Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:16:23
|
|
|
|
Jancci
|
Chicolina nehi ga srat!!! Tuki te bomo najprej vse napadle, pol te bomo pa IGNORIRALE!!! Ane bejbe??? Metica je danes spala celo noč, tko da Ploha najlepša hvala za ponudbo, ampak jest je ne zamenjam s tvojo!!!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:17:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mali mi je vse šuhe in vrečke zmetal iz omareuser posted image user posted image . Greva rajši ven naš pa vegeto stresel in potem še polizal
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.10.2009 13:18:08 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:18:22
|
|
|
|
ronja
|
ronja tebe pa res nič več ni skupaj, pa jej malo več punca I try - whenever I get a chance (ne vem, kirega smajlija naj na tole pripopam, pa sem kar oba...) Me smo bile ravno zunaj, smo šle po AD3 kapljice in vprašat vzgojiteljico, kdaj naj se v pon. namalava s tamalo v vrtcu - odg. ob 9:15-9:20 nekje. zdaj gre pa zares!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
kok je naša ulla diplomatska vsa čast. ma sej vemo, da men diplomacija ni glih vrlina sam mam pa drugih tolk, da odvaga ronja sej men je huda taka čupa moj lubi je bil tak v mladih letih je skravžlan tud...zdej ga živ boh ne more več v kaj takega prepičat...vsak mesec gre k frizerju se postrižt men je pa toooolk všeč, če ma mal bl dolge lase, pa da je še neobrit jst sem za dons ješpranj vzela iz skrinje, lubi tak šele zvečer enkrt pride spet, zdejle bom šla po ulo, se najemo, pol pa ven malo, na luft....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
krtexx sem prebrala, svaka vama čast, resno posebej za živce, da sta sploh sfurala vse skup, ma men se odpelje verjetno res, dobri ste, vsi skp
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:23:40
|
|
|
|
ronja
|
ulla, tole mu pokaži, kar si napisala, pa si bo premislil... Vsak je rad všeč svoji boljši polovici... Ja, meni je tudi všeč taka čupca . Joj, kdaj bojo otroci popoldne šli na kake aktivnosti?... Ah, ja, neki me maj daje zadnje čase - ne vem, a z zamudo od prejšnjega al že od naslednjega...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:25:13
|
|
|
|
krtekxx
|
Čigava nečimrnost zdaj - tvoja al moja? Ja moja. Ulla, thx. Zdej najbrž razumeš, da sem vsakič, ko Brita kihne za k psihiatru.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla, thx. Zdej najbrž razumeš, da sem vsakič, ko Brita kihne za k psihiatru. ja, sej sem prej to študirala, ko si pisala da vedno, ko je kaj, šibaš z njo k zdravniku...če kdo, pol ti sigurnio upravičeno jsr res upam, da je vse tahuj za vami in da vas čaka lepo in mirno življenje privoščim.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsak je rad všeč svoji boljši polovici... Ja, meni je tudi všeč taka čupca eh, veš kolkrt sem mu že rekla pa mu tiščala slike pod nos, kak je bil, ko me je zapel, pa pravi da sem jst njega ampak pravi da mu grejo lasje na živce, dolgi, da ga nervirajo morm poudarit, da ne govorim o dolgih laseh, ampak o mal daljših...tolk da ni čist na kratk...ne rečem če bi revežu v oči silili eh...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:36:35
|
|
|
|
ronja
|
pa pravi da sem jst njega Ulla, o tem sploh ne dvomim Ma, čudno, da noče. Moj lubi si jih pusti, če kaj omenim . Mogoče ga res tok motijo... Čigava nečimrnost zdaj - tvoja al moja? Ja moja. Aha: si hotela ugotovit, če si bolj suha kot jaz, al kaj? In, odg. je? (zdej še mene firbec matra ). (Čeprav po pravici povedano, sem jaz sama sebi bolj všeč pri 54 kg).
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
pomota nisem vzela ješprenj iz skrinje, ampak pasulj zdej k se je odtajal, sm pa vidla....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:47:36
|
|
|
|
yelci
|
Ronja,moja sodelavka ma hude ekstreme,ona gre kao po malco in kupi 2 riževi čokoladi,eno za nas,eno zase,nauš verjela,me ne pridemo do koščka,k je ona tko hitra ,pol en dan nč ne je,pa par dni spet goro sladkarij....Sm ji ˝težila˝ bolj iz zdravstvenih razlogov,ma težave s križem in zatekanjem nog.Drgač pa nam nobeni rekla,da ma preveč kil,k itak ne veš kak je razlog... Ja se pa strinjam s tabo,da se tud jst bolj vitalna,bol okretno počutm,če mam kako kilo manj Men je tud moj bol všeč,če je mal zaraščen,ma fulll lepe lase,temne,valovite
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 13:59:34
|
|
|
|
rubica
|
zvezdica ni nobena vprašala bom pa jaz a mi lahko tut sodeljujemo na tvojem forumu? ja ši.. v kaj se eni spuščajo, se strinjam z vsako natipkano besedo tej čiči, ki jo je objavla ulla. naša tamal pa dans full spi? sploh nism navajena pa še kar ma skos ta nosk za pucat , je bla 1ič od kar je ponoči ful malo polulana in drugo previjanje tut ful mal, pol se je pa pokakala in je bla plenica tut polna lulanja, res težka a nej me kaj skrbi k drgač je res fajn polulana ko se 1ič po noči previjeva.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 14:06:01
|
|
|
|
ronja
|
kupi 2 riževi čokoladi,eno za nas,eno zase,nauš verjela,me ne pridemo do koščka,k je ona tko hitra hehe, bom verjela, midva z lubijem sva ista! komot vsak od naju zmaže eno riževo čokolado! To pa res ni tok! Trenutno se bašem z drugim krožnikom lazanje (ostala od včeraj: brokoli, tuna, paradižnik...), pa čez si nameravam privoščit vsaj en čokoladni kornet, če bo le čas, pa vsaj dva... Moja bivša sodelavka se vsakič, ko je noseča, zredi za min. 30 kg. Potem shujša nazaj, pravi, da brez kake hude diete (malo popazi, pa dojenje...). Ampak se mi zdi, da se na postavi vseeno pozna - koža in kosti se nekak drugače postavijo, če morajo vsake 2-3 leta nosit 30 kil več... Men je tud moj bol všeč,če je mal zaraščen,ma fulll lepe lase,temne,valoviteuser posted image Danes zvečer se mi bo kolcalo - ko bojo vsi fantje tko zadovoljni, hehe . Danes jih nič ne opravljamo, vse smo neki ... Pa vse se je začelo z lubijevo čupco
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 14:10:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica ni nobena vprašala bom pa jaz a mi lahko tut sodeljujemo na tvojem forumu? user posted image user posted image bom premislila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 14:21:36
|
|
|
|
ronja
|
HAHAHA, punce, jaz bom umrla od smeha! Zdajle tlele srfam, pa se bašem, pa nekdo pozvoni pri vratih. grem in odprem, pa me tip vprša: "A je mama doma?" Umrla bom od smeha! No, posteljnino je prodajal...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 14:23:39
|
|
|
|
krtekxx
|
Ronja, kar tako me je zanimalo. Ker je velika razlika 52/168 ali pa 52/150. jaz sem z mojimi 54/165 zelo zadovoljna, sem bila prej s 56 v mišicah še bolj. Zaradi moči, ne izgleda.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 14:30:53
|
|
|
|
krtekxx
|
Rubica: sorry k bom mogoče kakega kozla ustrelila, ker ne berem vsega. a ti jo ponoči še previjaš? Po moje ni nič takega, če se je potem fejst polulala. Če je otrok bolan, potem pač mogoče malo manj pije/je in posledica je tudi v manjši količini izločkov. meni je P rekla zadnjič, ko je imela eno trebušno virozo in ej bruhala/driskala, da naj bi se tak dojenček polulal vsaj 1x n 3 ure. No, ene 2x se ni tudi 5 ur, pa je bilo vse OK. Dokler je živahna se ni kaj dosti za sekirat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 14:33:13
|
|
|
|
rubica
|
ne previjem jo ko se zbudi, in pol jo podojim, ne zbujam je, zdej je pa odvisno kdaj se zbudi ona sam pred 5 ne. pa hvala za odgovor, bom vidla, če bo lula zdej bol pogosto, pa sej verjetn ni nč.
< Sporočilo je popravil rubica -- 7.10.2009 14:36:30 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 14:37:40
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja HAHAHA, punce, jaz bom umrla od smeha! Zdajle tlele srfam, pa se bašem, pa nekdo pozvoni pri vratih. grem in odprem, pa me tip vprša: "A je mama doma?" Umrla bom od smeha! No, posteljnino je prodajal... in, kaj si rekla'???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 14:51:58
|
|
|
|
ronja
|
hehe, ko je posteljnino omenu, sem rekla, da ne - sam se mi zdi, da je on to vzel, kot da mame ni doma . Vsekakor mi je dal mir. Zadnje čase se mi sploh taki heci dogajajo: zadnjič smo šli na vikend z lubijem, pa sem predlagala, da se vmes ustavimo, pa kupim burek, da bomo meli nekaj bolj konkretnega v želodcih, ker časa za pravo kosilo ni bilo. In lubi počaka z malima v avtu, jaz letim po burek, pa še prav nič dobre volje nisem bila takrat...pa me gospod prodajelec bureka povabi na kavico... Pa sem prej omenila, da me tamali čakajo v avtu... No, potem sem mu povedala, da me v avtu čakata otroka IN lubi, pa je rekel, ok, pa kdaj drugič
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 14:59:39
|
|
|
|
mimi30
|
halo, vse kar sem si zapomnila je lubi, pa lubi, pa laski, pa dolgi, pa lubi, pa ..... juhu, kak nam je fajn pol mam sam jaz danes eno taščino na zalogi zdajle sem si kafe skuhala, ker večeraj sem ga čist prepozno spila in pol že itak slabo spim, ker sem cela posrana od strahu (dragega ni doma) pol pa še zarad kave nisem mogla spat in sem imela uhe čist na pecljih
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 15:03:11
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja HAHAHA, punce, jaz bom umrla od smeha! Zdajle tlele srfam, pa se bašem, pa nekdo pozvoni pri vratih. grem in odprem, pa me tip vprša: "A je mama doma?" Umrla bom od smeha! No, posteljnino je prodajal... jaz sem bila pa zadnjič s špelo v trgovini in sem kupla še nalepke za album (za nejca) in mi je prodajalka rekla, da to bo pa verjetno bol za mamico, da pupika je pa še premala....in pol sem ji rekla, da imam še enega večjega škrata v atvu in se je začudla, da sem tolk mlada pa že dva otroka ....sej mi je blo kr fajn
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 15:03:50
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 halo, vse kar sem si zapomnila je lubi, pa lubi, pa laski, pa dolgi, pa lubi, pa ..... juhu, kak nam je fajn pol mam sam jaz danes eno taščino na zalogi zdajle sem si kafe skuhala, ker večeraj sem ga čist prepozno spila in pol že itak slabo spim, ker sem cela posrana od strahu (dragega ni doma) pol pa še zarad kave nisem mogla spat in sem imela uhe čist na pecljih ne jst jo mam tud, sam nam komentirala zakaj spiš na pecljih?? glih ne sledim najbol?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 7.10.2009 15:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
sam mimi ti res ful mlaj zgledaš ne bom nikol pozabla, k si mi rekla, da nej gledam kje bo kaka starejša, blont mamica in jst sem iskala starejšo, blont mamico in pol prideš ti in ene pol ure kr nisem k seb pršla od šoka
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?