malaMravljica
|
Lenika, a ves da sem ocitno jaz poslal napacen podatek o tezi od mojega malega. 1590g je tehtal ob rojstvu, ko bos popravljala tabelo spremeni a ne. Ojoj kaj z Nino dihamo, pa umetne popadke, grrrr.... upam, da ze carta res upam in da ne bo tko maratonski porod k pri meni. Ma diham diham diham in mislim nanjo, cim manj bolecin pa hitro hitro vn z dojenckom. Punce, kasne lepe trebuhe imate mojega pa ni vec, se mal se sestavlja skupaj, sam ni vec panike. S kg sem se nekje na +4, pa so verjetn kar vsi 4 v prsih. Mleka za izvoz. Pa se nekaj sem hotla vprasat, sam ne zamerte tiste, ki ste se v cakalni vrsti za porodno, ok. Kdaj bomo sle kaj cvekat na starsi cvekamo oktobrcki 09 ?? Jaz bi kdaj kar rabla, recimo ko se mi je pojavilo tok mleka in je tok bolelo, pa full takih prakticnih zadev bi si lahko izmenjale. Da bi bilo vse sam o dojenckih, tukaj pa o trebusckih in nosecnosti. Kaj menite. Pa ne bit jezne ker sprasujem, ok, sam tukaj res tezko skozi preberem, je prevec za brat, casa pa premalo. Uff se nekaj sem vam hotal povdat, vsaj tistim v prvo nosecim, ker tega ponavadi noben ne pove. Torej, ko boste rojevale, ja je kar hudo, ne bom lagala, sam ko pride dete vn so v tisti sekundi bolecine stran. Punce, mene so sivali, dala mi je inekcijo, ki je nisem cutila in sivanja nisem cutila, sivov sedaj tudi ne. Baje pa imam 4 sive, saj sem vidla da je sivala Pa ko pridejo proti koncu najhujsi popadki si govorte sem skor na cilju sem, vsak poapdek ste blizje otrocku! Glede cist konca porda, iztis otroka, tega sem se tako bala in vam povem to ne boli vec tok kot popadki. Zacetek poriva boli, druga polovica niti ne vec, je kar olajsanje. Pri tem pa strogo polsusat babico, ko rece porivat porivat, ce rece stop pa takoj nehat, ona ve kaj govori! Ce bi katera se kaj vedela kar vprasajte. Saj sem vam hotla prej porodno zgodbo napisat, pa mi casovno ne znese. Hmm.. pa jo rajsi prisparam in povem novembra Sedaj pa moj bejbi ze nakaj vriska med spanjem, bo kmal zbujen in hotu mlekce pit. Pa pa bejbike, uzivajte s trebuscki!
|