|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
3.10.2009 14:50:27   
špelin@
Dan user posted image

Komaj čakam, da malo odklopim user posted image Punce, moj user posted image še ni fertik v službi (je rekel, da bodo do 12h končali... user posted image ), potem ima še 1 uro vožnje do doma, zato tudi mene pred peto ne bo v CE. Potem se pa vidimo user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
3.10.2009 14:51:08   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Jutri gre pa naša user posted image  pod injekcijouser posted image user posted image
Jo hrbtenica ne drži več,hodit ne more,je pa tudi že par dni ne,tako da jutri pride veterinar

Joj, tilči, me je kar stisnilo user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
3.10.2009 15:50:01   
jana81
rezervacija je potrjena na moj priimek od 19-20h..

jst pridem okrog 18h, ker smo dobili drva in moj pomaga žagat..upam da bosta končala, če ne pa bom mami fehtala za varstvo..

see ya

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
3.10.2009 15:53:11   
špelin@
Evo, moj dedec gre iz službe...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
3.10.2009 20:35:37   
nia5
Pravkar se imate fajn, sem z mislimi z vami, upam da se boste odklople in na polno uživale user posted image
Tako moja pikica aja, se je danes z palico dregnila v očko in je celo popoldan bila boga, svetloba jo je motila, otečeno je imela in solzila se ji je okica user posted image , zdaj pa je bila tako utrujena, da sem jo skopala in sma že romale v posteljo, zaspala pa je itak v sekundi. Jaz pa se zdaj še najem, spijem kozarček piva in grem ležat, mi bo pasalo, ker sem cel dan nekaj letala, skakala...moj pa ne vem kdaj pride, ker pomaga še mojemu atiju, pol pa še bosta kako spila user posted image
Punce uživajte, kera pa še pride sem gor povohat pa moirno nočko user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
4.10.2009 9:37:37   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image

user posted image je blo fajn sam po noč je nekiuser posted image ampak prou tist histerično oz. izsiljevalsko, sam sm ga pomirila in je naprej spal. Seveda hotel je spat k nama, pa mu nisem pustila.
Vreme:user posted image

Jst sm šla včeraj k dežurnem zdravniku in sm dobila antibiotike. Joj, komaj čakam da bo tega prehlada,...konc.

nia5 - user posted image user posted image user posted image upam, da bo Niin uček kmal bolš.

Ostale pa k ste ble na srečanju in upam da ste uživale 100/h. Sm mislna na vas.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
4.10.2009 9:45:29   
Srčekgirll
user posted image user posted image user posted image Vsak moški bi ga mel, itakuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
4.10.2009 21:06:45   
tilči
Naši psički v spominuser posted image
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
4.10.2009 21:08:35   
mafi

user posted image

moje sožaljeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
4.10.2009 21:11:30   
mafi
Čer user posted image

Vidim, da je kar zatišje tukiuser posted image

za Nio in Srčekgirll user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Za ostale, ki ste imele včeraj randiuser posted image v CE pa upam, da ste se imele fenomenalnouser posted image user posted image .

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
4.10.2009 21:15:23   
tilči
Dober večer!

Naše psičke ni več.user posted image Ko sem včeraj odhajala v službo,je bilo hitro konec.Vsaj matrala se ni več.Je pa kar prazno.Vedno pogledam najprej k pesjaku in jo hočem ogovoriti,pa jo ni.

No,pa gremo malo bolj k veselim temam.

Včeraj ste sigurno uživale,saj še danes ni nobenega glasuuser posted image user posted image user posted image
Mi smo šli dopoldne malo k našim,popoldne pa na sejem.Pa je bila taka gužva,da nisi mogel nikamor.Sta pa igrala korado in Brendi.Tilen je veselo plesaluser posted image
Je pa en imel predstavitev za rolete,tako da sva malo več izvedela in sem že parim poslala prošnjo za predračun.Upam,da mi čimprej odgovorijo.user posted image  je tašči povedal,da bova zgoraj dala rolete,pa za spremembo ni nič komentiralauser posted image
Grem pod user posted image  in user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
4.10.2009 21:33:20   
špelin@

Čer user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mafi
Za ostale, ki ste imele včeraj randiuser posted image v CE pa upam, da ste se imele fenomenalnouser posted image user posted image .

O ja, je bilo fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nia5, kako je z Niino očko? user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, a ti si pa kar na AB? Boga, upam, da ti primejo user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
4.10.2009 21:34:19   
špelin@

user posted image

user posted image user posted image user posted image
tilči, meni je resnično žal za vašo user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem pozabiti, kako je odhajala naša "belouška", še vedno boli user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
4.10.2009 21:35:45   
špelin@

Dober večer!

Naše psičke ni več.user posted image Ko sem včeraj odhajala v službo,je bilo hitro konec.Vsaj matrala se ni več.Je pa kar prazno.Vedno pogledam najprej k pesjaku in jo hočem ogovoriti,pa jo ni.

Včeraj ste sigurno uživale,saj še danes ni nobenega glasuuser posted image user posted image user posted image
Mi smo šli dopoldne malo k našim,popoldne pa na sejem.Pa je bila taka gužva,da nisi mogel nikamor.Sta pa igrala korado in Brendi.Tilen je veselo plesaluser posted image
Je pa en imel predstavitev za rolete,tako da sva malo več izvedela in sem že parim poslala prošnjo za predračun.Upam,da mi čimprej odgovorijo.user posted image  je tašči povedal,da bova zgoraj dala rolete,pa za spremembo ni nič komentiralauser posted image

user posted image za prijeten dan.
Seveda ni tašča nič komentirala rolet, ko se bo pa potem lepo prislinila in rekla, da jih financirajte še njej user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
4.10.2009 21:54:32   
Srčekgirll

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
4.10.2009 21:54:35   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čer user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

O ja, je bilo fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nia5, kako je z Niino očko? user posted image user posted image user posted image user posted image

Srčekgirll, a ti si pa kar na AB? Boga, upam, da ti primejo user posted image user posted image user posted image
user posted image

Tnx. Jst tud upam da bojo prijele. Sicer mam sam 3 tabletke za pojest na 24h (še 3ja me čaka ju3)pol bomo pa vidl. Sita sm že tega prehlada i.t.d.
No, lepo je slišat, da ste uživale.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
4.10.2009 21:59:36   
Srčekgirll

Dober večer!

user posted image user posted image user posted image Bolje je da je tako kot pa da se je user posted image matrala.
user posted image user posted image user posted image Za lepo preživet dan in da ste uživali pa upam, da se je Tilen na plesal.
Mogoče si jih bo pa še tača omislilauser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
4.10.2009 22:18:11   
Srčekgirll
Danes sem zamudila v sluzbo.
Resnicno nisem kriva.
Zadržali so me.
Glej kaj sem našla pod tušem...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2268
4.10.2009 22:19:31   
Srčekgirll
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novi župnik

Novi župnik je bil pred njegovim prvim bogoslužjem tako nervozen, da iz sebe ni spravil niti besedice.
Tako je za nasvet vprašal škofa. Ta mu svetuje, da naj pred mašo v kozarec vode kapne 2 kapljici Tequille, naj to spije in tako ne bo več nervozen.
Tako to novi župnik stori in izgubil je nervozo in šlo mu je dobro. Bil je tako miren, da ga tudi najhujše neurje ne bi moglo spraviti iz njegovega miru.
Ko je novi župnik hotel oditi iz zakristije je na mizi našel napisan list,katerega mu je napisal škof:

Spoštovani župnik! Imam nekaj pripomb na vaše prvo mašo in upam, da se tak dogodek na naslednjem bogoslužju ne ponovi:

- Na rob keliha ni potrebno zatikati nikakršnih limoninih rezin.
- Kabinica poleg oltarja je spovednica in ne WC
- Božjih zapovedi je 10 in ne "cirka 12"
- Apostolov je bilo 12 in ne "približno 7"
- Jezusa in apostole ne poimenujemo "J.C. and the gang."
- David je Golijata premagal z metom kamenja v glavo in ga ni "nafiksal s kokainom do smrti"
- Judasa ne poimenujemo "kurbin sin" in Papeža ne poimenujemo "El Padrino"
- Bin Laden ni imel nikakršnega opravka s smrtjo Jezusa.
- Blagoslovljena voda ni tam za umivanje obraza in vratu temveč za blagoslavljanje
- Zakaj ste mašno vino spili z enim požirkom, zatem polizali sol z roke in na koncu ugriznili v rezino limone mi tudi ni čisto jasno?
- Predvsem pa ne smete moliti tako, da se vsedete na stopnico pred oltarjem in položite noge na sveto pismo.
- Hostje niso mišljene kot prigrizek k vinu ampak so mišljene za vernike.
- Noe je zgradil barko in ne "offshore-Boat"
- Abraham ni bil "Ata Smrk"
- Povabilo k plesu ni tako slaba zamisel, vendar pa je skakanje v koloni skozi celotno cerkev šlo predaleč.
- P... z majhnimi "joškami" je devica Marija. Ni potrebe da njen kip stalno objemate, poljubljate in ližete.
- Tako imenovani "Freak" nad oltarjem je Jezus. In on tam tudi ne visi kar tako, temveč je pribit na križ.
- Tisti, ki je stal v kotu cerkve pri pevskem zboru in katerega ste poimenovali "transvestitska pederčina v dolgi kikli" sem bil jaz!

Naslednjič vas prosim , da date 2 kaplji Tequile v kozarec vode in ne obratno!

Neposredna povezava do sporočila: 2269
4.10.2009 22:24:30   
Srčekgirll
Predstavlja Japonec svojo družino Mujotu:

"To je moja žena Mi San, to je njena sestra Ni San in to moja tašča Ti San."

Mujo pa Japoncu predstavi svojo družino:

"To je moja žena Nju Sam, to je njena sestra Nju Bi in to moja tašča Nju
Ti."

Neposredna povezava do sporočila: 2270
4.10.2009 22:29:58   
Srčekgirll
Mož in žena se peljeta po cesti
in zagledata poškodovanega
mladega dihurja.
Ker se jima živalica smili, se
odločita,
da jo vzameta s seboj domov in
poskrbita zanjo.
 V avtu žena drži dihurja in
vpraša moža,
kam naj položi žival.
Mož odgovori, naj ga da med
noge,
da mu bo toplo.
Nato žena vpraša: " Kaj pa
smrad?"
In mož odgovori:
"Stisni mu nosek!"

Neposredna povezava do sporočila: 2271
4.10.2009 22:34:07   
Srčekgirll
Tako, zdej pa dost vicov,i.t.d.
Pršla sm do 3000 postovuser posted image user posted image user posted image , BRAVO jestuser posted image ...........
.........in grem še mal TV gledat pol pa vija spanje, zjutraj pa v šihtuser posted image (sovražim pondeljke).

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2272
5.10.2009 7:31:12   
suzy85
user posted image

naše spanje je bilo nocoj user posted image . skoz se je premetvala, pa stokala, pa zgleda, da se ji je neki sanjalo, ker je jokala v spanju, in sem jo komaj prebudila. user posted image user posted image user posted image

user posted image  je že šel, tako da sma spet do petka oz. sobote sami doma. včeraj sma/o sestavila pohištvo, zdej moram pa sobo sčistiti, pa balončke še moram narisat, user posted image  pa bo konec tedna še stenske obrobe gor dal in bo! user posted image

v soboto sem po našem srečanju šla nazaj na bowling, kjer me je čakala kolegica, pa mi ni blo preveč všeč. so meli disko varianto, ker so meli zabavo z radiem fantasy, in je blo ful glasno. v glavnem - na srečanju sem se imela super in sem prav vesela, da sem spoznala še nekaj majčic! user posted image user posted image user posted image  mislim, da smo dobro poskrbele za dež user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 2273
5.10.2009 8:29:49   
aurora28
Dobro jutro!

Upam, da ste včeraj uživale in rasturale na bowlingu user posted image .
Tilči user posted image user posted image user posted image za psičko.

Vsem privoščim dobro belo user posted image . Še malo in grem v službo do 19. ure. Uživajte.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
5.10.2009 8:46:43   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?