|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
4.10.2009 20:46:21   
PERSIDA
Zelence izpod pojštra - ja tota bo ja....nimam te mašine ,če te je že zanimalouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
4.10.2009 20:48:15   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Zelence izpod pojštra - ja tota bo ja....nimam te mašine ,če te je že zanimalouser posted image

no, sem mislia, ker glih zelence omenjaš...user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
4.10.2009 20:48:55   
PERSIDA
Kaj prideta jutri na kaki điro v qulandio.Mi gremo zapravljat ma moj tati rojstni dan.user posted image Pa bomo jedli biftek.....jupiiiiiiiiiiiiiiiiii.......nora na njega......na kaj pa jaz nisemuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
4.10.2009 20:49:29   
yania
Oj,,,,no, jaz sem končno prišla danes do lekarne, in si nabavila Prospan šumeče tablete, da me mal zmehča, ker to je pa že višekuser posted image ...mislim da bom z mojimi izpljunki zamašila vse odtoke,kadar mi še robec ven več ne potegne, pa da ne govorim, da sem porabila že tovornjak robčkov....pa Panthol tabletke sem tudi kupila-ravnokar enega...ej, bučo mi že napol daje od kašljanja,da ne govorim o počutju,,,sem komaj pokonci, samo me še kopel čaka, samo da otroci zaspijo (tavelikauser posted image ), k je rekel moj, da gre z mano.....user posted image

Kuham čajček, mislim na vas in z enim učom gledam Pop tv ASTTNP.....

Drugače pa smo dan preživeli lepo...na Jančah smo si na travici dali dekico in bili na sončku,,,super je bilo...pa kupili 2 kg domačih hrušk-viljamovk...njami, ko so trde, jaz ne maram sočnih in sladkih....

Kaj je še zgodnja ura za ostale a? ...še štimate otročke...no Timon je res veliko boljši, sva prej še malo inhalirala 15 minut....mi je pa smešno, ko sem danes v Sanolaborju vprašala (v Citiju) kako je s tem filtrom, pa me je kr gledala in sploh ni vedla nič o tem..no jaz  sem si pa včeraj prebrala karakteristike prav našega modela, kjer piše da je treba po 30 urah uporabe zamenjati filteruser posted image ...no sej naš še ni bil toliko uporabljen,samo zanimalo me je kaki filter je to, in kaka je cena tega...potem pa moj pove, da smo prav pri njih mi kupili inhalator, pa je rekla, naj se direkt na zastopnika obrnt za touser posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
4.10.2009 20:50:14   
KOKICA32

Kaj prideta jutri na kaki điro v qulandio.Mi gremo zapravljat ma moj tati rojstni dan.user posted image Pa bomo jedli biftek.....jupiiiiiiiiiiiiiiiiii.......nora na njega......na kaj pa jaz nisemuser posted image

user posted image user posted image user posted image Pa da vas še bolj okuživa? Ne, ne...drugič ! Jaz tudi obožujem biftek! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
4.10.2009 20:52:33   
yania
Aja, še to sm hotla prej napisat, da je Timon danes spal vse skup samo od 12.30 - 13.30 ....ničveč..upam da bo to končno ena dooooollllllggggggaaaaa nočuser posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
4.10.2009 21:00:16   
trinity22
za vse mamice in otročke, ki se še bojujete s prehladomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čim prej mimo

MalaČebelica dobrodošli nazaj, lepo da ste uživali in si nabrali novih močiuser posted image

Jaz pa grem zdaj pod tuš pol pa v mižule, ker greva jutri s Tiano na plavalni tečaj, pa se že zgodi začne, za naju, ki sva take zaspanke, da se ob tisti uri ponavadi šele mal v postli obrnevauser posted image  Drugače pa smo preživeli tako umirjeno nedeljo, ati na kavču s knjigo v roki, mami pa se je igrala s Tiano kot ponavadi, vmes pa smo še Trinija mal počohali, da se ni počutil zapostavljenegauser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
4.10.2009 21:04:39   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

MČ dobrodošla dopustnica nazaj! Berem, da ste uživali. A to ste bili v kakem hotelu ali pa kakih sorodnikih?

o bolnica. no samo da ste boljše user posted image

v nekem penzionu smo bli. moj je šel na eno konferenco v četrtek. pol pa sma se midve štulile zraven in smo potem še do sobote uživali user posted image

jaz sem mislila, da ti veš da smo šli. ker za to namreč nisem mogla v četrtek na srečanje v mb...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
4.10.2009 21:05:35   
MalaČebelica

O koki no dobro da prihajaš k sebi ,ker domače naloge ne opravljaš vestnouser posted image  si premalo tukaj.

čebelica - dopust mimo zdaj pa itak rabiš še en teden dopusta da si odpočiješ od dopustauser posted image

jap. pa vse operem pa zlikam pa pospravim user posted image to je pa najbolj beden del dopusta - vrnitev user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
4.10.2009 21:06:40   
MalaČebelica

Mi smo bili zjutraj na pijački, potem je ata čoln čohal, midva pa sva ga nadzirala, potem smo gledali motore (dirko), potem pa smo šli, kot sem že napisala na kostanjev piknik. Sedaj pa Valentin že spi. user posted image

kaj ste nabavili čoln? al ste ga že meli? na morju niste nobene vožnje namreč ponujali user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
4.10.2009 21:07:50   
MalaČebelica

kdo zdaj? midve. al skokeca vabiš? midve bi pa res mogoče prišle, če si naju mislila user posted image user posted image ob kolkih? če pa midve ne smema, te se pa na ZS zmenite user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
4.10.2009 21:11:49   
MalaČebelica
kokica, kaj pol vidva ne bota mogla na plavanje v torek?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
4.10.2009 21:15:59   
PERSIDA
Čebelica - okol 12 a bi šlo?Ma noro sem napisala .....saj ni čudno ,če nič ne spimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3488
4.10.2009 21:16:54   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Mi smo bili zjutraj na pijački, potem je ata čoln čohal, midva pa sva ga nadzirala, potem smo gledali motore (dirko), potem pa smo šli, kot sem že napisala na kostanjev piknik. Sedaj pa Valentin že spi. user posted image

kaj ste nabavili čoln? al ste ga že meli? na morju niste nobene vožnje namreč ponujali user posted image user posted image

Ja, pred enim tednom sva ga nabavila...ja...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3489
4.10.2009 21:16:56   
KOKICA32

MČ dobrodošla dopustnica nazaj! Berem, da ste uživali. A to ste bili v kakem hotelu ali pa kakih sorodnikih?

o bolnica. no samo da ste boljše user posted image

v nekem penzionu smo bli. moj je šel na eno konferenco v četrtek. pol pa sma se midve štulile zraven in smo potem še do sobote uživali user posted image

jaz sem mislila, da ti veš da smo šli. ker za to namreč nisem mogla v četrtek na srečanje v mb...

saj sem vedela, da ste šli ja...samo nisem vedela al v hotel al kak...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3490
4.10.2009 21:18:00   
KOKICA32

bova šla..ker bo, če je kaj po mami že zdrav....user posted image Vi tudi greste v torek, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3491
4.10.2009 21:18:40   
PERSIDA
kokica - kaj s čolnom se bote po snegu vozli a ma smučke gor?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
4.10.2009 21:21:47   
KOKICA32

kokica - kaj s čolnom se bote po snegu vozli a ma smučke gor?user posted image

smučke ima...ampak za skijanje po vodi..user posted image .ne po snegu pa se bomo letos kar s sankami vozili, oziroma ati in mami s smučkami, če bo babi Valentina pazila. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
4.10.2009 21:24:37   
PERSIDA
Nič drage moje grem v mižule me že zebe zraven računalnika.
čebelica - če si za pošlji sms
Lahko noč.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
4.10.2009 21:26:10   
MalaČebelica

Čebelica - okol 12 a bi šlo?Ma noro sem napisala .....saj ni čudno ,če nič ne spimuser posted image

veš kaj, sem se spomnila, da imam eno stvar jutri (ti povem v živo, ne bom tu gori pisala...), samo še ne vem ure. lahko da bom do dvanajstih že fertik. ti napišem sms, če bom lahko ok?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
4.10.2009 21:27:24   
MalaČebelica

mojega zanima, kaki čoln in če mate kake slike user posted image user posted image user posted image naju ste namreč tudi navdušili na morju še z onimi kolegi, da bi šla delat izpite user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
4.10.2009 21:28:02   
KOKICA32

Lahko noč.

Nočko, Persida! user posted image

Pa kje ste danes vse? Kaj bom jaz tudi morala iti? user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
4.10.2009 21:28:50   
MalaČebelica

bova šla..ker bo, če je kaj po mami že zdrav....user posted image Vi tudi greste v torek, ne?

no super. mi bomo šli ja, če slučajno ne zbolimo kje.... trkam na les....no, saj zaenkrat nič ne kaže, ampak nikoli ne veš. sezona prehladov se bliža.....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
4.10.2009 21:32:18   
KOKICA32

mojega zanima, kaki čoln in če mate kake slike user posted image user posted image user posted image naju ste namreč tudi navdušili na morju še z onimi kolegi, da bi šla delat izpite user posted image user posted image

aja? Ko sta ona kolega razlagala? Ja, takrat se je moj (no popoldan, ko ga je kolega peljal na Kukljici z njim) dokončno odločil, da ga bova kupila...Ta želja se nama vleče že kar nekaj časa, veš..vsako leto sva jih gledala na morju pa izbirala kakega bi imela...no, letos pa sva ga tudi kupila...Kupila pa sva gliser 5,4m in 100 konjski motor Yamaha (normalno, ne user posted image ) s prikolico...Mene tudi moj gnajvi, naj grem delati izpit...pa mi ni..saj če bo hotel skijati, ga bom pač brez izpita peljala. Big deal! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3499
4.10.2009 21:32:40   
MalaČebelica

Lahko noč.

Nočko, Persida! user posted image

Pa kje ste danes vse? Kaj bom jaz tudi morala iti? user posted image

jaz tudi grem, ker mi moj nekaj obljublja user posted image user posted image pa da vidimo... ti še pa ne rabiš it. samo mogoče bo malo tečno tu gori če ne bo nobene user posted image user posted image user posted image idi reči Dju da te zmasira, da ozdraviš pa da se v torek vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?