Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 trinity, sem se zdaj spomnila, da tudi Jure dobi rdeče pikice okoli ust, kadar je GH, no, pikice dobi, kadar je sveže sadje (hruško ali jabolko). Zgleda, da to sadje malo draži kožo, ker je malce kislo. jaaaaa...tudi naš jih je že imel, mislim da od tega popravljanja z žličko, ko je hrana stalno okrog ustk, pa popravljaš in če ga hraniš dolgo (če mu ne tekne najbolj ) je to kar en čas gor, a ne...potem pa še žlička drgne....no, Timon zdej že kr lepo je,gre kar večina v ustka,,,včasih se pa tudi matramo, če mu kaj ni najbolj všeč... pri nas tud vse isto. Igrače, hrana ipd. pri nas ma tudi pikice okoli ust, če si kaj rine notri. tak kot je Najaa rekla - tudi če si igrače rine al pa kaj.... ja pikice že, ampak naša ima spet take kot takrat, ko smo potem ugotovili, da gre za alergijo na čokolado, ker jih ima pod očko tudi, samo da jih ima sedaj dosti, dosti manj, kot takrat na pikniku, ko je bila čisto pikasta, tako da gre sigurno za neko reakcijo na hrano, sedaj pa ne vem al na kruh- gluten, ki sem ji ga sedaj dva dni devala ali res na tiso malo čokoladnega preliva, ki sem ga imela na kavi Če misliš, da je od čokolade, se raje pazi in je ne jej. Tija je bila do kakega leta in pol alergična na čokolado, če je pojedla več kot eno kocko od reberca tiste otroške, Kinder. Če je pojedla kakšno drugo ali ceč kot eno kocko, je tudi bila pikčasta. Če je jedla 70% pa ne. Probaj, če lahko ješ 70%. Je pa res, da ko sem jo jaz jedla, pa ni imela problemov.
|