|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
6.10.2009 8:57:31   
zrak
Nene, kdaj je delala naša P včeraj... 2x sem klicala pa se ni javilauser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.10.2009 9:09:07   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Nene, kdaj je delala naša P včeraj... 2x sem klicala pa se ni javilauser posted image

zjutraj

v sredo pa dela popoldne

danes pa ne vem kako jeuser posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.10.2009 9:13:31   
zrak
ja sem klicala zjutraj in še za vsak slučaj popoldan, ker včasih delajo tudi popoldan , če morajo nadomeščati, pa se mi ni nihče javil.... pa bom danes klicala

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.10.2009 9:16:16   
n€na

ja sem klicala zjutraj in še za vsak slučaj popoldan, ker včasih delajo tudi popoldan , če morajo nadomeščati, pa se mi ni nihče javil.... pa bom danes klicala

lahko, da se ti ni mogla oglasit...v takih primerih večkrat v dnevu poskusi....lahko, da je ravno tisti trenutek ko si ti klicala M dala Zali pikico na prstek, al pa ji je štampiljke dajala na roko, ker je vsa poštempljana prišla domovuser posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.10.2009 9:21:08   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

lahko, da se ti ni mogla oglasit...v takih primerih večkrat v dnevu poskusi....lahko, da je ravno tisti trenutek ko si ti klicala M dala Zali pikico na prstek, al pa ji je štampiljke dajala na roko, ker je vsa poštempljana prišla domovuser posted image user posted image

ja itak ni bilo nujno, sicer bi klicala na vratarnico in vprašala..
ja mi tudi pridemo domov totalno opremljeni s štampiljkami..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.10.2009 9:43:04   
asso

Rekreacija je pa tudi meni prišla v kriuser posted image  prav pogrešam, če ne morem proti večeru se malo razmigat....sicer grem jaz na kolo ampak včeraj po 8,5 km sem bila kar izmučena...kako lepo bi bilo kolesarit, če bi kolo samo pedeliralouser posted image user posted image user posted image

Meni pa še ni, mi je skoraj muka, ampak se ne dam in si rečem, da moram...
Upam, da ne bom prej obupala :)

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
6.10.2009 9:49:26   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Rekreacija je pa tudi meni prišla v kriuser posted image  prav pogrešam, če ne morem proti večeru se malo razmigat....sicer grem jaz na kolo ampak včeraj po 8,5 km sem bila kar izmučena...kako lepo bi bilo kolesarit, če bi kolo samo pedeliralouser posted image user posted image user posted image

Meni pa še ni, mi je skoraj muka, ampak se ne dam in si rečem, da moram...
Upam, da ne bom prej obupala :)

meni je tudi tek muka, kot bi sama sebe ****...v šoli nisem nikoli laufala na daljše razdalje, sem si zmeri opravičilo zrihtalauser posted image user posted image ....zato sem se rajši za kolo odločilauser posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
6.10.2009 10:47:59   
n€na
zdej grem pa na eno zasluženo kavo user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
7.10.2009 7:25:05   
zrak
dobro jutro,

Vidim, da vedno manj sodelujete na tem forumu, verjetno ni kaj povedat...

No bom pa jaz neki povedala, vsaj za tiste ki še ne vedo.... Včeraj sem imela pregled in lahko potrdimo, da naslednje leto bo pri naši družini en član več.user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
7.10.2009 7:29:16   
NAVT
Bravo zrak, ČESTITAM!!!! Kdaj imaš rok?

Majrim, kako je?

Jaz ne utegnem niti pokukati na forum, kaj šele kaj napisati. Odkar sem na novem del. mestu, je ful enega divjanja, pa vsaj 2x na teden sem v Lj. Doma je seveda pestro, zvečer pa zaspim med prvimi.

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
7.10.2009 7:36:13   
zrak
IZVIRNO SPOROČILO: NAVT

Bravo zrak, ČESTITAM!!!! Kdaj imaš rok?

Majrim, kako je?

Jaz ne utegnem niti pokukati na forum, kaj šele kaj napisati. Odkar sem na novem del. mestu, je ful enega divjanja, pa vsaj 2x na teden sem v Lj. Doma je seveda pestro, zvečer pa zaspim med prvimi.

Navt kako so pupe v vrtcu? Jaz zvečer tudi padem dol, pa laufam samo za enim.. kaj bo šeuser posted image

Rok imam 10. april 2010.

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
7.10.2009 7:47:53   
n€na

dobro jutro,

No bom pa jaz neki povedala, vsaj za tiste ki še ne vedo.... Včeraj sem imela pregled in lahko potrdimo, da naslednje leto bo pri naši družini en član več.user posted image

jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke zrak čim lepšo in mirno nosečnost želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno manj smo tukaj ja..jaz v službi skoraj nimam več časa....
Moram počasi vse nadoknaditi, vse tisto kar niso naredili ko me ni bilo...je delo stalo...saj enkrat ko pridem notri bom spet samo tukaj viselauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem še vedno brez lući.....grem malo zakinkatuser posted image user posted image user posted image  tam do ene desetih me ne bo, ker šele takrat pride sonce do mojega oknauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
7.10.2009 7:59:05   
austen

dobro jutro,

iskrene čestitke tudi iz naše strani......user posted image user posted image user posted image ..... pa čimlepšo nosečnost user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
7.10.2009 8:10:01   
thaiss
Dobro jutro,
se švercam iz sosednejga računalnika user posted image

Matia je ostal včeraj in danes doma, ker neki malo pokašljuje, pa naj bo raje doma, preventivno.
V vrtcu so tako večinoma vsi pomalem prehlajeni, v tem vremenu itak ni nič čudnega. Tako da smo pojačali dozo čaja in propolisa, pa še Oscillococcinum mu dajem 2x dnevno.

zrak- še tukaj čestitke!! Čimlepšo in mirno nosečnost, aprila pa zdravega user posted image  (jaz navijam za pupikouser posted image )

NAVT- čestitke za novo del. mestouser posted image

nena ti se kar ponikni v temouser posted image

jaz bom okoli 11h odpeketala domov, šefa nimam tako da vsaj malo nadur spucam te dni.

zrak - naša P dela pon, tor, čet, pet ZJUTRAJ ob sredah pa popoldan. Kadar ima dežurno soboto (3.10., 24.10.) pa dela sreda, čet, petek POPOLDAN
Ob torkih zjutraj pa imajo dojenčke (posvetovalnico) in jih je res malo težje dobit na telefon. Jaz sem jo včeraj šele ob 12.30 priklicala
Upam, da je Enei OKuser posted image

ajd, grem.....vas bo na skrito bralauser posted image user posted image

lep dan pupe moje

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
7.10.2009 8:11:13   
n€na
pa ste le začela malo sem kukatuser posted image user posted image user posted image

Da povem še to...res sem ponosna sama naseuser posted image user posted image user posted image  včeraj je pod mojim kolesom padlo 10kmuser posted image Sem ratala prav odvisna....mi je moj včeraj tudi posodil čelado in neke aparature ki ti merijo kalorije, kilometre, utrip srca, višinsko razliko, skratka ni da ni...sem zgledala pravi kolesar....

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
7.10.2009 8:13:28   
thaiss
Da povem še to...res sem ponosna sama naseuser posted image user posted image user posted image  včeraj je pod mojim kolesom padlo 10kmuser posted image Sem ratala prav odvisna....mi je moj včeraj tudi posodil čelado in neke aparature ki ti merijo kalorije, kilometre, utrip srca, višinsko razliko, skratka ni da ni...sem zgledala pravi kolesar....

pridna pridnauser posted image  user posted image  
najboljše da organiziramo en Maraton J.Primorkuser posted image user posted image

neki tazga za merit utrip,kalorije, km...bi jaz imela. Kja za eno čudo imaš??

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
7.10.2009 8:16:53   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

pridna pridnauser posted image  user posted image  
najboljše da organiziramo en Maraton J.Primorkuser posted image user posted image

neki tazga za merit utrip,kalorije, km...bi jaz imela. Kja za eno čudo imaš??

to si je moj neki nabavu, ker full športa....je kupu prek ebaja ker je prišlo za polovico ceneje, kot pri nas...ma pa uro za na roko, pas okoli trupa in še neko napravo za na roko z GPS-jem....pa še graf ti riše, kako si bil pridenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
7.10.2009 8:22:31   
thaiss
to si je moj neki nabavu, ker full športa....je kupu prek ebaja ker je prišlo za polovico ceneje, kot pri nas...ma pa uro za na roko, pas okoli trupa in še neko napravo za na roko z GPS-jem....pa še graf ti riše, kako si bil pridenuser posted image user posted image user posted image

ma jaz nebi lih neke hude profi mašine, neki srednjega....bom pisala Dedku Mrazu če mi prineseuser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
7.10.2009 8:32:41   
n€na

ma jaz nebi lih neke hude profi mašine, neki srednjega....bom pisala Dedku Mrazu če mi prineseuser posted image

piši piši ja, saj se v špotrnih trgovinah dobijo tudi cenejše, jih je tudi moj gledu...

jaz sem včraj tisto mela prvič.....pa še to nebi če se moj nebi spomnu...samo na koncu sem bila malo razočarana, ker sem v tistih 40 minutah od tega mam na eno stran dva dobra klanca...zgubila samo 460 kalorijuser posted image user posted image .....sem pričakovala, da jih bom tam nekje okrog 1000user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
7.10.2009 8:35:27   
zrak
Jaz sem to uro s tem pasom lani kupila mojemu za roj. dan.
sem pa kupila kar v tisti trgovini ki ure prodajajo spodaj v šparju, ker je bil 40% škonto... drugače jih imajo v vseh športnih trgovinah

ti pa pove utrip srca, porabljene kalorije, koliko hitro tečeš itd....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
7.10.2009 9:02:38   
thaiss

sem pa kupila kar v tisti trgovini ki ure prodajajo spodaj v šparju, ker je bil 40% škonto... drugače jih imajo v vseh športnih trgovinah

in cena??

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
7.10.2009 9:25:05   
zrak

in cena??

ma meni se zdi da je bila neki pod 100 eurov (je bilo darilo)... ma dobiš za veliko bolj poceni.. včasih vidim reklamo tudi hofer za nekje 15-20 eur.... sicer manj podaktov, ma za uno ki ti rabi čisto dovolj

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
7.10.2009 9:40:13   
asso
Glede ure, če ne lahko na ebayu preko nemčije licitiraš, zna prit zelo poceni dobra ura...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
7.10.2009 11:44:56   
austen
NAVT....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
7.10.2009 11:47:24   
asso

IZVIRNO SPOROČILO: austen

NAVT....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem te zjutraj vidla user posted image user posted image Če je bilo to mišljeno z zgornjim postomuser posted image

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.