|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
4.10.2009 23:20:27   
lili3
Čer,

evo se še jaz malo javim po prvem delovnem tednu. V službi kar ok, dela velik, hitro sem padla noter, sem mislila da bom rabla dalj časa, ampak mi kar gre. Edino kar mi je smotano se vstajat že 5. 45.

Čez vikend smo imeli trgatev, včeraj naprešali 2.100 litrov belega vina, za rdeče pa bomo jutri vedeli. Jaz nisem trgala, sem čuvala Aljaža. Sva pa uživala skoz zunaj. No, in danes zjutraj se zbudimo, ga slečem iz pižame in je imel po rokah in nogah ful fleke, zgleda je dobil koprivnico. Mu je čez dan zginilo, ampak se je popoldan in zvečer spet pojavilo, je bil cel bulast. Zdaj sem mu mal namazala s fenistilom, jutri pa gremo k zdravniku, če ne bo zginilo. Ne vem pa od česa je. Sicer je včeraj prvič jedel malo več svinjskega mletega mesa, možno pa je tudi, da je od kakega pika, ker je imel že prej ful reakcijo na pik komarja, al pa je alergičen na kakšno travo. V glavnem, upam da to čimprej zgine.

Inigo in Almera, lušne slike. Inigo, kje ste se pa potepali?

Umpa, I like it. Lepo sta mu uredila sobico. O, super da sem jaz tudi nekaj dobila pri nagradni igri. Je pa res, da sem šla to igrat, takrat ko si ti napisala, da poteka ta nagradna igra, tako da hvala za informacije. Pa še kdaj, a ne?

Nič, grem spat, čeprav se mi jutri ni treba vstat tako zgodaj, bomo šli verjetno k zdravniku in pol kasneje v službo.

Lahko noč.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
5.10.2009 6:48:59   
Netta
jutro,

tud za nami je lep vikend...danes pa je na sporedu pucanjeuser posted image

hvala za odgovore glede zobkov...sem včeraj potem ugotovila da ji je pa ena trojka le prilezla na danuser posted image ...

almera - lepe fotke...a sedaj se pa spet da priti do živalc na kmetiji...nazadnje je pisalo da so inšpektorji prepovedali?

umpa - lepa sobica...user posted image sta ga že preselila??

tako sem še zaspana, pa ne morem spatiuser posted image kaj mi storiti je??? ...nč, grem hladilnik obiskatuser posted image

lep dan vsem"!

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.10.2009 7:49:32   
Majuska
'jutro dekleta,

kako ste kaj danes? Jaz sem totalno zaspana ... že tko sem šla malo kasneje spat kot običajno, pa še sredi noči me je Aleksandrov krik izstrelil iz postelje. Najbrž so bile kake hude sanje ... skratka nora noč!

Grem pa kofi, pa še zajtrk vam prinesem ...

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 8:11:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.10.2009 9:11:29   
3jeMi
morgen!!!

evo naš lump drnjoha... je spal celo noč do 6h, mami pa tudi... ob 10.30 morava bit pa spet nazaj v bolnici, da nama dajo dokončno odpustnico... v nosu imamo proizvodnjo zelenega gnoja, ki ga blažimo z operilom... itak so me šele zdaj naučili, da se operil daje, ko je smrkelj zelen, nič prej... user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Laro (drobižek mali, tudi tebi ne uide smrkanje, čeprav si tako hitra) in vse bolančke...

user posted image user posted image user posted image  za kostanjevanje... midva sva ga tudi prejšnji teden pri Konjskem repu probala, pa se mi zdi, da je bil še lanski, tak kr neki...

almera... ja, v bistvu je normalno do 35 vdihov pri otrocih nad 1 letom... samo je čisto odvisno od otroka... najbolje je, da otroka večkrat opazuješ in potem sam vidiš koliko je... mi smo Lovra v bolnici večkrat merili in zadnjo noč in tudi to noč je imel 26 vdihov, kar je očitno za njega najboljše...

populis... mah fotelji v P... kaj pa vem, se mi zdi, da so enaki samo novejši, samo itak ko si utrujen bi itak zaspal kjerkoli, tudi na tleh user posted image ... drugače je pa kar lepo, se mi zdi, da je tudi osebje full zadovoljno, čeprav so sem in tja res kakšne stvari počes narejene... recimo sobe bi bile lahko pol metra širše... mi smo imeli srečo, ker je bilo na oddelku zelo malo otrok in so bili vsak v svoji sobi, si ne predstavljam, da bi bila po dva skupaj... s tem, da so okna samo na kip, ne moreš niti ornk porezračit, pa itak je menda klima tako kulska, da to niti ne bi bilo potrebno... aha, res ja, še sestra je bentila, da ji kar sapo jemlje, toliko je zatohlo...
... previjalnih ni v vseh sobah, otroka moraš hodit v kopalnico umivat, na stari P je bilo vsaj to vse v sobah... je pa dobro to, da imajo vse priključke po sobah, tudi za spiranje nosu, ker prej si moral hodit v drugo sobo... imajo pa sobe cel luksuz... radio in televizijo (LG full high HD)... vsaka soba ima svojo kopalnico, ki je kar cela plastična, take kot one na jadrnicah samo večje... ma hecno, samo bistveno bolj prijetno kot na Vrazovem trgu... user posted image

zdaj pa šibam, počasi prebudit našega piščka, ker morava it v gužvo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1330
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 9:14:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
5.10.2009 9:55:50   
neboglasnica
Jutrooooo.

No, najprej sem malčka odpeljala v vrtec, mu oblekla tanek dolg bodi in čez srajčko s kratkimi rokavi, upam, da ne bo ne prevroče ne premrzlo. user posted image Čisto mirno je šel, stegnil roke k vzgojiteljici, pa pa mami in to je to. Uf. Nato sem šibala domov, kjer me je čakala Ana z udomačeno muho. user posted image user posted image Ja, prav ste prebrale. Ime ji je Micka in ko jo Ana pokliče in nastavi prst, ji muha prileti nanj. Sva parkrat poskusili in vedno enako. Zdaj imam pa prepoved pobijati muhe, da ne bom slučajno micke ubila. Japajade, bom Ančki rekla, da je pobegnila od dolgčasa. Ok, še malica in gas v službo. Pridne bodite!

P.S.: Spet leti nizko nad nami helikopter Flycop, prav grozen občutek, ko leti čisto nad tabo, tako da čutiš piš propelerjev. To je že drugič v enem tednu.

Populis: kako Lara? In ostali napol-bolančki?

Neposredna povezava do sporočila: 1332
5.10.2009 10:05:36   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Jutrooooo.

Nato sem šibala domov, kjer me je čakala Ana z udomačeno muho. user posted image user posted image Ja, prav ste prebrale. Ime ji je Micka in ko jo Ana pokliče in nastavi prst, ji muha prileti nanj. Sva parkrat poskusili in vedno enako. Zdaj imam pa prepoved pobijati muhe, da ne bom slučajno micke ubila. Japajade, bom Ančki rekla, da je pobegnila od dolgčasa.

user posted image vam se pa dogaja

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
5.10.2009 10:20:23   
glugluglu
umpalumpa, zelo lepa sobicauser posted image

inigo, almera, luštne slikceuser posted image user posted image

pri nas norice naraščajo, sicer še ne zgleda tako grozno, ko bi vsaj tako ostalo, ker, če se spomnim naše Nine, ki je imela tako grozno, pika pri piki - me kar mine. Malo ga srbi in tam namažem z eno peno
K zdravnici nama ni bilo potrebno iti, itak je ni, so mi samo bolniško odprli, dobro, da sem od prijateljice dobila neko peno za srbeče norice, ker tale naša pediatrinja je bolj skopuška za kakšna zdravila pri noricah. Najbrž moraš prosit in jamrat za kakšen Claritine in podobno, pa saj vem, da lahko kupim tudi brez recepta, ampak vseeno.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
5.10.2009 12:35:21   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Jutrooooo.

No, najprej sem malčka odpeljala v vrtec, mu oblekla tanek dolg bodi in čez srajčko s kratkimi rokavi, upam, da ne bo ne prevroče ne premrzlo. user posted image Čisto mirno je šel, stegnil roke k vzgojiteljici, pa pa mami in to je to. Uf. Nato sem šibala domov, kjer me je čakala Ana z udomačeno muho. user posted image user posted image Ja, prav ste prebrale. Ime ji je Micka in ko jo Ana pokliče in nastavi prst, ji muha prileti nanj. Sva parkrat poskusili in vedno enako. Zdaj imam pa prepoved pobijati muhe, da ne bom slučajno micke ubila. Japajade, bom Ančki rekla, da je pobegnila od dolgčasa. Ok, še malica in gas v službo. Pridne bodite!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... bravo, Ana... če že hrčka ne sme imet... skromen otrok... samo mami, ubit je pa ne smeš, Ana točno ve kako zgleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1335
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 13:39:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 13:48:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1337
5.10.2009 16:17:41   
glugluglu
joj kolk ste zgovorne, vas komaj dohajam.....

Neposredna povezava do sporočila: 1338
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 17:02:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1339
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 17:06:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1340
5.10.2009 18:05:03   
glugluglu
za vse ljubitelje pajkovuser posted image , tole je na našem vrtu

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1341
5.10.2009 19:01:36   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... bravo, Ana... če že hrčka ne sme imet... skromen otrok... samo mami, ubit je pa ne smeš, Ana točno ve kako zgleda user posted image

DA bi jo slišale, kake je napletala med vožnjo, ko sva peljali Saro v Domžale. Sara je umirala od smeha.

No, naš fantič že spi pol ure, ker je bil neznosno tečen. Upam, da se ne bo prebudil ob štirih zjutraj.

Glu: za Tiana user posted image user posted image , tistega pajka pa kar obdrži, bom komot shajala brez njega.

_rebeca_: za Tariqa user posted image user posted image

A dr.pdfr.Metuljčice pa še ni nazaj?

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 5.10.2009 19:02:32 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 20:20:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1343
   [Brisano sporočilo]
5.10.2009 20:27:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1344
5.10.2009 21:01:58   
Majuska
Danes pa zgleda ni moj dan ... že tko sem bila vsa zaspana, popoldne pa sem si po več kot letu in pol privoščila krožnik ričeta. Očitno mojemu želodcu to ni pasalo, saj me že nekaj ur vse nekaj tišči - sem šla počivat vmes, pa ni kaj dosti pomagalo. Pa še Aleksander se je metal po meni, namesto da bi spal ... user posted image

Grem probat, če bo kakšen čaj pomagal ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1345
5.10.2009 21:16:03   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

dr.metuljčica je doma, samo do RR ji še ni potegnilo, ali nas pa pravkar bere in pripravlja kilometrski postuser posted image

He, he, you've got that rightuser posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1346
5.10.2009 21:18:17   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: populis

http://www.whowillsurvive2012.com/

Tale film, bo pa čist preveč hud.

jap, kaka grafika!

sm glih zadnjič brala, da tako katastrofo napovedujejo maji za 2012.

Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.10.2009 21:22:12   
ksenci
tamal spi, jz pa grem tud. ej to ni normaln da hodim v postlo že ob pol 10h! pa do 8h se je navadu naš tamal spat, tak da sem ornk razvajenauser posted image - no čez par dni mi bo vrjetn žal da sm se pohvallauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
5.10.2009 21:23:34   
metuljcek321
Hey, ladies!

Crazy house, vam rečem ...

1. Petek: popoldansko uživanje na dvorišču:
user posted image
later: vse spakirano za na morje, ko mi user posted image  pove, da nima potnega lista, ker je na kitajski ambasadi, kjer se dela viza, osebne pa nima. Hm - kaj zdaj? Gremo vseeno čez mejo? No, pa poskusimo - z Anjino osebno, mojo osebno in MOJIM potnim listom - morda pa ne bodo opazili - he, he.

2. Sobota: slo. carina - carinik vzame naše dokumente, jih vse pregleda, odpre moj potni list, prečekira (malo nama je zastal dih), reče: "Dobro" in že smo na poti proti hrvaški meji. Z mojim sva se še tolk sladko smejala, kako dobro nam je ratalo, da sva bila prepričana, da bo šlo tudi v drugo. No, pa se je zataknilo, saj je bil "stric" much more pozoren ... smo morali nazajv rodno domovino ... škoda, ker smo imeli sicer sabo vse živo: kopijo potnega lista, vozniško, da ne omenjam ful prtljage, opreme itd. itn. Ah, ja, smo se odpeljali so Sečoveljskih solin, Anja in možek sta šla na špancir, jaz pa spet čez mejo, da sem odpeljala material v hišo, obrala pridelek na ta drugi parceli - 15 kakijev in en jogurtni kozarček oliv - ouje, nije baš nešto, nekaj pa jeuser posted image  Preostanek dneva smo preživeli v sprehodkih po Bernardinu & Piranu. Ma, sploh ni blo slabo v končni faziuser posted image . Anja je nakupovala:
user posted image

... in žurirala na sončku v Bernardinu:
user posted image

... ogledali smo si tudi zaćetek regate - prelep pogled na jadrnice, resnično dih jemajoče - sva kar mal nostalgična ratala z mojim in se spominjala jadralniških časov - hi, hi:
user posted image

3. Nedelja: family meeting na Dolenjskem z ulala sorodniki. Fletno, razgibano, živahno, nasmejano, mala je bila prava damica:
user posted image

4. Ponedeljek: vrtec, služba, sestanek, govorilne (sem nadomestna mama razredničarka, dela ohojoj:) - domov prišla ob 19-ih ... it's been a looooong day. Medtem je mala sijala:
user posted image

miting v Tivoliju, bowlanje + slikce, mius kile, povratki domov, uživancije med vikendom, dobri zajtrki, izboljšanje zdravja naših bolančkov, gospodinjske akcije in navdihi, odlične Nivejine nagrade in julijske nagrajenke, srečanje s Čukci, nova-stara nosečka karamela, uspešni šopingi, yummy, yummy kosila, "Pika Nogavička" opice, prelepo pobarvana in urejena sobica, novi zobki, trgatec kot se šika, prijeten krst user posted image  user posted image

Almera - za ženske reči pomaga plahtica ... pijem že kar nekaj časa - every afternoon pol litra. Vidim, da je malečki ful užival v ZOO-ju ... sem se pa tolk nasmejala, k si napisala "Borov bratranec" - prva asociacija mi je bila naša prednica opica, potem pa vidim fantka-akrobata - hi, hi. Bravo, mali. Koliko je pa star tale telovadec?

flower - goreč dimnik? OMG, kako je prišlo do tega? Thank God, da ni bilo nič hujšega!

Inigo, čb fotka je res zadetek v polno! Wonderful, wonderful.

štirkice - not there yet, imamo pa doma ponovno polža slinarja.

glugluglu, kako "mali norček"? Upam, da ne bo veliko noric & da ne bodo srbele too much. Objemček zanj!

zabasani noski - kako ste kaj? Tudi mi se pridružujemo temu smotko-jotko klubu ... hopefully bo kmalu bolje ...

lili, kako mali?

populis, je Lara bolje? Kaj pa Lan, Tariq?

udomačena muha - lol, lol, od srca sem se nasmejala. En prav priejten jesenski pozdrav Micki. Naj ji bo v življenju naklonjenouser posted image

Majuška, pobrskaj po domali zakladnici čajev - prepričana sem, da boš našla pravega ta današnjo tegobo.

O, mojček, hello, hello. Vidim, da si se nauživala - krasno, krasno. Povej, kako pa kaj princeska?

kostanj - wiii, mi imamo pa jutri v vrtcu kostanjev piknik - pekli bomo kostanj, stiskali sadje in delali sokove, se družili, smejali, imeli oh in sploh luštno - se veselim. Aja, pa Anja danes cel dan poje tole vižo: "Jutr' 'mam zobarja, mama bo z mano šla, se bova skupaj drla kar obauser posted image " - pred piknikom gremo našega zobatca pokazat k zobarju.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.10.2009 21:30:01   
metuljcek321
Ajme, nekam ogromne slikce so ... kaj sem to jaz pristisnila???

populis, wow, izgleda kul film, ja.

Jaz pa trenutno tegale čakam in se ga veselim:

Prince of Persia:

KLIKNI

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?