|
RE: Julijke 2008, 2. del 5.10.2009 21:23:34
|
|
|
|
metuljcek321
|
Hey, ladies! Crazy house, vam rečem ... 1. Petek: popoldansko uživanje na dvorišču: later: vse spakirano za na morje, ko mi pove, da nima potnega lista, ker je na kitajski ambasadi, kjer se dela viza, osebne pa nima. Hm - kaj zdaj? Gremo vseeno čez mejo? No, pa poskusimo - z Anjino osebno, mojo osebno in MOJIM potnim listom - morda pa ne bodo opazili - he, he. 2. Sobota: slo. carina - carinik vzame naše dokumente, jih vse pregleda, odpre moj potni list, prečekira (malo nama je zastal dih), reče: "Dobro" in že smo na poti proti hrvaški meji. Z mojim sva se še tolk sladko smejala, kako dobro nam je ratalo, da sva bila prepričana, da bo šlo tudi v drugo. No, pa se je zataknilo, saj je bil "stric" much more pozoren ... smo morali nazajv rodno domovino ... škoda, ker smo imeli sicer sabo vse živo: kopijo potnega lista, vozniško, da ne omenjam ful prtljage, opreme itd. itn. Ah, ja, smo se odpeljali so Sečoveljskih solin, Anja in možek sta šla na špancir, jaz pa spet čez mejo, da sem odpeljala material v hišo, obrala pridelek na ta drugi parceli - 15 kakijev in en jogurtni kozarček oliv - ouje, nije baš nešto, nekaj pa je Preostanek dneva smo preživeli v sprehodkih po Bernardinu & Piranu. Ma, sploh ni blo slabo v končni fazi . Anja je nakupovala: ... in žurirala na sončku v Bernardinu: ... ogledali smo si tudi zaćetek regate - prelep pogled na jadrnice, resnično dih jemajoče - sva kar mal nostalgična ratala z mojim in se spominjala jadralniških časov - hi, hi: 3. Nedelja: family meeting na Dolenjskem z ulala sorodniki. Fletno, razgibano, živahno, nasmejano, mala je bila prava damica: 4. Ponedeljek: vrtec, služba, sestanek, govorilne (sem nadomestna mama razredničarka, dela ohojoj:) - domov prišla ob 19-ih ... it's been a looooong day. Medtem je mala sijala: miting v Tivoliju, bowlanje + slikce, mius kile, povratki domov, uživancije med vikendom, dobri zajtrki, izboljšanje zdravja naših bolančkov, gospodinjske akcije in navdihi, odlične Nivejine nagrade in julijske nagrajenke, srečanje s Čukci, nova-stara nosečka karamela, uspešni šopingi, yummy, yummy kosila, "Pika Nogavička" opice, prelepo pobarvana in urejena sobica, novi zobki, trgatec kot se šika, prijeten krst Almera - za ženske reči pomaga plahtica ... pijem že kar nekaj časa - every afternoon pol litra. Vidim, da je malečki ful užival v ZOO-ju ... sem se pa tolk nasmejala, k si napisala "Borov bratranec" - prva asociacija mi je bila naša prednica opica, potem pa vidim fantka-akrobata - hi, hi. Bravo, mali. Koliko je pa star tale telovadec? flower - goreč dimnik? OMG, kako je prišlo do tega? Thank God, da ni bilo nič hujšega! Inigo, čb fotka je res zadetek v polno! Wonderful, wonderful. štirkice - not there yet, imamo pa doma ponovno polža slinarja. glugluglu, kako "mali norček"? Upam, da ne bo veliko noric & da ne bodo srbele too much. Objemček zanj! zabasani noski - kako ste kaj? Tudi mi se pridružujemo temu smotko-jotko klubu ... hopefully bo kmalu bolje ... lili, kako mali? populis, je Lara bolje? Kaj pa Lan, Tariq? udomačena muha - lol, lol, od srca sem se nasmejala. En prav priejten jesenski pozdrav Micki. Naj ji bo v življenju naklonjeno Majuška, pobrskaj po domali zakladnici čajev - prepričana sem, da boš našla pravega ta današnjo tegobo. O, mojček, hello, hello. Vidim, da si se nauživala - krasno, krasno. Povej, kako pa kaj princeska? kostanj - wiii, mi imamo pa jutri v vrtcu kostanjev piknik - pekli bomo kostanj, stiskali sadje in delali sokove, se družili, smejali, imeli oh in sploh luštno - se veselim. Aja, pa Anja danes cel dan poje tole vižo: "Jutr' 'mam zobarja, mama bo z mano šla, se bova skupaj drla kar oba " - pred piknikom gremo našega zobatca pokazat k zobarju.
|