|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
5.10.2009 22:46:36   
Najaa
yania, a ti je na FT pokazala vaje za sedenje? sej ne, da bi kaj prehitevala ali potencirala, sam ko so že tako na boku napol v sede, jih lahko dvignemo do gor. ma jaz je nisem velikokrat. sem jo pustila, da se je kobacala na tleh in danes nekaj zlagam v omaro in jo pogledam in ona sedi. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
5.10.2009 22:49:04   
yania
preberi še enkrat moj post nazaj....sem ga ravno popravla...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
5.10.2009 22:51:21   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

preberi še enkrat moj post nazaj....sem ga ravno popravla...

aha, te pa tak vredi. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
5.10.2009 22:52:55   
yania
Ko je otrok na boku, mu pokažeš igračko, , gre z rokico gor, mu pokrčiš eno nogico (ne vem točno zdej katerouser posted image ) in malo pomagaš tisto rokico na tleh potegniti k teleščku in že sedi...to delaš na obeh bokih...

ma ne vem, sej jaz kar ne uspem tega, tam mu pa tako krasno gre...imam občutek če bi hodila na FT vsak dan, bi že šibal naokrog, pa se brez koleščkov voziluser posted image user posted image user posted image ..ma ful je fino...pa tako enostavno izgleda,,,ko pa prideva domov,m sem  pa kar malo zmedena...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
5.10.2009 22:58:50   
yania
Drugače pa je za ravnotežje ena fajn vaja, samo to bi ti pa mogla v živo pokazati, gre pa tako da otrok sedi pri tebi v naročju, na kolenih, čisto na koncu, oba gledata naprej, in ga primeš čisto spodaj...in dvigneš eno nogo in razteguje eno stran, pa zravnaš pa drugo..ma ne znam napisati...to je fajn za mišice, ki jih uporablja pri sedenju...je pa rekla, da če hoče otrok vstati-sedeti iz hrbta gor, ko se dviguje, pa ga vedno popravi na bok, in naj gre tako gor...ker je tako le potrata njegove energije..mu ne bo uspelo....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
5.10.2009 22:59:47   
felix7
Ok punce, zdej pa dost heca! Prosim, da poveste fiksno, kateri dan vam odgovarja, kdo pride in kdo ne. Čebeica Maja je pripravljena imeti piknik celo oba dneva, zato prosim, da se potrudite zanjo.

10.10. ob 14h bi lahko prišle:
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Mala Čebelica 2+1
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
MaJaLe - 2+1

11.10. ob 14h pa bi lahko prišle:
yania - 2+2
piruri - 2+2
Mala Čebelica 2+1
helimaša - 2+2

Kdo še? Dana, Nina00? Pupa7 bi tudi mogoče prišla, pa Tulipan12 mogoče.

MČ, kateri dan bi pa ti raje?

< Sporočilo je popravil felix7 -- 5.10.2009 23:03:03 >

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
5.10.2009 23:01:26   
Najaa
Tija je delala tako, da se je hotla s hrbta usest. Nika pa ne dela. A sem ti povedala, kako jo je dr. v P zadnjič pohvalila? Verjetno nisem pisala, da ne bi kdo rekel, kako sem važna. user posted image V glavnem, da se prav po šolsko obrača in puza. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
5.10.2009 23:01:36   
yania
Ja, piši mene na nedeljo...samo sem žalostna ko tebe niuser posted image ....kaj pa Najaa?....če še nje ni????hm..
Daj Najaaa......prijavi se....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
5.10.2009 23:04:07   
felix7

Ja, piši mene na nedeljo...samo sem žalostna ko tebe niuser posted image ....kaj pa Najaa?....če še nje ni????hm..

ja, ful mi je žal, da ne moremo na isti dan user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
5.10.2009 23:04:51   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tija je delala tako, da se je hotla s hrbta usest. Nika pa ne dela. A sem ti povedala, kako jo je dr. v P zadnjič pohvalila? Verjetno nisem pisala, da ne bi kdo rekel, kako sem važna. user posted image V glavnem, da se prav po šolsko obrača in puza. user posted image

a prav plazi se že, konkretno?.....super...bravo punca...no sej našmu tudi uspe...rajš nazaj kot naprej,,,a  tudi naprej gre, samo mi ni čist jasno, ko ima ene svoje korake pri tem...user posted image user posted image user posted image

Kako pa ti sedi?--se kaj podpre z rokico, ali že "samostojno sedi"?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
5.10.2009 23:04:54   
Najaa

Za nedeljo se lahko prijavim, sam ne morem obljubit za 100... Se bom pa max potrudla.user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
5.10.2009 23:07:15   
Najaa

a prav plazi se že, konkretno?.....super...bravo punca...no sej našmu tudi uspe...rajš nazaj kot naprej,,,a  tudi naprej gre, samo mi ni čist jasno, ko ima ene svoje korake pri tem...user posted image user posted image user posted image

Kako pa ti sedi?--se kaj podpre z rokico, ali že "samostojno sedi"?

Plazi ali puza, sej to je isto? user posted image Kot vojaki, ki puzajo? user posted image Ja, puza tako, da da rokice naprej, gre naprej s trebuščkom, odrine se pa z nogicama. In je že kar hitra.
Danes se je usedla in samostojno sedela. Do zdaj je pa kak teden še slonela na rokici. Sam to se je res vsak dan videl napredek. Vsak dan je bila višje in bolj sigurna vase.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
5.10.2009 23:09:36   
MalaČebelica
jaz ne vem, kaj naj rečem glede piknika. zdaj sma gledala z mojim malo po zemljevidu in je res daleč iz mb. nekje v najbolj optimalnih razmerah, rabimo več kot dve uri v eno smer user posted image   za en dan je to ful dosti vožnje... nisem prej o tem razmišljala. morama še malo premisliti. če bi nam to bilo tak daleč se voziti... če se na koncu odločimo priti, nam je pa čisto vseeno glede dneva. res nam paše sobota ali nedelja...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
5.10.2009 23:12:17   
yania
Super...a ne, kako so luškani, ko kaj takole dosežejo....user posted image

ma naš je tudi tako smešen, vsak dan bolj razume, kaj mu govorim, že če mu samo rečem, Timon ogledalo, se začne smejat in gleda kje je, ko se rad gleda noter,,,pa oponaša že za tabo...ko začnem tako cmokati, kot za lupčka, začne še on...to je danes začel ponavljati...ma vsak dan kaj novega pogruntajo brihtkoti...

nič punce, lepo je bilo klepetat,,,,grem pa zdej ajat, sem že od 5.00 pokonci user posted image user posted image user posted image ..ne vem kako mi uspeva, po mojem bo jutri za mano vse to pršlo....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
5.10.2009 23:14:24   
yania
nočko...

lepe sanje....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
5.10.2009 23:15:19   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

jaz ne vem, kaj naj rečem glede piknika. zdaj sma gledala z mojim malo po zemljevidu in je res daleč iz mb. nekje v najbolj optimalnih razmerah, rabimo več kot dve uri v eno smer user posted image   za en dan je to ful dosti vožnje... nisem prej o tem razmišljala. morama še malo premisliti. če bi nam to bilo tak daleč se voziti... če se na koncu odločimo priti, nam je pa čisto vseeno glede dneva. res nam paše sobota ali nedelja...

MČ, a ti spi Klara v avtu? Jaz sem šla zadnjič do Konjic, mam 1,5 ure vožnje v eno smer, pa je šlo. Za datum te pa vseeno prosim, da se za enega odločiš, da začnemo določat, kdo kaj prinese.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
5.10.2009 23:15:34   
felix7

Za nedeljo se lahko prijavim, sam ne morem obljubit za 100... Se bom pa max potrudla.user posted image

ti si legenda user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
5.10.2009 23:32:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ja itak.
ta legenda gre zdej spat. user posted image lahko noč vsem.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
5.10.2009 23:34:37   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ja itak.
ta legenda gre zdej spat. user posted image lahko noč vsem.

lahko noč! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
5.10.2009 23:35:38   
felix7
Ok punce, zdej pa dost heca! Prosim, da poveste fiksno, kateri dan vam odgovarja, kdo pride in kdo ne. Čebeica Maja je pripravljena imeti piknik celo oba dneva, zato prosim, da se potrudite zanjo.

10.10. ob 14h bi lahko prišle:
Mala Čebelica 2+1
felix7 - 1+1
Persida - 1+2
MaJaLe - 2+1

11.10. ob 14h pa bi lahko prišle:
yania - 2+2
Najaa - 1+2
piruri - 2+2
Mala Čebelica - 2+1
helimaša - 2+2

Pupa7 bi tudi mogoče prišla, pa Tulipan12 mogoče.

Najaa, popravek barv, samo zate user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.10.2009 7:48:42   
tasa_m
user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.10.2009 7:56:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober večer!

Midva sva se danes šla pokazati k P..za vsak slučaj...pa je rekla, da glede na to, da smo doma vsi bolani, se lahko zaradi tega pri Valentinu vleče zeloooo dolgo, zato mu je predpisala antibiotik. user posted image Kaj čemo....bolje to, kot bolana ušeska ali kaka bolnica. Uffff!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Valentina in zate user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.10.2009 7:56:09   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Ful sem napisala in je bilo We are sorry.. user posted image user posted image user posted image Zdej se mi pa ne da več. V glavnem, za piknik še ne vem, ker imam za en čas dosti potovanja. Otroc so pa tudi prehlajeni in mi ni sami z njima za hodit okol.

Vprašanje - kdaj vaši user posted image jejo sadje? Imate že določeno uro?

sadje: dopoldan enkrat; recimo 10ih, 11ih

mi ga tud dopoldan papcamo okol 10h ja.. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.10.2009 7:56:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

ej Najaa če lahko dodaš na seznam od zadnič k sva mele pregled......
68cm in 7200g....naslednji pregled 17.12
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.10.2009 7:56:12   
tasa_m

Punce, kdaj pa boste papir uvajale? user posted image
Nika si je danes postregla z reklamo od Lidla in je nekaj malega se mi zdi da pojedla.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
mi ga že lep čas uvajamo.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?