaj pa naša ninasiki?? Je že kaj novega??

Muca maca za vreme imaš pa res prav, je tako fletno toplo sicer pri nas ne bo 27 ampak če bo okorg 22 bo čist super tle na gorenjskem...

Je res presenetljivo lep okotober- al pa tud ne- to pa zato ker me mormo ven prjokat za našimi user posted image  in da jih ne bo takoj preveč zeblouser posted image user posted image  imamo tko lep vreme..

Michellle ja men je tud koončno uspelo cotke opraat in zlikat, zdaj sem jih posortirala, zdaj me čakajo pa še sprotne cunje user posted image od tega najbolj sovražm srajce... grrrrrrrrr me kr zjezi ko pomislim d ajih imams pet za likat...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
8.10.2009 11:25:02   
Meliitak
He, he februarka...sem bla dons na CTGju in sem slišala da ena v sosednji sobi rojeva, pa sm nate pomisnla da mogoče nisi že tam...sm prov prašala sestro a majo polno pa je rekla, da na CTGju je kr gužva, ampak da zdej sam ena rojeva...mene bodo naslednič vidl naslednji četrtek na amnioskopiji, če ne kj prej, sam dvomim da kj prej ker je dons na CTG popadkov skor nič ni blo, naveč je pršlo do 20 al kako že, naša bebica pa je dons kr migala,kot da je vedla da bo tukej ven pršla he, he...a kdaj greva? ja nevem men nč ne kaže, ti pa se že nekj dni prpravlaš

grem jest zdej rajš mal ven na sončka, je glih frendica klicala pa greva mal čvekat pa kaj spit, pol pa bo treba mal počivat, jutra so zame super v razpoloženju, pol je pa skoz slabi, tko da je kasnej res čas za počitek...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
8.10.2009 11:30:42   
lindi1
Dan,jaz sem pa danes čisto skurjena,zakaj,nimam pojma,pritisk mi je padel na 117 70,tako,da to je ok.Hvalabogu,verjetno sem ga imela za brezveze toliko,ker sem se sekirala,ker najprej aparat ni meril na ctg mojega bejbija,pa rekla je,če ni dol obrnjen,potem je pa še ena prišla iz ordinacije in je morala naprej roditi,pa ima konec meseca rok,vsaj tako sta imeli debato s sestro,po mojem me je malo zvilo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
8.10.2009 11:42:19   
Anonimen
Tudi jaz sem še 2v1. Amnioskopija za mano, CTG tudi ( spet mirenuser posted image user posted image user posted image potem pa na levi bok pa je malo migal ), popadki zaznani nekje 40 do 70  ( sem jih predihala )...tako, da nič akcije. Rdeč izcedek ponehal...čakamo. Nisem nič dobre volje, ker je bil to že 3 CTG in zmeraj je tako miren naš user posted image in me prav psihira vse skupaj.

Nič moram se malo sprostiti...user posted image

(odgovor članu lindi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4790
8.10.2009 12:07:16   
skačica
pravoda- nič se ne psihiraj zato, ker je dete bolj mirno na ctgju. Moja je tud vedno bolj mirna pa mi pravijo, da je vse ok. Sej sem dr. že povedala, da je najbolj aktivna tam od desetih zvečer do polnoči in se je samo nasmejala. Je rekla, da je važno, da čez dan naštejem 10 gibov in čao. Moja tud več ali manj na ctgju spi.

stuhica- ja seveda hodimo na ctg, če smo pa vse blizu ali pa že čez rok. Jaz ga imam zdej čez dva dni, potem pa verjetno vsak dan al kako? Če bo šlo več kot cel teden čez rok. Jaz še vedno upam, da začne že danes kaj dogajat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
8.10.2009 12:12:19   
Anonimen
Skačica tudi naš na CTG-ju skoraj vedno spi. Na začetku pa na koncu malo pomiga, tudi če ga rukajo vmes. No razen danes se je pol ko sem obrnila razživel. Pa teh 10 gibov sploh ne vem ali gib ali eno ''rundo''premikanja ti šteješ za 1 gib.
Ma jaz upam, da bo tale amnio kaj pospešila glede na včerejšni čep, ampak ne vem...user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4792
8.10.2009 12:26:05   
Februarka08
Evo mene mal noge v luft...
Sva šle z bejbo h kolegici, da sta se punci mal igrali, me pa mal čvekaleuser posted image pa je dopoldne minilo... zdaj pa počitek, potem kosilo, za popoldne pa še ni planov. Bomo videli kaj bomo delali, upam da si bo možek vzel kaj časa in bomo skupaj, ker jutri ima žurko in ga ne bo cel dan, sicer se pa še vse lahko spremeniuser posted image
Mene še nič na dajeuser posted image no, dan je še dolg, tako da bomo še mal počakaliuser posted image

Meliitak, a ti si pa kar mene že slišala v porodni?user posted image Uf, me kar zvije ko pomislim, da bo treba notuser posted image no, ampak saj potem bo ves trud poplačanuser posted image
Jaz pa nisem bla na CTG-ju že od prejšnjega torkauser posted image mi je samo rekla sestra da ga morm čutit čez dan, če pa kaj ne bo ok, naj pa pridem na CTG. To je touser posted image Saj sem pozorna na gibe, ampak se je user posted image kar umiril čez dan, tako da se morm prav skoncentrirat oz. v trebuh buljit,  da vidim gib, čutim ga pa ne včasihuser posted image zvečer pred tv-jem pa itak vse nadoknadi za cel dan nazaj, ne vem kako to...
Uživajte na sladoleduuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
8.10.2009 12:44:37   
Anonimen
Žabarke ... men je zlo žov, sm zaspala, moj me je zbudu pol, k je šov na šiht, samo se mu je mudil in me ni mogu pelat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4794
8.10.2009 12:46:48   
september25
Hej! Tud pr nam ni še nič...
Skačica men je tud včeraj rekla, da je čist normalno, da mamo izcedek zdj na koncu tak sluzast in malo obarvan. Mislim, men to ful vn teče, čist isto kot da bi mela menstro, ko vstanem se kr vlije. A so ti mogoč rekl kak dolg čez rok čakajo?

Ponoč sn bla tolk lačna, da sn zmazala eno makovko, mal klobase in jogurt - ob štirih zjutraj!!! user posted image user posted image user posted image Morm res hit rodit, drgač bom hladilnik čist izropalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej bo pa treba mal poležat, moj user posted image dans nč ne razgraja, je čist umirjen tak da se mogoč kej pripravlja.

potem pa mal na sončka, čeprav ful piha!!!
Lp

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
8.10.2009 12:54:56   
rakica 2
za TEa85-mislim da še ne bo akcije in da danes prihaja domovuser posted image user posted image                             vožnja z avtom-vsakodnevno prevozim50km in mi zaenkrat ne dela težav pa upam da ne rodim za volanomuser posted image user posted image .se pa pr men nč ne dogaja,tuduser posted image nč ne pomaga no vsaj do tega sm ga pripravla kr je mislu da bomo kruser posted image v p ha ha...še 5 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
8.10.2009 13:08:03   
Anonimen
No dons sm pa končno dubla jogi, tko da ma zdj moja pikica dovoljenje za pristanek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tkole pa to zgleda

Posteljica
user posted image

Previjalna
user posted image

Oboje skupi

user posted image

Na začetku bo tamala itak spala počez, tm k je obroba in bo previjalna skos gor, pol k bo pa večja, da bo spala podolgm, previjalno bom pa gor pa dol jemala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
8.10.2009 13:09:14   
skačica
ja september, v CE kamor grem rodit, čakajo 14 dni po roku, potem sprožijo. Jaz seveda upam in mislim, da ne bo treba tako dolgo čakat. Imam občutek, da do nedelje bo. No, mojga RD zihr ne bo dočakala v trebuhuuser posted image , to bi bil pa višek, ja.

sex- mah, se mi sploh ne dauser posted image in ne, ne pomaga. Sem v prvo prakticirala vse možno, da bi kaj pospešila pa ni blo učinka. Zdej pač samo čakam kdaj se bo začelo. Mi pa res tud paše ne, tko da imava z mojim trenutno sušo. Bova že nadoknadila, brez skrbiuser posted image

rozilu- men si pa ti zelooooo sumljiva.
tea- lepo, da prihajaš domovuser posted image user posted image user posted image .

februarka- sej mene tud kar stisne, ko vidim porodni blok in vem kaj me čaka, ampak a ni zanimivo kako zeloooo si vseeno želimo, da bi ble čimprej notr? No, jaz že.

Nič pametnega še nisem danes naredila in mislim, da tudi ne bom. Če moj ne bo prišel prepozno iz službe, se še zna zgodit, da gremo v CA po en pajacek, k mi je tko zeloooo všeč pa mogoče prve Hama perlice za Izo, da bova mal ustvarjale. Jaz enostavno moram lutat okrog, mi gre čas bistveno hitreje. Pa o torti sanjam, da bi jo spekla. Eno nutelino z višnjami, ampak k se mi tko ne da. Grem gledat kakšen je že recept, mogoče pa res naredim zvečer. Je treba met plane, da se potem lahko spremenijo, če pride do akcije.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
8.10.2009 13:16:26   
Februarka08
Majcy kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem kuhat..........

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
8.10.2009 13:42:57   
stuhica
Majcy ful lepa sobica bo!!!user posted image user posted image user posted image

Tea upam da res prideš dam sej maš še kr neki časa še 3 tedne... ne prehitevat, če se le da...

Kaj je z našo nino??? A kdo kaj ve kaj je z ninnasiki?

Februarka joj jaz morm tud zdej neki hitr prštimat pojest, tamalga morm poslat mal k mami danes, pa ga pol šel naš iskat... upam da bo hotu ostat, ker je kr kriza ker je kot klop zadnje čase prsesan name...

Drgač pa počutm s eok, edin smao sladkarije mi grejo po glav da je za znoret... ampak upam da bo bolje... da zdržim še tole...
Vesela sem tud ker smo kaplice za kosti nabavl za dojenčka v Avstriji, sem kr dve škatlce kupla Oleovit D3, upam da bodo tud pri drugem otročku Ok!

lpeo se imejt epa se še beremo...

Meicheellle kje se potepaš??

Lp stuhica

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?