yania
|
Oj,,,,no, jaz sem končno prišla danes do lekarne, in si nabavila Prospan šumeče tablete, da me mal zmehča, ker to je pa že višek ...mislim da bom z mojimi izpljunki zamašila vse odtoke,kadar mi še robec ven več ne potegne, pa da ne govorim, da sem porabila že tovornjak robčkov....pa Panthol tabletke sem tudi kupila-ravnokar enega...ej, bučo mi že napol daje od kašljanja,da ne govorim o počutju,,,sem komaj pokonci, samo me še kopel čaka, samo da otroci zaspijo (tavelika ), k je rekel moj, da gre z mano..... Kuham čajček, mislim na vas in z enim učom gledam Pop tv ASTTNP..... Drugače pa smo dan preživeli lepo...na Jančah smo si na travici dali dekico in bili na sončku,,,super je bilo...pa kupili 2 kg domačih hrušk-viljamovk...njami, ko so trde, jaz ne maram sočnih in sladkih.... Kaj je še zgodnja ura za ostale a? ...še štimate otročke...no Timon je res veliko boljši, sva prej še malo inhalirala 15 minut....mi je pa smešno, ko sem danes v Sanolaborju vprašala (v Citiju) kako je s tem filtrom, pa me je kr gledala in sploh ni vedla nič o tem..no jaz sem si pa včeraj prebrala karakteristike prav našega modela, kjer piše da je treba po 30 urah uporabe zamenjati filter ...no sej naš še ni bil toliko uporabljen,samo zanimalo me je kaki filter je to, in kaka je cena tega...potem pa moj pove, da smo prav pri njih mi kupili inhalator, pa je rekla, naj se direkt na zastopnika obrnt za to