Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 11:38:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Piki, kerega armanija maš? mam diamonds a me vohas itaq
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 11:39:25
|
|
|
|
pikicao.
|
aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jz mam pavzoooooooooooooooooooooo kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dopisuj si z manooooooooooooooooooo pa gigiiiiii pa ajsiii pa murki pa ziva pa soncek33, se* pa jazzy pa oktavija pa miska pa luna pa kliki pa ojojojjjjj kok vas je jz sm pa blond pa jih pou pozabm sm vam vsem plave potalala tra la la
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 11:39:50
|
|
|
|
pikicao.
|
ajsi a disim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 11:47:47
|
|
|
|
miklarom
|
pikicaO - ku,ku vidim te
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 11:54:51
|
|
|
|
pikicao.
|
aquaaa lej k te bom popiunuuu uau jz pa samogovore toucem kok sm dobra lahko bi kdaj kej miska prsla pa mi mi kaksno plazico gor dala... [jaz1]: in pikicao. kako si? (zainteresiran pogled) [jaz2]: bo bo, pa ti? (prijazen odgovor in prijeten nasmesek, medtem se v ozadju ze slisi kako riba v morju igra harfo) [jaz1]: ,a jz sm supr.. glih na plazi sedim pa noge v morje namakam, a mi kej zavidas? (posmehljivo vprasanje, ribi se je zdaj pridruzila se morska kumara ki spila bas) [jaz2]: ja full in zato grem pa jz raj na smucanje (ne povem kaj se je zgodilo potem s kumaro in ribo ) hihi to sta bili moji dve osebnosti jih mam se vec sam ne smem vse izdat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 11:56:06
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom pikicaO - ku,ku vidim te a me slisis tud kako ti pojem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 11:57:49
|
|
|
|
miklarom
|
slišim, slišim, sam daj še mal bolj na glas, k mi neki odmeva
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 12:01:19
|
|
|
|
pikicao.
|
ne ne.. to ne odmeva... to mam jz vecglasno potje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 12:05:02
|
|
|
|
miklarom
|
aha,šol pa tak dober, bom jau malo zvočnike ojačala da bo dmevalo kar po celi savinjski, naj folk čuje kak lepo poješ
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 12:15:38
|
|
|
|
pikicao.
|
naj se cuje moj glas k odmeva v deveto vass uuuu jz sm pa se pesnik postala.. pa jz sm res multikultivator
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 12:40:23
|
|
|
|
Kliki
|
Joj kake ti pokaš pujse. No upam da ste naše nosečke OK. Mamice se kot kaže sprehajajo s svojimi navihanci. Borke pa čakamo kaj nam mesec prinese. Danes sem že skoraj dobra samo malo sem dihidrirana pa mi ne paše nič pit tako da se kar silim. Bodite še naprej lepo in uživajte v sončku.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 16:16:16
|
|
|
|
ledenka
|
vroooočeeeeee kliki, pir je boljš piki je pa najbrž že pobegnila?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 18:30:55
|
|
|
|
Kliki
|
ledenka ej bom še to probala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 19:10:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jz mam pavzoooooooooooooooooooooo kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dopisuj si z manooooooooooooooooooo pa gigiiiiii pa ajsiii pa murki pa ziva pa soncek33, se* pa jazzy pa oktavija pa miska pa luna pa kliki pa ojojojjjjj kok vas je jz sm pa blond pa jih pou pozabm sm vam vsem plave potalala tra la la vse se cartajo,danes sem bilča pri oktaviji in mala je prava lepotička,tko nežna,mala.Prav lepo jo je bilo cartat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 19:15:51
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 borke evo mene s pregleda. Jutri imam amnio. Glavca je že čist dol, pa majčken sem že odprta. Jest sem pa mislila, da me kostanj pa grozdje napenjata . Pa spet me je čist ustrašla, da zdej mam pa res premajhen trebuh . PA porka zakaj mi ne naredijo UZ-ja, sej tam se približno vidi kolk je Štefan velik a ne? Tko da sem se odločila, da naslednji teden že dihamo. Bo benika al pa erin sporočila, ko bo kej. žižetkaaaaa tetka lunca mi bo pa karto za v Rim zrihtala ane? joj kako lepo ,komaj čakam novičko da si postala mami.No pa boš dočakala živa:mali je pa cev ti .Hvala ker me pogrešaš MIKLA:HVALA DA JIH OBVEŠĆAŠ.zLATA SI
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 19:17:45
|
|
|
|
miklarom
|
sonček85 - oj, kako? sej lahk k men tud prideš, sam jest žal nimam kaj dat za cartat , bom pa drug teden jest tud mal prišla k tebi, če boš doma ni blema, se mal zamotim, kaj čem
< Sporočilo je popravil miklarom -- 7.10.2009 19:18:47 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 19:38:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla mi smo pa dans prvi pregled in se je malo zredila z zalogo in ma zdej 3420g pa 51,5 je dolga pridna pupa jaz sm pa dobila eno ponudbo za službo da bi risala tko da mi je ful všče misel da bi doma delala in s tem služila dinarčke no bomo še videl,sej ponavadi se preveč veselim in potem ni nič
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 22:50:15
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
PIKICAO, AQUA in OSTALE - če ne bi imela ušes bi se smejala okoli glave tolk se režim vašim "ispadom" he he
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.10.2009 7:25:02
|
|
|
|
ledenka
|
jutro! grem previt in dalje spat mali je trenutno v ležalniku, da se v miru pokaka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.10.2009 8:13:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! mene pa buča boli še od včeri kako ste pa ve kej?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.10.2009 12:03:42
|
|
|
|
gigi1
|
Oj lubice Sam, da vas malo pozdravim, da mi ne bo pikica plavga pokazala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.10.2009 12:38:07
|
|
|
|
pogum
|
Punce, pozdravljene, po večih mesecih se spet vračam. Čestitam vsem, ki ste vmes postale nosečke in kot berem, ste že na koncu tik pred finalom - držim pesti za Vas. Pa še novice od mene - v ponedeljek bila na pregledu končno, z postopkom pričnem v januarju, do tedaj pa se moram pripraviti. Kakšen tretma priporočate - katere vitamine, maco, kaj še? Gigi1 in vse ki ste na startu pred postopkom, uspešen štart.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.10.2009 13:21:54
|
|
|
|
miklarom
|
dan vsem pogum - dobrodošla nazaj, in sem vesela da začneš januarja, pol boma pa ziher skupi tam trepetale pikicaO - ku,ku, kje si danes a te je veter odnesel ledenka - fajn je pasala tale kavica danes zjutraj, sem si postregla kar ono k je zajček gor, mi je bla tak všeč gig - pozdravčen nazaj Larilu - uh ti boga tvoja bučka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.10.2009 17:27:15
|
|
|
|
Anonimen
|
miklaromček sem že boljš sam en košček čokolade pa je šel glavobol papa tko da zdej naslednjič namest lekadola čokolada evo drug teden začnem risat,tko da sam še izbrat bodo mogli ktero sliko bodo uporabili in voila no seveda upam da bodo kakšno izbral,če pa ne pa tud nč hudga gigi nč vidim da nobene ni tko da lepo se mejte pa velik se smejte
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 8.10.2009 17:43:15
|
|
|
|
sonček33
|
Kdaj se torej vidimo???? Srečanje?Ideje in predlogi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......