|
RE: Julijke 2008, 2. del 4.10.2009 16:49:27
|
|
|
|
3jeMi
|
HVALA ZA PIKEPOKE!!!!! ... zgleda so res full pomagale... ...smo doma, mali naspidiran do amena, noče it spat, mora vse pregledat... jutri greva nazaj na kontrolo, v vrtec pa ne vem kdaj... bomo videli... jah, vse je šlo zelo hitro, prehlad se mu je kar vlekel, na morju smo se malo pozdravili, potem je pa spet ven udarilo, je P rekla, da očitno bo Lovro imel kar težave že samo z virusnimi okužbami... upam, da ne... vrtec verjetno šele čez 14 dni, če pa se bo stvar še enkrat ponovila (to bi bila že 3. epizoda), pa čez zimo vrtec sploh odpade... ... skratka... iz četrtka na petek se je ponoči začel premetavat, mu spucam nos, gre nazaj spat, ga opazujem, mali hitro diha (38 vdihov na minuto v trdem spanju, normalno za njegovo starost okoli 26 vdihov)... nič ob 7h sva že visela pri P na inhalaciji... ker ni bilo bolje, kar v rešilca in na pediatrično... tam pa inhalacije na 3 ure, iz včeraj na danes na 4 ure... domov k sreči nismo prišli z ventolinom... ... skratka takle imamo... vidim, da ste se imele super v petek in neboglasnica, te ima rada in se te ne izogibam, samo očitno pišukapoldi si nisva usojeni IZVIRNO SPOROČILO: Almera 3jeMi, ti si tudi isto dobila, samo si še pod dekliškim priimkom ( jemožno,da je tvoja mama tudi nagrajenka) ma, sva z mamo dobile isto ja, pa naš očka je tudi nekaj dobil... igrala sem pa itak samo jaz... ... sem upala na Snovik za mamo, da jo presnetim, pa je dobila le medvedka... nič, bejbe, grem zdaj... pri nas se nič ne naredi samo od sebe, ali pa da bi to kdo drug, ki bi lahko, naredil namesto mene...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 4.10.2009 16:50:02 >
|
|
|