Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 20:18:26
|
|
|
|
barba
|
Dej cicolina a se ti ne moreš normalno pogovarjat, da skoz enga napadaš na tej temi?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 20:24:32
|
|
|
|
sonček33
|
čiča pa pa
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 20:37:56
|
|
|
|
krtekxx
|
Cicolina...ti si pa v vseh pogledih po(po)lna. Prosim, če nas ne motiš pri našem opravljanju. Jancci: za ta avtosedež sem videl reklamo v reviji avto-moto. Ne vem pa, če je test teh tudi bil objavljen tukaj za ta tip (kaj čmo, če so pa tipi vsako leto novi, testi pa ne) http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 20:40:36
|
|
|
|
Ploha
|
ja pa dobr, a bi ti že nehala??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 20:45:21
|
|
|
|
farfala
|
a sem rekla, da čiča ne bo znala nehat , dajte jo na ignor pa bo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 20:47:03
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica in kje ste vse zda? naš mali je tako tečen. Grem, ker spet jamra. naš tudi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 20:52:02
|
|
|
|
yelci
|
Najbolš,da jo ignoriramo,pa naj piše,kar ji paše,se bo že naveličala Ej jst sm tud taka boječka,ko gre moj vn,mal tok rahl spanc,da vse slišm in pol me ful moti,na wc sploh ne grem,sam zdej k mam ,je malenkost bolš.Grozljivk pa ne maram,k pol me lohk na psihiatrijo peljejo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker če bi šli brat tvoje debate, bi videli, da nisi tako popolna kot se delaš, to vemo še posebaj tisti ki te poznajo zvezdica a to je pol tvoja frenda s kakim čudnim folkom se družiš, ne vem če bi jst tamalo k vam priženla uf, jst pa maram grozljivke, sm pravi psiho babji naj naj naj mi je bil saw na živce mi gre pa razno ameriško sranje, k 4 mulci tam histerično vpijejo in cviljo, pol se seveda ločijo, k bi mogli skp ostat in jih valjda pol lepo vse pokokajo to pa ne morm gledat, sm kr živčna, bi jih najraj pretepla, butle
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:26:48
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ker če bi šli brat tvoje debate, bi videli, da nisi tako popolna kot se delaš, to vemo še posebaj tisti ki te poznajo zvezdica a to je pol tvoja frenda s kakim čudnim folkom se družiš, ne vem če bi jst tamalo k vam priženla uf, jst pa maram grozljivke, sm pravi psiho babji naj naj naj mi je bil saw na živce mi gre pa razno ameriško sranje, k 4 mulci tam histerično vpijejo in cviljo, pol se seveda ločijo, k bi mogli skp ostat in jih valjda pol lepo vse pokokajo to pa ne morm gledat, sm kr živčna, bi jih najraj pretepla, butle jst sm tud saw gledala, pa mi ni bil ne vem kaj...no ti ko to gledaš, kakšen je naslov filma, kjer eni zaidejo v neko hišo, pa ne morjo ven, pol pa tam enmu noge poreže pa ga v sol namočjo? to je en insert filma....pa ni teksaški pokol z motorko....joj bi ga gledala še 1x pa noben ne ve naslova. ej sam jst mam tud tamladga pr zvezdic, si mi dala mislt
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:27:12
|
|
|
|
krtekxx
|
Rezka, pozdravljena po dolgem času. kako ste kaj? Gotovo ponosna na vnukinjo. No, napišite nam kaj.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
pa mi ni bil ne vem kaj...no ti ko to gledaš, kakšen je naslov filma, kjer eni zaidejo v neko hišo, pa ne morjo ven, pol pa tam enmu noge poreže pa ga v sol namočjo to ne vem če sm, gledla dej kej več povej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:34:30
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: cicolina Glaj zvezdica vidim, da si se spustila skrajno nizko in žal mi je, da ti moram napisati, da se ne spuščaj v debate, ki se ne tičejo tebe. OK?? Ker če bi šli brat tvoje debate, bi videli, da nisi tako popolna kot se delaš, to vemo še posebaj tisti ki te poznajo. Tudi ti se kdaj izražaš tako kot takrat čutiš in tako tudi napišeš. To ti ja v vednost glede besede smetiš in besede sramotiš. Vem kaj pomenita besedi in žal bi tudi ti lahko kdaj pogledala slovar glede tvojih besed. Rada pa bi vsem povedala, da imaš tako življenje, kot si ga narediš. Če si pošten je marsikaj lepše okrog tebe. Lep večer vsem še posebej tebi ulla80! ok , ti si se vtaknila v vrtnico katere ne poznaš! In torej kdo se v koga vtika? In od kdaj ti mene poznaš? In napisala sem da SMETIŠ TEMO (tudi to pomeni nekaj na forumu) In še nekaj, očitno ti grem v nos, sploh ker sem tko super in tko dobr živim. zvezdica a to je pol tvoja frendauser posted image s kakim čudnim folkom se družiš, ne vem če bi jst tamalo k vam priženlauser posted image user posted image user posted image ulla pojma nimam kdo to je, ker zadnjič je pisala kot bi poznala vrtnico in sem ji rekla naj se odkotalka s teme, če smeti in naj piše na ZS. Kaj pa vem, mogoče je pa za ta bele.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.10.2009 21:40:10 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
hm, za kam bi človk meu TAKELE škornje ful so mi lepi, sam ne vem ka bi glih z njimi.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:38:40
|
|
|
|
krtekxx
|
Ulla, za na roditeljski v vrtec. 1x na let. Za ta dnar...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:39:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Ulla, za na roditeljski v vrtec. 1x na let. Za ta dnar... pa še tist ne morm it....smo ga včeri mel, pa je moj cel dan delal
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:43:05
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Ulla, za na roditeljski v vrtec. 1x na let. Za ta dnar... ko sem prebrala. da sprašuješ za kam sm si res misnla da za na sestank v vrtec , no drgač sm jih pa mojmu pokazala pa je reku sexi tko da za .......
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:43:10
|
|
|
|
Ploha
|
krtekxx: prebrala do konca....res lepo, zelo lepo. sam na konc pa res manjka, nadaljevanje sm not padla k v esmeraldo, in potem konec. Tko da se priporočam še za the and ko bo drgač pa dobra si, vse to čez dala, kaj vse premore psiha, pa volja,...pa....svaka ti čast
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
všeč so mi tud TILE kupla bom pa TELE, sam rjave in TELE ...morm mal še pregledat....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:44:19
|
|
|
|
mimi30
|
sam ne vem ka bi glih z njimi..... obula .... k pinki trenerki sicer ne pašejo , drgač so pa kul ...prebrskaj še mal omaro, če znaš s takimi petkami hodit nejc se je odloču, da bo v svoji postelji spal , ne zraven mene
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:45:59
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 všeč so mi tud TILE kupla bom pa TELE, sam rjave in TELE ...morm mal še pregledat.... te prve sem si jast hotla kupit, pa polo nisem, ne vem več zakaj, ta druge bi pa tud jast mela, sam zdaj ni čas za šopinge.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:46:26
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 všeč so mi tud TILE kupla bom pa TELE, sam rjave in TELE ...morm mal še pregledat.... men so pa ful hudi, jst bi jih pa mela
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica , no drgač sm jih pa mojmu pokazala pa je reku sexi tko da za ....... k se slučajno najde un cajt, pa da si jst letim še škornje obuvat mojga kr konc pomoje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:47:58
|
|
|
|
khurde
|
čer eh, nič se ne spomnim, ker mi je čičolinino pojavljanje tu zbrisalo spomin ronja, jaz bi tut slikce krtekxx, še men, prosim, pa lepo, da je brita bolje ulla, hudi škornji vrtnica, probaj tvojega naučit kako uspavat... pri nas vem, da sem trenutno samo jaz ok za večerno spanje, za čez dan pa tut on, če jo nosi pol ure po gozdu al pa vozi v vozičku po travi/makadamu sam je včas treba nekak taktično zmotivirat te desce, se mi zdi, da se prevečkrat bojijo neznanega (vsaj moj je nekako tak) IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Ulla, za na roditeljski v vrtec. 1x na let. Za ta dnar... pa rdeče dolge nohte zraven (a nis enkrat napisala, da so se ene mame neki obregnile ob to) moja spi, jaz sem dons velik po vrtu rovarla, mam en kup rož za presadit, posadit itd., jagode so se mi nenormalno razrasle, še povsod, kjer ni treba (beri: med rožami) in jih moram ven pometat (a kera rab?) aja, ste pa v iber velik naklofale danes
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:48:16
|
|
|
|
rezka
|
Pozdravljene, čveke! Nisem pozabila na vas, vsak večer vas pregledam, kakšne "velike" težave imate s svojimi potomci. Res mi date mislit. Nikoli in nikdar se nisem toliko ukvarjala z dojenčkovo prehrano, kot sedaj. Res je to postala prava znanost. Ja kaj naj rečem, naša Meta je carica, res. Rada je, spi, se smeje, z mano prepira, skratka podobna je svoji mamici, ni kaj. Ne vem kaj naj še napišem, vprašajte me kaj, pa vam z veseljem razložim, kako je bilo nekdaj, kako je pa sedaj pa itak veste.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 21:50:06
|
|
|
|
farfala
|
krtekxx sem tud vse prebrala, komaj čakam na nadaljevanje . pa vsaka ti čast, pogumna ženska si
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?