skačica
|
jutro! Sem tud jaz že pokonc, čeprav sem šla spat tam nekje okrog dveh. Torta me čaka, da jo do konca okrasim s smetano in barvami, pa postelje bom spet preoblekla pa mal posesala in prah pobrisala. Moram nekaj delat. Zarin pajacek se že suši in je full lep. karmen- si pa imela pester dan včeraj. Fino, jaz sem tud najbolj srečna, če se cel dan nekaj dogaja. pa kako fotko poslikanega trebuščka bi nam lahko pokazala. No, kaj zdej? Tle je res eno zatišje s porodi zadnje čase. Ok, uleti kakšna, ki vmes rodi, ampak je teh zelo malo. pravoda- če ne boš takoj danes letela, bom imela vsaj eno družbo med zamudnicami . Sicer pa vesela, da je spet vikend. Sicer si nisem mislila, da bom še ta vikend 2v1, ampak ok, bomo še kam šli, uživali v dobri hrani,....skratka fajn, da je petek. A je slučajn kakšen konc lune v kratkem??? Ščip al pa kej tazga? Pa mojga bom imela seveda doma ves čas, da me lahko pelje, če pride kaj vmes. Ima danes še full dela v službi, ker je ta teden bil 2x zelo pozen, ker me je peljal na ctg in je v zaostanku. Je šel danes kar prej od doma, da vse popedena, je prepričan, da bo čez vikend akcija in bo pol doma. otrdevanje trebuha- mah, jaz ne polagam posebej velik pozornosti na to. Kar pogosto otrdeva, vendar ne v kakšnih intervalih, če bi, bi bila malo bolj pozorna. Tud jaz sem se včeraj slišala s frrrr, držim pesti, da lučka hitro pozdravi zlatenico. je pa čuden sistem, ki ga imajo v LJ. Mene v prvo sploh domov niso spustili, ker je bila ta tretji dan mala na meji oz. je imela malo povišan bilirubin. In sva bili not lepo 5 dni. Jaz seveda jokala, ker so vsi odhajali, midve pa pod lučko pa še lučka je bila fajn oddaljena od moje sobe in sva bili precej časa ločeni, moji hormoni pa na višku. Sem se kar naprej drla na wcju, da me niso sestre videle, ker so komentirale, da z jokom ne pomagam mali. Jah, sej vem, ampak takrat si itak v čist svojem svetu.... Zdej se pripravljam, da zna imet tudi tale zlatenico in znam ostat notri malo dlje. Bom pa počivala, pobral me ne bo.Bo zoprno zaradi Ize, ampak bova obe preživele. Grem za delom...
|