Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 7:56:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh skor bi pozabla, pa me je zdej MČ spomnila. Nika se je danes prvič sama usedla! Najprej sem misla, da se ji je samo posrečilo,pol se je pa še enkrat usedla. Je bila tako srčkana, ko je sam gledala vau kako je to dobro!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 7:58:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Nekaj sem pokomentirala, več pa ne morem ker se moj otrok ravno trese ko tipkovnico vidi in je nemogoče z njo kaj pisat. Midve z Lijiko pa sva se včeraj prvič peljali z avtobusom do doma. V mesto sva šli peš, pol pa sem jo morala po mestu nosit in sem se odločila, da greva na bus, ker do doma je nebi mogla nest, ker bi mi križ ven padel .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 8:33:09
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix za Jureta.....no se morm še jaz pohvaliti, da ima Timon tudi že kar nekaj časa urnik....katerega se zelo drži .,,,ob 20 ali 20.15 spanje......kasneje nam ne rata....pa sej je čist fino,,,,zdej se je še Naja navadila na to uro in kar oba odkorakata v posteljo...no, Timona nesem jaz uf sem se že vstrašla, da smo mi v zaostanku mi imamo uro pol osem in nam čist ustreza
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 8:34:33
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja Čer. Prinas smo včeraj dobili AB, vneta ušeska, Maks oba Miha enga, brez preizkav. Ponoč pa 39.9 vročine Maks sej lahko da je bla več, sm ko sem vidla smo takoj daleron in pod tuš, je blo kr grozno ko neveš , smo kr dežurnega klical kaj čmo, pa je rekel da naj še mal počakamo in da bo pala in je. bošček on se je pa smejal in bil vesel, midva pa panična. , da bosta čimprej zdrava!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 8:37:20
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh skor bi pozabla, pa me je zdej MČ spomnila. Nika se je danes prvič sama usedla! Najprej sem misla, da se ji je samo posrečilo,pol se je pa še enkrat usedla. Je bila tako srčkana, ko je sam gledala vau kako je to dobro! bravo Nikica Pikica
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 8:43:25
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! za vse bolane mamice in otročke Drugače pa sva danes v akciji, ker se pripravljamo na soboto, pa greva še pisarne čistit mi ni sam bi bilo fajn pa potem naj bo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 8:46:24
|
|
|
|
tasa_m
|
A ste brale kaj tole : klik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 9:02:19
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro. tasi-kaj se bojiš da te več nebo saj na onem svetu te bom tud poiskala .Tam baje tud avtobusi vozijo.Pa bravo ,da je lija spoznala vožnjo z avtobusom.Kaj ,pa se vama je tak mudilo v mesto jaz sem bla ob štirih v mestu vaju ,pa nikjer.Bi imele brezplačn prevoz . uvajanje papirja - pri naši hiši je že predelan piknik - prisotnost na pikniku odpovedujem Danes začnem s tečajem kako biti bolj priden .Niti ne vem kako vam povedat.Tak ,da me ne zvečer pogrešat ,ker molim.Ja tak ti je to.Pa ne mislit ,da sem postala cerkvena miš,čeprav tudi v tem ne bi bilo nič slabega.Iz solidarnosti do mojega brata grem še jaz ,da narediva obhajilo in birmo.Naj bo župniku ,če je glih bavca krstil brez ,da ima boter vse zakramente.Ja takrat ko bi naj hodla sva raje špricala zdaj ,pa imava j***t ga .Tako ,da od danes naprej se začnem lepo obnašat .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 9:04:49
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - za posedanje.Pri nas še nič ne diši po tem,da bi se sami vsedla.Mislim ,da bota šla prej peš ko ,pa se sama vsedla .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 9:13:31
|
|
|
|
tasa_m
|
persida.. a v onem svetu boš z busom do mene prišla? Ma sem tudi jaz bila v Müllerju okoli 16h. Je frajla bila tak tečna, smo jo je bilo treba nosit..malo jaz, malo Sara, tak da sva šle raje na busa. Ampak na busu pa ni enega ki bi ti pomagal voziček dat gor na bus. Pol mi je ena starejša gospa pomagala, ko je vidla da mi ne gre glih preko stopnic vozička dat. A praviš da boš molila danes zvečer? Zmoli še eno zame.. Pol bomo na naslednjem srečanju prej zmolili eno preden bomo kaj popili al kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 9:22:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz ne vem, kaj naj rečem glede piknika. zdaj sma gledala z mojim malo po zemljevidu in je res daleč iz mb. nekje v najbolj optimalnih razmerah, rabimo več kot dve uri v eno smer za en dan je to ful dosti vožnje... nisem prej o tem razmišljala. morama še malo premisliti. če bi nam to bilo tak daleč se voziti... če se na koncu odločimo priti, nam je pa čisto vseeno glede dneva. res nam paše sobota ali nedelja... MČ, a ti spi Klara v avtu? Jaz sem šla zadnjič do Konjic, mam 1,5 ure vožnje v eno smer, pa je šlo. Za datum te pa vseeno prosim, da se za enega odločiš, da začnemo določat, kdo kaj prinese. načeloma spi, če je prava ura in če ne traja predolgo.... bom še zdaj jaz pogledala na zemljevid. moj je bolj zapečkarski tip in ga moreš za vsako stvar prosit, da se kam premakne in si je mogoče še eno uro zraven namislil ja, a zdaj bomo imeli oba dneva piknik? pol še bom z mojim podebatirala pa javim do danes zvečer. če bo pa samo en dan, pol pa je tak jasno in me lahko načeloma kar zapišete.... bom že mojega omehčala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 9:26:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m persida.. a v onem svetu boš z busom do mene prišla? Ma sem tudi jaz bila v Müllerju okoli 16h. Je frajla bila tak tečna, smo jo je bilo treba nosit..malo jaz, malo Sara, tak da sva šle raje na busa. Ampak na busu pa ni enega ki bi ti pomagal voziček dat gor na bus. Pol mi je ena starejša gospa pomagala, ko je vidla da mi ne gre glih preko stopnic vozička dat. A praviš da boš molila danes zvečer? Zmoli še eno zame.. Pol bomo na naslednjem srečanju prej zmolili eno preden bomo kaj popili al kako? ha ha ha. tepa jaz ne pridem saj se hecam ne bote se me tak zlahka rešile kaj zdaj tasa? kdaj prideta?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 9:27:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - kdo pa je rekel,da boš kaj jedla pred hrano se moli ne pred pijačo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 9:29:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa se če bi rada kaj spovedala lahko greš z mano pridem 19.45 po tebe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 11:33:48
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa eh skor bi pozabla, pa me je zdej MČ spomnila. Nika se je danes prvič sama usedla! Najprej sem misla, da se ji je samo posrečilo,pol se je pa še enkrat usedla. Je bila tako srčkana, ko je sam gledala vau kako je to dobro! super, super Nika bravo mi še niti ne kobacamo, kaj da bi še sedeli .... mah enkrat bo tudi to ...počaassii
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 11:52:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa se če bi rada kaj spovedala lahko greš z mano pridem 19.45 po tebe te ne bote do jutri gotovi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 12:12:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Nekaj sem pokomentirala, več pa ne morem ker se moj otrok ravno trese ko tipkovnico vidi in je nemogoče z njo kaj pisat. Midve z Lijiko pa sva se včeraj prvič peljali z avtobusom do doma. V mesto sva šli peš, pol pa sem jo morala po mestu nosit in sem se odločila, da greva na bus, ker do doma je nebi mogla nest, ker bi mi križ ven padel . In kako se je dopadlo Liji?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 12:53:39
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ste brale kaj tole : klik ne. je pa blo na tem že ene parkrat. kot takrat, ko je folk na gore čolne vlekel.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 12:53:53
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro. tasi-kaj se bojiš da te več nebo saj na onem svetu te bom tud poiskala .Tam baje tud avtobusi vozijo.Pa bravo ,da je lija spoznala vožnjo z avtobusom.Kaj ,pa se vama je tak mudilo v mesto jaz sem bla ob štirih v mestu vaju ,pa nikjer.Bi imele brezplačn prevoz . uvajanje papirja - pri naši hiši je že predelan piknik - prisotnost na pikniku odpovedujem Danes začnem s tečajem kako biti bolj priden .Niti ne vem kako vam povedat.Tak ,da me ne zvečer pogrešat ,ker molim.Ja tak ti je to.Pa ne mislit ,da sem postala cerkvena miš,čeprav tudi v tem ne bi bilo nič slabega.Iz solidarnosti do mojega brata grem še jaz ,da narediva obhajilo in birmo.Naj bo župniku ,če je glih bavca krstil brez ,da ima boter vse zakramente.Ja takrat ko bi naj hodla sva raje špricala zdaj ,pa imava j***t ga .Tako ,da od danes naprej se začnem lepo obnašat . faca si! sam ne zdej preveč krščanska postat, ker ti ne bo pasalo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 12:59:36
|
|
|
|
Najaa
|
VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV LIA OD CITE! VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV MARCEL OD SPPS IN MATEVŽ OD MEDIUHEC!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 13:14:23
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV LIA OD CITE! VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV MARCEL OD SPPS IN MATEVŽ OD MEDIUHEC! vse najboljše!!!!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 13:15:17
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV LIA OD CITE! VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV MARCEL OD SPPS IN MATEVŽ OD MEDIUHEC!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 13:15:29
|
|
|
|
yania
|
Evo, jaz malo pospravljam, Timon se igra in dela trebušnjake na tleh.... oči dela kosilo-pohan piščanec...mmmm
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 14:08:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV LIA OD CITE! VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV MARCEL OD SPPS IN MATEVŽ OD MEDIUHEC! ČESTITAMO!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 6.10.2009 14:10:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Evo, jaz malo pospravljam, Timon se igra in dela trebušnjake na tleh.... oči dela kosilo-pohan piščanec...mmmm kak je enim lepo, ko ne rabijo kuhati...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?