|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
8.10.2009 9:42:49   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

jancc kaj si gledla

SIDEWAYS

ka pa je to

Dva modela gresta en teden pred poroko mal naokol,.. en je igralec, en pa učitelj/pistalej in ljubitelj vin.. fletn film. (2 zlata globusa za best picture)

aha, dober film, jauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
8.10.2009 9:47:48   
farfala

Evo nas tut. Ponoči je spala v položaju muslimanov kadar molijo in se posledično zaletavala v ograjco in se drla. Sem jo v mojo posteljo prestavila, pa ene 3x skoraj do nog prestavla, pa je vskaič do glave prilezla in se v stranico butala. user posted image Se je pol že ob 6in prklopla in sem jo ob 7ih odklopla pa se je drla ko žvau. Sva mogle vstat. Zdej se pa tuki žoga. user posted image
Dobro jutro vsem. user posted image

Naš isto zavzema ta položaj, sem mislila, da mu mogoče paše zaradi zobkov Se je zbudil ob 7, zdaj pa spet spi.Mučijo ga dlesni zadnjih nekaj dni in neprestano po meni leze, če ga ne nosim. Jaz sem pa spila črni čaj s okusom vanilijeuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
8.10.2009 10:15:27   
mimi30
Mimi, če ti je kaj lažje, tudi me smo danes in jutri same...

ronja, pa bote imele luč v predsobi prižganouser posted image user posted image ....nejca sem si pa okol 24h prenesla v svojo posteljo, ker jih je ful težko oba rihtat vsakega na svojem koncu....že, če smo skupaj in špela mal bolj glasno zahteva zizo se nejc kr usede v postelji, če je pa v svoji sobi in te ni takoj zraven, ko pokliče pa se glih tak kr usede in pol rabiš mal več časa da nazaj zaspi

jutro al danuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
8.10.2009 11:59:12   
kiara24
Grozne ste kolk ste natipkale, sploh vas nimam cajt brat, sploh sedaj ne... no upam , da bo kamlu bolje.

V gl. mi smo super, spali res zbudila se je enkrat pa je zelzla k meni pol pa spala dalje. Vročine ni več.

Hvala vse za odgovore.

Imamo pa zunaj 4 zobekuser posted image .

Naša se igra z enim ful velikim jeepem... ga je dobila od enega fantka.

Zunaj je super, danes sonček. Sploh bo pa super zvečer ko se vrne očka.user posted image

Midev greva sedaj po jabolka in hruške na eno kmetijo. Pol pa malo na izlet, pa na kosilo.

Sem vidla da ste imele eno razburkano temo... je ena nekaj pljuvala in Ulla. bravo da si ji tako nazja nasisala.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
8.10.2009 12:07:30   
krtekxx
KIara WB, sem te že mal pogrešala in se spraševala, če ni kaj hujšega pri Klari. Bravo za zobek.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
8.10.2009 12:12:47   
Zvezdica

Imamo pa zunaj 4 zobekuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo vstali ob pol sedmih, kdaj smo šli spat veste (ob2h), pol je spal od devetih do 11.30, zdaj jedli in greva počas kar po liama, kler sem zadnje dni bolj malo z njim.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
8.10.2009 13:05:14   
spetko
zvezdica...dobra si da ob tej uri še vedno pokonci..
naš pa je zaspal okoli 21h in ustal ob 1h popil celo flaško čajauser posted image (mogoče ker tolko kašlja) in pol ob 3h pa skoraj celo flaško mleka..in do 6.30 spal pol pa ustajanje...
ampak doooosssttiii bolša noč kot prejšnje ki pa smo skoraj vsako uro ustajali in se nosli ker je ful kašljal in smrkal..

ulla ...jaz uporabljam tisto metodo ki si napisala za čiščenje noska (ful je v redu), ampak je možno da bi pol recimo otrok imel zaradi tega kak strah..ker tian čim se bližava kadi in da ga dam na trebuh začne fulll jokat in  upirat, ker že ve kaj sledi...??user posted image user posted image user posted image

kaj boste danes kuhale?

jaz bom za naju naredila krompir in piščanec pečici..
za tiana pa zelenjavno juhico z malo riža..

aja še to..a je možno da mi zdej tian ful manj je zaradi tega ker je prehlajen...mislim ok to razumem..ampak da mi mleka skoraj noče pit?!

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
8.10.2009 13:18:30   
Anonimen
spetko veš da ve kaj mu slediuser posted image in se upira, sej je zoprno to pucanje...apak ne boli, boli pa vnetje ušes, ki ga lohk pokasira od zabitga noska, tko da naj se ti nič ne smili....

če na nos zamašen, verjetno težko pije iz flaše...

jst kuham dons piščančje zrezke v smetanovi omaki z grahom in pire. neo bo jedel isto, vključno s smetanouser posted image pa bomo vidl, po tistem mu nisem nič več dajala jogurtov in kar je mlečno, bomo dons s to smetano probali....

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
8.10.2009 13:46:04   
ronja
ronja, pa bote imele luč v predsobi prižgano

Hehe, od 21h do 5h v njuni sobi ne - v moji pa verjetno bo prižgana do ene 2h, jauser posted image . POtem so pa duhovi že tok utrujeni, da se jim ne da več čakat, da končam svoje projekte... Zdaj mam en kup stvari za naredit: Včeraj sem sešila hlače za Lejlo, pa naredila čestitko za soseda, ki je imel rd, ta vikend moram naredit še čestitki za svojo sestro in brata (sta že mela rdje, samo zdaj praznujemo), pa marcipanove bonbone za tamalga (beri: brata - jih je sicer že dobil za rd, samo se mi zdi, da jih je tudi že pojeduuser posted image ), pa potem sem si zamislila eno res hudo torto zanj, oz. za vse nas (praznovanje v ned. dop), tako da moram naredi 3 čokoladne "plastique", pa čokoladne vrtnice, pa pahljače, pa seveda spečt 3 torte (ker bo pač 3 nadstropna), pa tri kreme, pa eno za čez,... No, to je kar se user posted image tiče.
No, potem moram pa še sešit Ronji majčko za v vrtec - včeraj sem en del odrezala in nalikala en del aplikeja (sem ji naredila tako veveričko, ker je to njen znak v vrtcu), potem pa moram še ta aplike gor prišit, pa ostale dele odrezat in majco sešit. Če mi bo ratalo, ji bom naredila še spodnje perilo z miškami, ker je v skupini miškeuser posted image . Ne obljubim...

No, potem moram pa naredit še čestitko za svakinjo in pa darilo zanjo (mam par idej, če bo kiro zanimalo, se razpišem, hehe), ker ima kmalu rd, pa ne vem, če ne bojo že naslednji vikend prišli in potem moram met v pet. že gotovo - čez teden je pa bolj tak tak za kaj naredit - sploh glede na to, da bom seveda spet delala torto zanjo...

Tak da: dolgčas mi ne bo in po moje se duhovom ne bo dalo tu visetuser posted image . lahko pa pridejo pomagatuser posted image .

nejca sem si pa okol 24h prenesla v svojo posteljo

Pri nas pa izvajamo obraten manever: Lejla zaspi v najini postelji, potem jo prenesem v njeno posteljico in ko se ponoči zbudi za dojit, jo spet prinesem k nama. se malo seli...

lubi si je včeraj gleženj zvil - ampak je vseeno šel na teren, tak da smo vseeno same.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
8.10.2009 13:53:21   
farfala
dajte mi prosim predlagat darilo za nečaka - 18 let

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
8.10.2009 14:01:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

€€€€€ user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
8.10.2009 14:02:28   
petra88
joj jest bom znorela. nevem al so res tolk nesposobni na našmu faksu al kaj, ma miljavžntkrat jim povem eno in isto in še zmer ne vejo aaaaaauser posted image user posted image
dans je en čudn dan, sm slabe volje

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
8.10.2009 15:08:27   
ronja

dinarčke lepo zapakiraj ali pa mu kupi jockerja (vstopnice za kino, take v kompletu), ali pa mu posodi avto (če že ima izpit)user posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
8.10.2009 17:00:08   
sonček33
ronja mene zanimajo marcipanovi bonboni - recept, pa darila tudi, ki jih praipravljaš svojim...ti kar kej več napiši, pa tud kakšnos likco lahko daš zraven

poslala sem ti zs

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
8.10.2009 19:31:32   
Jancci
Na posodo smo dibili avtosedež 9-18kg ROMER. Zdej me pa zanima kam boste dali vi avtosedež oz. kje ste ga imeli dokler ste imeli enega otroka.. zadaj pri kraju ali na sredini?? Malo sva razmišljala.. če (bohnedaj) pride do bočnega trka je v bistvu na sredini najbolj varen, a kako? user posted image Kako strokovnjaki priporočajo?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
8.10.2009 19:43:04   
Ploha
grem na 24 ur in vidim naslov: Že od rojstva brez plenic. In si mislim, to pa je sigurno naša Ronja....in je user posted image user posted image user posted image

sori ronja, mogla sm povedat..user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
8.10.2009 21:14:16   
sonček33
Ojla!
Nikjer nobene!

lep dan je bil. Sva se potepala cel dopoldan. KUhal sem kvinojo z zelenjavo. Po ličkih so se mu naredile drobne pikice, no jih ima že nekaj časa, pa temu nisem posvečala preveč pozornosti. Zdej mi ej pa že mal sumljivo. Do nadaljnega smo brez mlečnih izdelkov.

Popoldne sta se vozičkala z očkom, jaz sem pa lektorirala. Mi ej bilo sicer škoda dneva, mapak kaj čmo...jutri ne bo časa, v soboto ima svakinja rd, popoldne pa še kostanjev piknik pri prjatlih. Pol pa samo še nedelja in pon ostaneta. Dela pa čez glavo. No ja, bo že. Pa mal šuškov bo!

jancci - nimam pojma, pa tudi mene zanima

ploha - sem prebrala

Mal sem tečna zdanje dni, ker gre moj dragi drug vikend na evropsko prvenstvo v broomballu v Insbruck (sej en vem, kako se napiše). Pa sej sem vesela, da gre špilat, sam mi je pa že zdej hudo, da bova 3 dni sama z Lovrom. user posted image

Kašljam.

Jem kostanj in ekspandiran riž.

Lektoriram.

Včeraj ste debatirale o škornjih. rabim tut jaz ene. Črne, Čist simpl. Do podkolen. Ideje?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
8.10.2009 21:16:42   
mimi30
Malo sva razmišljala.. če (bohnedaj) pride do bočnega trka je v bistvu na sredini najbolj varen, a kako? user posted image Kako strokovnjaki priporočajo?

najbolj varen je baje prostor za sovoznikomuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
8.10.2009 21:21:08   
mimi30
Kostanj sem dala kuhat....kak dolgo to trajauser posted image

cel dan smo se potepali....s kavice na delavnice in kavico.....nejc je užival pobarval keramičnega prašička....pol, ko smo mogli it domov pa je postajal vedno bolj slabe volje in jamral do avta (5min), ni se hotel vozit s kolesom ampak ga je na eni strani potiskal....in pol pridemo domov in ima vročino 39,5°C....sem ga že kopala in mu zbijala s calpolom

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
8.10.2009 21:21:34   
Anonimen
sonček bi mogoče tule kej našlauser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3195
   [Brisano sporočilo]
8.10.2009 21:39:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
8.10.2009 21:47:39   
*x*y*z*
Ronja čestitke user posted image  user posted image  user posted image

Da se vam malo predstavim:

PDP sem imela 22.1., na bolniški sem bila od septembra, saj sem imela trombocitopenijo zaenkrat neznanega vzroka, moram še na pregled, ma kar odlašam, moram pa pred drugo nosečnostjo. 30.1. smo se odločili za sprožitev poroda (na moj roj. dan in še sem si nekako želela januarčka), vendar ni hotel ven. Po polnoči, torej 31.1. se je začelo dogajat, zjutraj pa sem rodila po samo en par hudih popadkih, ostalo pa je bila mala malca. Ko mu je babica vidla glavo al otipala, sem jo spraševala ali ima laske in če so črni... user posted image   Spol je bil presenečenje, čeprav sva oba z možem verjela da bo fantek in tako je tudi bilo. Ime mu je Matija, velik je bil 51cm, težak 3310kg.lavico, sem jo spraševala ali ima laske in če so črne user posted image .

Drugače pa je bil priden, veliko spal in ogromno jedel - to še vedno, saj se mi še vedno pogosto doji. Trenutno ima skoraj 11kg, velik pa je nekje 72cm - je pravi michelinko boy. Imel pa je krče in to kar dolgo, jest nisem smela praktično nič skoraj do 6 mesecev.

Da ne bo prevelik roman, pa še drugič kaj.

Aja, pa za seznam: 1.zobek smo dobili pri 5m2t, sedi in plazi od 6m2t, GH od 6m

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
8.10.2009 21:50:17   
farfala
večer doberuser posted image

jancci mi smo imeli sedež za sovoznikovim sedežem, ta mali je zdaj tut tam

mimi ubogi Nejc, a se mi zdi al je res nekam dost bolan zadnje čase?Revček. Pa še sama siuser posted image user posted image Če si dala v ekonom lonec, bodo hitro kuhaniuser posted image

sonček in kaj je to broomball, pa potem mora pa biti res dober, če gre na e.prvenstvouser posted image

Sem danes dala Sama na travo, da je plazil in raziskoval, ker v hiši dela same oslarije. user posted image Pa je imel v ustih travo, rože, liste, zemljo, kamenje, orehe, grozdje pa še kaj verjetnouser posted image , umazan pa tak, ko da en teden ni bil umit. Pa ne vem, če je bilo več kot 20 min, potem pa sem imela dovolj user posted image . Kak dolgo še traja ta oralna faza?user posted image
Da bi blo čim več takšnih lepih dniuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
8.10.2009 21:51:38   
Jancci
Ne me tepst, ker bom zdele tole napisala... če te slučajno zanima mi pošlji ZS, če te pa ne, pa preskoči. user posted image

Ali kupuješ v Lidlu, Mullerju, Palmersu, Baumaxu, Vogele, pri Arvaju, Snedicu... se rekreiraš v Megacentru... ješ v Vili Beli??
Ponudbe teh in ostalih trgovcev je vsak dan več.. tudi na spletu.
Del porabljenega denarja za svoj nakup lahko dobiš nazaj.
Kako?
S pomočjo kartice LYONESS. Podrobnosti lahko izveš tudi na tem naslovu: http://www.lyoness.ag/SI/

Če bi jo rad/a imel/a mi posreduj podatke:
- ime in priimek
- naslov
- datum rojstva
- št. telefona

V nekaj dneh dobiš kartico na dom + paket za dobrodošlico.
Nič ni treba plačat, samo povej naprej!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
8.10.2009 21:56:40   
Ploha
a zravn pašem, če jem pr Bizjak? user posted image user posted image user posted image

mal več povej, ne da se mi tisto gledat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?