|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
6.10.2009 7:56:14   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

eh skor bi pozabla, pa me je zdej MČ spomnila. Nika se je danes prvič sama usedla! user posted image Najprej sem misla, da se ji je samo posrečilo,pol se je pa še enkrat usedla. Je bila tako srčkana, ko je sam gledala vau kako je to dobro! user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.10.2009 7:58:51   
tasa_m
Dobro jutro.
Nekaj sem pokomentirala, več pa ne morem ker se moj otrok ravno trese ko tipkovnico vidi in je nemogoče z njo kaj pisat.

Midve z Lijiko pa sva se včeraj prvič peljali z avtobusom user posted image do doma. V mesto sva šli peš, pol pa sem jo morala po mestu nosit in sem se odločila, da greva na bus, ker do doma je nebi mogla nest, ker bi mi križ ven padel user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.10.2009 8:33:09   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Felixuser posted image  za Jureta.....no se morm še jaz pohvaliti, da ima Timon tudi že kar nekaj časa urnik....katerega se zelo drži user posted image .,,,ob 20 ali 20.15 spanje......kasneje nam ne rata....pa sej je čist fino,,,,zdej se je še Naja navadila na to uro in kar oba odkorakata v posteljo...no, Timona nesem jaz user posted image

uf sem se že vstrašla, da smo mi v zaostanku user posted image user posted image user posted image

mi imamo uro    pol osemuser posted image in nam čist ustrezauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.10.2009 8:34:33   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Čer.
Prinas smo včeraj dobili AB, vneta ušeska, Maks oba Miha enga, brez preizkav. Ponoč pa 39.9 vročine Maks sej lahko da je bla več, sm ko sem vidla smo takoj daleron in pod tuš, je blo kr grozno ko neveš , smo kr dežurnega klical kaj čmo, pa je rekel da naj še mal počakamo in da bo pala in je. bošček on se je pa smejal in bil vesel, midva pa panična.

user posted image user posted image user posted image , da bosta čimprej zdrava!

user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.10.2009 8:37:20   
Lolita23

eh skor bi pozabla, pa me je zdej MČ spomnila. Nika se je danes prvič sama usedla! user posted image Najprej sem misla, da se ji je samo posrečilo,pol se je pa še enkrat usedla. Je bila tako srčkana, ko je sam gledala vau kako je to dobro! user posted image

user posted image user posted image user posted image bravo Nikica Pikica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.10.2009 8:43:25   
Lolita23
Živjo!!!

za vse bolane mamice in otročk
euser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa sva danes v akciji, ker se pripravljamo na soboto, pa greva še pisarne čistit mi ni sam bi bilo fajn pa potem naj bouser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
6.10.2009 8:46:24   
tasa_m
A ste brale kaj tole : klik 

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
6.10.2009 9:02:19   
PERSIDA
Dobro jutro.
tasi-kaj se bojiš da te več nebo saj na onem svetu te bom tud poiskalauser posted image .Tam baje tud avtobusi vozijo.Pa bravo ,da je lija spoznala vožnjo z avtobusom.Kaj ,pa se vama je tak mudilo v mesto jaz sem bla ob štirih v mestu vaju ,pa nikjer.Bi imele brezplačn prevozuser posted image .

uvajanje papirja - pri naši hiši je že predelanuser posted image

piknik - prisotnost na pikniku odpovedujem

Danes začnem s tečajem kako biti bolj pridenuser posted image .Niti ne vem kako vam povedat.Tak ,da me ne zvečer pogrešat ,ker molim.Ja tak ti je to.Pa ne mislit ,da sem postala cerkvena miš,čeprav tudi v tem ne bi bilo nič slabega.Iz solidarnosti do mojega brata grem še jaz ,da narediva obhajilo in birmo.Naj bo župniku ,če je glih bavca krstil brez ,da ima boter vse zakramente.Ja takrat ko bi naj hodla sva raje špricala zdaj ,pa imava j***t gauser posted image .Tako ,da od danes naprej se začnem lepo obnašatuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
6.10.2009 9:04:49   
PERSIDA
Najaa - user posted image user posted image user posted image user posted image za posedanje.Pri nas še nič ne diši po tem,da bi se sami vsedla.Mislim ,da bota šla prej peš ko ,pa se sama vsedlauser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
6.10.2009 9:13:31   
tasa_m
persida.. a v onem svetu boš z busom do mene prišla? user posted image user posted image Ma sem tudi jaz bila v Müllerju okoli 16h. Je frajla bila tak tečna, smo jo je bilo treba nosit..malo jaz, malo Sara, tak da sva šle raje na busa. Ampak na busu pa ni enega ki bi ti pomagal voziček dat gor na bus. user posted image   Pol mi je ena starejša gospa pomagala, ko je vidla da mi ne gre glih preko stopnic vozička dat. user posted image

A praviš da boš molila danes zvečer? Zmoli še eno zame.. Pol bomo na naslednjem srečanju prej zmolili eno preden bomo kaj popili al kako? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
6.10.2009 9:22:48   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz ne vem, kaj naj rečem glede piknika. zdaj sma gledala z mojim malo po zemljevidu in je res daleč iz mb. nekje v najbolj optimalnih razmerah, rabimo več kot dve uri v eno smer user posted image   za en dan je to ful dosti vožnje... nisem prej o tem razmišljala. morama še malo premisliti. če bi nam to bilo tak daleč se voziti... če se na koncu odločimo priti, nam je pa čisto vseeno glede dneva. res nam paše sobota ali nedelja...

MČ, a ti spi Klara v avtu? Jaz sem šla zadnjič do Konjic, mam 1,5 ure vožnje v eno smer, pa je šlo. Za datum te pa vseeno prosim, da se za enega odločiš, da začnemo določat, kdo kaj prinese.

načeloma spi, če je prava ura in če ne traja predolgo.... bom še zdaj jaz pogledala na zemljevid. moj je bolj zapečkarski tip in ga moreš za vsako stvar prosit, da se kam premakne in si je mogoče še eno uro zraven namislil user posted image user posted image user posted image

ja, a zdaj bomo imeli oba dneva piknik? pol še bom z mojim podebatirala pa javim do danes zvečer. če bo pa samo en dan, pol pa je tak jasno in me lahko načeloma kar zapišete.... bom že mojega omehčala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
6.10.2009 9:26:32   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

persida.. a v onem svetu boš z busom do mene prišla? user posted image user posted image Ma sem tudi jaz bila v Müllerju okoli 16h. Je frajla bila tak tečna, smo jo je bilo treba nosit..malo jaz, malo Sara, tak da sva šle raje na busa. Ampak na busu pa ni enega ki bi ti pomagal voziček dat gor na bus. user posted image   Pol mi je ena starejša gospa pomagala, ko je vidla da mi ne gre glih preko stopnic vozička dat. user posted image

A praviš da boš molila danes zvečer? Zmoli še eno zame.. Pol bomo na naslednjem srečanju prej zmolili eno preden bomo kaj popili al kako? user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha. tepa jaz ne pridemuser posted image user posted image saj se hecam user posted image ne bote se me tak zlahka rešile user posted image user posted image user posted image

kaj zdaj tasa? kdaj prideta?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
6.10.2009 9:27:23   
PERSIDA
tasa - kdo pa je rekel,da boš kaj jedla pred hrano se moli ne pred pijačouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3713
6.10.2009 9:29:44   
PERSIDA
tasa se če bi rada kaj spovedala lahko greš z mano pridem 19.45 po tebeuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
6.10.2009 11:33:48   
trinity22

super, super Nika bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi še niti ne kobacamo, kaj da bi še sedeli .... mah enkrat bo tudi to ...počaassiiuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
6.10.2009 11:52:21   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tasa se če bi rada kaj spovedala lahko greš z mano pridem 19.45 po tebeuser posted image

user posted image user posted image user posted image te ne bote do jutri gotovi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
6.10.2009 12:12:15   
KOKICA32

Dobro jutro.
Nekaj sem pokomentirala, več pa ne morem ker se moj otrok ravno trese ko tipkovnico vidi in je nemogoče z njo kaj pisat.

Midve z Lijiko pa sva se včeraj prvič peljali z avtobusom user posted image do doma. V mesto sva šli peš, pol pa sem jo morala po mestu nosit in sem se odločila, da greva na bus, ker do doma je nebi mogla nest, ker bi mi križ ven padel user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image In kako se je dopadlo Liji?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
6.10.2009 12:53:39   
Najaa

A ste brale kaj tole : klik 

ne. user posted image je pa blo na tem že ene parkrat. kot takrat, ko je folk na gore čolne vlekel. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
6.10.2009 12:53:53   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dobro jutro.
tasi-kaj se bojiš da te več nebo saj na onem svetu te bom tud poiskalauser posted image .Tam baje tud avtobusi vozijo.Pa bravo ,da je lija spoznala vožnjo z avtobusom.Kaj ,pa se vama je tak mudilo v mesto jaz sem bla ob štirih v mestu vaju ,pa nikjer.Bi imele brezplačn prevozuser posted image .

uvajanje papirja - pri naši hiši je že predelanuser posted image

piknik - prisotnost na pikniku odpovedujem

Danes začnem s tečajem kako biti bolj pridenuser posted image .Niti ne vem kako vam povedat.Tak ,da me ne zvečer pogrešat ,ker molim.Ja tak ti je to.Pa ne mislit ,da sem postala cerkvena miš,čeprav tudi v tem ne bi bilo nič slabega.Iz solidarnosti do mojega brata grem še jaz ,da narediva obhajilo in birmo.Naj bo župniku ,če je glih bavca krstil brez ,da ima boter vse zakramente.Ja takrat ko bi naj hodla sva raje špricala zdaj ,pa imava j***t gauser posted image .Tako ,da od danes naprej se začnem lepo obnašatuser posted image .

faca si! sam ne zdej preveč krščanska postat, ker ti ne bo pasalo. user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
6.10.2009 12:59:36   
Najaa
VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV LIA OD CITE! user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 7 MESECEV MARCEL OD SPPS IN MATEVŽ OD MEDIUHEC!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
6.10.2009 13:14:23   
yania

VSE NAJBOLJŠE ZA 8 MESECEV LIA OD CITE! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image    vse najboljše!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
6.10.2009 13:15:17   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
6.10.2009 13:15:29   
yania
Evo, jaz malo pospravljam, Timon se igra in dela trebušnjake na tleh....

oči dela kosilo-pohan piščanec...mmmm

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
6.10.2009 14:08:51   
KOKICA32

ČESTITAMO!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
6.10.2009 14:10:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Evo, jaz malo pospravljam, Timon se igra in dela trebušnjake na tleh....

oči dela kosilo-pohan piščanec...mmmm

user posted image kak je enim lepo, ko ne rabijo kuhati...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?