MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Yania- ni mu krvi pregledala....je pa rekla, da je grlo že zelo kritično...je pa še vse zgoraj, torej še nič ne prihaja iz pljučk...kaj pa vem...tej P jaz nekako zaupam...je ena taka topla ženička, da se vsi otroci stopijo pri njej. Sem pa sama tudi debelo pogledala, ko je dala antibiotik, ja...ampak je razložila, da je bolje tako... nam je naša tudi dala prvič kar AB brez da bi kaj dosti gledala. no, drugič pa je potem pogledala tudi kri pa nismo dobli Ab. ne vem na podlagi česa se je odločila prvič tako drugič tako.... naša Tija je dobila ogromno AB brez pregleda krvi. za vsak kašelj ga je predpisala. Pol sem pa enkrat zaropotala in zdaj ji vedno pogleda kri. Še danes nam je dala napotnico zarad kašlja, čeprav je drugače vse čisto. Veš kaj, na mojem otroku pa ne šparala s preiskavami! Najaa se podpišem pod tole... Samo jaz sploh nisem vedela, da otrokom kri prej pogledajo, preden AB predpišejo. Krvna slika: levkociti so bistveni, če so fajn povišani, je to ziher AB....pa tudi druge vrednosti so pomembne, tako za odraslega kot otrčka, itak.,,je pa res, da ga potem še v laboratoriju mučijo .... ma glej,sej bo,,,,,vsaka mama za sebe pač ve...kot pri vseh stvareh, a ne....dej da ne bomo zdej pametne neki,,,,res,,,pa kokico delale slabe volje... ja, to si lepo napisala - vsaka mama ve. včasih je bolje tako, drugič pa drugače.... saj kokica ve, da samo debatiramo pa da je ne mislimo kritizirat. in zato jaz pošiljam en Kokici pa še enega vsem ostalim