|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
7.10.2009 22:13:21   
Anonimen
pa od teh so mi tile tahujuser posted image sam zdej morm zimo čez spravt - se prav štrikano in kosmatouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3126
7.10.2009 22:14:51   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

x*y*z: a je tvoj mož tud gor? ker nas en mož* bere? user posted image user posted image user posted image

predvidevam, da k teb paše, k ma zvezdico user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

sem si ravno mislna da od ene mož čekira, sam moj je na kavču, pa ziher ni pravi, pa vse njegove račune, maile, kode vem samo jst, on nič, tako da ni skrbi, ga lahko opravljam. Ker pa imam pogosto prenosnik kar vklopljen, tudi on pole kaj prebere...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
7.10.2009 22:16:07   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

1 € je 0.94 funta....tam nekje....

o hvala user posted image

rubica:
o pa mi je treba, zaenkrat imam trdno voljo in ne mi tole pokvart, ker če boš rekla, da sm super, bom politanke začela jest, k so zravn mene postavlene, pa se jih še nism prtaknla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
7.10.2009 22:17:33   
Ploha

pa od teh so mi tile tahujuser posted image sam zdej morm zimo čez spravt - se prav štrikano in kosmatouser posted image user posted image

ma dej a si loh še bolj kruta? ti so tud men hudi pa še eni, in se ne morm odločt....sicer k bo moj tole vidu, nau hotu z mano vn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
7.10.2009 22:18:53   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

x*y*z: a je tvoj mož tud gor? ker nas en mož* bere? user posted image user posted image user posted image

predvidevam, da k teb paše, k ma zvezdico user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

sem si ravno mislna da od ene mož čekira, sam moj je na kavču, pa ziher ni pravi, pa vse njegove račune, maile, kode vem samo jst, on nič, tako da ni skrbi, ga lahko opravljam. Ker pa imam pogosto prenosnik kar vklopljen, tudi on pole kaj prebere...

a pol pa kul, moj tud ni, ker še nism umožena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
7.10.2009 22:19:28   
farfala

ma dej a si loh še bolj kruta? ti so tud men hudi pa še eni, in se ne morm odločt....sicer k bo moj tole vidu, nau hotu z mano vn user posted image user posted image user posted image

ne morem drugega kotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak ti so pa meni tud všečuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
7.10.2009 22:21:11   
farfala
pa če imajo naši mali vsi iste copate, pa imejmo še mame iste škornjeuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
7.10.2009 22:21:40   
Anonimen
farfala a ne no da so fletniuser posted image

spomladi definitivno padejouser posted image pa nove allstarke....pa gumjaste škornje tud rabimuser posted image matr mam projekte...pa če bi od mene blo odvisno, vse trgovine propadejouser posted image user posted image če grem tamle v zadrugo, k majo zihr gumjaste, sam neee, jst jih bom iz anglije naročlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3133
7.10.2009 22:21:43   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

ne morem drugega kotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak ti so pa meni tud všečuser posted image

ma ne morm vrjet nooooooooo, nehiteeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
7.10.2009 22:22:47   
Anonimen
na naslednjem srečanju tamali vsi v copatkih, me pa v šugarcehuser posted image user posted image user posted image pa v kafiču na tleh da sedimo, po moje ns v polje peljejouser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.10.2009 22:23:45   
Anonimen
no Mož* dejmo še p moško eno rečt user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.10.2009 22:23:47   
*x*y*z*
Ploha čestitke za hujšanje, ne daj se! user posted image user posted image user posted image

Jst sem se zredila več kot 20kg, pa nikoli v življenju nisem hujšala, kaj jem pa boljše da ne veste, dol bi morala spravit še kakih 10kg, pa sploh ne grejo, tako da mi res ni jasno kako bo. user posted image user posted image

Sej me ne motijo kile, ampak polna omara cunj, jst pa skorej naga... user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.10.2009 22:23:58   
Ploha

farfala a ne no da so fletniuser posted image

spomladi definitivno padejouser posted image pa nove allstarke....pa gumjaste škornje tud rabimuser posted image matr mam projekte...pa če bi od mene blo odvisno, vse trgovine propadejouser posted image user posted image če grem tamle v zadrugo, k majo zihr gumjaste, sam neee, jst jih bom iz anglije naročlauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja men jih je moj lansko leto kupu user posted image user posted image user posted image   vojaško zelene, pa rumen podplat, pa do kolen so visoke, jao in pol je ena kolegica mimo pršla pa njen in smo vsi občudoval moje lepe šolnčke, pa sm ji takoj povedala, da nau istih kupvala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.10.2009 22:24:42   
Ploha

na naslednjem srečanju tamali vsi v copatkih, me pa v šugarcehuser posted image user posted image user posted image pa v kafiču na tleh da sedimo, po moje ns v polje peljejouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ne me smejat, jst sm prej trebušnake delala, me vse boli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.10.2009 22:24:50   
Anonimen
Sej me ne motijo kile, ampak polna omara cunj, jst pa skorej naga...

ja, jst bi se tud dost boljš počutla če bi mela kej za oblečtuser posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.10.2009 22:26:22   
Anonimen

Sej me ne motijo kile, ampak polna omara cunj, jst pa skorej naga...

ja, jst bi se tud dost boljš počutla če bi mela kej za oblečtuser posted image

zato si pa zdej take škornje kupujem, da al polovico telesa pokrijejo al pa pozornost preusmerijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.10.2009 22:27:09   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Ploha čestitke za hujšanje, ne daj se! user posted image user posted image user posted image

Jst sem se zredila več kot 20kg, pa nikoli v življenju nisem hujšala, kaj jem pa boljše da ne veste, dol bi morala spravit še kakih 10kg, pa sploh ne grejo, tako da mi res ni jasno kako bo. user posted image user posted image

Sej me ne motijo kile, ampak polna omara cunj, jst pa skorej naga... user posted image

ja točno to, in to da grem trgovino in ne morm nč kupt zase, če že gor navlečem, mi pa trebuh nekje do kolen dol visi, mislm podn, pol raj ne kupm, pa da si morm neke cunje kopvat, k neki zakrijejo tam, pa mal tm, pa kr neki...

kaj pa ješ? mene zanima user posted image user posted image user posted image

jst jem vse, tko k prej, samo občutno manj....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.10.2009 22:28:17   
farfala

user posted image user posted image user posted image ne me smejat, jst sm prej trebušnake delala, me vse boli user posted image user posted image user posted image

joj, se moram po tiho smejat, ker vsi že spijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.10.2009 22:28:29   
Zvezdica
zvezdica kere taprve, a ne k jih bom jst kupla, a une k so plohi tud všečuser posted image u bistvu oboji ti, k jih bom si kupla, so fejk uggic....sam men je čist preveč denarja to, original.....tile me bojo pa tud ziher eno sezono zdržaluser posted image

fejk uggica ja. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.10.2009 22:28:31   
Zvezdica
da tud ti zvezdica prekinš,k sam tko se je bomo znebluser posted image

sej sem hotla, pol pa napisala, pol sem že hotla zbrisat, pa sem si mislila ma ko jo šljivi. Sej vidiš, da si ego s tem fila.

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.10.2009 22:29:19   
Ploha
evo sm ugovotila, da skos govorim, da ne maram šopingirat, ....o maram maram, sam če bi mela zame popolno postavo pol bi ure in ure probavala cunje...tko pa raj not ne stopm....če pa že, grem za meto kej kupvat, ne gledam ne levo ne desno user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.10.2009 22:32:10   
farfala

no Mož* dejmo še p moško eno rečt user posted image user posted image

men tud zanima, čigav mož je to?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.10.2009 22:32:51   
sonček33
ma niste resne...jaz se ne gremuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.10.2009 22:33:14   
Ploha
jest grem spat...

lahko noč user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.10.2009 22:35:12   
spetko
dober večer..

mater ste hitre in pišete ko..
sem vas začela brat ko je bilo strani 124...končala sem pri strani126...:)

krtekxx tudi mene je začel malo firbec mantrat....pa če bi se ti dalo tudi meni poslat...petkovic.suzana@gmail.com

ulla...hude čevlje izbiraš..jaz bi tudi kake take...moram malo zatežit mojemu da pogledamo po ebayu in si kaj kupim..
aja za tiste copatke sem pol pisala tistemu prodajalcu in je rekel da je poslal da bi morala dobit ta teden,ampak da ne ve zakaj je rablo tolko časa...booo..sam da dobim..

petra88 user posted image user posted image za kobacanje

jancci in mimi30 user posted image user posted image user posted image za zobke...mi smo tudi dobili še enega ,še eno spodnjo enko..user posted image tako da predvidevam da to kar je imel poln nos in kašelj povezano s tem...
to pa se tudi počasi izboljšuje tako da ga ne bom peljala k P...

cicolina pa očitno ima preveč časa v svojem življenju da se ji da vse forume brat..a za spol pa se ne ve odločit..

mene je bilo tudi en čas strah..še posebej kadar sem še živela pri mami, ki smo bili v hiši in še na vhodnih vratih imamo en del steklo..in vsakič kadar sem šla zaklenit sem se bala da ne bom vidla kakšne sence mimo al pa da bi me kdo pogledal skozi tisto steklouser posted image user posted image ..uff še zdej me prime groza...drugače tuki kjer zdej živim pa nekako nimam straha..user posted image

kar se tiče kil tudi jaz moram dat še enih 9kil doluser posted image user posted image ..ampak vem da bojo šle...kdaj pa nisem sigurna

kdaj pridete kej na obalo???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ammm...grem ker očitno se mojemu neki hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (mogoče bom še kak gram zgubila zravenuser posted image )

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?