|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del
3.10.2009 11:50:30   
mediuhec
felix: aja, NM nam je pa res malo daleč za piknik! tako da nas žal ne bo.

bogi bavci, upam da se hitro pozdravite!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
3.10.2009 11:52:29   
yania
Evo jaz kuham buranjo in pire, timon bučke in krompir, pa mesek...ma se mu ne upam dat zdej iz buranje govedino, ko je vse sorte noter, kar ne bi smel zdej par dni (paradižnik, čebula, česen, začimbe,paprika...), tako da bo posebej dobil mesek iz DM kozarčka, govedino...bom polovičko dala danes polovičko pa jutri...

Ob 14 peljem Najo na RD, G-Rega telovadnica...baje imajo lepo urejeno in se otroci zelo zabavajo....moj še ne pride, tako da bom jaz Taxi, pa še Timon gre z mano...kaj naj..

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
3.10.2009 12:42:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ma zakaj ne gre???? je prevelika slika?...jaz jo čisto pomajšam, samo verjetno je v osnovi že prevelika, al kaj...
no zdej vidite, zakaj je moj avatar še od februarja, ker mi je en po netu manjšal slikice ker meni ni in ni šlo pomanjšat, ker  je tako čuden format...pa se je še en orenk računalničar matral...nimam pojma zakaj...pa je bila meglena, pa preozka....ah ja...
če kjera zna, naj PROSIIIIIM popravi seznam, da ne bo moj mišek tako izstopal......da ne bo do kakega fajta pršlo tule goruser posted image user posted image user posted image user posted image
Najaa, znaš?

ne znam. user posted image pa vidim, da je že feliša uštimala. user posted image sicer pa bi jo jaz kar pustila tako kot je bila, ker je na njej Timon pravi user posted image .

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
3.10.2009 12:42:50   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

zdaj gleda risanko na TV-ju,

user posted image user posted image user posted image se je že začelo? kaj je pa gledala? Ringaraja na popu?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
3.10.2009 12:58:28   
Najaa
Nika je pa včeri imela žurko zvečer... nosek poln, polna luna, petek zvečer... user posted image vsega po malo. Zaspali sva šele ob 1h in spali lepo do jutra, do 9h. Vsaj to. Aja, sem jo pa dala na povšter od mojega, ki je kar visok in ji je to očitno pomagalo, da je ni sluz motila.

Gluten user posted image brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih user posted image že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. user posted image

Danes je na sporedu hruška in mogoče jo bom zgostila s plazmo piškotom.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
3.10.2009 14:06:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image user posted image user posted image se je že začelo? kaj je pa gledala? Ringaraja na popu?

ne, zgodbe iz školjke na SLO1. Na popu je bila formula.
Ma veš kako je gledala, sploh se ni premaknila user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
3.10.2009 14:09:34   
tasa_m

Nika je pa včeri imela žurko zvečer... nosek poln, polna luna, petek zvečer... user posted image vsega po malo. Zaspali sva šele ob 1h in spali lepo do jutra, do 9h. Vsaj to. Aja, sem jo pa dala na povšter od mojega, ki je kar visok in ji je to očitno pomagalo, da je ni sluz motila.

Gluten user posted image brez posebnosti. Zdaj pa, kakšen kruh daste otroku v roke za glodat? Če sploh že katera da? Mene je kar malo strah dat, sam Tija je pri teh letih ups mesecih user posted image že veselo glodala kruh in piškote. Imela je pa en zobek, s katerim si tud kaj dosti ni mogla pomagat. user posted image

pa res sta imeli pestro, koda bi bile kje zunaj user posted image
user posted image user posted image user posted image vam pošiljamo, da bosta čimprej OK.

Sem pa opazla, da je Liji tud začelo mal z noseka tečt. Zdaj kr šibamo z fiziološko, ni šasn da pusti da ji s sesalcem kaj ven potegnem. Tak se dere, da verjetno še sosedi v 1. štuku vse slišijo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
3.10.2009 14:20:57   
tasa_m
felix, Lolita dobili sta nagrado pri Nivea spomin user posted image user posted image .
Poglejta tu 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
3.10.2009 15:14:16   
julam

oj!

naša še nima zobkov, pa ji dajem baby prepečenc od hippa (celega zmaže) al pa kakšno skorico od krjavla (je brez aditivov). pa žuli... user posted image pa poskusila sem že majhne koščke sredice, pajih je tud lepo pojedla  - bi rada začla počas s kako domačo marmelado mazat - ko bo madam blagovolila hladno jesti user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
3.10.2009 15:56:48   
Najaa

ne, zgodbe iz školjke na SLO1. Na popu je bila formula.
Ma veš kako je gledala, sploh se ni premaknila user posted image

ja ja, vem kako gledajo... Tija je ista, zunanji svet ne obstaja, ko je živ žav na spredu.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
3.10.2009 15:58:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: julam

oj!

naša še nima zobkov, pa ji dajem baby prepečenc od hippa (celega zmaže) al pa kakšno skorico od krjavla (je brez aditivov). pa žuli... user posted image pa poskusila sem že majhne koščke sredice, pajih je tud lepo pojedla  - bi rada začla počas s kako domačo marmelado mazat - ko bo madam blagovolila hladno jesti user posted image .

Tudi ne mara hladno? Sej počas bo. Nika poje hladno tisto, kar ji je dobro. Kar ji pa, pa grejem, da vsaj malo spravi vase.

Hruško je danes skoraj celo zmazala. user posted image Sam nisem pol piškota noter dala...

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
3.10.2009 16:09:50   
julam

IZVIRNO SPOROČILO: julam

oj!

Tudi ne mara hladno? Sej počas bo. Nika poje hladno tisto, kar ji je dobro. Kar ji pa, pa grejem, da vsaj malo spravi vase.

Hruško je danes skoraj celo zmazala. user posted image Sam nisem pol piškota noter dala...

naša ima raje malo prevroče kot prehladno user posted image . obožuje blitvo s krompirjem in kurjo juhico s kuro, krompirjem in zelenjavo. Ostalo poje sorazmerno s stopnjo lakote user posted image .

bravo za hruško!!! jaz še vedno delam kompote.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
3.10.2009 18:36:15   
felix7

jaz sem včeraj upoštevala tvoj nasvet in mu dala plazma piškot. Toliko zaenkrat. Čez čas bo pa dobil kakšno belo žemljico

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
3.10.2009 18:36:18   
felix7

felix, Lolita dobili sta nagrado pri Nivea spomin user posted image user posted image .
Poglejta tu 

user posted image user posted image user posted image ja zadnje dni pa skoz neke nagrade dobivam user posted image najprej Nikon foto natečaj, zdaj pa še to user posted image
a si ti tudi kaj dobila?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
3.10.2009 18:42:06   
felix7

Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h):
Čebeica Maja - gostiteljica 2+2
Mala Čebelica 2+1
Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? user posted image )
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
Najaa - 2+2
Nobady - 2+1

trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti user posted image

11.10. ob 14h pa bi lahko prišle:
Najaa - 2+2
yania - 2+2
Nobady - 2+1
Lolita23 - 2+1

Kdo še? pocka, Majale, MamaM, piruri, spps, Dana, Nina00, helimaša, trezika, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
3.10.2009 19:11:01   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

jaz sem včeraj upoštevala tvoj nasvet in mu dala plazma piškot. Toliko zaenkrat. Čez čas bo pa dobil kakšno belo žemljico

Midve pa že ne čas jeva piškote tiste baby, samo brez sladkorja, no Tjaša jih sama je, no par dni pa že je žemljico, najprej sem ji jo po kosih devala, sredico in skorjo, zdej ji dam, pa se sama muči.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
3.10.2009 19:13:43   
Lolita23

Poglejta tu 

user posted image user posted image user posted image ja zadnje dni pa skoz neke nagrade dobivam user posted image najprej Nikon foto natečaj, zdaj pa še to user posted image
a si ti tudi kaj dobila?

Mislim, da jaz nisem nič dobila.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
3.10.2009 20:40:26   
trinity22

Super za gluten ... jaz sem ji sedaj tudi dala malo kruha tako par drobtinic pa ga je zelo lepo in rada jedla, no danes smo pa jedli domač kruh pa je bila taka fajn skorja in sem ji jo dala in jo je ful glodala, sam ko se ji je p razmočila sem ji  pa stran vzela, da se ji ne bi zaletelo. Drugače pa smo dobili okoli ust spet nekaj pikic, pa zdaj ne vem .... malo sem zadnjič imela čokoladnega preliva na kavi in sem pozabila in sem ga pojedla, zdaj pa ne vem ali so pikice od te malo čokolade ali mogoče od glutena v kruhuuser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
3.10.2009 21:00:31   
felix7
Trenutno zainteresirane in lačne kostanja so (predlagan datum 10.10. ob 14h):
Mala Čebelica 2+1
Trinity22 - 2+1 (a pride tokrat kuži? user posted image )
felix7 - 2+1
Persida - 1+2
Najaa - 2+2
Nobady - 2+1
MaJaLe - 2+1

trenutni rezultat: 8 družin za : 0 družin proti user posted image

11.10. ob 14h pa bi lahko prišle:
Najaa - 2+2
yania - 2+2
Nobady - 2+1
Lolita23 - 2+1
MaJaLe - 2+1

Kdo še? MamaM, piruri, spps, Dana, Nina00, helimaša, trezika, cita? Se že vnaprej opravičujem, če sem katero izpustila... Pupa7 bi tudi mogoče prišla.

< Sporočilo je popravil felix7 -- 3.10.2009 21:14:21 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
3.10.2009 21:13:41   
yania
trinity22 jaz mislim da so pikice od kruhka,ko ga je glodala, se je pač malo popraskala...Timon tudi kako pikico dobi, če kako igračo rine v usta,kruhka pa v roke še ni dobil...samo koščke pa tako je, samo sredičko mu trgam, katerikoli kruhek...nujno ko jaz jem kruh (zajtrk ali večerja) mu morm mal trgat pa v ustka dajat...jih tako odpira, ne glede na to, če je ravno se fuuullll najedel...smeško mali......
Mu pa dam kak piškotek ali prepečenec od Hippa, ga pol poje, potem pa ga dam v kašico...

Naš je pa danes tako jedel,kot že dolgo neuser posted image user posted image  vse 4 obroke GH (sadje, zelenjava z mesom, sadje in večerna sadno-mlečna kašica) je jedel z velikimi odprtimi usti user posted image  in brez igračk...mleko je imel zgodaj zjutraj in takoj po večernem obroku....ko zadnjih 14 dni me je malo hecal in se stran obračal...je pa danes tako smešne face delal...joj, kak smešen je bil...čist stisne ustka, kot bi cuzal,,,ja nič ga ni ko to naredi, ko nima zobkov, lička noter, ustka pa ko ptiček na redi kljunček...ja kolk je bilo smeha..sem ga slikala, pa prav zanalašč je to delal, ko sva se mu z Najo smejali, on pa še bolj....

< Sporočilo je popravil yania -- 3.10.2009 21:14:47 >

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
3.10.2009 21:15:26   
yania
Feliks, daj kako tvojo umetnino pokaži...ko si včeraj tako delala..sem ti pozabila to rečt....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
3.10.2009 21:16:36   
felix7
trinity, sem se zdaj spomnila, da tudi Jure dobi rdeče pikice okoli ust, kadar je GH, no, pikice dobi, kadar je sveže sadje (hruško ali jabolko). Zgleda, da to sadje malo draži kožo, ker je malce kislo.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
3.10.2009 21:22:11   
yania
Najaa, super da je Nikica tako jedla hruškicouser posted image user posted image user posted image  pa tudi super novica, da z glutenom ni težav...pa sej navadno jih ni, lahko pa so v malem procentu otročki ki na kako hrano zelooo odreagirajo, zato tolikšna pozornost in previdnost....

no jaz še vedno mislim da je za včerajšne fleke bila kriva ali cedevita, ali pa žlička domačih letošnjih vršičkev ...sem sama naredila sirup...po mojem je to no...danes sem kupila navadno skuto, mu jo bom en dan dala...joooj, jutri imamo pa še en RD, Atlantis ob 11-13, gre Naja,,,mi 3 pa bomo šli vmes na eno kavico...tako da bom Timonu že kar dopoldan skuhala špinačko in krompirček, da bom lahko s sabo vzela sadno kašico...samo imam eno ki je z jogurtom, ena pa s skuto....hm..,nobene še ni nikoli probal...upam da mu bo teknilo...no zaenkrat je imel vse rad, samo Frutkova sadna-marelica in hruška mu je bila user posted image , tudi meni, ker je res sam cuker...bljak...
Smo pa povabljeni k tašli na kosilo, po kosilu pa gremo malo v naravo....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
3.10.2009 21:24:10   
yania

trinity, sem se zdaj spomnila, da tudi Jure dobi rdeče pikice okoli ust, kadar je GH, no, pikice dobi, kadar je sveže sadje (hruško ali jabolko). Zgleda, da to sadje malo draži kožo, ker je malce kislo.

jaaaaa...tudi naš jih je že imel, mislim da od tega popravljanja z žličko, ko je hrana stalno okrog ustk, pa popravljaš in če ga hraniš dolgo (če mu ne tekne najboljuser posted image ) je to kar en čas gor, a ne...potem pa še žlička drgne....no, Timon zdej že kr lepo je,gre kar večina v ustka,,,včasih se pa tudi  matramo, če mu kaj ni najbolj všeč...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
3.10.2009 21:28:00   
yania
Feliša, kaj bi ti Timonu kaj narisala na kak bodi?user posted image user posted image ...pa ne da te fehtam, samo res bi imela, sej sem ti že enkrat rekla, a ne?...glej, bom kupila 2 luštna bodija, fajn kvelitete...pa  na enega za našga mišona kaj narišeš, na drugega pa Jurčku...al pa se zmeniva, da ti plačam no..ma nočem zastonj,,prvič vem, da je to kar nekaj dela, pa še barve so zelo drage ...,,,pa ne mudi se...vem, da imaš en kup dela zdej....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?