yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix za Jureta.....no se morm še jaz pohvaliti, da ima Timon tudi že kar nekaj časa urnik....katerega se zelo drži .,,,ob 20 ali 20.15 spanje......kasneje nam ne rata....pa sej je čist fino,,,,zdej se je še Naja navadila na to uro in kar oba odkorakata v posteljo...no, Timona nesem jaz uf sem se že vstrašla, da smo mi v zaostanku Ma veš, da bi se to posebej pohvalila ...samo veste kaj mi je pa res všeč...veliko je maic, ki hote ali nehote primerjajo svoje otročke z drugimi, tukaj pa se mi res zdi , da smo res en dober tim, ki se vzpodbuja, razume in celo aplavzira vsaki novi neumnosti ali podvigu kakega škratka...a ni tako no... Ja no, razen, če znajo ene to res skrivat...a veste kaj mislim?....naš pa to, naš pa to, vaš še ne?...na pa kako to?...grrrrr....sovražim to....se mi zdi, da smo kar poučene kar se tega tiče,in se res nobena nič preveč ne sekira, če je kaj kasneje.... samo, zakaj pa naš še samostojno ne sedi pa skoraj 8 mesecev ima ja meni se to tudi zdi pa glede vsega. tudi glede GH pa vse. ko ne uvajamo vse vsega istočasno, ampak nobeni ni odveč napisat kaki nasvet tudi če je sama pri svojem otroku že ful daleč, če katera sprašuje, ki je bolj na začetku... no, zdaj ne vem, če sem razumljivo napisala, ker sem že zaspana boš vidla yania - mogoče bo pa že jutri samostojno sedel. tak sem si jaz mislila, ko se naša še ni obračala nikamor, drugi pa že na vse konce in kraje. a zdaj se obrača ko ena vrtavka sem in tja - na trebuh, nazaj na hrbet... kam češ. isto bo pri vas. enkrat se bo sam odločil in bo sedel vem, vem, jaz se v šali mal pripomnila,,,sem mogla potuhtat kaj je pri Timonu še vzad, glede razvoja ...ma ja, sej sedi, samo ni pa da bi se sam usedel iz boka gor, mu pa že skoraj uspe...mal morm pomagati...sedi pa tako, mal podprt na kolenčku, da rokico gor, al pa rokica na tleh ....čisto sam pa kakih par sekund... glede pomoči, pa mi je svetovala na Fizioterapiji, kako "moram"....jaz drugače itak ne bi..pač naj sam, ko bo, samo je rekla, da moram to vzpodbujati...ker je kar narobe če se najprej plazijo, kot pa sedijo...ker potem trpi motorika ...a kako?...je rekla, če otrok sedi, potem s prstki odkriva in raziskuje stvari v roki in se tako razvija, kar je pa težko, če samo šiba naokrog po vseh štirih .....no tko je to...kar sedeti bojo mogl!!!
< Sporočilo je popravil yania -- 5.10.2009 22:48:09 >