|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
5.10.2009 22:10:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

ma ne, KOKICA ne bit slabe volje zarad tega. Je že ocenla, da jih rabi.Naša P je čudna kar se tega tiče, ker že sam ko stopiš noter, že piše recept. 

ne, ne..Najaa....saj nisem slabe volje...Valetnin je ob 19h dobil prve ml sirupa pa ga je tako lepo polizal, sedaj pa spi kot angelček. Kot da že deluje. user posted image

katere AB pa ima?

Hiconcil...al kak že...3,5ml/12H

aha-

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
5.10.2009 22:12:18   
yania

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Čer.
Prinas smo včeraj dobili AB, vneta ušeska, Maks oba Miha enga, brez preizkav. Ponoč pa 39.9 vročine Maks sej lahko da je bla več, sm ko sem vidla smo takoj daleron in pod tuš, je blo kr grozno ko neveš , smo kr dežurnega klical kaj čmo, pa je rekel da naj še mal počakamo in da bo pala in je. bošček on se je pa smejal in bil vesel, midva pa panična.

user posted image user posted image user posted image , da bosta čimprej zdrava!

ojej,,,božčka..no mi o AB...ravno prav...kako dozo ima mali????

pa user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdravita...sej bo, hitro prime...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
5.10.2009 22:12:32   
Najaa
zamudila sem!!! kera je zmagala MČ?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
5.10.2009 22:13:51   
yania
user posted image teja je zmagala.....si vesela MČ?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
5.10.2009 22:15:04   
yania
Pridem nazaj, morm na wc...LT imam na kolenih, ležim in mi pritiska na mehur...aaaaa....pa inhalacije si morm naštimat,,,grozno,sploh ne morem bit vodoravno...čeprav imam en majhen filing, da gre na boljeuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
5.10.2009 22:16:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

aha super. MČ očitno že praznuje. user posted image user posted image kakšna je pa nagrada?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
5.10.2009 22:17:53   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Felixuser posted image  za Jureta.....no se morm še jaz pohvaliti, da ima Timon tudi že kar nekaj časa urnik....katerega se zelo drži user posted image .,,,ob 20 ali 20.15 spanje......kasneje nam ne rata....pa sej je čist fino,,,,zdej se je še Naja navadila na to uro in kar oba odkorakata v posteljo...no, Timona nesem jaz user posted image

uf sem se že vstrašla, da smo mi v zaostanku user posted image user posted image user posted image

Ma veš, da bi se to posebej pohvalila user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo veste kaj mi je pa res všeč...veliko je maic, ki hote ali nehote primerjajo svoje otročke z drugimi, tukaj pa se mi res zdi , da smo res en dober tim, ki se vzpodbuja, razume in celo aplavzira vsaki novi neumnosti ali podvigu kakega škratka...a ni tako no...
Ja no, razen, če znajo ene to res skrivat...a veste kaj mislim?....naš pa to, naš  pa to, vaš še ne?...na pa kako to?...grrrrr....sovražim to....se mi zdi, da smo kar poučene kar se tega tiče,in se res nobena nič preveč ne sekira, če je kaj kasneje....

samo, zakaj pa naš še samostojno ne sedi pa skoraj 8 mesecev ima
user posted image

ja meni se to tudi zdi user posted image user posted image user posted image pa glede vsega. tudi glede GH pa vse. ko ne uvajamo vse vsega istočasno, ampak nobeni ni odveč napisat kaki nasvet tudi če je sama pri svojem otroku že ful daleč, če katera sprašuje, ki je bolj na začetku...

no, zdaj ne vem, če sem razumljivo napisala, ker sem že zaspana user posted image user posted image

boš vidla yania - mogoče bo pa že jutri samostojno sedel. tak sem si jaz mislila, ko se naša še ni obračala nikamor, drugi pa že na vse konce in kraje. a zdaj se obrača ko ena vrtavka sem in tja - na trebuh, nazaj na hrbet... kam češ. isto bo pri vas. enkrat se bo sam odločil in bo sedel user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
5.10.2009 22:18:35   
KOKICA32

ma ne, KOKICA ne bit slabe volje zarad tega. Je že ocenla, da jih rabi.Naša P je čudna kar se tega tiče, ker že sam ko stopiš noter, že piše recept. 

ne, ne..Najaa....saj nisem slabe volje...Valetnin je ob 19h dobil prve ml sirupa pa ga je tako lepo polizal, sedaj pa spi kot angelček. Kot da že deluje. user posted image

katere AB pa ima?

Hiconcil...al kak že...3,5ml/12H

Kaaaajjjjj?????user posted image
no ta je pa dobra, Timon je ime 10 dni nazaj, zaradi ušeska dozo 1.5 ml na 8 ur....no, tudi tu si niso enotni...sej vem da ni ista stvar, samo, AB je pa pač isti???

pomembna je teža otroka....me je tudi v lekarni vprašala, koliko tehta, pote pa je na kalkulator računala koliko ml je treba....user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
5.10.2009 22:19:37   
MalaČebelica

zamudila sem!!! kera je zmagala MČ?

teja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
5.10.2009 22:20:04   
MalaČebelica

jeeeee. zdaj bo pa častla user posted image je dobla jurja user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
5.10.2009 22:20:34   
KOKICA32

jeeeee. zdaj bo pa častla user posted image je dobla jurja user posted image user posted image

aja? Super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
5.10.2009 22:20:41   
MalaČebelica

aha super. MČ očitno že praznuje. user posted image user posted image kakšna je pa nagrada?

tisoč euerčkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
5.10.2009 22:21:50   
KOKICA32

kaj to kr eno, ki se prijavi dajo noter samo za dvoboj in se mora bojevati z nekom iz Kmetije, al kak gre to? Kaj pa, će bi zmagal tisti, ki že tekmuje na Kmetiji? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 5.10.2009 22:22:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 3663
5.10.2009 22:24:19   
Najaa

tisoč euerčkov user posted image user posted image user posted image

bogato! se splača bit močen! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3664
5.10.2009 22:25:24   
Najaa
eh skor bi pozabla, pa me je zdej MČ spomnila. Nika se je danes prvič sama usedla! user posted image Najprej sem misla, da se ji je samo posrečilo,pol se je pa še enkrat usedla. Je bila tako srčkana, ko je sam gledala vau kako je to dobro! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
5.10.2009 22:26:50   
KOKICA32

eh skor bi pozabla, pa me je zdej MČ spomnila. Nika se je danes prvič sama usedla! user posted image Najprej sem misla, da se ji je samo posrečilo,pol se je pa še enkrat usedla. Je bila tako srčkana, ko je sam gledala vau kako je to dobro! user posted image

Vauuuu! Bravo Nika!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas pa še čakamo ta dan! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
5.10.2009 22:27:40   
MalaČebelica

kaj to kr eno, ki se prijavi dajo noter samo za dvoboj in se mora bojevati z nekom iz Kmetije, al kak gre to? Kaj pa, će bi zmagal tisti, ki že tekmuje na Kmetiji? user posted image user posted image user posted image

oni izžrebajo nekoga od zunaj, ki je glasoval za tega (ali proti - ne vem točno) iz kmetije, ki je bil nazadnje izločen. in potem se borita za tisoč eur. če zmaga ova iz kmetije, dobi ona tisoč, al pa gledalka, če zmaga ona....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
5.10.2009 22:28:18   
MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image bravo Nikica Pikica

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
5.10.2009 22:31:43   
KOKICA32

oni izžrebajo nekoga od zunaj, ki je glasoval za tega (ali proti - ne vem točno) iz kmetije, ki je bil nazadnje izločen. in potem se borita za tisoč eur. če zmaga ova iz kmetije, dobi ona tisoč, al pa gledalka, če zmaga ona....

azooooo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
5.10.2009 22:31:57   
felix7

Felixuser posted image  za Jureta.....no se morm še jaz pohvaliti, da ima Timon tudi že kar nekaj časa urnik....katerega se zelo drži user posted image .,,,ob 20 ali 20.15 spanje......kasneje nam ne rata....pa sej je čist fino,,,,zdej se je še Naja navadila na to uro in kar oba odkorakata v posteljo...no, Timona nesem jaz user posted image

uf sem se že vstrašla, da smo mi v zaostanku user posted image user posted image user posted image

Ma veš, da bi se to posebej pohvalila user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo veste kaj mi je pa res všeč...veliko je maic, ki hote ali nehote primerjajo svoje otročke z drugimi, tukaj pa se mi res zdi , da smo res en dober tim, ki se vzpodbuja, razume in celo aplavzira vsaki novi neumnosti ali podvigu kakega škratka...a ni tako no...
Ja no, razen, če znajo ene to res skrivat...a veste kaj mislim?....naš pa to, naš  pa to, vaš še ne?...na pa kako to?...grrrrr....sovražim to....se mi zdi, da smo kar poučene kar se tega tiče,in se res nobena nič preveč ne sekira, če je kaj kasneje....

user posted image

res je to, najslabše se je primerjat z drugimi. Jure se šele zdaj obrača, eni se pa že od treh mesecev dalje, pa kaj... poznam ene, ki svojo punčko ful silijo, je mlajša od Jureta, pa jo kar na nogice postavljajo. No, in zdaj morajo hodit v razvojno, sicer ne vem, kakšne težave točno ima, ampak čudim se pa ne user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
5.10.2009 22:32:03   
felix7

itak, da je, zdej ji bo mogla Teja pijačo častit user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
5.10.2009 22:32:30   
MalaČebelica
tak zdaj pa ne morem več bit pokonci user posted image user posted image lakho noč 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
5.10.2009 22:34:16   
KOKICA32

tak zdaj pa ne morem več bit pokonci user posted image user posted image lakho noč 

nočko user posted image    mene že tudi daje....še posebej, ko slišim hrgoljenje mojega tam iz kavča....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3673
5.10.2009 22:40:18   
KOKICA32
ajde punce, nobene ni...tak da jaz pa tudi ne mislim tukaj sama strašit in F5 stiskati user posted image ...Tak da...

LAHKO NOČ! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
5.10.2009 22:42:35   
yania

user posted image

ja meni se to tudi zdi user posted image user posted image user posted image pa glede vsega. tudi glede GH pa vse. ko ne uvajamo vse vsega istočasno, ampak nobeni ni odveč napisat kaki nasvet tudi če je sama pri svojem otroku že ful daleč, če katera sprašuje, ki je bolj na začetku...

no, zdaj ne vem, če sem razumljivo napisala, ker sem že zaspana user posted image user posted image

boš vidla yania - mogoče bo pa že jutri samostojno sedel. tak sem si jaz mislila, ko se naša še ni obračala nikamor, drugi pa že na vse konce in kraje. a zdaj se obrača ko ena vrtavka sem in tja - na trebuh, nazaj na hrbet... kam češ. isto bo pri vas. enkrat se bo sam odločil in bo sedel user posted image

vem, vem, jaz  se v šali mal pripomnila,,,sem mogla potuhtat kaj je pri Timonu še vzad, glede razvoja user posted image user posted image user posted image ...ma ja, sej sedi, samo ni pa da bi  se sam usedel iz boka gor, mu pa že skoraj uspe...mal morm pomagati...sedi pa tako, mal podprt na kolenčku, da rokico gor, al pa rokica na tleh ....čisto sam pa kakih par sekund...
glede pomoči, pa mi je svetovala na Fizioterapiji, kako "moram"....jaz drugače itak ne bi..pač naj sam, ko bo, samo je rekla, da moram to vzpodbujati...ker je kar narobe če se najprej plazijo, kot pa sedijo...ker potem trpi motorikauser posted image ...a kako?...je rekla, če otrok sedi, potem s prstki odkriva in raziskuje stvari v roki in se tako razvija, kar je pa težko, če samo šiba naokrog  po vseh štirihuser posted image user posted image .....no tko je to...kar sedeti bojo mogl!!!

< Sporočilo je popravil yania -- 5.10.2009 22:48:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?