|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
5.10.2009 8:48:18   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
Tako, zdej pa dost vicov,i.t.d.
Pršla sm do 3000 postovuser posted image user posted image user posted image , BRAVO jestuser posted image ...........

user posted image user posted image user posted image

Hvala za vice

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
5.10.2009 8:49:21   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Dobro jutro!

Upam, da ste včeraj uživale in rasturale na bowlingu user posted image .
Tilči user posted image user posted image user posted image za psičko.

Vsem privoščim dobro belo user posted image . Še malo in grem v službo do 19. ure. Uživajte.

dobro jutro tudi tebi! kar do večera boš v službi?! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
5.10.2009 8:51:06   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

naše spanje je bilo nocoj user posted image . skoz se je premetvala, pa stokala, pa zgleda, da se ji je neki sanjalo, ker je jokala v spanju, in sem jo komaj prebudila. user posted image user posted image user posted image

user posted image  je že šel, tako da sma spet do petka oz. sobote sami doma. včeraj sma/o sestavila pohištvo, zdej moram pa sobo sčistiti, pa balončke še moram narisat, user posted image  pa bo konec tedna še stenske obrobe gor dal in bo! user posted image

v soboto sem po našem srečanju šla nazaj na bowling, kjer me je čakala kolegica, pa mi ni blo preveč všeč. so meli disko varianto, ker so meli zabavo z radiem fantasy, in je blo ful glasno. v glavnem - na srečanju sem se imela super in sem prav vesela, da sem spoznala še nekaj majčic! user posted image user posted image user posted image  mislim, da smo dobro poskrbele za dež user posted image user posted image user posted image

Ojej, slabo spanje... user posted image user posted image user posted image user posted image Pri nas enako.

Aha, potem si ti z ročno obrnila in nazaj user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem se imela super in res, punce, hvala za fajn družbo, za čvek, veliiiiiikooooooo smeha (katy82 user posted image ) in hvala, ker nobena ni profesionalka pri bowlingu, drugače bi se udrla v zemljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
5.10.2009 8:51:19   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Vsem privoščim dobro belo user posted image . Še malo in grem v službo do 19. ure. Uživajte.

Uf, dolga bo...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
5.10.2009 8:51:36   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naši psički v spominuser posted image
user posted image

tilči, meni je resnično žal za vašo user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem pozabiti, kako je odhajala naša "belouška", še vedno boli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
5.10.2009 9:42:01   
jana81
DAN

samo na hitro pozdravim, ker morem pol do 11h nardit veliko..
Nejc je zbolel , ima vročino 38,6.. tako da je do 11h moj z njim, potem pa gre v službo in grem jst k njemu..
včeraj je čez dan spal 45 minut, je pa zato zvečer mrknil že ob 18.15 ko smo se peljali domov z obiska..doma sem ga samo preoblekla v pižamo in je spal do 7h zjutraj...potem pa šok...vročina..
Upam da se ne razvije kaj hujšega..

Sobota : ena beseda: fantastično..user posted image

slike: tekom dneva pošljem

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
5.10.2009 9:59:52   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

DAN

Nejc je zbolel , ima vročino 38,6.. tako da je do 11h moj z njim, potem pa gre v službo in grem jst k njemu..
včeraj je čez dan spal 45 minut, je pa zato zvečer mrknil že ob 18.15 ko smo se peljali domov z obiska..doma sem ga samo preoblekla v pižamo in je spal do 7h zjutraj...potem pa šok...vročina..

Bogi revež, res upam, da ne bo hujšega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
5.10.2009 10:18:36   
suzy85

DAN

naj se hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
5.10.2009 10:32:18   
tilči
Dober dan!

Imam cel kup dela,pa bom vseeno malo pokukala semuser posted image .
Od ene firme sem že dobila ponudbo za rolete.user posted image Se vidi,da se jim gre za biznis.S komarniki me pridejo 1500 eurov,brez pa 1000 eurov.Čakam še na ostale ponudnike,potem se bom pa odločila.Pa posojilo moram seveda itiuser posted image .
Tašče spet en teden ne bouser posted image .Me pa nekja voda zajuser posted image .Ni pritiska in mi zelo počasi teče,tako da sem posodo nesla kar v njen pomivalc.Moram tablete kupit,da ne bo jamrala,da sem jo oškodovala,čeprav sem samo 1x pomivala,
Popoldne pa upam,da bodo zrihtali s to vodo.

Jana..upam,da z Nejcem ne bo hujšegauser posted image user posted image user posted image
Suzy in Špelin@..user posted image user posted image user posted image  za spanje

Tudi Tilen se je nekaj premetaval ponoči,potem pa zaspal do 7.30user posted image

Špelin@...kako pa Gregi in mleko? A sta že na ti,a sta še skregana?user posted image
Tilen navadnega mleka noče piti,je pa včeraj probal kakav in je naredil mmmmmmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
5.10.2009 10:35:36   
špelin@
Od ene firme sem že dobila ponudbo za rolete.user posted image Se vidi,da se jim gre za biznis.S komarniki me pridejo 1500 eurov,brez pa 1000 eurov.Čakam še na ostale ponudnike,potem se bom pa odločila.Pa posojilo moram seveda itiuser posted image .
Od koga pa imate to ponudbo, če smem vprašat?
Tašče spet en teden ne bouser posted image .Me pa nekja voda zajuser posted image .Ni pritiska in mi zelo počasi teče,tako da sem posodo nesla kar v njen pomivalc.Moram tablete kupit,da ne bo jamrala,da sem jo oškodovala,čeprav sem samo 1x pomivala,
Le pazi, da ne boš izrabila njenega pomivalca user posted image

Tudi Tilen se je nekaj premetaval ponoči,potem pa zaspal do 7.30user posted image
Priden user posted image

Špelin@...kako pa Gregi in mleko? A sta že na ti,a sta še skregana?user posted image
Ma ne mara mleka v tekočem stanju na noben način -  samega, ne cukranega, ne kakava, ne bele kave,... Ni šans. Mleko poje samo, če noter namešam Lino. Saj tudi čaja ali vode ne mara. Mu moram za v vrtec dajati njegovo "žvarov'no" (voda + jabolčni sok).
Tilen navadnega mleka noče piti,je pa včeraj probal kakav in je naredil mmmmmmmmuser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
5.10.2009 10:37:07   
tilči

Tehrol iz Žej pri Komendi

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
5.10.2009 10:40:01   
špelin@

Prvič slišim user posted image
Upam, da boste dobili kvaliteto in pravočasno dobavo.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
5.10.2009 10:59:46   
tilči

Prvič slišim user posted image
Upam, da boste dobili kvaliteto in pravočasno dobavo.

sodelavka jih je pohvalila,bomo pa videliuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
5.10.2009 11:00:39   
nia5
Dobro jutro user posted image
Spet je sonček user posted image
Spali smo vredu, bolje kot prejšne noči, pikice so hb izginile, če ne bi, bi danes šle do P.¸

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.10.2009 11:02:10   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Spali smo vredu, bolje kot prejšne noči, pikice so hb izginile, če ne bi, bi danes šle do P.¸

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.10.2009 11:03:15   
nia5

user posted image user posted image user posted image Vsak moški bi ga mel, itakuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.10.2009 11:04:02   
nia5

Naši psički v spominuser posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.10.2009 11:06:35   
mafi

DAN

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.10.2009 11:07:02   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.10.2009 11:09:12   
nia5

nia5, kako je z Niino očko? user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolje, hvala. Je prespala in se ji je pomirila.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.10.2009 11:09:29   
mafi

Dober dan!

Imam cel kup dela,pa bom vseeno malo pokukala semuser posted image .

Jana..upam,da z Nejcem ne bo hujšegauser posted image user posted image user posted image
Suzy in Špelin@..user posted image user posted image user posted image  za spanje

pri vas pa dogajauser posted image od rolet pa do taščiceuser posted image user posted image user posted image , no sam da greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.10.2009 11:11:25   
mafi
evola jaz pa na šihtu in je danes kar zatišjeuser posted image user posted image , mi prav paše user posted image .

Filip je po daljšem času zopet v vrtcu in je šel brez jokauser posted image user posted image user posted image , upam da tako tudi ostane.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.10.2009 11:11:37   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

user posted image

naše spanje je bilo nocoj user posted image . skoz se je premetvala, pa stokala, pa zgleda, da se ji je neki sanjalo, ker je jokala v spanju, in sem jo komaj prebudila. user posted image user posted image user posted image

user posted image  je že šel, tako da sma spet do petka oz. sobote sami doma. včeraj sma/o sestavila pohištvo, zdej moram pa sobo sčistiti, pa balončke še moram narisat, user posted image  pa bo konec tedna še stenske obrobe gor dal in bo! user posted image

v soboto sem po našem srečanju šla nazaj na bowling, kjer me je čakala kolegica, pa mi ni blo preveč všeč. so meli disko varianto, ker so meli zabavo z radiem fantasy, in je blo ful glasno. v glavnem - na srečanju sem se imela super in sem prav vesela, da sem spoznala še nekaj majčic! user posted image user posted image user posted image  mislim, da smo dobro poskrbele za dež user posted image user posted image user posted image

Pa kako to da ga po cele tedne ni? A se mu ne splača vozit ali kako?

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.10.2009 11:12:21   
nia5

Pršla sm do 3000 postovuser posted image user posted image user posted image , BRAVO jestuser posted image ...........

Hvala za vice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.10.2009 11:13:33   
mafi

Hvala za vice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?