|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
7.10.2009 20:18:26   
barba
Dej cicolina a se ti ne moreš normalno pogovarjat, da skoz enga napadaš na tej temi?

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu cicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
7.10.2009 20:24:32   
sonček33
čiča pa pa

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
7.10.2009 20:37:56   
krtekxx
Cicolina...ti si pa v vseh pogledih po(po)lna. Prosim, če nas ne motiš pri našem opravljanju.
Jancci: za ta avtosedež sem videl reklamo v reviji avto-moto. Ne vem pa, če je test teh tudi bil objavljen tukaj za ta tip (kaj čmo, če so pa tipi vsako leto novi, testi pa ne) http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
7.10.2009 20:40:36   
Ploha
ja pa dobr, a bi ti že nehala??

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
7.10.2009 20:45:21   
farfala
a sem rekla, da čiča ne bo znala nehatuser posted image , dajte jo na ignor pa bo

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
7.10.2009 20:47:03   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

in kje ste vse zda? naš mali je tako tečen. Grem, ker spet jamra.

naš tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
7.10.2009 20:52:02   
yelci
Najbolš,da jo ignoriramo,pa naj piše,kar ji paše,se bo že naveličalauser posted image
Ej jst sm tud taka boječka,ko gre moj vn,mal tok rahl spanc,da vse slišm in pol me ful moti,na wc sploh ne grem,sam zdej k mam user posted image ,je malenkost bolš.Grozljivk pa ne maram,k pol me lohk na psihiatrijo peljejouser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
7.10.2009 21:12:16   
Anonimen
Ker če bi šli brat tvoje debate, bi videli, da nisi tako popolna kot se delaš, to vemo še posebaj tisti ki te poznajo

zvezdica a to je pol tvoja frendauser posted image s kakim čudnim folkom se družiš, ne vem če bi jst tamalo k vam priženlauser posted image user posted image user posted image

uf, jst pa maram grozljivke, sm pravi psiho babjiuser posted image user posted image naj naj naj mi je bil sawuser posted image
na živce mi gre pa razno ameriško sranje, k 4 mulci tam histerično vpijejo in cviljo, pol se seveda ločijo, k bi mogli skp ostat in jih valjda pol lepo vse pokokajo user posted image user posted image to pa ne morm gledat, sm kr živčna, bi jih najraj pretepla, butleuser posted image

(odgovor članu cicolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3083
7.10.2009 21:26:48   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Ker če bi šli brat tvoje debate, bi videli, da nisi tako popolna kot se delaš, to vemo še posebaj tisti ki te poznajo

zvezdica a to je pol tvoja frendauser posted image s kakim čudnim folkom se družiš, ne vem če bi jst tamalo k vam priženlauser posted image user posted image user posted image

uf, jst pa maram grozljivke, sm pravi psiho babjiuser posted image user posted image naj naj naj mi je bil sawuser posted image
na živce mi gre pa razno ameriško sranje, k 4 mulci tam histerično vpijejo in cviljo, pol se seveda ločijo, k bi mogli skp ostat in jih valjda pol lepo vse pokokajo user posted image user posted image to pa ne morm gledat, sm kr živčna, bi jih najraj pretepla, butleuser posted image

jst sm tud saw gledala, pa mi ni bil ne vem kaj...no ti ko to gledaš, kakšen je naslov filma, kjer eni zaidejo v neko hišo, pa ne morjo ven, pol pa tam enmu noge poreže pa ga v sol namočjo? to je en insert filma....pa ni teksaški pokol z motorko....joj bi ga gledala še 1x pa noben ne ve naslova. user posted image   user posted image user posted image user posted image

ej sam jst mam tud tamladga pr zvezdic, si mi dala mislt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
7.10.2009 21:27:12   
krtekxx
Rezka, pozdravljena po dolgem času. kako ste kaj? Gotovo ponosna na vnukinjo. No, napišite nam kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
7.10.2009 21:28:54   
Anonimen
pa mi ni bil ne vem kaj...no ti ko to gledaš, kakšen je naslov filma, kjer eni zaidejo v neko hišo, pa ne morjo ven, pol pa tam enmu noge poreže pa ga v sol namočjo

to ne vem če sm, gledlauser posted image dej kej več povejuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3086
7.10.2009 21:34:30   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: cicolina

Glaj zvezdica vidim, da si se spustila skrajno nizko in žal mi je, da ti moram napisati, da se ne spuščaj v debate, ki se ne tičejo tebe. OK?? Ker če bi šli brat tvoje debate, bi videli, da nisi tako popolna kot se delaš, to vemo še posebaj tisti ki te poznajo. Tudi ti se kdaj izražaš tako kot takrat čutiš in tako tudi napišeš. To ti ja v vednost glede besede smetiš in besede sramotiš. Vem kaj pomenita besedi in žal bi tudi ti lahko kdaj pogledala slovar glede tvojih besed. Rada pa bi vsem povedala, da imaš tako življenje, kot si ga narediš. Če si pošten je marsikaj lepše okrog tebe.  Lep večer vsem še posebej tebi ulla80!

ok , ti si se vtaknila v vrtnico katere ne poznaš!  In torej kdo se v koga vtika?
In od kdaj ti mene poznaš?

In napisala sem da SMETIŠ TEMO (tudi to pomeni nekaj na forumu)
In še nekaj, očitno ti grem v nos, sploh ker sem tko super in tko dobr živim.

ulla pojma nimam kdo to je, ker zadnjič je pisala kot bi poznala vrtnico in sem ji rekla naj se odkotalka s teme, če smeti in naj piše na ZS. Kaj pa vem, mogoče je pa za ta bele.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.10.2009 21:40:10 >

i belive i can fly....

(odgovor članu cicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
7.10.2009 21:34:58   
Anonimen
hm, za kam bi človk meu TAKELE škornjeuser posted image ful so mi lepi, sam ne vem ka bi glih z njimi.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3088
7.10.2009 21:38:40   
krtekxx
Ulla, za na roditeljski v vrtec. 1x na let. Za ta dnar...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
7.10.2009 21:39:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

user posted image user posted image pa še tist ne morm it....smo ga včeri mel, pa je moj cel dan delaluser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
7.10.2009 21:43:05   
rubica

ko sem prebrala. da sprašuješ za kam sm si res misnla da za na sestank v vrtec user posted image , no drgač sm jih pa mojmu pokazala pa je reku sexi user posted image user posted image tko da za .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
7.10.2009 21:43:10   
Ploha
krtekxx: prebrala do konca....res lepo, zelo lepo. user posted image user posted image user posted image sam na konc pa res manjka, nadaljevanje user posted image user posted image sm not padla k v esmeraldo, in potem konec. Tko da se priporočam še za the and user posted image ko bo user posted image drgač pa dobra si, vse to čez dala, kaj vse premore psiha, pa volja,...pa....svaka ti čast user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
7.10.2009 21:44:05   
Anonimen
všeč so mi tud TILEuser posted image

kupla bom pa  TELE, sam rjave in TELE user posted image ...morm mal še pregledat....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
7.10.2009 21:44:19   
mimi30
sam ne vem ka bi glih z njimi.....

obulauser posted image .... k pinki trenerki sicer ne pašejouser posted image , drgač so pa kul user posted image ...prebrskaj še mal omaro, če znaš s takimi petkami hodituser posted image

nejc se je odloču, da bo v svoji postelji spaluser posted image , ne zraven mene

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
7.10.2009 21:45:59   
Zvezdica

kupla bom pa  TELE, sam rjave in TELE user posted image ...morm mal še pregledat....

te prve sem si jast hotla kupit, pa polo nisem, ne vem več zakaj, ta druge bi pa tud jast mela, sam zdaj ni čas za šopinge.

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
7.10.2009 21:46:26   
Ploha

men so pa ful hudi, jst bi jih pa mela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
7.10.2009 21:46:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rubica
, no drgač sm jih pa mojmu pokazala pa je reku sexi user posted image user posted image tko da za .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image k se slučajno najde un cajt, pa da si jst letim še škornje obuvat mojga kr konc pomojeuser posted image

(odgovor članu rubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
7.10.2009 21:47:58   
khurde
čer user posted image

eh, nič se ne spomnim, ker mi je čičolinino pojavljanje tu zbrisalo spomin user posted image

ronja, jaz bi tut slikce user posted image

krtekxx, še men, prosim, pa lepo, da je brita bolje

ulla, hudi škornji

vrtnica, probaj tvojega naučit kako uspavat... pri nas vem, da sem trenutno samo jaz ok za večerno spanje, za čez dan pa tut on, če jo nosi pol ure po gozdu user posted image al pa vozi v vozičku po travi/makadamu user posted image sam je včas treba nekak taktično zmotivirat te desce, se mi zdi, da se prevečkrat bojijo neznanega user posted image (vsaj moj je nekako tak)

pa rdeče dolge nohte zraven (a nis enkrat napisala, da so se ene mame neki obregnile ob to)user posted image

moja spi, jaz sem dons velik po vrtu rovarla, mam en kup rož za presadit, posadit itd., jagode so se mi nenormalno razrasle, še povsod, kjer ni treba (beri: med rožami) in jih moram ven pometat (a kera rab?)

aja, ste pa v iber velik naklofale danes user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
7.10.2009 21:48:16   
rezka
Pozdravljene, čveke!

Nisem pozabila na vas, vsak večer vas pregledam, kakšne "velike" težave imate s svojimi potomci. Res mi date mislit. Nikoli in nikdar se nisem toliko ukvarjala z dojenčkovo prehrano, kot sedaj. Res je to postala prava znanost.
Ja kaj naj rečem, naša Meta je carica, res. Rada je, spi, se smeje, z mano prepira, skratka podobna je svoji mamici, ni kaj. Ne vem kaj naj še napišem, vprašajte me kaj, pa vam z veseljem razložim, kako je bilo nekdaj, kako je pa sedaj pa itak veste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
7.10.2009 21:50:06   
farfala
krtekxx sem tud vse prebrala, komaj čakam na nadaljevanjeuser posted image . pa vsaka ti čast, pogumna ženska siuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?