Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 13:01:56
|
|
|
|
aqua77
|
To je že zimska kolekcija! Jaz mam itak celo leto tamočne varjante, da ne zasmrdim po postani vodi, se lah še paglavci zaredijo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 13:06:02
|
|
|
|
pikicao.
|
hihihi zaboni pa zabonke pa misls d ga majo v müllerju ? dons grem k moj pride pome.. pa nocm 3 ure tm not bit k me bo moj nekam prsraufu a si dobila how how?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 13:09:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hihihi zaboni pa zabonke pa misls d ga majo v müllerju ? dons grem k moj pride pome.. pa nocm 3 ure tm not bit k me bo moj nekam prsraufu a si dobila how how? V müllerju sem ga kupla pred 4 dnevi. tako da ga majo preverjeno, probaj se njegovega Angel, je tud zlo fajn, sam jaz sem ga že mal sita... How how, sem se skoraj naglas začela krohotat sredi kolegija... Me je direktor mal sumljivo gledal... Ah, voda pač...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 13:14:28
|
|
|
|
pikicao.
|
hihi sam un mms uceri je bil boljsi no bom povohu ta dva kandidata kak si ti prijazno dete k mi tkole pomagas kok douzn
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 13:39:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hihi sam un mms uceri je bil boljsi no bom povohu ta dva kandidata kak si ti prijazno dete k mi tkole pomagas kok douzn en kup kuruze...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 14:14:05
|
|
|
|
pikicao.
|
mam tako guzvo na siht pa si se zmer cajt uzamem d te s kuruzo nafutram ceprou mamo pujski radi to..ojnk ojnk
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 14:45:12
|
|
|
|
gigi1
|
Pikica meni pozimi dišijo bolj "moški" vonji (me bolj pogrejejo ). CK One ali DIOR Dune
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 17:28:44
|
|
|
|
spelka12
|
borke evo mene s pregleda. Jutri imam amnio. Glavca je že čist dol, pa majčken sem že odprta. Jest sem pa mislila, da me kostanj pa grozdje napenjata . Pa spet me je čist ustrašla, da zdej mam pa res premajhen trebuh . PA porka zakaj mi ne naredijo UZ-ja, sej tam se približno vidi kolk je Štefan velik a ne? Tko da sem se odločila, da naslednji teden že dihamo. Bo benika al pa erin sporočila, ko bo kej. žižetkaaaaa tetka lunca mi bo pa karto za v Rim zrihtala ane?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 17:46:45
|
|
|
|
Nončika
|
špelči, oooo. počasi dihamo? se boš ti odločila, ali se bo pa tvoje detece odločilo? premali buši? eh, kaj pa če nosiš vse v križu? jaz mam pa taki buši, da če bom mogla do roka nosit bom kot če bi požrla dve nogometni žogi. razlog? ja vse nosim odspredaj in pa še naše dete je konkretno težko. danes sem mela pregled, zdaj pa bo treba začet hodit vsak teden. je G gledal odpustnico in pa UZ, ki so ga delali v bolnici in pri OTT se ustavi. ja eni se rodijo z 2500g, eni pa z 4500g. huh, jaz pa bom med ta drugimi.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 17:52:33
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Murkica čist malo še...a se zavedaš tega? kako se počutiš? si se že odločila, kako boš rodila?eA? Ja zdaj pa res še čisto malo :) Se ful veselim že!!! Drugače pa bom rodila kar v Ljubljani in nobenih posebnih želja nimam, tako, da rekla bom samo za tisto posteljo, na kateri lahko rodim v sede, drugače pa ne mislim komplicirat. Počutim se pa odlično. Hvala bogu nimam nobenih težav in resnično upam, da ostane tako tudi do poroda. Pripravljeno imamo praktično vse, samo še oprat in zlikat moram do konca, ostalo pa je. Tako, da resnično komaj čakam, da prijoka na svet naša pupika. Špelči ne skrbi sigurno je vse ok. Ja tele UZ-je pa res tako šparajo, kot da bi pregled stal milijon, !!! Nič ostale bodite lepo, jaz pa se grem malo vržt pred TV, potem pa grem pobrat perilo in morda ga tudi že kaj zlikam. Papa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 18:51:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sploh niste vidle... Al pa naju ne marate več KLIK
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 18:53:26
|
|
|
|
sonček33
|
Živa, da ne bi imele rade take fajn punce in takoooooo čudovitega fantka!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 18:57:53
|
|
|
|
Kliki
|
Živa joj kak corti je tale tvoj Žigec. Špelka12 ja to nam pa le sporoči kdaj bomo dihale. Nč se ne sekiraj, vse je OK. Kot so ti že napisale verjetno nosiš ful v križu. Drži se. Murkica ja fajen je če pred porodom vse poštimaš da te slučajo kaj ne prehiti. Moja kolegica je rodila en mesec prej in razen vozička ni imela še nič je potem vse dragi pa starši zrihtal. No jast sem pa nek virus fasala tko da sem že od včeraj popoldne čist hin. Prespala sem pa pomoje vse skupaj ene 20ur. Pa se je splačalo ker sem sedaj že bistveno bolje. Lep večer vsem mamicam, nosečkam in borkam.
< Sporočilo je popravil Kliki -- 6.10.2009 18:59:03 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 19:02:00
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Sploh niste vidle... Al pa naju ne marate več KLIK nism vidla iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii smejko mali
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 19:06:06
|
|
|
|
pikicao.
|
mam ga mam ga
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 19:08:33
|
|
|
|
Kliki
|
Pujsi dobr večer. Si si nabavla zimsko kolekcijo predvidevam.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 19:10:53
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Pujsi dobr večer. Si si nabavla zimsko kolekcijo predvidevam. sm sm.. sam ne govor smrdela sm po 7 razlicnih parfumih + krema od solarija sm biu smrdo prdo (sam d nism prdu)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 6.10.2009 19:12:04
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Sploh niste vidle... Al pa naju ne marate več KLIK maramo, maramo. le prvi link ni deloval. a taki nasmešek je Žigec pripravljal v soboto, samo ga mi ni namenil. zdaj sem pa vseeno vidla.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 9:11:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. mam ga mam ga IN??? a zaupaš, kaj smo nabavli???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 9:12:23
|
|
|
|
aqua77
|
Živček kak smo cort!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 9:38:26
|
|
|
|
pikicao.
|
hihi je kr armani padu .... d ne govorim oz pisem kako sm smrdela..aaaaa.. 10 razlicnih prfumov na seb (jaooooooooooooo) pa se enkrt ooooooooo ahaha pa se v solariju sm bla med malco vceraj pa mela se vonj po solariju in kremi tko d sm mogla pavzo nrdit in it se druge stvari vmes kupt d se je mal vse razdisal in sm pol prsla nazaj do prodajalke pa rekla.. zapestje pa komolec mi disita nimam pa pojma kter parfum je to tko d smo pol se na ramena sprical ... no in vzamem armanija ..pa pol k se dam peljeva nism vedla ce je ta 100% t pravi... in se pospricam se jz enkrt... in ugan kje.. ahahaha.... na koleno in se sred avtoceste pol po kolenu voham pa ga ovohavam raj nom pomislila kaj so si mislili drugi k so me vidl ampak kaj cmo that's me
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 9:38:31
|
|
|
|
murkica
|
živček sm vidla že na FB-ju. Mali je res prekrasen in nasmeh ti noro polepša dan. Komaj čakam, da se nam naša bebika tkole zasmeji . Jaz sem ravno pojedla zajtrk, zdaj pa me kar ma, da bi šla še malo v posteljo. Sploh se mi ne da bit pokonci. Tudi tamala danes čisto narahlo brca in mislim, da je tudi ona bolj zaspane sorte in da se nebi nič branla :)))) Nič grem pa vseeno dat prat še eno rundo perila, ve pa bodite lepo, pa se beremo!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 10:07:21
|
|
|
|
gigi1
|
Špelči lubika mislim nate Nonči in Murki še malo Živček smo zgleda vse tist klik spregledale. Nasmešek je pa carski Pikica za armanija Lep dan vsem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 10:39:08
|
|
|
|
ledenka
|
Piki, kerega armanija maš? špelči, murkica in nončika, še malo, pa dihamoooooo aqua in gigi, držimo pesti naj bo jesen plodna!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 7.10.2009 11:35:27
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Piki, kerega armanija maš? mam diamonds a me vohas
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......