Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:32:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokica, kaj pol vidva ne bota mogla na plavanje v torek? bova šla..ker bo, če je kaj po mami že zdrav.... Vi tudi greste v torek, ne? no super. mi bomo šli ja, če slučajno ne zbolimo kje.... trkam na les....no, saj zaenkrat nič ne kaže, ampak nikoli ne veš. sezona prehladov se bliža..... samo mi smo očitno neki virus pobrali....da se tak širi...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:33:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je pri vas tudi tako mrzlo? pri nas ful. zjutraj sem že razmišljala da bi blo treba zakuriti mi smo pa danes otvorili kurilno sezono - kamin smo zakurili. Ma je tako fino vzdušje, predvsem sem pa jaz zraven čepela ko ena kura in se grela
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:33:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kako ste drugače preživele nedeljo?Pri nas nič posebnega cel dan sem otroka uspavala ,pa zelence ven vlačla pa malo smo še kosilo skuhali malo pomenli z bracotom in sosedi in to je to. mi smo bili pa danes v Idriji pri moji sošolki iz SŠ. Smo šli pogledat malega pikca Anžeta, 6 tednov starega. A je možno, da so bili naši otroci tudi kdaj tako majhni?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:33:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi smo bili zjutraj na pijački, potem je ata čoln čohal, midva pa sva ga nadzirala, potem smo gledali motore (dirko), potem pa smo šli, kot sem že napisala na kostanjev piknik. Sedaj pa Valentin že spi. kaj ste nabavili čoln? al ste ga že meli? na morju niste nobene vožnje namreč ponujali Ja, pred enim tednom sva ga nabavila...ja...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:34:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nič drage moje grem v mižule me že zebe zraven računalnika. čebelica - če si za pošlji sms Lahko noč. Nočko, Persida! Pa kje ste danes vse? Kaj bom jaz tudi morala iti? jaz tudi grem, ker mi moj nekaj obljublja pa da vidimo... ti še pa ne rabiš it. samo mogoče bo malo tečno tu gori če ne bo nobene idi reči Dju da te zmasira, da ozdraviš pa da se v torek vidimo to bo ja...če pa sedaj že njega zdravje zajebava...on že lepo aja z Valentinom v spalnici z Angalom S v objemu....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:34:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kako ste drugače preživele nedeljo?Pri nas nič posebnega cel dan sem otroka uspavala ,pa zelence ven vlačla pa malo smo še kosilo skuhali malo pomenli z bracotom in sosedi in to je to. mi smo bili pa danes v Idriji pri moji sošolki iz SŠ. Smo šli pogledat malega pikca Anžeta, 6 tednov starega. A je možno, da so bili naši otroci tudi kdaj tako majhni? ja, bili...a smo hitro pozabile...poglej malo slikice za nazaj...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:35:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je pri vas tudi tako mrzlo? pri nas ful. zjutraj sem že razmišljala da bi blo treba zakuriti mi smo pa danes otvorili kurilno sezono - kamin smo zakurili. Ma je tako fino vzdušje, predvsem sem pa jaz zraven čepela ko ena kura in se grela veš, da sem jaz že to tudi razmišljala in to v petek, ko je cel dan tako deževalo...no, potem ga nisem zahurila a ne bo daleč dan, ko ga res bom...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:36:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi smo bili zjutraj na pijački, potem je ata čoln čohal, midva pa sva ga nadzirala, potem smo gledali motore (dirko), potem pa smo šli, kot sem že napisala na kostanjev piknik. Sedaj pa Valentin že spi. kaj ste nabavili čoln? al ste ga že meli? na morju niste nobene vožnje namreč ponujali Ja, pred enim tednom sva ga nabavila...ja... mojega zanima, kaki čoln in če mate kake slike naju ste namreč tudi navdušili na morju še z onimi kolegi, da bi šla delat izpite aja? Ko sta ona kolega razlagala? Ja, takrat se je moj (no popoldan, ko ga je kolega peljal na Kukljici z njim) dokončno odločil, da ga bova kupila...Ta želja se nama vleče že kar nekaj časa, veš..vsako leto sva jih gledala na morju pa izbirala kakega bi imela...no, letos pa sva ga tudi kupila...Kupila pa sva gliser 5,4m in 100 konjski motor Yamaha (normalno, ne ) s prikolico...Mene tudi moj gnajvi, naj grem delati izpit...pa mi ni..saj če bo hotel skijati, ga bom pač brez izpita peljala. Big deal! midva bi pa šla oba delat. moj pravi, da če bi se drugo leto tudi tak zmenili, da bi šli v isti konec na morje pa lahko pol jaz tvojega peljem na skijanje, če bom že imela izpit a ste šli pol popoldne malo na vožnjo? no fajn.... pa za nakup. ajaaaa, to si zadnjič enkrat nekaj napisala da študiraš zakonodajo in da boste nekaj nabavili. to si mislila???
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:36:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aja? Ko sta ona kolega razlagala? Ja, takrat se je moj (no popoldan, ko ga je kolega peljal na Kukljici z njim) dokončno odločil, da ga bova kupila...Ta želja se nama vleče že kar nekaj časa, veš..vsako leto sva jih gledala na morju pa izbirala kakega bi imela...no, letos pa sva ga tudi kupila...Kupila pa sva gliser 5,4m in 100 konjski motor Yamaha (normalno, ne ) s prikolico...Mene tudi moj gnajvi, naj grem delati izpit...pa mi ni..saj če bo hotel skijati, ga bom pač brez izpita peljala. Big deal! samo pol ga brez izpita furaj po slovenskem morju, al pa črnogorskem, ker hrvaška pomorska policija... se bom vzdržala grdih komentarjev aja, moj mož tut razmišlja, da bi šel izpit za čoln delat. Ma pa naš kolega eno veliko gumico in to je res užitek se s tem prepelavat. No, in ta kolega je kupil vso opremo za smučanje, smučajo pa vsi drugi, ker njega noben ne zna peljat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:37:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokica, kaj pol vidva ne bota mogla na plavanje v torek? bova šla..ker bo, če je kaj po mami že zdrav.... Vi tudi greste v torek, ne? no super. mi bomo šli ja, če slučajno ne zbolimo kje.... trkam na les....no, saj zaenkrat nič ne kaže, ampak nikoli ne veš. sezona prehladov se bliža..... samo mi smo očitno neki virus pobrali....da se tak širi... bogi reveži. kakorkoli, upam da čimprej mine
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:38:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je pri vas tudi tako mrzlo? pri nas ful. zjutraj sem že razmišljala da bi blo treba zakuriti mi smo pa danes otvorili kurilno sezono - kamin smo zakurili. Ma je tako fino vzdušje, predvsem sem pa jaz zraven čepela ko ena kura in se grela a kamin mate. joj kak fajn. si prav predstavljam kak ste se lepo stiskali pri ognju
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:39:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In kako ste drugače preživele nedeljo?Pri nas nič posebnega cel dan sem otroka uspavala ,pa zelence ven vlačla pa malo smo še kosilo skuhali malo pomenli z bracotom in sosedi in to je to. mi smo bili pa danes v Idriji pri moji sošolki iz SŠ. Smo šli pogledat malega pikca Anžeta, 6 tednov starega. A je možno, da so bili naši otroci tudi kdaj tako majhni? hehe, to se jaz tudi vprašam, ko vidim, kakega novoprišleca ampak so bli, ja
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:39:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi smo bili zjutraj na pijački, potem je ata čoln čohal, midva pa sva ga nadzirala, potem smo gledali motore (dirko), potem pa smo šli, kot sem že napisala na kostanjev piknik. Sedaj pa Valentin že spi. kaj ste nabavili čoln? al ste ga že meli? na morju niste nobene vožnje namreč ponujali Ja, pred enim tednom sva ga nabavila...ja... mojega zanima, kaki čoln in če mate kake slike naju ste namreč tudi navdušili na morju še z onimi kolegi, da bi šla delat izpite aja? Ko sta ona kolega razlagala? Ja, takrat se je moj (no popoldan, ko ga je kolega peljal na Kukljici z njim) dokončno odločil, da ga bova kupila...Ta želja se nama vleče že kar nekaj časa, veš..vsako leto sva jih gledala na morju pa izbirala kakega bi imela...no, letos pa sva ga tudi kupila...Kupila pa sva gliser 5,4m in 100 konjski motor Yamaha (normalno, ne ) s prikolico...Mene tudi moj gnajvi, naj grem delati izpit...pa mi ni..saj če bo hotel skijati, ga bom pač brez izpita peljala. Big deal! midva bi pa šla oba delat. moj pravi, da če bi se drugo leto tudi tak zmenili, da bi šli v isti konec na morje pa lahko pol jaz tvojega peljem na skijanje, če bom že imela izpit a ste šli pol popoldne malo na vožnjo? no fajn.... pa za nakup. ajaaaa, to si zadnjič enkrat nekaj napisala da študiraš zakonodajo in da boste nekaj nabavili. to si mislila??? Ni problema drugo leto...ampak mi bomo šli med sodnimi počitnicami (15.07.-15.08.), ker drugače jaz ne dobim dopusta. Pa se komot kaj zmenimo! To sem mislila, ja! Imaš pa dober spomin!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:40:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nič drage moje grem v mižule me že zebe zraven računalnika. čebelica - če si za pošlji sms Lahko noč. Nočko, Persida! Pa kje ste danes vse? Kaj bom jaz tudi morala iti? jaz tudi grem, ker mi moj nekaj obljublja pa da vidimo... ti še pa ne rabiš it. samo mogoče bo malo tečno tu gori če ne bo nobene idi reči Dju da te zmasira, da ozdraviš pa da se v torek vidimo to bo ja...če pa sedaj že njega zdravje zajebava...on že lepo aja z Valentinom v spalnici z Angalom S v objemu.... tepa ti njega zmasiraj. to je najboljše zdravilo. al pa mene moj nasere vsakič
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:41:45
|
|
|
|
felix7
|
Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 Nobady - 2+1 MaJaLe - 2+1 trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti 11.10. ob 14h pa bi lahko prišle: Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Najaa - 2+2 yania - 2+2 Nobady - 2+1 Lolita23 - 2+1 piruri - 2+2 Kdo še? Dana, Nina00, helimaša, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:42:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 aja? Ko sta ona kolega razlagala? Ja, takrat se je moj (no popoldan, ko ga je kolega peljal na Kukljici z njim) dokončno odločil, da ga bova kupila...Ta želja se nama vleče že kar nekaj časa, veš..vsako leto sva jih gledala na morju pa izbirala kakega bi imela...no, letos pa sva ga tudi kupila...Kupila pa sva gliser 5,4m in 100 konjski motor Yamaha (normalno, ne ) s prikolico...Mene tudi moj gnajvi, naj grem delati izpit...pa mi ni..saj če bo hotel skijati, ga bom pač brez izpita peljala. Big deal! samo pol ga brez izpita furaj po slovenskem morju, al pa črnogorskem, ker hrvaška pomorska policija... se bom vzdržala grdih komentarjev aja, moj mož tut razmišlja, da bi šel izpit za čoln delat. Ma pa naš kolega eno veliko gumico in to je res užitek se s tem prepelavat. No, in ta kolega je kupil vso opremo za smučanje, smučajo pa vsi drugi, ker njega noben ne zna peljat Veš kaj..vso spoštovanje do naših RR-jevk iz obale ampak naš čoln v SLO morje ne bo šel... O hrvaški policiji pa ne bi izgubljala besed, res...Sva imela že midva prej (no, še ga imava a ga sedaj prodajava) čoln-gumenjaka..tak da vem, kaki so... V ČG pa mogoče, ko bo V. večji.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:43:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nič drage moje grem v mižule me že zebe zraven računalnika. čebelica - če si za pošlji sms Lahko noč. Nočko, Persida! Pa kje ste danes vse? Kaj bom jaz tudi morala iti? jaz tudi grem, ker mi moj nekaj obljublja pa da vidimo... ti še pa ne rabiš it. samo mogoče bo malo tečno tu gori če ne bo nobene idi reči Dju da te zmasira, da ozdraviš pa da se v torek vidimo to bo ja...če pa sedaj že njega zdravje zajebava...on že lepo aja z Valentinom v spalnici z Angalom S v objemu.... tepa ti njega zmasiraj. to je najboljše zdravilo. al pa mene moj nasere vsakič se mi ne da, ker imam delo..sem na RR
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:43:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Mi smo bili zjutraj na pijački, potem je ata čoln čohal, midva pa sva ga nadzirala, potem smo gledali motore (dirko), potem pa smo šli, kot sem že napisala na kostanjev piknik. Sedaj pa Valentin že spi. kaj ste nabavili čoln? al ste ga že meli? na morju niste nobene vožnje namreč ponujali Ja, pred enim tednom sva ga nabavila...ja... mojega zanima, kaki čoln in če mate kake slike naju ste namreč tudi navdušili na morju še z onimi kolegi, da bi šla delat izpite aja? Ko sta ona kolega razlagala? Ja, takrat se je moj (no popoldan, ko ga je kolega peljal na Kukljici z njim) dokončno odločil, da ga bova kupila...Ta želja se nama vleče že kar nekaj časa, veš..vsako leto sva jih gledala na morju pa izbirala kakega bi imela...no, letos pa sva ga tudi kupila...Kupila pa sva gliser 5,4m in 100 konjski motor Yamaha (normalno, ne ) s prikolico...Mene tudi moj gnajvi, naj grem delati izpit...pa mi ni..saj če bo hotel skijati, ga bom pač brez izpita peljala. Big deal! midva bi pa šla oba delat. moj pravi, da če bi se drugo leto tudi tak zmenili, da bi šli v isti konec na morje pa lahko pol jaz tvojega peljem na skijanje, če bom že imela izpit a ste šli pol popoldne malo na vožnjo? no fajn.... pa za nakup. ajaaaa, to si zadnjič enkrat nekaj napisala da študiraš zakonodajo in da boste nekaj nabavili. to si mislila??? Ni problema drugo leto...ampak mi bomo šli med sodnimi počitnicami (15.07.-15.08.), ker drugače jaz ne dobim dopusta. Pa se komot kaj zmenimo! To sem mislila, ja! Imaš pa dober spomin! hehe. jaz pa nimam pojma, kdaj bom dobila dopust. tudi verjetno v tem času. bomo pa verjetno šli na rab. jaz si fuuuuuul želim it tja. smo hodili ko sem bila mala....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:44:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica hehe. jaz pa nimam pojma, kdaj bom dobila dopust. tudi verjetno v tem času. bomo pa verjetno šli na rab. jaz si fuuuuuul želim it tja. smo hodili ko sem bila mala.... ja, se spomnim, da si rekla na morju, da bi drugo leto šli na kak otok..ni problema, boma pa k vam na obisk prišli, saj imamo močen motor!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:44:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h): Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Mala Čebelica 2+1 Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? ) felix7 - 2+1 Persida - 1+2 Najaa - 2+2 Nobady - 2+1 MaJaLe - 2+1 trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti 11.10. ob 14h pa bi lahko prišle: Čebeica Maja - gostiteljica 2+2 Najaa - 2+2 yania - 2+2 Nobady - 2+1 Lolita23 - 2+1 piruri - 2+2 Kdo še? Dana, Nina00, helimaša, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla. aja, jaz bom verjetno lahko prišla katerikoli dan bo. no, mi ne jaz sama tak da me lahko pišete kamorkoli. no, samo bi pa blo fajn, da se dokončno zmenimo za dan, glede na to, da je to že ta vikend
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:45:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Nič drage moje grem v mižule me že zebe zraven računalnika. čebelica - če si za pošlji sms Lahko noč. Nočko, Persida! Pa kje ste danes vse? Kaj bom jaz tudi morala iti? jaz tudi grem, ker mi moj nekaj obljublja pa da vidimo... ti še pa ne rabiš it. samo mogoče bo malo tečno tu gori če ne bo nobene idi reči Dju da te zmasira, da ozdraviš pa da se v torek vidimo to bo ja...če pa sedaj že njega zdravje zajebava...on že lepo aja z Valentinom v spalnici z Angalom S v objemu.... tepa ti njega zmasiraj. to je najboljše zdravilo. al pa mene moj nasere vsakič se mi ne da, ker imam delo..sem na RR hehe
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:46:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica hehe. jaz pa nimam pojma, kdaj bom dobila dopust. tudi verjetno v tem času. bomo pa verjetno šli na rab. jaz si fuuuuuul želim it tja. smo hodili ko sem bila mala.... ja, se spomnim, da si rekla na morju, da bi drugo leto šli na kak otok..ni problema, boma pa k vam na obisk prišli, saj imamo močen motor! ok super
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:47:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kokica, zakaj tebe ni na seznamu za piknik?????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:47:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa A je pri vas tudi tako mrzlo? pri nas ful. zjutraj sem že razmišljala da bi blo treba zakuriti mi smo pa danes otvorili kurilno sezono - kamin smo zakurili. Ma je tako fino vzdušje, predvsem sem pa jaz zraven čepela ko ena kura in se grela a kamin mate. joj kak fajn. si prav predstavljam kak ste se lepo stiskali pri ognju v bistvu sem samo jaz zraven čepela, mož itak beži stran, ker mu je prevroče
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 4.10.2009 21:48:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kokica, zakaj tebe ni na seznamu za piknik????? ker ne pridemo..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?