|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
6.10.2009 13:01:56   
aqua77
To je že zimska kolekcija! user posted image

Jaz mam itak celo leto tamočne varjante, da ne zasmrdim po postani vodi, se lah še paglavci zaredijo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
6.10.2009 13:06:02   
pikicao.
hihihi user posted image user posted image user posted image

zaboni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa zabonke user posted image user posted image user posted image user posted image  pa misls d ga majo v müllerju ? dons grem k moj pride pome.. user posted image user posted image user posted image  pa nocm 3 ure tm not bit k me bo moj nekam prsraufu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
a si dobila how how?user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
6.10.2009 13:09:36   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

hihihi user posted image user posted image user posted image

zaboni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa zabonke user posted image user posted image user posted image user posted image  pa misls d ga majo v müllerju ? dons grem k moj pride pome.. user posted image user posted image user posted image  pa nocm 3 ure tm not bit k me bo moj nekam prsraufu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
a si dobila how how?user posted image

V müllerju sem ga kupla pred 4 dnevi. user posted image  tako da ga majo preverjeno, probaj se njegovega Angel, je tud zlo fajn, sam jaz sem ga že mal sita... user posted image

How how, sem se skoraj naglas začela krohotat sredi kolegija... user posted image user posted image user posted image user posted image  Me je direktor mal sumljivo gledal... user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ah, voda pač... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
6.10.2009 13:14:28   
pikicao.
hihi  user posted image user posted image user posted image user posted image

sam un mms uceri je bil boljsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no bom povohu ta dva kandidata user posted image user posted image  kak si ti prijazno dete k mi tkole pomagas user posted image user posted image user posted image  kok douzn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
6.10.2009 13:39:35   
aqua77

hihi  user posted image user posted image user posted image user posted image

sam un mms uceri je bil boljsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no bom povohu ta dva kandidata user posted image user posted image  kak si ti prijazno dete k mi tkole pomagas user posted image user posted image user posted image  kok douzn user posted image user posted image user posted image

en kup kuruze... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
6.10.2009 14:14:05   
pikicao.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mam tako guzvo na siht pa si se zmer cajt uzamem d te s kuruzo nafutram user posted image user posted image
ceprou mamo pujski radi to..ojnk ojnk user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
6.10.2009 14:45:12   
gigi1
Pikica meni pozimi dišijo bolj "moški" vonji (me bolj pogrejejo user posted image  user posted image  user posted image ). CK One ali DIOR Dune

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
6.10.2009 17:28:44   
spelka12
borke evo mene s pregleda.
Jutri imam amnio. user posted image user posted image user posted image user posted image  Glavca je že čist dol, pa majčken sem že odprta. Jest sem pa mislila, da me kostanj pa grozdje napenjatauser posted image .
Pa spet me je čist ustrašla, da zdej mam pa res premajhen trebuhuser posted image . PA porka zakaj mi ne naredijo UZ-ja, sej tam se približno vidi kolk je Štefan velik a ne? Tko da sem se odločila, da naslednji teden že dihamo. Bo benika al pa erin sporočila, ko bo kej.
žižetkaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
tetka lunca mi bo pa karto za v Rim zrihtala ane?user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
6.10.2009 17:46:45   
Nončika
špelči, oooo. počasi dihamo? se boš ti odločila, ali se bo pa tvoje detece odločilo?user posted image user posted image user posted image
premali buši? eh, kaj pa če nosiš vse v križu? jaz mam pa taki buši, da če bom mogla do roka nosit bom kot če bi požrla dve nogometni žogi.user posted image user posted image user posted image  razlog? ja vse nosim odspredaj in pa še naše dete je konkretno težko.

danes sem mela pregled, zdaj pa bo treba začet hodit vsak teden. je G gledal odpustnico in pa UZ, ki so ga delali v bolnici in pri OTT se ustavi. ja eni se rodijo z 2500g, eni pa z 4500g. huh, jaz pa bom med ta drugimi.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
6.10.2009 17:52:33   
murkica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Murkica čist malo še...a se zavedaš tega? kako se počutiš? si se že odločila, kako boš rodila?eA?

Ja zdaj pa res še čisto malo :) Se ful veselim že!!!

Drugače pa bom rodila kar v Ljubljani in nobenih posebnih želja nimam, tako, da rekla bom samo za tisto posteljo, na kateri lahko rodim v sede, drugače pa ne mislim komplicirat. Počutim se pa odlično. Hvala bogu nimam nobenih težav in resnično upam, da ostane tako tudi do poroda. Pripravljeno imamo praktično vse, samo še oprat in zlikat moram do konca, ostalo pa je. Tako, da resnično komaj čakam, da prijoka na svet naša pupika.

Špelči ne skrbi sigurno je vse ok. Ja tele UZ-je pa res tako šparajo, kot da bi pregled stal milijon,user posted image user posted image user posted image !!!

Nič ostale bodite lepo, jaz pa se grem malo vržt pred TV, potem pa grem pobrat perilo in morda ga tudi že kaj zlikam.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
6.10.2009 18:51:47   
Anonimen
Sploh niste vidle... Al pa naju ne marate več user posted image user posted image user posted image

KLIK

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
6.10.2009 18:53:26   
sonček33
Živa, da ne bi imele rade take fajn punce in takoooooo čudovitega fantka!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
6.10.2009 18:57:53   
Kliki
Živa joj kak corti je tale tvoj Žigec.

Špelka12 ja to nam pa le sporoči kdaj bomo dihale. Nč se ne sekiraj, vse je OK. Kot so ti že napisale verjetno nosiš ful v križu. Drži se.

Murkica ja fajen je če pred porodom vse poštimaš da te slučajo kaj ne prehiti.
Moja kolegica je rodila en mesec prej in razen vozička ni imela še nič je potem vse dragi pa starši zrihtal.

No jast sem pa nek virus fasala tko da sem že od včeraj popoldne čist hin. Prespala sem pa pomoje vse skupaj ene 20ur. Pa se je splačalo ker sem sedaj že bistveno bolje.

Lep večer vsem mamicam, nosečkam in borkam.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 6.10.2009 18:59:03 >

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
6.10.2009 19:02:00   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Sploh niste vidle... Al pa naju ne marate več user posted image user posted image user posted image

KLIK

nism vidla user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  smejko mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
6.10.2009 19:06:06   
pikicao.
user posted image  mam ga mam ga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
6.10.2009 19:08:33   
Kliki
Pujsi dobr večer. Si si nabavla zimsko kolekcijo predvidevam.

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
6.10.2009 19:10:53   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Pujsi dobr večer. Si si nabavla zimsko kolekcijo predvidevam.

sm sm.. sam ne govor smrdela sm po 7 razlicnih parfumih + krema od solarija user posted image user posted image user posted image  

sm biu smrdo prdo user posted image user posted image  (sam d nism prdu) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
6.10.2009 19:12:04   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

KLIK

maramo, maramo. le prvi link ni deloval. a taki nasmešek je Žigec pripravljal v soboto, samo ga mi ni namenil. zdaj sem pa vseeno vidla.user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
7.10.2009 9:11:55   
aqua77

user posted image  mam ga mam ga user posted image user posted image user posted image user posted image

IN???

a zaupaš, kaj smo nabavli??? user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
7.10.2009 9:12:23   
aqua77
Živček kak smo cort!!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
7.10.2009 9:38:26   
pikicao.
hihi user posted image user posted image user posted image

je kr armani padu user posted image  ....
d ne govorim oz pisem kako sm smrdela..aaaaa.. 10 razlicnih prfumov na seb (jaooooooooooooo) pa se enkrt ooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ahaha
pa se v solariju sm bla med malco vceraj pa mela se vonj po solariju in kremi user posted image user posted image user posted image user posted image

tko d sm mogla pavzo nrdit in it se druge stvari vmes kupt d se je mal vse razdisal in sm pol prsla nazaj do prodajalke pa rekla.. zapestje pa komolec mi disita user posted image user posted image user posted image  nimam pa pojma kter parfum je touser posted image user posted image user posted image

tko d smo pol se na ramena sprical user posted image user posted image user posted image user posted image ...

no in vzamem armanijauser posted image user posted image  ..pa pol k se dam peljeva nism vedla ce je ta 100% t pravi... in se pospricam se jz enkrt... in ugan kje.. ahahaha.... na koleno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in se sred avtoceste pol po kolenu voham pa ga ovohavam user posted image user posted image user posted image user posted image
raj nom pomislila kaj so si mislili drugi k so me vidl user posted image user posted image user posted image user posted image
ampak kaj cmo that's me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
7.10.2009 9:38:31   
murkica
živček sm vidla že na FB-ju. Mali je res prekrasen in nasmeh ti noro polepša dan. Komaj čakam, da se nam naša bebika tkole zasmejiuser posted image .

Jaz sem ravno pojedla zajtrk, zdaj pa me kar ma, da bi šla še malo v posteljo. Sploh se mi ne da bit pokonci. Tudi tamala danes čisto narahlo brca in mislim, da je tudi ona bolj zaspane sorte in da se nebi nič branla :))))

Nič grem pa vseeno dat prat še eno rundo perila, ve pa bodite lepo, pa se beremo!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
7.10.2009 10:07:21   
gigi1
Špelči lubika mislim nate user posted image

Nonči in Murki še malo user posted image

Živček smo zgleda vse tist klik spregledale. Nasmešek je pa carski user posted image

Pikica user posted image  user posted image  user posted image  za armanija user posted image

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
7.10.2009 10:39:08   
ledenka
Piki, kerega armanija maš? user posted image

špelči, murkica in nončika, še malo, pa dihamoooooo user posted image user posted image user posted image

aqua in gigi, držimo pesti user posted image user posted image user posted image naj bo jesen plodna!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
7.10.2009 11:35:27   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Piki, kerega armanija maš? user posted image

mam diamonds user posted image  

a me vohas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......