|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
7.10.2009 13:16:23   
Jancci
Chicolina nehi ga srat!!! Tuki te bomo najprej vse napadle, pol te bomo pa IGNORIRALE!!! Ane bejbe??? user posted image user posted image user posted image

Metica je danes spala celo noč, tko da Ploha najlepša hvala za ponudbo, ampak jest je ne zamenjam s tvojo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
7.10.2009 13:17:19   
Zvezdica
Mali mi je vse šuhe in vrečke zmetal iz omareuser posted image user posted image . Greva rajši ven

naš pa vegeto stresel in potem še polizaluser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.10.2009 13:18:08 >

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
7.10.2009 13:18:22   
ronja
ronja tebe pa res nič več ni skupaj, pa jej malo več punca

I try - whenever I get a chanceuser posted image user posted image (ne vem, kirega smajlija naj na tole pripopam, pa sem kar oba...)

Me smo bile ravno zunaj, smo šle po AD3 kapljice in vprašat vzgojiteljico, kdaj naj se v pon. namalava s tamalo v vrtcu - odg. ob 9:15-9:20 nekje. zdaj gre pa zares!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
7.10.2009 13:20:52   
Anonimen
kok je naša ulla diplomatska
vsa čast.

user posted image ma sej vemo, da men diplomacija ni glih vrlinauser posted image sam mam pa drugih tolk, da odvaga user posted image user posted image user posted image

ronja sej men je huda taka čupauser posted image moj lubi je bil tak v mladih letihuser posted image je skravžlan tud...zdej ga živ boh  ne more več v kaj takega prepičat...vsak mesec gre k frizerju se postrižt user posted image men je pa toooolk všeč, če ma mal bl dolge lase, pa da je še neobrit user posted image user posted image user posted image

jst sem za dons ješpranj vzela iz skrinje, lubi tak šele zvečer enkrt pride spet, zdejle bom šla po ulo, se najemo, pol pa ven malo, na luft....

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3004
7.10.2009 13:22:38   
Anonimen
krtexx sem prebrala, svaka vama čast, resno user posted image user posted image user posted image posebej za živce, da sta sploh sfurala vse skup, ma men se odpelje verjetno user posted image res, dobri ste, vsi skpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3005
7.10.2009 13:23:40   
ronja
ulla, tole mu pokaži, kar si napisala, pa si bo premislil... Vsak je rad všeč svoji boljši polovici... Ja, meni je tudi všeč taka čupcauser posted image . Joj, kdaj bojo otroci popoldne šli na kake aktivnosti?...user posted image Ah, ja, neki me maj daje zadnje čase - ne vem, a z zamudo od prejšnjega al že od naslednjega...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
7.10.2009 13:25:13   
krtekxx
Čigava nečimrnost zdaj - tvoja al moja?

Ja moja.
Ulla, thx. Zdej najbrž razumeš, da sem vsakič, ko Brita kihne za k psihiatru.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
7.10.2009 13:31:07   
Anonimen
Ulla, thx. Zdej najbrž razumeš, da sem vsakič, ko Brita kihne za k psihiatru.

ja, sej sem prej to študirala, ko si pisala da vedno, ko je kaj, šibaš z njo k zdravniku...če kdo, pol ti sigurnio upravičenouser posted image
jsr res upam, da je vse tahuj za vami in da vas čaka lepo in mirno življenjeuser posted image privoščim.

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3008
7.10.2009 13:33:23   
Anonimen
Vsak je rad všeč svoji boljši polovici... Ja, meni je tudi všeč taka čupca

eh, veš kolkrt sem mu že rekla user posted image pa mu tiščala slike pod nos, kak je bil, ko me je zapel, pa pravi da sem jst njega user posted image user posted image ampak pravi da mu grejo lasje na živce, dolgi, da ga nervirajo user posted image morm poudarit, da ne govorim o dolgih laseh, ampak o mal daljših...tolk da ni čist na kratk...ne rečem če bi revežu v oči silili user posted image

eh...

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
7.10.2009 13:36:35   
ronja
pa pravi da sem jst njega

Ulla, o tem sploh ne dvomimuser posted image Ma, čudno, da noče. Moj lubi si jih pusti, če kaj omenimuser posted image . Mogoče ga res tok motijo...

Čigava nečimrnost zdaj - tvoja al moja?

Ja moja.

Aha: si hotela ugotovit, če si bolj suha kot jaz, al kaj?user posted image In, odg. je? (zdej še mene firbec matrauser posted image ). (Čeprav po pravici povedano, sem jaz sama sebi bolj všeč pri 54 kg).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
7.10.2009 13:39:19   
Anonimen
pomota user posted image nisem vzela ješprenj iz skrinje, ampak pasulj user posted image  user posted image zdej k se je odtajal, sm pa vidla....

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3011
7.10.2009 13:47:36   
yelci
Ronja,moja sodelavka ma hude ekstreme,ona gre kao po malco in kupi 2 riževi čokoladi,eno za nas,eno zase,nauš verjela,me ne pridemo do koščka,k je ona tko hitrauser posted image user posted image ,pol en dan nč ne je,pa par dni spet goro sladkarij....Sm ji ˝težila˝ bolj iz zdravstvenih razlogov,ma težave s križem in zatekanjem nog.Drgač pa nam nobeni rekla,da ma preveč kil,k itak ne veš kak je razlog...
Ja se pa strinjam s tabo,da se tud jst bolj vitalna,bol okretno počutm,če mam kako kilo manjuser posted image
Men je tud moj bol všeč,če je mal zaraščen,ma fulll lepe lase,temne,valoviteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
7.10.2009 13:59:34   
rubica
zvezdica ni nobena vprašala bom pa jaz a mi lahko tut sodeljujemo na tvojem forumu? user posted image user posted image

ja ši.. v kaj se eni spuščajo, se strinjam z vsako natipkano besedo tej čiči, ki jo je objavla ulla.

naša tamal pa dans full spi? sploh nism navajena pa še kar ma skos ta nosk za pucat user posted image , je bla 1ič od kar je ponoči ful malo polulana in drugo previjanje tut ful mal, pol se je pa pokakala in je bla plenica tut polna lulanja, res težka a nej me kaj skrbiuser posted image k drgač je res fajn polulana ko se 1ič po noči previjeva.

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
7.10.2009 14:06:01   
ronja
kupi 2 riževi čokoladi,eno za nas,eno zase,nauš verjela,me ne pridemo do koščka,k je ona tko hitra

hehe, bom verjela, midva z lubijem sva ista!user posted image komot vsak od naju zmaže eno riževo čokolado! To pa res ni tok!user posted image Trenutno se bašem z drugim krožnikom lazanje (ostala od včeraj: brokoli, tuna, paradižnik...), pa čez si nameravam privoščit vsaj en čokoladni kornet, če bo le čas, pa vsaj dva...

Moja bivša sodelavka se vsakič, ko je noseča, zredi za min. 30 kg. Potem shujša nazaj, pravi, da brez kake hude diete (malo popazi, pa dojenje...). Ampak se mi zdi, da se na postavi vseeno pozna - koža in kosti se nekak drugače postavijo, če morajo vsake 2-3 leta nosit 30 kil več...

Men je tud moj bol všeč,če je mal zaraščen,ma fulll lepe lase,temne,valoviteuser posted image

Danes zvečer se mi bo kolcalo - ko bojo vsi fantje tko zadovoljni, heheuser posted image . Danes jih nič ne opravljamo, vse smo neki user posted image user posted image user posted image ... Pa vse se je začelo z lubijevo čupcouser posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
7.10.2009 14:10:08   
Zvezdica
zvezdica ni nobena vprašala bom pa jaz a mi lahko tut sodeljujemo na tvojem forumu? user posted image user posted image

bom premislila user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
7.10.2009 14:21:36   
ronja
HAHAHA, punce, jaz bom umrla od smeha! Zdajle tlele srfam, pa se bašem, pa nekdo pozvoni pri vratih. grem in odprem, pa me tip vprša: "A je mama doma?" Umrla bom od smeha!user posted image No, posteljnino je prodajal...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
7.10.2009 14:23:39   
krtekxx
Ronja, kar tako me je zanimalo. Ker je velika razlika 52/168 ali pa 52/150. jaz sem z mojimi 54/165 zelo zadovoljna, sem bila prej s 56 v mišicah še bolj. Zaradi moči, ne izgleda.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
7.10.2009 14:30:53   
krtekxx
Rubica: sorry k bom mogoče kakega kozla ustrelila, ker ne berem vsega. a ti jo ponoči še previjaš? Po moje ni nič takega, če se je potem fejst polulala. Če je otrok bolan, potem pač mogoče malo manj pije/je in posledica je tudi v manjši količini izločkov. meni je P rekla zadnjič, ko je imela eno trebušno virozo in ej bruhala/driskala, da naj bi se tak dojenček polulal vsaj 1x n 3 ure. No, ene 2x se ni tudi 5 ur, pa je bilo vse OK. Dokler je živahna se ni kaj dosti za sekirat.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
7.10.2009 14:33:13   
rubica
ne previjem jo ko se zbudi, in pol jo podojim, ne zbujam je, zdej je pa odvisno kdaj se zbudi ona sam pred 5 ne.

pa hvala za odgovor, bom vidla, če bo lula zdej bol pogosto, pa sej verjetn ni nč.

< Sporočilo je popravil rubica -- 7.10.2009 14:36:30 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
7.10.2009 14:37:40   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

HAHAHA, punce, jaz bom umrla od smeha! Zdajle tlele srfam, pa se bašem, pa nekdo pozvoni pri vratih. grem in odprem, pa me tip vprša: "A je mama doma?" Umrla bom od smeha!user posted image No, posteljnino je prodajal...

user posted image user posted image user posted image user posted image

in, kaj si rekla'???

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.10.2009 14:51:58   
ronja
hehe, ko je posteljnino omenu, sem rekla, da ne - sam se mi zdi, da je on to vzel, kot da mame ni domauser posted image . Vsekakor mi je dal mir.
Zadnje čase se mi sploh taki heci dogajajo: zadnjič smo šli na vikend z lubijem, pa sem predlagala, da se vmes ustavimo, pa kupim burek, da bomo meli nekaj bolj konkretnega v želodcih, ker časa za pravo kosilo ni bilo. In lubi počaka z malima v avtu, jaz letim po burek, pa še prav nič dobre volje nisem bila takrat...pa me gospod prodajelec bureka povabi na kavico... Pa sem prej omenila, da me tamali čakajo v avtu... No, potem sem mu povedala, da me v avtu čakata otroka IN lubi, pa je rekel, ok, pa kdaj drugičuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.10.2009 14:59:39   
mimi30
halo, vse kar sem si zapomnila je lubi, pa lubi, pa laski, pa dolgi, pa lubi, pa user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image juhu, kak nam je fajn

pol mam sam jaz danes eno taščino na zalogiuser posted image user posted image

zdajle sem si kafe skuhala, ker večeraj sem ga čist prepozno spila user posted image in pol že itak slabo spim, ker sem cela posrana od strahu (dragega ni doma) user posted image pol pa še zarad kave nisem mogla spat in sem imela uhe čist na pecljihuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
7.10.2009 15:03:11   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

user posted image user posted image user posted image

jaz sem bila pa zadnjič s špelo v trgovini in sem kupla še nalepke za album (za nejca) in mi je prodajalka rekla, da to bo pa verjetno bol za mamico, da pupika je pa še premala....in pol sem ji rekla, da imam še enega večjega škrata v atvu in se je začudla, da sem tolk mlada pa že dva otrokauser posted image user posted image ....sej mi je blo kr fajnuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
7.10.2009 15:03:50   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

halo, vse kar sem si zapomnila je lubi, pa lubi, pa laski, pa dolgi, pa lubi, pa user posted image user posted image user posted image .....user posted image user posted image user posted image juhu, kak nam je fajn

pol mam sam jaz danes eno taščino na zalogiuser posted image user posted image

zdajle sem si kafe skuhala, ker večeraj sem ga čist prepozno spila user posted image in pol že itak slabo spim, ker sem cela posrana od strahu (dragega ni doma) user posted image pol pa še zarad kave nisem mogla spat in sem imela uhe čist na pecljihuser posted image

ne jst jo mam tud, sam nam komentirala user posted image user posted image user posted image

zakaj spiš na pecljih?? glih ne sledim najbol?

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
7.10.2009 15:04:57   
Anonimen
sam mimi ti res ful mlaj zgledašuser posted image ne bom nikol pozabla, k si mi rekla, da nej gledam kje bo kaka starejša, blont mamicauser posted image in jst sem iskala starejšo, blont mamico in pol prideš ti in ene pol ure kr nisem k seb pršla od šokauser posted image user posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?