*x*y*z*
|
Pozdravljene vse skupaj Meni mi res ne gre pisanje, še manj pa tako lepo kot piše Krtekxx, jst sem bolj za alineje, pa nič polepšano. Se pa moram zdej malo potrudit, ker Krtekxxova limonada si zasluži kar lepo pisanje. Tako, da se bom potrdudila in ji namenila par besed. Krtekxx: najprej bi se ti rada zahvalila, ker si glede na to, da me sploh ne poznaš, delila tudi z mano tako ganljivo zgodbo. Nimam besed, ki bi opisale, kako velikega srca sta z možem, polna sta dobrote, pa če se zavedata ali ne. V času nosečnosti, kjer smo se nekatere ukvarjale z težavami, ki zdaj vidim sploh niso bile težave, ampak normalen potek nosečnosti, sta vidva poleg tega, da sta začela sprejemat vajinega prvega skupnega otročička, pa bolezni, premorala še toliko ljubezni in volje, da sta sprejela medse še dva fantiča. Verjamem, da vam bo na tem svetu še presneto lepo, saj se tako dobrim ljudem s tako čudovitimi dejanji, vse dobro mora poplačati s še boljšim. Sicer sem prebrala le o posvojitvi, ostalo sem le na hitro preletela, saj bi si rada vzela čas in v miru prebrala. No, to je bilo iz srca, dolžna sem še moje podatke, saj sama vas spremljam že več kot leto, poznam vas zelo dobro, vi pa mene ne, mislim, pa da je čas, da tudi vi mene mal spoznate. Vse to pa v naslednjem sporočilu, upam da si bom kmalu vzela čas.
|