|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 21:44:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
   RE: Julijke 2008, 2. del
5.10.2009 22:10:04   
Inigo
ojla!

hvala za pohvalne fotke. tut men so čedne. to smo bli na Dobrni. v parku. tja smo hodili vsako nedeljo, ko sm bla jst micena... z brinom pa še nismo bli. in smo zdj šli in je mali pokal od vesela. men je blo pa tut tk fajn, sm bla kr mal nostalgična.

mojcek - tunika pulover puli je iz C&Aja. je pa tak beš rjar... neka smešna barva. ampak topla in lušna. so mel tut sive in temno rjave. pobrskaj, mogoče še kaj najdeš.

almera
- lušne fotke!

baterflaj - velka pupa zrasla!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 22:15:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
5.10.2009 22:33:39   
metuljcek321
Hi, hi, Jolie-Pitt damice:

KLIKNI

KLIKNI

"Nesreča gospodinje" Eve Longorie Parker:
KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
5.10.2009 22:34:40   
metuljcek321
Fuj ... s kakšno gnus barvo je pa tistile KLIKNI napisan ... fuj in fej ...

Mejte se, night, night

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1355
5.10.2009 22:46:38   
glugluglu
 bolančki, Lan, Lovro, Lara, tariq, kako ste?user posted image user posted image user posted image

Tian se je prej v zvijajočih mukah zbudil, predvidevala sem, da ga močno srbi, sem ga slekla, namazala, je grozno tulil, potem je pa očitno krema prijela, je zaspal nazaj, ampak se že nekaj zbuja vmes. Mislim, slutim, da bo zeeeelooo pestra noč zato grem kar hitro spat.

metuljckova, pester vikend, ampak ste pa pogumni, da greste tako čez mejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1356
5.10.2009 22:50:50   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hi, hi, Jolie-Pitt damice:

KLIKNI

KLIKNI

"Nesreča gospodinje" Eve Longorie Parker:
KLIKNI

predvsem mi je zanimiv uhanček

Neposredna povezava do sporočila: 1357
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 22:55:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 23:01:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1359
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 23:02:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1360
5.10.2009 23:06:58   
lili3
Pogledala gospodinje, prebrala kaj se vam je kaj dogajalo, pa vidim, da danes ni bilo preveč pestro.user posted image

Drugače pa smo bili zjutraj pri P, nam je dala recept za sirup Zyrtec, ki je takoj pomagal in izpuščajev zdaj ni več. Je pa rekla, da gre po vsej verjetnosti za alergijo na svinjsko meso, tako da se ga do nadaljnega izogibamo. Sicer ga pa midva z mojim itak ne jeva, tak da ne bo nekih problemov.

V službi sem bila danes samo 5 ur, popoldan pa smo uživali na sončku in dan je spet prehitro minil.

Metuljček, lepo da ste uživali, kljub temu da vam ni ratalo prit do cilja. user posted image Sta pa pogumna, da se takole spravita čez mejo. Torej so Hrvateki bolj temeljiti kot naši? Nice pics.

Glugluglu, upam da vam grejo norice čimprej mimo. A je Tian prvi med julijčki z noricami al jih je že kdo imel?

Rebeca, boš dala kakšne slike s krsta? user posted image za Tariqa.

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1361
5.10.2009 23:26:20   
Majuska
metuljčica, vi ste pa imeli dogodivščine user posted image no, samo da je bil fajn izlet!

Tako, gospodinje sem videla, zdaj grem lahko počasi spat. Jutri me čaka naporen (predvsem dolg) dan.

Nočko!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.10.2009 7:25:09   
CAC
Jutro punce!

uf, ste načvekale, vas ne morem dohajat teh par dni, ko vas nisem sledila.

evo poročam, kot sem zadnjič rekla:
Jašo sva v petek preselila (kooončnooo) v svojo sobico user posted image  in vam povem, da zgleda, da je revček komaj čakal tudi sam, saj spi kot medved svoje zimsko spanje. No, pa da se ne bom prehitela in da bo od danes slučajno drugače user posted image ...... že prvo noč je spal, ne da bi se sploh zbudil, pa tudi ostale noči so bile zelo mirne. Tak da hvala bogu, da je to šlo brez problemov- ne morem povedati, kako sem pomirjena, da ni kakšnih cirkusov.

Sem pa malo zbegana, ker je sedaj ogromen plac pri moji strani postelje user posted image - nekaj mi vsak večer manjka. In sploh je tako čudno, da ga več ni zraven, da ga ne slišim, kako diha, se premetava... user posted image  pa da se zjutraj plazim ven iz spalnice potiho, da ga ne bi zbudila, pa šepetam....  fuul je čudno. Nisem vedela, da mi bo tako fejst falil.

Kaj novega dogaja?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.10.2009 7:36:59   
neboglasnica
Ojla!

Staš spi drugo rundo - prav  te prebrale. Mulc je celo noč slabo spal in sem žnjkrat vstala, nato je bil ob 5-ih kot rožica in se nisem dala. Par minut za jutranje raztezanje, nato sem ga uspavala in ob 6.40 zmagalaaaaa. Spi. Zdaj ga bo pa treba počasi zbuditi, ker mora v vrtec.

Jaz imam pa spet migreno in razmišljam, da bi kar aspirin vzela, ker mi lekadoli ne pomagajo. Spet se bliža dan user posted image in jaz spet z migreno. Očitno bo tole dvoje povezano. user posted image Če sedajle vzamem aspirin, do večernega dojenja bodo učinki izpluhteli kajneda?

Komentar je pa Metuljčica napisala tako izčrpen, da nimam kaj dopisati. Le tole - se ti pa dogaja bejba, ni kaj.

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.10.2009 7:49:16   
Majuska
'jutro julijke,

kako gre? Jaz sem spet ful zaspana, nikakor se ne morem naspati, pa tudi Aleksander je bil pravi zaspanec. Danes je šel od doma v enih prav frajerskih kavbojkah, pri oblačenju pa je protestiral za tri.

Grem po kavo, da mal pridem k sebi ... tole res ni za nikamor.

Za vas:
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 7:50:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
6.10.2009 8:04:15   
CAC
user posted image user posted image user posted image  hvala, da ste me spomnle na niveo...

oba z Jašo sva dobila medvedka, nalepko in štumfe... upam, da bo kaj uporabnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1367
6.10.2009 8:06:58   
3jeMi
jutro!

kako kej... mi smo šlafali full... zgleda mali počasi prihaja k sebi... včeraj popoldan 3 urce, zvečer normalno ob 20h v postlo in do 6h... nos je pa še vedno zabasan... se mi zdi, da je full srečen, ker sva doma user posted image ... se na veliko crklja... user posted image

najprej veliko user posted image  za zabasane noske, pikaste, rdeče ritke in vročične...

ga. metuljckova... ej, vam se pa res dogaja... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... in kakšna baba je Anja user posted image

almera... gospodnije???... pišuka, kje sem bila pa jaz... zamudila... user posted image ... ah, že vem, Mel Gibson in Julia Roberts sta se na A kanalu zarotila zoper nas user posted image

majuska... user posted image user posted image user posted image ... upam, da te kmalu mine tale jesenska utrujenost...

neboglasnica... kje je vaša muha?... jaz sem eno prej malo poteptala, je bila full lena in se je kar pustila, upam, da ni bila vaša... user posted image

be back... grem pogledat kje vse je Lovro narisal svoja dela, ker se je ravno prej tod okoli potikal s svinčnikom v roki... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 6.10.2009 8:10:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1368
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 8:23:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1369
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 8:23:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 8:23:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1371
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 8:23:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1372
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 8:28:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1373
6.10.2009 8:31:16   
Majuska
Trije managerji so se odločili, da gredo na dopust za 1 teden, da ga preživijo  z ženami in otroci, da se skratka vrnejo med žive. Konec koncev niso  bili na dopustu že 15 let... Dogovorili so se, da se po
dopustu srečajo  v svoji najljubši restavraciji in si povedo, kako so se imeli.

Čez en teden sedijo vsi trije za mizo v  restavraciji.

Eden ima počrnelo oko, drugi roko v gipsu, tretji  pa sedi na invalidskem vozičku.

Gledajo se in vzdihujejo, nakar začne pripovedovati tisti s črnim očesom:

" Vse se je začelo idealno.  Pripravil sem zajtrk in ga odnesel ženi v posteljo. Nato sem bral  knjigo na terasi, pomagal otrokom pri domačih nalogah,pokosil travnik,  počesal psa.... Zvečer sva z ženo odprla steklenico najboljšega vina in  ga popila pred kaminom... nato sva se strastno ljubila... ko sva  končala, sem podzavestno iz denarnice vzel 100 eurov. Žena je znorela in  me   nokautirala. "

" Blagor tebi, še dobro si jo odnesel. Moj prvi  dan je je minil podobno kot tvoj. Sprva je bilo vse odlično, vendar sem  po seksu ravno tako vzel iz denarnice 100 eurov, žena pa je vzela iz  torbice 20 eurov, da mi vrne drobiž. Takrat sem jaz popizdil, zamahnil z  roko proti ženi, ona se je izmaknila in tako sem udaril v zid in si  zlomil roko. "

" Blagor vama obema, vidva sta vsaj seksala. Z  ženo sva se ravno začela mečkati, ko je nekdo potrkal na vrata. Ona je  zavpila: " Joj, moj mož! ", jaz sem se prestrašil, zgrabil obleko in  skočil skozi okno... "

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
   [Brisano sporočilo]
6.10.2009 8:31:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lili3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?