Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 14:50:27
|
|
|
|
špelin@
|
Dan Komaj čakam, da malo odklopim Punce, moj še ni fertik v službi (je rekel, da bodo do 12h končali... ), potem ima še 1 uro vožnje do doma, zato tudi mene pred peto ne bo v CE. Potem se pa vidimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 14:51:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jutri gre pa naša pod injekcijo Jo hrbtenica ne drži več,hodit ne more,je pa tudi že par dni ne,tako da jutri pride veterinar Joj, tilči, me je kar stisnilo Drži se
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 15:50:01
|
|
|
|
jana81
|
rezervacija je potrjena na moj priimek od 19-20h.. jst pridem okrog 18h, ker smo dobili drva in moj pomaga žagat..upam da bosta končala, če ne pa bom mami fehtala za varstvo.. see ya
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 15:53:11
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, moj dedec gre iz službe...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 3.10.2009 20:35:37
|
|
|
|
nia5
|
Pravkar se imate fajn, sem z mislimi z vami, upam da se boste odklople in na polno uživale Tako moja pikica aja, se je danes z palico dregnila v očko in je celo popoldan bila boga, svetloba jo je motila, otečeno je imela in solzila se ji je okica , zdaj pa je bila tako utrujena, da sem jo skopala in sma že romale v posteljo, zaspala pa je itak v sekundi. Jaz pa se zdaj še najem, spijem kozarček piva in grem ležat, mi bo pasalo, ker sem cel dan nekaj letala, skakala...moj pa ne vem kdaj pride, ker pomaga še mojemu atiju, pol pa še bosta kako spila Punce uživajte, kera pa še pride sem gor povohat pa moirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 9:37:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Jutro! je blo fajn sam po noč je neki ampak prou tist histerično oz. izsiljevalsko, sam sm ga pomirila in je naprej spal. Seveda hotel je spat k nama, pa mu nisem pustila. Vreme: Jst sm šla včeraj k dežurnem zdravniku in sm dobila antibiotike. Joj, komaj čakam da bo tega prehlada,...konc. nia5 - upam, da bo Niin uček kmal bolš. Ostale pa k ste ble na srečanju in upam da ste uživale 100/h. Sm mislna na vas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 9:45:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vsak moški bi ga mel, itak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:06:45
|
|
|
|
tilči
|
Naši psički v spomin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:08:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naši psički v spomin moje sožalje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:11:30
|
|
|
|
mafi
|
Čer Vidim, da je kar zatišje tuki za Nio in Srčekgirll . Za ostale, ki ste imele včeraj randi v CE pa upam, da ste se imele fenomenalno .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:15:23
|
|
|
|
tilči
|
Dober večer! Naše psičke ni več. Ko sem včeraj odhajala v službo,je bilo hitro konec.Vsaj matrala se ni več.Je pa kar prazno.Vedno pogledam najprej k pesjaku in jo hočem ogovoriti,pa jo ni. No,pa gremo malo bolj k veselim temam. Včeraj ste sigurno uživale,saj še danes ni nobenega glasu Mi smo šli dopoldne malo k našim,popoldne pa na sejem.Pa je bila taka gužva,da nisi mogel nikamor.Sta pa igrala korado in Brendi.Tilen je veselo plesal Je pa en imel predstavitev za rolete,tako da sva malo več izvedela in sem že parim poslala prošnjo za predračun.Upam,da mi čimprej odgovorijo. je tašči povedal,da bova zgoraj dala rolete,pa za spremembo ni nič komentirala Grem pod in
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:33:20
|
|
|
|
špelin@
|
Čer IZVIRNO SPOROČILO: mafi Za ostale, ki ste imele včeraj randi v CE pa upam, da ste se imele fenomenalno . O ja, je bilo fajn nia5, kako je z Niino očko? Srčekgirll, a ti si pa kar na AB? Boga, upam, da ti primejo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:34:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naši psički v spomin tilči, meni je resnično žal za vašo Ne morem pozabiti, kako je odhajala naša "belouška", še vedno boli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:35:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Naše psičke ni več. Ko sem včeraj odhajala v službo,je bilo hitro konec.Vsaj matrala se ni več.Je pa kar prazno.Vedno pogledam najprej k pesjaku in jo hočem ogovoriti,pa jo ni. No,pa gremo malo bolj k veselim temam. Včeraj ste sigurno uživale,saj še danes ni nobenega glasu Mi smo šli dopoldne malo k našim,popoldne pa na sejem.Pa je bila taka gužva,da nisi mogel nikamor.Sta pa igrala korado in Brendi.Tilen je veselo plesal Je pa en imel predstavitev za rolete,tako da sva malo več izvedela in sem že parim poslala prošnjo za predračun.Upam,da mi čimprej odgovorijo. je tašči povedal,da bova zgoraj dala rolete,pa za spremembo ni nič komentirala Grem pod in za prijeten dan. Seveda ni tašča nič komentirala rolet, ko se bo pa potem lepo prislinila in rekla, da jih financirajte še njej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:54:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naši psički v spomin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:54:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer IZVIRNO SPOROČILO: mafi Za ostale, ki ste imele včeraj randi v CE pa upam, da ste se imele fenomenalno . O ja, je bilo fajn nia5, kako je z Niino očko? Srčekgirll, a ti si pa kar na AB? Boga, upam, da ti primejo Tnx. Jst tud upam da bojo prijele. Sicer mam sam 3 tabletke za pojest na 24h (še 3ja me čaka ju3)pol bomo pa vidl. Sita sm že tega prehlada i.t.d. No, lepo je slišat, da ste uživale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 21:59:36
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober večer! Naše psičke ni več. Ko sem včeraj odhajala v službo,je bilo hitro konec.Vsaj matrala se ni več.Je pa kar prazno.Vedno pogledam najprej k pesjaku in jo hočem ogovoriti,pa jo ni. No,pa gremo malo bolj k veselim temam. Včeraj ste sigurno uživale,saj še danes ni nobenega glasu Mi smo šli dopoldne malo k našim,popoldne pa na sejem.Pa je bila taka gužva,da nisi mogel nikamor.Sta pa igrala korado in Brendi.Tilen je veselo plesal Je pa en imel predstavitev za rolete,tako da sva malo več izvedela in sem že parim poslala prošnjo za predračun.Upam,da mi čimprej odgovorijo. je tašči povedal,da bova zgoraj dala rolete,pa za spremembo ni nič komentirala Grem pod in Bolje je da je tako kot pa da se je matrala. Za lepo preživet dan in da ste uživali pa upam, da se je Tilen na plesal. Mogoče si jih bo pa še tača omislila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 22:18:11
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Danes sem zamudila v sluzbo. Resnicno nisem kriva. Zadržali so me. Glej kaj sem našla pod tušem...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 22:19:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Novi župnik Novi župnik je bil pred njegovim prvim bogoslužjem tako nervozen, da iz sebe ni spravil niti besedice. Tako je za nasvet vprašal škofa. Ta mu svetuje, da naj pred mašo v kozarec vode kapne 2 kapljici Tequille, naj to spije in tako ne bo več nervozen. Tako to novi župnik stori in izgubil je nervozo in šlo mu je dobro. Bil je tako miren, da ga tudi najhujše neurje ne bi moglo spraviti iz njegovega miru. Ko je novi župnik hotel oditi iz zakristije je na mizi našel napisan list,katerega mu je napisal škof: Spoštovani župnik! Imam nekaj pripomb na vaše prvo mašo in upam, da se tak dogodek na naslednjem bogoslužju ne ponovi: - Na rob keliha ni potrebno zatikati nikakršnih limoninih rezin. - Kabinica poleg oltarja je spovednica in ne WC - Božjih zapovedi je 10 in ne "cirka 12" - Apostolov je bilo 12 in ne "približno 7" - Jezusa in apostole ne poimenujemo "J.C. and the gang." - David je Golijata premagal z metom kamenja v glavo in ga ni "nafiksal s kokainom do smrti" - Judasa ne poimenujemo "kurbin sin" in Papeža ne poimenujemo "El Padrino" - Bin Laden ni imel nikakršnega opravka s smrtjo Jezusa. - Blagoslovljena voda ni tam za umivanje obraza in vratu temveč za blagoslavljanje - Zakaj ste mašno vino spili z enim požirkom, zatem polizali sol z roke in na koncu ugriznili v rezino limone mi tudi ni čisto jasno? - Predvsem pa ne smete moliti tako, da se vsedete na stopnico pred oltarjem in položite noge na sveto pismo. - Hostje niso mišljene kot prigrizek k vinu ampak so mišljene za vernike. - Noe je zgradil barko in ne "offshore-Boat" - Abraham ni bil "Ata Smrk" - Povabilo k plesu ni tako slaba zamisel, vendar pa je skakanje v koloni skozi celotno cerkev šlo predaleč. - P... z majhnimi "joškami" je devica Marija. Ni potrebe da njen kip stalno objemate, poljubljate in ližete. - Tako imenovani "Freak" nad oltarjem je Jezus. In on tam tudi ne visi kar tako, temveč je pribit na križ. - Tisti, ki je stal v kotu cerkve pri pevskem zboru in katerega ste poimenovali "transvestitska pederčina v dolgi kikli" sem bil jaz! Naslednjič vas prosim , da date 2 kaplji Tequile v kozarec vode in ne obratno!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 22:24:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Predstavlja Japonec svojo družino Mujotu: "To je moja žena Mi San, to je njena sestra Ni San in to moja tašča Ti San." Mujo pa Japoncu predstavi svojo družino: "To je moja žena Nju Sam, to je njena sestra Nju Bi in to moja tašča Nju Ti."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 22:29:58
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Mož in žena se peljeta po cesti in zagledata poškodovanega mladega dihurja. Ker se jima živalica smili, se odločita, da jo vzameta s seboj domov in poskrbita zanjo. V avtu žena drži dihurja in vpraša moža, kam naj položi žival. Mož odgovori, naj ga da med noge, da mu bo toplo. Nato žena vpraša: " Kaj pa smrad?" In mož odgovori: "Stisni mu nosek!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.10.2009 22:34:07
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Tako, zdej pa dost vicov,i.t.d. Pršla sm do 3000 postov , BRAVO jest ........... .........in grem še mal TV gledat pol pa vija spanje, zjutraj pa v šiht (sovražim pondeljke).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 7:31:12
|
|
|
|
suzy85
|
naše spanje je bilo nocoj . skoz se je premetvala, pa stokala, pa zgleda, da se ji je neki sanjalo, ker je jokala v spanju, in sem jo komaj prebudila. je že šel, tako da sma spet do petka oz. sobote sami doma. včeraj sma/o sestavila pohištvo, zdej moram pa sobo sčistiti, pa balončke še moram narisat, pa bo konec tedna še stenske obrobe gor dal in bo! v soboto sem po našem srečanju šla nazaj na bowling, kjer me je čakala kolegica, pa mi ni blo preveč všeč. so meli disko varianto, ker so meli zabavo z radiem fantasy, in je blo ful glasno. v glavnem - na srečanju sem se imela super in sem prav vesela, da sem spoznala še nekaj majčic! mislim, da smo dobro poskrbele za dež
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 8:29:49
|
|
|
|
aurora28
|
Dobro jutro! Upam, da ste včeraj uživale in rasturale na bowlingu . Tilči za psičko. Vsem privoščim dobro belo . Še malo in grem v službo do 19. ure. Uživajte.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 8:46:43
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?