Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 8:48:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tako, zdej pa dost vicov,i.t.d. Pršla sm do 3000 postov , BRAVO jest ........... Hvala za vice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 8:49:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro! Upam, da ste včeraj uživale in rasturale na bowlingu . Tilči za psičko. Vsem privoščim dobro belo . Še malo in grem v službo do 19. ure. Uživajte. dobro jutro tudi tebi! kar do večera boš v službi?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 8:51:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naše spanje je bilo nocoj . skoz se je premetvala, pa stokala, pa zgleda, da se ji je neki sanjalo, ker je jokala v spanju, in sem jo komaj prebudila. je že šel, tako da sma spet do petka oz. sobote sami doma. včeraj sma/o sestavila pohištvo, zdej moram pa sobo sčistiti, pa balončke še moram narisat, pa bo konec tedna še stenske obrobe gor dal in bo! v soboto sem po našem srečanju šla nazaj na bowling, kjer me je čakala kolegica, pa mi ni blo preveč všeč. so meli disko varianto, ker so meli zabavo z radiem fantasy, in je blo ful glasno. v glavnem - na srečanju sem se imela super in sem prav vesela, da sem spoznala še nekaj majčic! mislim, da smo dobro poskrbele za dež Ojej, slabo spanje... Pri nas enako. Aha, potem si ti z ročno obrnila in nazaj Tudi jaz sem se imela super in res, punce, hvala za fajn družbo, za čvek, veliiiiiikooooooo smeha (katy82 ) in hvala, ker nobena ni profesionalka pri bowlingu, drugače bi se udrla v zemljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 8:51:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Vsem privoščim dobro belo . Še malo in grem v službo do 19. ure. Uživajte. Uf, dolga bo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 8:51:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naši psički v spomin tilči, meni je resnično žal za vašo Ne morem pozabiti, kako je odhajala naša "belouška", še vedno boli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 9:42:01
|
|
|
|
jana81
|
DAN samo na hitro pozdravim, ker morem pol do 11h nardit veliko.. Nejc je zbolel , ima vročino 38,6.. tako da je do 11h moj z njim, potem pa gre v službo in grem jst k njemu.. včeraj je čez dan spal 45 minut, je pa zato zvečer mrknil že ob 18.15 ko smo se peljali domov z obiska..doma sem ga samo preoblekla v pižamo in je spal do 7h zjutraj...potem pa šok...vročina.. Upam da se ne razvije kaj hujšega.. Sobota : ena beseda: fantastično.. slike: tekom dneva pošljem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 9:59:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN samo na hitro pozdravim, ker morem pol do 11h nardit veliko.. Nejc je zbolel , ima vročino 38,6.. tako da je do 11h moj z njim, potem pa gre v službo in grem jst k njemu.. včeraj je čez dan spal 45 minut, je pa zato zvečer mrknil že ob 18.15 ko smo se peljali domov z obiska..doma sem ga samo preoblekla v pižamo in je spal do 7h zjutraj...potem pa šok...vročina.. Upam da se ne razvije kaj hujšega.. Sobota : ena beseda: fantastično.. slike: tekom dneva pošljem Bogi revež, res upam, da ne bo hujšega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 10:18:36
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN samo na hitro pozdravim, ker morem pol do 11h nardit veliko.. Nejc je zbolel , ima vročino 38,6.. tako da je do 11h moj z njim, potem pa gre v službo in grem jst k njemu.. včeraj je čez dan spal 45 minut, je pa zato zvečer mrknil že ob 18.15 ko smo se peljali domov z obiska..doma sem ga samo preoblekla v pižamo in je spal do 7h zjutraj...potem pa šok...vročina.. Upam da se ne razvije kaj hujšega.. Sobota : ena beseda: fantastično.. slike: tekom dneva pošljem naj se hitro pozdravi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 10:32:18
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Imam cel kup dela,pa bom vseeno malo pokukala sem . Od ene firme sem že dobila ponudbo za rolete. Se vidi,da se jim gre za biznis.S komarniki me pridejo 1500 eurov,brez pa 1000 eurov.Čakam še na ostale ponudnike,potem se bom pa odločila.Pa posojilo moram seveda iti . Tašče spet en teden ne bo .Me pa nekja voda zaj .Ni pritiska in mi zelo počasi teče,tako da sem posodo nesla kar v njen pomivalc.Moram tablete kupit,da ne bo jamrala,da sem jo oškodovala,čeprav sem samo 1x pomivala, Popoldne pa upam,da bodo zrihtali s to vodo. Jana..upam,da z Nejcem ne bo hujšega Suzy in Špelin@.. za spanje Tudi Tilen se je nekaj premetaval ponoči,potem pa zaspal do 7.30 Špelin@...kako pa Gregi in mleko? A sta že na ti,a sta še skregana? Tilen navadnega mleka noče piti,je pa včeraj probal kakav in je naredil mmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 10:35:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Od ene firme sem že dobila ponudbo za rolete. Se vidi,da se jim gre za biznis.S komarniki me pridejo 1500 eurov,brez pa 1000 eurov.Čakam še na ostale ponudnike,potem se bom pa odločila.Pa posojilo moram seveda iti . Od koga pa imate to ponudbo, če smem vprašat? Tašče spet en teden ne bo .Me pa nekja voda zaj .Ni pritiska in mi zelo počasi teče,tako da sem posodo nesla kar v njen pomivalc.Moram tablete kupit,da ne bo jamrala,da sem jo oškodovala,čeprav sem samo 1x pomivala, Popoldne pa upam,da bodo zrihtali s to vodo. Le pazi, da ne boš izrabila njenega pomivalca Tudi Tilen se je nekaj premetaval ponoči,potem pa zaspal do 7.30 Priden Špelin@...kako pa Gregi in mleko? A sta že na ti,a sta še skregana? Ma ne mara mleka v tekočem stanju na noben način - samega, ne cukranega, ne kakava, ne bele kave,... Ni šans. Mleko poje samo, če noter namešam Lino. Saj tudi čaja ali vode ne mara. Mu moram za v vrtec dajati njegovo "žvarov'no" (voda + jabolčni sok). Tilen navadnega mleka noče piti,je pa včeraj probal kakav in je naredil mmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 10:37:07
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Od ene firme sem že dobila ponudbo za rolete. Se vidi,da se jim gre za biznis.S komarniki me pridejo 1500 eurov,brez pa 1000 eurov.Čakam še na ostale ponudnike,potem se bom pa odločila.Pa posojilo moram seveda iti . Od koga pa imate to ponudbo, če smem vprašat? Tehrol iz Žej pri Komendi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 10:40:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Od ene firme sem že dobila ponudbo za rolete. Se vidi,da se jim gre za biznis.S komarniki me pridejo 1500 eurov,brez pa 1000 eurov.Čakam še na ostale ponudnike,potem se bom pa odločila.Pa posojilo moram seveda iti . Od koga pa imate to ponudbo, če smem vprašat? Tehrol iz Žej pri Komendi Prvič slišim Upam, da boste dobili kvaliteto in pravočasno dobavo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 10:59:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Od ene firme sem že dobila ponudbo za rolete. Se vidi,da se jim gre za biznis.S komarniki me pridejo 1500 eurov,brez pa 1000 eurov.Čakam še na ostale ponudnike,potem se bom pa odločila.Pa posojilo moram seveda iti . Od koga pa imate to ponudbo, če smem vprašat? Tehrol iz Žej pri Komendi Prvič slišim Upam, da boste dobili kvaliteto in pravočasno dobavo. sodelavka jih je pohvalila,bomo pa videli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:00:39
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro Spet je sonček Spali smo vredu, bolje kot prejšne noči, pikice so hb izginile, če ne bi, bi danes šle do P.¸
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:02:10
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Spet je sonček Spali smo vredu, bolje kot prejšne noči, pikice so hb izginile, če ne bi, bi danes šle do P.¸
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:03:15
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vsak moški bi ga mel, itak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:04:02
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naši psički v spomin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:06:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 DAN samo na hitro pozdravim, ker morem pol do 11h nardit veliko.. Nejc je zbolel , ima vročino 38,6.. tako da je do 11h moj z njim, potem pa gre v službo in grem jst k njemu.. včeraj je čez dan spal 45 minut, je pa zato zvečer mrknil že ob 18.15 ko smo se peljali domov z obiska..doma sem ga samo preoblekla v pižamo in je spal do 7h zjutraj...potem pa šok...vročina.. Upam da se ne razvije kaj hujšega.. Sobota : ena beseda: fantastično.. slike: tekom dneva pošljem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:07:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro Spet je sonček Spali smo vredu, bolje kot prejšne noči, pikice so hb izginile, če ne bi, bi danes šle do P.¸
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:09:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ nia5, kako je z Niino očko? Bolje, hvala. Je prespala in se ji je pomirila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:09:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Imam cel kup dela,pa bom vseeno malo pokukala sem . Od ene firme sem že dobila ponudbo za rolete. Se vidi,da se jim gre za biznis.S komarniki me pridejo 1500 eurov,brez pa 1000 eurov.Čakam še na ostale ponudnike,potem se bom pa odločila.Pa posojilo moram seveda iti . Tašče spet en teden ne bo .Me pa nekja voda zaj .Ni pritiska in mi zelo počasi teče,tako da sem posodo nesla kar v njen pomivalc.Moram tablete kupit,da ne bo jamrala,da sem jo oškodovala,čeprav sem samo 1x pomivala, Popoldne pa upam,da bodo zrihtali s to vodo. Jana..upam,da z Nejcem ne bo hujšega Suzy in Špelin@.. za spanje Tudi Tilen se je nekaj premetaval ponoči,potem pa zaspal do 7.30 Špelin@...kako pa Gregi in mleko? A sta že na ti,a sta še skregana? Tilen navadnega mleka noče piti,je pa včeraj probal kakav in je naredil mmmmmmmm pri vas pa dogaja od rolet pa do taščice , no sam da gre
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:11:25
|
|
|
|
mafi
|
evola jaz pa na šihtu in je danes kar zatišje , mi prav paše . Filip je po daljšem času zopet v vrtcu in je šel brez joka , upam da tako tudi ostane.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:11:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 naše spanje je bilo nocoj . skoz se je premetvala, pa stokala, pa zgleda, da se ji je neki sanjalo, ker je jokala v spanju, in sem jo komaj prebudila. je že šel, tako da sma spet do petka oz. sobote sami doma. včeraj sma/o sestavila pohištvo, zdej moram pa sobo sčistiti, pa balončke še moram narisat, pa bo konec tedna še stenske obrobe gor dal in bo! v soboto sem po našem srečanju šla nazaj na bowling, kjer me je čakala kolegica, pa mi ni blo preveč všeč. so meli disko varianto, ker so meli zabavo z radiem fantasy, in je blo ful glasno. v glavnem - na srečanju sem se imela super in sem prav vesela, da sem spoznala še nekaj majčic! mislim, da smo dobro poskrbele za dež Pa kako to da ga po cele tedne ni? A se mu ne splača vozit ali kako?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:12:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tako, zdej pa dost vicov,i.t.d. Pršla sm do 3000 postov , BRAVO jest ........... Hvala za vice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.10.2009 11:13:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Tako, zdej pa dost vicov,i.t.d. Pršla sm do 3000 postov , BRAVO jest ........... Hvala za vice še od mene
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?