|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
8.10.2009 11:46:08   
andrejka28
Ojla tudi jaz sem za pijačko v Slov. Bistrci. Sicer prihajam iz MB, ampak se vsak dan peljem skozi ali pa vsaj mimo Bistrce, ker delam na Brniku. Tak da 7lina7, manika in vekybel prosim če mi javite kdaj se lahko vidimo:)? Pa če še se nam katera pridruži, bo še bolj veselouser posted image .

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.10.2009 11:46:13   
Capyka
Zdravo punce,

na hitro se javljam, šibam po Saro v vrtec.
Zadnjič je ena spraševala glede nabave - jaz sem sedež za Saro kupila na www.o-baby.de, je bilo zelo poceni in ful hitra dostava, majo pa tudi vozičke...

Lp,
Capy

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.10.2009 12:08:18   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka28

Ojla tudi jaz sem za pijačko v Slov. Bistrci. Sicer prihajam iz MB, ampak se vsak dan peljem skozi ali pa vsaj mimo Bistrce, ker delam na Brniku. Tak da 7lina7, manika in vekybel prosim če mi javite kdaj se lahko vidimo:)? Pa če še se nam katera pridruži, bo še bolj veselouser posted image .

Jaz sem tudi zauser posted image , sem iz Sladkega vrha, vendar sem skoraj vsak dan v Mb, sicer bom imela od 22.10. malo več časa, ker bom na dopustu.
Upam,da se vidimo.user posted image

L.p.user posted image

(odgovor članu andrejka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.10.2009 13:13:00   
rožca26
Pozdravljene souser posted image !

A ste me kej pogrešale? Kaj pa mojo kavico user posted image ?

Ja, dons sm mela že ful del - oziroma imam občutek, da že od jutra sam delam. Najprej sva šla z malim v center Ljubljane v Prometeja in Antusa, pol dam in jest takoj kuhat. Vid je pa spal kakšne pol urce. Zdej se pa golaž že nekaj časa kuha in se bo do kosila, da je meso mehkejše in sočnejše. Nam je sonček user posted image (mislim), da naredila lušte - vsaj meni user posted image .

Itak sm bla zjutrej kr mal jezna, k sm vidla, kakšen je moj lubi pustu v kuhni, ko je šel spat. Se mi je v mislih skor zmešal. Pa sem mogla še to pospravt. Pa posesala sem ... Se mi bo še zmešal! Kdo bo pa vse to počel, ko pridem iz ta druge porodniške? Bomo mel vse v razsulu user posted image user posted image

Jutri pa končno čas za počitek in kavico user posted image  Super. samo škoda, da skodrane mame ne bo - no, naslednjič bo pa druga manjkala. Bomo pa gledal, da poskusimo pridit vse.
Tjasa27 - vadla pridem z Vidom user posted image  Je zlo dobra razpoznavna točka in ga ne morš falit user posted image  Drgač pa prideve s Sanipom skupi, ker sva sosede. Pa ne skrb - ne boš se zgubila. Ti sam na levo zavij, pol se pa pel naravnost, dokler ne boš pri semaforju vidla parkirplac, pol pa na desno. Je čist enostavn. se kr zoeynih navodil drž.user posted image

Tiste, ki pa čakate izvide AC vas pa popolnoma razumem - vse smo neučakane glede pregledov, to je pa še 1000x huj. Ampak sej bodo pršli. Še nobena ni ostala brez. do takrat pa držim pesti in mislim na vas.user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.10.2009 13:29:15   
sanip
Vsem sporočam da sem dobila izvide iz AC...vse je super....sem tolk vesela....
lana70- ravno kar me je klicala dr.Brezigarjeva in mi sporočila da ima lepe novice zame, tako da mi smo v redu, vse kromosomske napake so izklučene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tolk vesela da nemorem opisat...sporoči takoj ko zveš kaj!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.10.2009 14:11:02   
rožca26
TOOOOOOOOO SANIP!!!!!!!!!!!!!!! KOLK SM VESELA, DA KR SKAČEM OD VESELA!!!!!!!!!!! VEDLA SM DA JE VSE KUL. TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.10.2009 14:16:04   
rožca26
Sanip - res da je slikca božična, ampak važn je ostalo.

user posted image

Za ostale, ki ste tudi bile na AC, pa ne dvomim, da bo enako kot pri sanip. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.10.2009 15:11:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sanip

Vsem sporočam da sem dobila izvide iz AC...vse je super....sem tolk vesela....
lana70- ravno kar me je klicala dr.Brezigarjeva in mi sporočila da ima lepe novice zame, tako da mi smo v redu, vse kromosomske napake so izklučene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tolk vesela da nemorem opisat...sporoči takoj ko zveš kaj!!!

super, čestitam user posted image user posted image user posted image , mi pa še nič user posted image user posted image user posted image , ej, kdaj si pa dala telefonsko številko, jaz se sploh ne spomnim, da bi kaj dajala.....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
8.10.2009 15:15:09   
sanip
ojla....ja jest sem dala telefonsko št. takrat na posvetu ko sem bila pri dr. Brezigarjevi...boš vidla mogoče pa že jutri pošto dobiš, ker bodo danes šli izvidi naprej...držim pesti  pa sporoči jutri če bo kej...lep pozdrav

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
8.10.2009 15:22:34   
vekybel
sanip: user posted image user posted image user posted image  čestitke, super.

branka28, andrejka28: ja super, full bo dobro če nas bo več. user posted image user posted image user posted image  
andrejka28 kako pa delaš da vemo se organizirat? Potem bi bilo super če bi se dobile tam okrog 22.10, ker bo tudi branka28 prosta. V glavnemdejte en predlog kdaj bi se dobile pa lahko tudi prek ZS-ja se zmenimo.
Super, komaj čakam da malo poklepetamo. Zame ni problem kdaj, ker sem itak na bolniški tako da meni je vseeno, razen od 12.10. do 20.10. me ni ker grem v KP k mojim, ker imam rojstni dan 12.10.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
8.10.2009 15:54:07   
lorelaj*
Sanip, suuuupeeeeerr!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa lahko brez skrbi uživaš v nosečnosti. user posted image user posted image user posted image
Lana70, držimo pesti še zate. user posted image user posted image user posted image

Pikapolonica, Tjaša, Mladamamica, se strinjam z Zvezdo, je super lokacija, ker se da parkirati.

7Lina7, bogica! Čim več počivaj in tople čajčke pij, to je edini recept. Temperatura menda ni nič hudega, dokler ni previsoka, si pa kar mislim, kako ti je sitno. Čuvaj se! user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
8.10.2009 16:05:37   
7lina7
sanip- suuuuuuuuuuper!!  čuj,kdaj pa si imela AC? ker jaz že 16 dni čakam pa nič...

lorelaj- hvala ti!  ja, res je muka. že tak se zadiham, zdaj pa se počutim kot mrož v zadnjih izdihljajih.. user posted image
             nabavila sem si kilo limon in 2 kili mandarin!!  ..zdaj pa v boj!! user posted image

Lin@

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
8.10.2009 16:33:55   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: sanip

ojla....ja jest sem dala telefonsko št. takrat na posvetu ko sem bila pri dr. Brezigarjevi...boš vidla mogoče pa že jutri pošto dobiš, ker bodo danes šli izvidi naprej...držim pesti  pa sporoči jutri če bo kej...lep pozdrav

a misliš, da je za vse, al se to različno odvija user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
8.10.2009 18:01:09   
Zvezdici
Pozdravljene user posted image !

Danes sem imela pregled in je vse v najlepšem redu user posted image . Sem, pa tudi vidla mojo pikico. In sicer ena rokica se je tako lepo vidila. Sem takoj naglas začela štet od 1-5. G se mi je samo smejala user posted image . Rekla je, da je vse tako kot more bit. Toksoplazmozo sem baje že prebolela (pojma nimam kdaj) tako, da ena skrb manj.

Buši se mi že malenkost pozna, tako da nekaj pa le bo počasi.

Sem bila pa res zelo vesele, ko sem spet vidila pikico kako skače, hehe. Sicer se ni ubistvo skoraj nič vidilo, ker je za sondo že prevelika, vendar se je vidila rokica, kako skače in seveda srček.

Mi je, pa dala en nasvet, ki mi je pravzaprav zelo všeč. Ker imam zelo nizek pritisk me zaradi tega zelo boli glava, tako da sem dobila priporočilo za kavico user posted image . Njaam.. takoj jutri začnem, hehe.

Drugače pa glede ledvic in mehurja naj bi bilo OK, VENDAR so se mi po vsej verjetnosti ponovili kamni (sem jih imela tudi lansko leto, vendar so kasneje izginili), ter me zaradi tega ledvica in mehur neznosno bolijo. Tako, da sedaj moram še o tem razmišlat kako sto odpraviti user posted image . Kakšna ideja?

Lep večer!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
8.10.2009 18:03:20   
Zvezdici
Sem pozabila napisati še to, da imam morfologijo 20.11.
Ter naslednji pregled 2.12.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.10.2009 7:36:46   
3Sonček3
Dobro jutro user posted image js neznam nobene kavice prlimat user posted image pa čajčka tut ne tko da bom kr za rožico pustila. Najprej sanip user posted image za rezultate. V sredo sm bla v Lj in na poti domou me je user posted image presenetu s klicem da gremo v Bosno. Jupi js sm kr skakala od veselja user posted image . Res da smo šli sm za pou urce, pa še noč je bla, ampak js tko rada hodm po drugih državah in mi je blo ful uredu, pol mu je pa še šefek dopust odobril (kr prek telefona user posted image ) in sva se učerej ceu dan mau razvajala, zato se tut oglasla nism nč.
Sm ugotovila da mi napitki multivitamin ne ustrezajo sm mela tako drisko no pa drisko še niti ne ampak krče ob sedenju na školki, najprej me je zakuhalo da sm bla čist mokra pa zvijat me je začelo pol na wc-ju pa krči da 15 minut nism k sep pršla, jeb.... vitamine user posted image . In danes ponoči sem se okol petih zbudila za na wc me je tut tko na spodni desni strani pr kolku bolelo da sm mislna da nebom mogla sama ustat sm mislna že user posted image zbudit pa sm se mal potrudla, pa je šlo. Pomoje me je to bolelo od polnega mehurja js se pa itak zbudim k je že kriza in me vse boli. Aha pa kravico katko sm tut že dobila od nagradne igre, zdej pa čakam še paketek medvedka, nalepke in nogavičk, a je še kera sodelovala? Sm samo branko28 našla.
Aha še glede majčk ja seznam je takšen

BELO-RDEČA
1. vekybel   št. 48
2. skodrana mama   št.38
3. rožca26   št.40

ČRNO-RDEČA
4. branka28   št.44
5. sandrica23   št.36
6. 7lina7   št.40
7. nosečka24   št.40

SVETLO MODRA-TEMNO MODRA
8. lorelay*   št.38
9. MLADA MAMICA   št.40
10. manika   št.46
11. mojcej77   št.44
12. MijaŠ   št.42
13. *naca*   št.42
14. strumf   št.40

ORANŽNA-ČRNA
15. 3sonček3   št.36
16. tia78   št.42

BELA-TEMNO MODRA
17. zoey   št. 38
18. capika   št.46
19. Jassika   št.44
20. malicki   št.38
21. pikapolonica80   št.36
22. meti.v   št.36
23. TejkaPK   št.42
24. MijaŠ   št.42

ENOBARVNA "V" IZREZ
  BORDO
25. ursa_p   št.M

BELA
26. andrejka28   št.42

Se pravi popusta ne dobimo, edino bom js prašala če se da če bi z aprilčicami skupej naročile, mogoče se da tut tkole. Nekatere mi še niste poslale svojih naslovov tko da naročila še nemorm oddat skodrana mama, nosečka24, mlada mamica, manika, MijaŠ, *naca*, strumf, malicki, meti.v, tejkaPK, ursa_p in andrejka28 tko od vas še rabm naslove, pol pa bom počasi naročila, če se nebo dalo z aprilčicami skupej poslat bo pač cena majčke 12 € upam da to vse veste da me nebo pol kera kregala da kej nism povedala okuser posted image No zdej bom pa počasi nehala nakladat pa grem neki pojest pol pa na CSD.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.10.2009 8:29:58   
TejkaPK
SANIP: čestitke za dobre rezultate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa.... jaz še zbiram pogum oz. tapravi trenutek, da direktorju povem za nosečnost. Vem da bi nekako že mogla dat to skozi samo je tudi zelo malo prisoten tako da ga je težko ulovit, pa na pravi moment čakam user posted image . Ne vem no, se bom potrudila da mu vsaj do ponedeljka povem, ker čas res zelo hitro beži in bo tik tak tukaj novo leto, pol pa še malo in bomo počasi na porodniški pristale vse user posted image .

Kako ste to zadevo izvedle ve? Malček me zvija.

LP

THINK PINK :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.10.2009 8:43:34   
Jassika
sanip  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image , se pridružujem čestitkam

lana70, 7lina7, za vaju pa držim pestke in vama pošiljam user posted image user posted image  pa čim manj sekiranja, bosta videli, da bo vse user posted image

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.10.2009 9:38:01   
rožca26
Dobro jutro user posted image !

Evo, najprej kavica ...

user posted image

Jest sm drgač zeloooooo utrujena in zaspana.user posted image user posted image  Dons ponoč je tamal začel jokat in kadarkoli se ugasnila luč se je še bolj. Zgleda je kej takiga sanjal. Pol sm ga pa k seb vzela in je šele čez eno uro zaspaluser posted image . Tri ure kasnej je pa mojmu ura zvonila in je bil žur user posted image .

No, zdej se bova z malim počas spravla na Vrhniko, pol pa letiva na kavicouser posted image
Se vidimo in slišimo.

Sanip - ko grem, ti pozvonim.

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.10.2009 10:00:42   
Zvezdici
Dobro jutro še z moje strani!

user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.10.2009 10:13:42   
Zvezdici
sanip - čestitke še z moje strani! Sem zeloo vesela zate user posted image ! Mal sm pozna samo sem uspela šele sedaj vse prebrati. Ampak čestiiiiiitke še enkrat! user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.10.2009 10:33:24   
sanip
oj...najprej vsem hvala...me še tolk razganja od veselja...da kr...že zato ka so bli rezultati dobri, pa še zato, ka smo zvedli kaj bomo meli...hihihi...roza roza roza...

lana70- jest sem danes še po pošti dobila izvide, tko da zdej sem 100% da je vse ok...glede tega da sem pa prej dobila, mi je ravno takrat na genetskem posvetu razlagala da pri nekaterih se te kromosomi v plodovni vodi hitreje razvijajo nekaterim pa počasneje, zato pa rečejo v povprečju 14 dni do tri tedne da je treba čakat rezultate....sej bo boš vidla, držim pesti...user posted image user posted image

7lina7- ja jest sem imela AC 29.9. v postojni in sem bila kr malo presenečena ker so me poklicali že po 9 dneh..sej kokr sem napisala lani70 pri nekaterih se to hitreje odvija pri nekaterih pa počasneje, tako da nič obupat...držim psti za obe...user posted image user posted image

No zdej pa čakam zvonec in gremo na kavico...oz. jest kr čaj, ker mi kava nč ne paše...lepo se imejte pa se slišmouser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.10.2009 11:34:12   
Zvezdici
Iiiii.. čestitke za punčko! user posted image

Uživaj na user posted image !

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.10.2009 11:37:04   
plamen
Sanip čestitke za dober rezultatuser posted image user posted image user posted image in seveda za rozikouser posted image

Jaz sem vedno bolje, vedno več na nogah in upam, da se tudi posteljica dviguje, vsaj ne pritiska me ne več toliko dol. Komaj čakam naslednjo sredo, ko imam kontrolo in še redni pregled. Verjetno bo spet UZ, da pogleda lego posteljice in se bom tega našega lepotca še preden pride čist nagledalauser posted image Glede na težavice sem imela že kar nekaj UZ do 16 tedna.
Bejbike uživajte na user posted image , upam da se vam kmalu pridružim kje v LJ ali okolici. In seveda vsem prelep vikend!

< Sporočilo je popravil plamen -- 9.10.2009 11:40:59 >

(odgovor članu sanip)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.10.2009 12:59:14   
soni
Sanip čestitke!user posted image

Tudi jaz sem bila v prvi nosečnosti na AC v Postojni, pa sem kar hitro izvedela za rezultat. Sedaj sem šla pa v Lj., pa še vedno čakam, čakam,..........V torek bo tri tedne.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?